Protest ”Gașca veselă”
![]() ![]() ![]() |
Protest ”Gașca veselă”
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Are 23 de ani, ce drac' de armata sa faca?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
@Merced: raspunsul la nedumerirea ta e simplu:
Una e cand se "mangaie" verbal Marty (ca tot e aici de fata ![]() Stiu ca e o situatie care presupune sa cunosti cat de cat persoanele implicate in conflict .. de aici si erorile de moderare care mai apar. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
@Marty: A zis la misto. Propun sa fie banat 30 de zile.
Liviu, in general iei deciziile corecte si pentru asta te respect. Din punctul meu de vedere nu esti printre cei dati de mine ca exemplu negativ. Mai e o chestie, Cafeneaua e destul de greu de moderat, si doar doi moderatori activi, si astia cu intermitenta, nu prea au cum sa faca tot ce ar trebui facut. E o sectiune care ar trebui tratata cu mai multa atentie si eventual mai mult "personal". Probabil n-ar mai iesi discutiile de genul asta. This post has been edited by Merced: 16 Dec 2010, 00:54 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 16 Dec 2010, 00:42) [...] reporturile se pot solutiona si intr-o maniera mai "diplomata" decat "Userul X are ban/este suspendat" si atat.[...] E ca la fotbal, sunt faulturi de galben sau de rosu direct. As fi de acord ca la Cafenea sa se continue in nota obisnuita, cu glume, divertisment, distractie si voie buna. Insa la celelalte categorii sa se evite chestiile astea. Colegii din 'gasca vesela' sunt piese de baza la Cafenea, dau culoare forumului. Problema e ca dupa ce postezi de zeci de ori glume la Cafenea te obisnuiesti si continui in aceeasi nota pe celelalte sectiuni. Cand ai o problema de rezolvat, o treaba serioasa, nu iti arde de glume nesarate. In opinia mea reconcilierea (poate e mult spus?) intre 'gasca vesela' si echipa de moderare trebuie facuta prin schimbari de abordare din ambele sensuri - unii sa se limiteze la glume la Cafenea si sa nu fie marlani, ceilalti sa fie mai comunicativi si maleabili la derapaje pe sectiunea Cafenea. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Merced: Ma tu faci lobi pentru Victoras...
This post has been edited by radian: 16 Dec 2010, 00:56 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Nu fac lobby pentru nimeni, spun un lucru usor de observat si relativ usor de corectat. Mi-e mie greu cateodata sa urmaresc topic-urile de aici, d-apai unuia sa le mai si modereze.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(Merced @ 16 Dec 2010, 01:49) N-am facut, dar am impresia ca nici o parte dintre cei care aplica sanctiuni de acest gen n-au facut-o. ![]() e, acolo sergentul are favoriti si cai de bataie. favoritii sint uriti de restul grupei si trebuie sa-l pupe-n fund pe sergent ca sa fie la adapost de restul racanilor care i-ar scarmana bine la prima ocazie. caii de bataie sint evitati de restul grupei pentru ca permanent le pica-n crestet cite un excrement de la majur si nu e bine sa fii prin preajma cind pleoscaie. grupa are astfel ocupatie, sa-i pindeasca la cotitura pe unii si sa se fereasca precum amerindianul de ciuma de altii, ergo, nu mai are timp sa realizeze ca daca isi pun toti mintea la contributie si colaboreaza cinci minute il pot rupe in batai pe gradat fara sa pateasca mare lucru si fara sa transpire prea mult. |
--------------------
*
*
*
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Merced @ 16 Dec 2010, 00:37) Subscriu. Eu unul am descoperit tarziu "ignore"-ul da' de atunci il folosesc cu brio! Daca am considerat ca cineva m-a vexat i-am dat ignore si gata, end of story! Nu stiu altii cum sunt dar eu unul intru pe aici doar ca sa ma destind, indiferent daca ma mai contrez sau nu cu unii n-o iau la modul personal, nici macar daca discutia denatureaza. N-am inteles niciodata de ce unii vor sa-si refuleze frustrarile din viata reala facandu-i albie de porci pe altii in viata virtuala. Pot sa inteleg ca unii devin agasanti cu postarile lor dar repet, "ignore" functioneaza ireprosabil. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
... si dupa o perioada nu ajungi sa fii singur singurel pe forum? sa ai senzatia ca tu intrebi, tu raspunzi?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nu, ca n-am dat ignore la atat de multi, plus ca le "revizuiesc" periodic postarile sa vad daca e ceva pe acolo care sa merite citit.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu am citit toate paginile, dar ideea initiatorului acestui topic nu este nici originala nici de mare efect. "Puterea absentei" s-a practicat de cand lumea, dar pentru a avea efect trebuiesc indeplinite cateva conditii gen "indispensabilitate", ideea de "providentialitate"...etc. Caterinca de la cafenea nu indeplineste mai niciuna. Votez DA cu conditia sa absentati pana la 31 dec 2012
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E vorva depsre tirurile de artilerie. cardinalul e ochitor pe o baterie AA.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Subtire replica. Aveam oarece asteptari de la un oarece moderator.
