Cum va descurcati cu banii ?, Am o problema cred....
![]() ![]() ![]() |
Cum va descurcati cu banii ?, Am o problema cred....
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Profesore de ce ne injuri, ce-ti facuram? Nici macar L@u nu ti-a mai zis nimic in ultima vreme.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
E de bine ce i-am spus stimabilului Grec! Si nu v-am mai injurat, nici macar pe L@u...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 22 Dec 2010, 11:45 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
daca tot l-ai botezat, acu trebuie sa-i dai si mielul
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Banii nu aduc fericirea...dar lipsa lor poate aduce nefericirea
![]() This post has been edited by ionutctn: 22 Dec 2010, 11:49 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
...sau- fericirea trece prin stomac.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
doi si un sfert
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A zis undeva ca lucreaza cu ape, probabil minerale. E ospatar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bine ca nu lucreaza la ape rupte....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acolo ies bani grosi. Plus satisfactii vizual-auditiv-olfactive.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dragoselu pleci in vacantza?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@Amun Dei Motor hemi de 5 litre are patronu de la privat. Io numai am produs pentru el( as crede ca de o chiulasa)
![]() Dr , Auspuff a tras loz necastigator.Cand se baga el la meseria aia unde se trateaza Jana croitoreasa era cu 100% spor acu cred ca lindibocul le subtiaza tainul ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ete noh ! Sporul vine si el inapoi la timpul cuvenit. Peste vro'12 luni asa.
Jana inca n-am tratat nici una. Altfel le chema ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
eu am facut luna asta un calcul, altul decat cel de acum un an (cand aveam un singur copil) si a reiesit ca daca anul trecut am pus 400 ron benzina pt calatorii si 100 pt serviciu, anul asta de abia am asezat pt serviciu si putin pe langa, am scos extravagantele si am ramas la 3000 ron la familie (nu am rate).
teoretic ar trebui sa rezistam in banii astia, practic se sare de 3600 poate chiar 4000 pt ca avand copii apar vaccinuri, jucarii, reviste si carti de colorat, aniversari prieteni ai copilului (in februarie incepe grosul ..). l.e. doctore... tratezi dilimani? This post has been edited by rue: 22 Dec 2010, 19:12 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ce bine e sa stai la casa si sa ai gradina
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si garaj...
![]() si pivnita... ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dom` doctoru`. Asa e. Jana care era croitoreasa si era iubita de Jean frizeru a murit cu multi ani in urma .
![]() Ehe cine lucra la ape rupte nu o duce chiar rau.Ca cica de aia baga ei doua deste`n fofo ca sa scoata intre ele 100 de ieuroi. ![]() ![]() @corbex . Esti invidios. Asa`ti trebuie ca nu ti-a placut munca, te-ai facut cartonagiu s`acu numeri roabele cu pietre pentru patron ![]() Personal lindibocul si al sau tatic m-au intors la leafa din 2004. ![]() This post has been edited by bion: 22 Dec 2010, 19:38 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
La mine criza financiara nu se simte
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 22 Dec 2010, 17:49) Dr , Auspuff asa sa-i ramana numele, amin! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(rue @ 22 Dec 2010, 19:11) eu am facut luna asta un calcul, altul decat cel de acum un an (cand aveam un singur copil) si a reiesit ca daca anul trecut am pus 400 ron benzina pt calatorii si 100 pt serviciu, anul asta de abia am asezat pt serviciu si putin pe langa, am scos extravagantele si am ramas la 3000 ron la familie (nu am rate). teoretic ar trebui sa rezistam in banii astia, practic se sare de 3600 poate chiar 4000 pt ca avand copii apar vaccinuri, jucarii, reviste si carti de colorat, aniversari prieteni ai copilului (in februarie incepe grosul ..). l.e. doctore... tratezi dilimani? Adica de anul trecut si pana acum ti s-a marit familia (sa-ti traisca) si acum deja la noul venit ii cumperi reviste si carti de colorat??? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Le ia din timp.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Am niste Rahane din '80. Baga oferta ! Si niste AusPiff-uri.
This post has been edited by corbex: 22 Dec 2010, 21:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pifuri n-ai?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Esti prea rapid. Am completat mai sus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Bioane, mamos vroiai sa te faci cand erai mic ?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
Din nou boc?
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 17:27 |