Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
GabyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Am bagat aseara de la petrom cu 5.02 am bagat de 60,05 lei si am dat doar 60 deci am economisit 4 banuti =))
![]() 21 Jan 2011, 14:30: 5 scz This post has been edited by GabyDSN: 21 Jan 2011, 14:30 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu n-am alimentat deloc anul asta
![]() Daca ar fi procedat toti asa, era benzina 4 lei acum ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
gata ma? ati terminat cu benzinariile? ne apucam de boicotat bibliotecile?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(GabyDSN @ 21 Jan 2011, 14:30) Am bagat aseara de la petrom cu 5.02 am bagat de 60,05 lei si am dat doar 60 deci am economisit 4 banuti =)) ![]() Vezi ca pompa nu se pupa intotdeauna cu casa. La pompa am avut 30.05, chiar am injurat ca am depasit, pe bon 29.7. Ma gandeam ca acu imi da aia restul pana la 40 de lei, adica 9.95 in monede... Asta la OMV. P.S. E singura mea alimentare in 30 de zile, se poate si fara masina. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ultima alimentare a fost undeva in jurul datei de 15.12.2010, urmatoarea alimentare prevad a fi undeva in jurul dupa data de 15.02.2011, asta daca sunt benzinarii norocosi.Daca nu, nu.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Bre, din pacate criza a lovit cam tare. Berea am taiat-o total de pe lista. Benzina am luat de nevoie ca s-a imbolnavit fiumeu si doua zile a trebuit sa-l duc la analize.
P.s. Un lucru bun, taiat de pe lista e teveul. E super fara handicapatii aia care trancanesc toata ziua acolo. Sanatate curata. Recomand. |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu nu am mai bagat benzen de pe la mijlocul lunii trecute de 50 lei , sa vedem cit ma tine cu frigurile care vin sper ca pina dupa 1 februarie
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu-i pacat de locurile alea de parcare?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai de atunci am mai bagat gaz de 150 - 200
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(211CFL @ 20 Jan 2011, 23:58) alta idee... de pe mess "imi cer scuze pt mass.."oameni buni , protestul din 17 ,18 si 19 nu insemna mai nimic.. 3 zile nu vor muri ei .. O solutzie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere de la o companie combustibil, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze.. atragand apoi clientii si pierzand ceilalti , dupa care vor fi nevoiti sa scada si ei.Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM. Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei ... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI !Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina .. raspandeste acest mass." Eu boicotez Petromul de cativa ani buni. Firmele pe unde am lucrat au avut/au carduri la Rompetrol ![]() |
--------------------
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Consiliul Concurentei: Indiferent de rezultatul investigatiei pe piata carburantilor, pretul actual al benzinei nu se va schimba
QUOTE "Indiferent de rezultatul investigatiei, nu vor exista consecinte asupra pretului actual al benzinei". Aceasta este una dintre concluziile preliminare ale investigatiei realizate de Consiliul Concurentei pe piata carburantilor, dupa cum au indicat pentru HotNews.ro surse oficiale. Echipa care face investigatia a fost schimbata complet in 2009, moment in care au fost realizate si primele investigatii inopinate la sediile companiilor petroliere. Solutiile identificate pentru scaderea preturilor la carburanti sint: * scaderea taxelor si accizelor - ar avea un impact negativ asupra bugetului * renegocierea contractului cu Petrom - putin probabila, compania OMV nearatindu-se pina acum dispusa sa schimbe termenii unui contract care ii este extrem de favorabil * stabilirea de catre Guvern a unui pret maximal (permisa prin Legea Concurentei doar in perioade de criza). http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-8...-nu-schimba.htm |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Asta ar trebui facut cu OMV-ul si cu ceilalti hoti care seaca Romania.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Iti doresc sa traiesti tu si copii tai acolo...punct
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
kxz |
![]()
|
Ai trait acolo si stii cum e? Sau iti dai si tu cu parerea ce ai vazut la tembelizor?
Benzina la ei de exemplu e 3 centi. Si aia americani, nu euro. Te-ai bagat in seama fix in topicul unde nu trebuia. This post has been edited by kxz: 22 Jan 2011, 14:52 |
--------------------
Dacia 1410
/
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu ii uram sa i se indeplineasca dorinta...tu ce vrei acum?...tu ai trait acolo?
22 Jan 2011, 15:56: QUOTE(kxz @ 22 Jan 2011, 15:50) Benzina la ei de exemplu e 3 centi. Si aia americani, nu euro. Te-ai bagat in seama fix in topicul unde nu trebuia. Pai mergi si tu acolo atunci. Si de cand te ...pe tine grija pe ce topicuri scriu eu?...daca esti impottriva ciump[alacilor si protestului lor inseamna ca te bagi in seama aiurea? This post has been edited by OAP: 22 Jan 2011, 14:56 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
kxz |
![]()
|
Venezuela a fost o tara controlata de avericani, patronii firmelor sau mari proprietari de pamant si companii americane.
Ai habar ca poporul il sustine pe Chavez? Crezi ca de ce? O lovitura de stat din 2002 impotriva lui a fost oprita de muncitorii venezueleni, nu de armata sau alte institutii de stat. Crezi ca romanii ar iesi pentru Basescu? Tare bun ar fi un chavez si in romania... |
--------------------
Dacia 1410
/
|
OAP |
![]()
|
pai mergi acolo prietene...iti doresc numai de bine..
|
--------------------
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(OAP @ 22 Jan 2011, 14:53) OAPule, e frumos asa? Tocmai matale, dusmanul antenelor, sa folosesti cuvinte inventate de Mircea Badea? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
kxz |
![]()
|
Dictionare si enciclopedii au scos aia de la Jurnalul National. Cum omul nu-i suporta nu foloseste. Surse de informare si educatie i-au ramas Otv si B1.
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(OAP @ 22 Jan 2011, 15:25) Ba sa traiesti tu daca atat te duce bibilica,si atat ai inteles din ce e acolo;am scris ca trebuie sa traim ca in Venezuela?ca sa-ti explic sa intelegi si tu, ziceam ca firmele astea straine capusa care doar profita de pe urma noastra ar trebui alungate in p... mamii lor de unde au venit.Ai inteles acum? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
kxz |
![]()
|
Totusi de ce e rau in venezuela? Io vreau acolo, dar cum sa fac sa ajung???
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Am auzit ca gagicile sunt nasoale. Si nici peisaje nu prea ai ce vedea.
![]() PS: a participat cineva la ADEVARATUL protest? http://www.daciaclub.ro/Cred-ca-este-timpu...st-t202130.html This post has been edited by zanzie: 22 Jan 2011, 16:54 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ce tare e badea asta, inventeaza cuvinte. Ca si ala ce a inventat bifa Nike. Daca un copil de 5 ani trage o bifa din-aia inseamna ca-l copiaza, ca deh, o bifa sau un ciumpalac sunt chestii atat de geniale ca pot fi repartizate doar unei minti stralucite, nimeni altcineva nu se putea gandi la ele inainte sau dupa minunile ce le-au ""creat".
LE: De fapt mai stiu un dotat din-asta care era suparat ca i-a fost "luata" expresia cu proiectoarele pe alt forum. desi expresia era un fel de "cerul e albastru" omul avea pretentii de drepturi de autor. De acum vom fi atenti cand auzim chestii noi, ca cine stie ce nume "grele" poarta. This post has been edited by eXtenSion: 22 Jan 2011, 17:25 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(extensie) De fapt mai stiu un dotat din-asta... Să m-apuci de limba burții, aia dotată... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:56 |