Cum va descurcati cu banii ?, Am o problema cred....
![]() ![]() ![]() |
Cum va descurcati cu banii ?, Am o problema cred....
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sa-ti traiasca si la mai multi!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Rue copile acu degeaba-ti pare rau ca nu te-ai inteles atunci.
![]() Sa-ti traiasaca coconii si jupaneasa si tu ca sa produci sa poti sa-i cresti ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 20 Dec 2010, 23:43) Sa-ti spun o chestie: am castigat banuti frumosi din usturoi ... QUOTE(presa @ 22.12.2010) Rețea de „traficanți” de usturoi, anihilată la Iași Conform anchetatorilor, legumele și fructele de contrabandă erau depozitate într-un garaj din localitatea ieșeană Lețcani, de unde au fost ridicate 39.500 de kilograme de cartofi și 2.389 de kilograme de usturoi. dragoselu, te-au "saltat"? ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cartofi de contrabanda?
![]() ba, asa rau au ajuns aia? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
cartofori..... ce sa mai.
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
barabulori
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Asa da!
Uischi si prostituate! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si mai ziceati ca nu traieste romanu bine
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Pentru o suma foarte mica- uitata ca restanta, de exemplu 26 Ron - o facturica de utilitati pierduta- intra automat in sistem, si se ,,taie" bransamentul la scadenta si dupa termenul de gratie desi intre timp ai platit alte facturi la respectivul furnizor !
Rebransarea costa ...260 Ron ! |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Rodi, matale daca ai scrie o carte de 100 pagini, i-ar lua pana si lui Carstoiu cam un an sa o citeasca.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si ai baut-o deja?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
rodi |
![]()
|
Taxele si impozitele sunt mari, penalitatile in legatura cu ce-am spus mai sus sunt mari, amenzile sunt uriase, tot suntem pasibili de ceva, numai de leafa mai mare in raport cu inflatia, nu.
Prima este o picatura in ocean. |
--------------------
---
---
---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 23 Dec 2010, 18:07) rodi, cu chestii d'astea pe topicul cu basescu te rog. Multumesc! Nu prea le am cu bautura, la curve nu-mi da voie nevasta-mea. Totusi am in plan sa o fumez pana la vacanta de vara. Scuze, te rog , nu ma mai modera. (ori am posturi prea multe, ori scriu prea lung, ori scriu off-topic ?) Intelegi, tu, ceea ce spun eu, mai ales ca este on-topic. Multumesc ! On: ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sa mor io daca asta nu trebuie banat cu tot cu genele lui
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce aveti, bre, cu condimentu'?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
In Ianuarie 2011, trebuie sa asigur casa, asa ca voi cheltui mai putin de Sarbatori, trebuie sa fac fata si la obligatia aceasta... Este o impunere, nu ?
|
--------------------
---
---
---
|
|
l@u |
![]()
|
tu esti impunerea caci trebuie sa te suportam !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(rodi @ 23 Dec 2010, 19:38) In Ianuarie 2011, trebuie sa asigur casa, asa ca voi cheltui mai putin de Sarbatori, trebuie sa fac fata si la obligatia aceasta... cat naibii poa' sa te coste asigurarea? ![]() box-house-thumb-400x300.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
rodi |
![]()
|
Se-aduna, se-aduna. Pana la 15 ianuarie este termenul ?
|
--------------------
---
---
---
|
|
l@u |
![]()
|
dupa aia promiti ca dispari?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
rodi |
![]()
|
Pot spune ca stau in banca mea
![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
Care bani ?
![]() ![]() Nu am avut ....si nu cred ca voi avea asa ceva.. ![]() ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Asa ii cautati nod in papura lui Rodi de numa!
Topicul e "cum va descurcati cu banii", iar el spunea ca a uitat sa plateasca o factura si a trebuit sa plateasca rebransarea 260 ron si ca, probabil, nu i-a cazut bine chestia asta. Daca posta oricine altcineva lucrul asta nu ziceati nimic. Lasati-l sa existe si el! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 17:27 |