Cum va descurcati cu banii ?, Am o problema cred....
![]() ![]() ![]() |
Cum va descurcati cu banii ?, Am o problema cred....
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E-n stare sa le puna bonboane cu lichior.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Dec 2010, 12:37) Io vreau sa iau 2-3 kile de portocale si 2-3 pungi de bomboane. Gagica-mea-i de garda in noaptea de Ajun si m-am gindit c-ar fi frumos sa trecem pe la toti copiii din spital sa le lasam cite o bomboana si o portocala la cap. Vrei sa-ti asiguri intrarea in RAI? 21 Dec 2010, 12:59: QUOTE(corbex @ 21 Dec 2010, 12:53) N-auzi ca se duce noaptea cand dorm. This post has been edited by tribunul: 21 Dec 2010, 12:59 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(corbex @ 21 Dec 2010, 12:53) Ma duc noaptea, cind doarme! Apropos, daca auziti la stirile diminetii ca un dilimandros s-a altercat cu vreo gasca de tiganoizi prin vreun spital de copii, stiti la cine sa va ginditi. ![]() This post has been edited by Marty: 21 Dec 2010, 13:01 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(ageana @ 21 Dec 2010, 12:14) Economisesti pe naiba. Am avut Clio pe gaz si mergeam mult mai mult din cauza asta. Masina cu care faci cea mai buna economie e aia care consuma cel mai mult, pentru ca o lasi in parcare. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Co-Orect! Nu faci nici o economie, esti tentat sa mergi mai mult.
Ma rog, cine se poate abtine,,,, |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ba Marty...asa ca sa iti completezi veniturile...nu vrei sa joci in locu' lu' Printsu din retur?
![]() ![]() This post has been edited by ionutctn: 21 Dec 2010, 14:15 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 20 Dec 2010, 22:28) Ca un paradox la ceea ce spun mai sus: nu vreau sa par a fi un om pretentios, muncesc foarte mult (atat la scoala cat si la "usturoi") si ma intreb de ce colegul meu francez ia de 10 ori mai mult ca mine la salariu, muncind tot atatea ore cat muncesc si eu... iar eu muncesc ca un animal de povara, zi si noapte... Ce as fi ajuns eu daca eram in locul lui? ![]() Trebuie comparata puterea de cumparare nu salariul in sine. Ca daca aia au taxe mari, costa casele scump, asigurarile si impozitele la fel, parerea mea e ca degeaba ai 3000 euro pe luna salariu, e fix-pix. Nu-ti permiti sa folosesti prea mult masina, nu-ti permiti sa aia... nu-ti permiti sa ailalta... nu stiu cat de fericit e omul de rand in strainatate. Adica sigur se traieste mai bine... dar nu chiar atat de bine pe cat cred ca isi inchipuie unii. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Dec 2010, 12:37) Io vreau sa iau 2-3 kile de portocale Ce naiba sa faci cu 2-3 kile? Nu suna mai bine 2-3 qintale? Colmi. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(rodi @ 20 Dec 2010, 23:33) Egalul lui. El este un exponent al lumii civilizate, noi suntem baza lumii a treia. Statul franc este in lumea 1. am obosit sa tot aud ineptia asta de ani de zile. lumea 1: statele unite si aliatii = nato (inclusiv turcia!), europa de vest. lumea 2: ussr, china si clientela/aliatii lor (inclusiv romania). lumea 3: membrii miscarii de nealiniere (aia fondata la belgrad in deceniul 7) si alti neutri. clasificarea unui stat in lumea 1,2,3 n-are nici o legatura cauzala cu dezvoltarea economica. This post has been edited by yhattori: 21 Dec 2010, 14:36 |
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
Revenind la tema, cu banii sint sigur ca m-as descurca foarte bine. Nu ma pune nimeni la incercare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chiar, nu vrea nimeni o demonstratie? Dati-mi 1000 de euro pe luna si veti vedea ca ma descurc!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Inseamna ca n-ai experienta, de vrei sa incepi de jos. Macar esti corect cu investitoru' !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Daca vrei sa produci in agricultura... cu Turcia si China nu te poti pune.