![]() This post has been edited by Richelieu: 16 Dec 2010, 09:05 |
--------------------
0.00
%
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' de unde până unde ai matale așteptări de la acel oarece moderator?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Dec 2010, 00:27) Ce-ai spus ma? ![]() ![]() QUOTE(Merced @ 16 Dec 2010, 00:51) Mai e o chestie, Cafeneaua e destul de greu de moderat, si doar doi moderatori activi, si astia cu intermitenta, nu prea au cum sa faca tot ce ar trebui facut. E o sectiune care ar trebui tratata cu mai multa atentie si eventual mai mult "personal". Probabil n-ar mai iesi discutiile de genul asta. QUOTE(Merced @ 16 Dec 2010, 00:56) Nu fac lobby pentru nimeni, spun un lucru usor de observat si relativ usor de corectat. Mi-e mie greu cateodata sa urmaresc topic-urile de aici, d-apai unuia sa le mai si modereze. Deci, care este, stai dracu-n patratica ta, cuminte. E foarte bine asa cum e acum. Sau doresti cativa distrusi care sa faca cafeneaua praf prin moderarea lor teligenta? Desi nu pare, Cafeneaua e mai greu de moderat ca ariile tehnice. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
DragosP |
![]()
|
@Richi: ok.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
In calitate de cititor mai mult decat de scriitor pe forum recomand sa va abtineti de la genul asta de actiuni ptr ca se raceste cafeaua.
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mdea!
Voiam sa spun multe! Si adanci. Da' a facut dom'sef un gest de m-a lasat cu chilotii-n vine, drept pentru care o las mai piano. I-am atras atentia ca un nobadi face fonfleuri profitand de faptul ca nu pot raspunde! Nu voiam altceva decat sa-i sugereze individului sa astepte pana imi trece banu' ca sa putem discuta, sa nu mai fie monolog! La care dom'sef mi-a tras-o elegant: A, n-ai drept la replica? Ia de-aici! Si mi-a redus banu'! MI-A LOAT BANU' MA UAMENI! Ce ma fac io acu' fara ban? ![]() In conditiile astea nici io nu pot sa fiu țâgan si sa continui cu scandalu'. Drept pentru care postul asta o sa fie asta singurul raspuns la ce s-a povestit aici: 1. imi cer public scuze ca m-am luat de mama lu' vizav pe PM! El e un ... (of, ce mi-ai facut tu ma Liviule), da' maica-sa n-are nici o vina. Decat ca poate nu l-a educat sa fie om, barbat, demn, alea alea. 2. Tot pentru vizavi: pentru ce-am gresit mi-am cerut scuze, dar tu tot un ... ramai! Imi pare bine ca ti-ai dat arama pe fata, poate acum vad si ceilalti ce caracter josnic ai. De ce spun asta? Pai pana acu' 2-3 zile habar n-aveam de existenta ta, nu interactionasem DELOC cu tine. Si te-ai gasit sa incepi sa ma musti de kur! FARA NICI UN MOTIV! De ce? Acum chiar nu mai stiu! Am avut o banuiala care s-a dovedit a fi nefondata! Pai ma firisor de papadie, tu nu stii ca daca il musti pe unu de kur, ala se intoarce si-ti phoote una peste bot? Nu te-au invatat parintii asa ceva? De ce te dai lovit in aripioara? Ar mai fi multe de spus, dar n-are rost! Doar atat vreau sa-ti subliniez: daca incepi cu amenintari, fii sigur ca le poti pune in practica! ![]() Dacai ai vreo dorinta absconsa atat iti spun: anytime baby, anytime! Si gata! Nu mai consum bitii forumului cu tine, ca nu meriti! Pentru mine esti si vei ramane un accident genetic si gata! Acum despre: QUOTE(Muttley @ 16 Dec 2010, 00:51) 