Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 20 Jan 2011, 15:58) Esti un MINCINOS! [b]Nu m-am certat cu niciun moderator nici pe PM si nici pe mail in cele 6 luni de cand activez pe forum! ma refeream la sony |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 20 Jan 2011, 16:08) felicitari cititorilor fideli....deci de ce susti contrariu cand de fapt esti clona lu` sony???...ai o dovada? 20 Jan 2011, 16:46: QUOTE(ady77 @ 20 Jan 2011, 16:07) - tu esti dusman cu richelieu, ca unde va prindeti va scoateti ochii; nu-s bre dusmanu` nimanui...da ne mai distram si noi... ![]() This post has been edited by OAP: 20 Jan 2011, 15:46 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(OAP @ 20 Jan 2011, 15:45) felicitari cititorilor fideli....deci de ce susti contrariu cand de fapt esti clona lu` sony???...ai o dovada? OAPule, nu incetezi sa ma uimesti pe zi ce trece! Ai trait degeaba pana acum daca nu ai aflat ca acuzatia trebuie demonstrata si nicidecum vinovatia. Iti doresc sa te acuze gaborii de o infractiune, sa te salte si tu sa iti demonstrezi nevinovatia asa cum este in "normalitatea" ta. This post has been edited by Richelieu: 20 Jan 2011, 15:49 |
--------------------
0.00
%
|
|
OAP |
![]()
|
si io iti doresc sa te dai cu capul de pereti pana ai afla ce inseamna bunul simt...sau eventual sa te ajute cineva...
....ca o dovada in afirmatiile ca esti clona este faptul ca nu poate sa exita cineva la fel de prost crescut decat altcinevacineva dacat daca e clona lui .... ![]() This post has been edited by OAP: 20 Jan 2011, 15:58 |
--------------------
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 20 Jan 2011, 15:57) si io iti doresc sa te dai cu capul de pereti pana ai afla ce inseamna bunul simt...sau eventual sa te ajute cineva... ....ca o dovada in afirmatiile ca esti clona este faptul ca nu poate sa exita cineva la fel de prost crescut decat altcinevacineva dacat daca e clona lui .... ![]() OAPule chiar ma gandeam sa-ti dau eu niste litere QUOTE iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Dar vad ca te-ai depasit pe tine insuti si deja nu mai stiu de ce litere ai nevoie pe langa bunul simt. Dar macar ultimul e cert. |
--------------------
0.00
%
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
Medicatie era in limita regulamentului cand era Liviu moderator, acum nu mai stim sigur
![]() |
--------------------
|
OAP |
![]()
|
Richelieu, esti sau nu esti SONY?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
E pierdere de timp sa discuti cu persoane dereglate!
Bye, OAPule! |
--------------------
0.00
%
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cu benzina cum ramane?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Richelieu @ 20 Jan 2011, 17:02) E pierdere de timp sa discuti cu persoane dereglate! Corect, dar tu esti exceptia mea... On topic: eu mai protestez de jumate de rezervor... This post has been edited by OAP: 20 Jan 2011, 16:06 |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
nu te pune pe ignore ca te iubeste prea mult..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Macar acum au benzinariile destul maruntis ca sa-ti dea restul corect.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca nu imi dau restul protestez la opc..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Daca se solidarizeaza pompele si fac un cartel ?
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(rodi @ 20 Jan 2011, 16:23) Daca se solidarizeaza pompele recunosc ca la asta nu m-am gandit ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
Cati dintre voi mai platesc cu numerar la benzinarii?
This post has been edited by tribunul: 20 Jan 2011, 20:15 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Richelieu |
![]()
|
Primesti somajul pe card?
|
--------------------
0.00
%
|
|
tribunul |
![]()
|
sau
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(OAP @ 20 Jan 2011, 14:43) 1. stilul "umoristic" identic intre cele doua personaje; 2. La un moment dat in profilul userului actual au aparut fotografii utilizate si de precedentul; 3. ... ![]() 4. S-a certat la cutite cu Liviu, a facut publice pe privat cateva mailuri intre ei, iar cand a venit vorba de una dintre balacarelile de acolo a reactionat foarte agresiv; 5. l-au mai recunoscut si alti useri, numele lui este F. D. si este din Fetesti; Off: Daca Sony si MoneyTalks au fost aceeasi persoana atunci Richelieu nu e Sony. Am eu o teorie ![]() Si On: Eu nu protestez pentru ca folosesc cardul firmei la benzinarie. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 20 Jan 2011, 16:07) Pai inseamna ca toti soferii din toata lumea, de cand s-a descoperit combustibilul si s-a inventat masina, protesteaza non stop... QUOTE(xcss @ 20 Jan 2011, 16:08) Propun sa faca si benzinarii protest, fata de protestele soferilor, adica sa dea restul numai in monede. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Richelieu |
![]()
|
Ultima oara cand am alimentat am intrebat-o pe tanti de acolo despre proterst si mi-a aratat pe un raft coloanele de marunt stivuite frumos. La schimbarea turei se numara maruntisul.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:57 |