Daca vrei sa produci in industrie... idem Daca vrei sa faci comert... idem Daca vrei sa executi servicii, cine te plateste, daca plateste, te plateste putin. Cum sa te descurci ? |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Vorbesti cu infirmierele sa care ele... o sa ramana exact 2-3 kile, cum voiai la inceput.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() ![]() ![]() Uite, din astea! This post has been edited by dragoselu: 21 Dec 2010, 15:35 Attached image(s) ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Dec 2010, 14:50) Cu conditia sa fii singur si sa n-ai de platit rate la casa/masina. Altfel, fara minim 1500 euro/luna/familie nu ai cum sa zici ca traiesti decent. Si cum probabil 90% din populatie castiga sub acest prag, se numeste ca executam supravietuire si nimic mai mult. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 21 Dec 2010, 16:08) Cu conditia sa fii singur si sa n-ai de platit rate la casa/masina. Altfel, fara minim 1500 euro/luna/familie nu ai cum sa zici ca traiesti decent. Emanuele, am zis "dati-mi", nu "dati-ne", deci ma refeream doar la mine! Daca vrei, facem incercarea. Si o sa vezi ca din 1000 de euro pot plati chiria unei garsoniere (200 de euro), ratele la masina (300 de euro), mincare si toate celelalte hangarale.Bine, acu', poate vorbesc cu pacat, habar n-am ce preturi sunt in Vaslui, da-n Bucale te descurci ok cu banii aia! This post has been edited by Marty: 21 Dec 2010, 16:25 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Da bre, te cred. Intrebarea e, ai aia 1000 euro?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Marty |
![]()
|
Ma, cit i-am avut i-am spart pe datorii (asigurari de viata si alte chestii neplatite la timp). Cind am terminat cu toate alea din urma, au inceput aia sa-mi plateasca salariul cind isi aduceau aminte. Si erau cam uituci 'tu-i in gura de zdrentse! Ma rog, principalu' important e ca acu' nu-i mai am.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci Marty e un pedelist ajuns la fundu sacului.
![]() ![]() Oricum ar merita un credit ca se gandeste la viitor. Dac ii sensibilzeaza pe pacientii doamnei lui astia cand vor creste mari se vor "simti"cand vin la cabinet si astfel renta viagera a sotului doamnei doctor e rezolvata. ![]() Referitor la bani pe blazonul meu scrie " Sărac așa ca în anul acesta, ca în anul trecut și ca de când sunt, niciodată n-am fost! " Cu stima hemibugetarul bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 20 Dec 2010, 21:04) 5) jucarii copil (in fiecare luna primeste o jucarie de maximum 10-20-30 lei, depinzand de cat de cuminte a fost in acea luna; de ziua lui si de ziua copilului primeste o jucarie mai valoroasa); haine copil = bugetul e anticipat in functie de anotimp si de cat a mai crescut, buget variabil de la 40 lei in mod normal (o bluzita, un pantalonas, ciorapei, are 2 ani si 3 luni) la 300-400 lei maximum! Asa cum inca nu e obligatorie posesia unei masini, tot asa nu-i obligatoriu sa faci copii. Daca de sapunul pe care-l folosesti tu pe propria-ti piele nu intereseaza pe nimeni, cu un copil nu-i acelasi lucru. Copilul trebuie sa aiba tot ce-i mai bun. Nu putini oameni, care n-au dupa ce bea apa, am vazut ca au cate 2-3 copii. "Asa cum am crescut noi, asa o sa creasca si ei". "Io am mancat mamaliga cu cartofi toata copilaria". N-ati auzit cliseele astea niciodata? Tare draga-mi e si metoda, deja traditionala, prin care aluia mai mic ii e sortit sa poarte toate vechiturile aluia mai mare. Si sa te tii tragedie cand nu se potrivesc de la unu' la altul din cauza conformatiei si-s obligati parintii sa-i cumpere si aluia o toala noua. Vai ce-si mai musca unghiile de ciuda. Dpmdv e foarte simplu. fac atatia copii cati imi pot permite sa cresc, fara a le lipsi ceva. Daca nu-mi pot permite, nu fac. Mi se pare logic si nu numai logic... This post has been edited by Victoras2001: 21 Dec 2010, 18:31 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Intrebarea mea este: cui lasi agoniseala ta, casa, masina? Daca nu ai copil / copii, macar ai rude care sa te mosteneasca...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
...la banca
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Deci copilu' nu se mai face doar pentru a avea sprijin la batranete. Mai nou se face si pentru a avea cui lasa agoniseala.
This post has been edited by Victoras2001: 21 Dec 2010, 19:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
Stiam, dar te-am lasat pe tine sa dai raspunsul asta!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mai interesant e cat e de interesat romanul de ce se intampla cu el dupa ce da coltul. Da la buci in draci ca sa aiba cine-l mosteni, isi pune faianta-n racla...
This post has been edited by Victoras2001: 21 Dec 2010, 19:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 17:25 |