1) ..., kum, ... voi sunteti aia cu glumele nesarate. Adica plictisitoare, lipsite de umor si uneori (chiar des in cazul unora) badaranesti. Din punctul meu de vedere, daca nu postati nu stiu cate zile e ca si cum ar ramane Marty fara hartie igienica. Adica mi s-ar rupe. Nenea, replica asta venita din partea lu' Klaus (sa zicem) mi-ar fi provocat ceva motive de gandire! Da' cum sa zic... Tu vorbesti? Sintagma Matli de pe internet, care a provocat atata haz, mai tii minte de unde provine? Pai daca nu mai tii minte, letmi rifres iur memori: de la posturile in care ii sareai la beregata lu' pilif! Nu am nici timp nici chef sa sap dupa posturile tale, da' pot pune pariu pe ce vrei tu ca as gasi multe in care tu sari pe la beregati! Nu stiu cum se vede treaba de unde esti tu, dar de unde stau eu se vede cam asa: te iei de pilif! Ala e fie: 1. superdestept si face caterinca de toti prin posturile lui (caz in care ej' la baie) 2. asa e el (caz in care ej' mai la bae) Citesc mult pe-aici, da' n-am gasit NICIUN post de-al lu' pilf in care sa ATACE pe cineva! In mod particular pe tine (sau pe oriceine il ia la poola). NICUNU'! NADA! ZERO! Poate sunt io mai fraier si nu stiu sa citesc! E si asta o ipoteza! Si acu' vin si te intreb: cine e mai patetic? Io cu glumele mele nesarate, sau tu cu atitudinea aia de care zicea yhatori mai devreme (aia cu parnaia si ceva activitati sado). Te-as ruga sa-mi arati UN singur post de-al meu, de la inceputuri si pana azi, in care eu am atacat pe cineva neprovocat. Asa cum l-am luat pe andiax, sau pe vizavi. Care s-au gandit ei ca-i cul sa sara la mine de-ampulea, fara ca io macar sa le fi zis buna ziua (sau poate de aia? ![]() Dup-aia sa vii sa emani trebi din alea de mai sus! Pana atunci ... ramane cum am stabilit! Si cu asta va bupa jean! This post has been edited by kum: 16 Dec 2010, 09:31 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
Pastrand calmul totusi te indemn sa mai citesti post-ul lui Andy de la Bula si sa intelegi ca nu te ataca in niciun fel.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti (si ma refer in special la kum), pai voi ce faceti? Vreti sa va dovediti superioritatea intr-o discutie (=ceva intelect in fraza) folosind "injuraturi" si mai multe si mai suparate decat interlocutorul?
Si mai vorbeati de Rodi ... Pai ala e mic copil. Cred ca o sa militez sa-i ridice sanctiunea, ca merita mai mult acest lucru decat altii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(kum @ 16 Dec 2010, 09:23) In niciun caz de unde crezi tu ![]() Tine cont, tu ai deschis televizorul ceva mai tarziu. Cand am zis ca n-aveti haz m-am referit la faptul ca... n-aveti haz... si atat! Adica X scrie un post - crede el - amuzant, Muttley intra pe www.daciaclub.ro/cafenea, citeste postul lui X, nu rade. Iertaciune sa am, da' asta am vrut sa zic ![]() Iar ce amestec are Pilif in toata povestea asta nu stiu. Eu nu l-am atacat pe Pilif, doar l-am combatut (candva) ca polueaza topicurile. De cand a venit la Ranca s-a potolit, iar acum mi-e simpatic. Deci nu stiu ce vrei. Si faptul ca ti-am raspuns acum e mare lucru, dat fiind faptu' ca nu prea ma intereseaza ce vrei ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
Asa e unii, ban pe ban se scoate...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:56 |