Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 22 Jan 2011, 17:56) QUOTE(extensie) De fapt mai stiu un dotat din-asta... Să m-apuci de limba burții, aia dotată... Frustracila, vrei copyright si pe asta? Ai scos-o tot din putul gandirii, stiu. Lasa ca mai trec niste ani si poate se limpezeste apa si in putul tau. Nu te stresa aiurea de pe-acum. ![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE Potrivit ultimelor calcule statul percepe pentru o tonă de benzină o acciză de 467 euro, taxa de drum este de 125 euro per tonă, iar taxa de solidaritate, câte un cent per litru motivând acoperirea prejudiciului creat în urma falimentului Bancorex, este de 10 euro per tonă. Producătorii au prețul de aproximativ 370 euro per tonă. 370+467+125+10=972 euro/tona (taxe si accize), la care se adaugă TVA de 24%, adică 233,28 euro, și rezultă un preț total de 1.205,28 euro pentru o tonă de benzină. Din acest preț, producătorul încasează 270 euro iar STATUL primește 835,28 euro. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sugerezi sa alimentam de la ministerul de finante si sa lasam maruntisul la ei?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Si peste 50 ani tot Bancorexul o sa fie de vina pentru scumpirea carburantilor? Grea mostenire...
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 22 Jan 2011, 16:34) OAPule, e frumos asa? Tocmai matale, dusmanul antenelor, sa folosesti cuvinte inventate de Mircea Badea? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In alta odine de idei: - faptul ca am spus ce am spus de antene nu inseamna ca nu stiu ce"repertoriu au; - ciumpalac nu este creatia lui badea; fara a fi un expert in "badeologie"pot spune ca respectivul a incercat sa lanseze pe piata verbul ä se barlari""...nici macar ologofrenii care ii aduc osanale nu cred ca il folosesc ![]() - ce e rau sa ai colectia Adevarul; personal am doar colectia Jules Verne de la ei, pentru a inlocui vechea colectie din copilarie, plus alte cateva carti, deteriorata...cartile sunt o valoare indiferent cine le editeaza... QUOTE(daniM @ 22 Jan 2011, 17:07) ziceam ca firmele astea straine capusa care doar profita de pe urma noastra ar trebui alungate in p... mamii lor de unde au venit.Ai inteles acum? aaaa...da total de acord si asa ramanem cu capusele noastre....pentru cultura ta generala, cela mai mari capuse au fost firmele de stat inainte de privatizare, gen sidex, vechiul petrom...etc....mai milt pentru protestatarii p.... vorba lui Catalin, nici o firma de petrol din lumea sta nu este PROPRIETARA resurselor naturale din nici o tara. In romania acestea sunt administrate de catre anrm si orice firma poate licita pentru ele. Deci in loc sa va tineti de cioace si sa cereti nationalizarea a nimic, mai bine va faceti srl, licitati pentru petrol, il gasiti, si il vindeti la pret redus....aaa...sau e mai usor sa dai din gura pe forum si sa cumperi cu maruntis...? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
"pentru a inlocui vechea colectie din copilarie, plus alte cateva carti, deteriorata..."
Da ,da imi amintesc ca era o perioada cand era o mare criza de hartie igienica dar romanu` dashtept s-a bazat pe resursele din gospodarie ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
OAPule, nu ne-ai spus totusi de ce-l urmaresti pe Badea. Vrei sa stii cum gandeste dusmanul sau doar te enervezi de incalzire inainte sa postezi pe DC?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@bion: daca aveam dubii despre matale acum s-au spulberat...
![]() @Richelieu: nu-i urmaresc. A fost o perioada in preajma alegerilor cand urmaream A3 da nu m-au convins. Mai ascultam badea in masina cand se nimerea...dar nu e nimeni dusmanul meu...nici macar tu ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
L-ai urmarit pe Badea si ii arati cu degetul pe cei care il asculta. No comment!
|
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
El l-a urmarit dar nu l-a ascultat, vorba lui tonies: mare diferenta
![]() |
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
...iar acum ii face publice pe privat invataturile.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Azi protesteaza romanii pentru pretul carburantilor. Maine vor protesta pentru pretul gazelor. Cititi cu atentie (daca aveti rabdare) ce zice nenea asta si de ce este nemultumit.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Articolul este prea tehnic pentru cei neinitiati in ale Geopoliticii, Geostrategiei sau Nabucco, Southstream, Northstream... nu stiu ce utilitate ai daca nu esti pasionat de domeniu.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Saptamana ce urmeaza cum se mai protesteaza? Sa stiu si eu sa ma pregatesc...
Ma gandeam la o noua forma de protest, sigur nu ati mai auzit de ea pana acum. Propun sa facem plinul, si sa mai cumparam 2-3 canistre speciale pentru benzina, de minim 10 litri fiecare. Umplem si canistrele, facem si plinul, si in felul asta nu vom mai alimenta o perioada destul de buna... trebuie sa dea faliment. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Niste remorci cisterna mici, de vreo 3-4oo de l vor fi existind? Cu alea i-am omori cu zile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Facem cheta si inchiriem o cisterna de la nelu' galbenus. Cred ca ar fi bucuros sa ne ajute.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am protestat până sâmbătă seara.
Cred că cel puțin două-trei săptămâni o să protestez vehement din nou. Și o să și boicotez benzinăriile. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Maskatu |
![]()
|
Chiar cand credeam ca au incetat toate protestele, se pare ca treaba devine serioasa. Tocmai ce am primit pe mess un nou indemn de solidaritate.
QUOTE ROMANIA TREZESTE-TE!!! PROTESTUL DE LA BENZINARII TREBUIE SA CONTINUIE. VA RUGAM SA FITI SOLIDARI CU NOI SI IN PERIOADA 01.02.2011-15.02.2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE OMV/PETROMV. SA ALIMENTAM MASINILE DOAR LA RESTUL BENZINARIILOR SI VETI VEDEA CA PRETURILE VOR SCADEA MAI MULT CA SIGUR. 2 SAPTAMANI FARA NICIUN CLIENT INSEAMNA PIERDERI DE MILIOANE DE EURO PT EI. NU-SI VOR PERMITE ASA CEVA. AMINTITI-VA DE 21-22 DECEMBRIE 1989. ATUNCI NE-AU MURIT TATI, FRATI, BARBATI SI COPII. SI-AU DAT VIATA PT LIBERTATEA NOASTRA. NOI VA CEREM SA VA DATI 2 SAPTAMANI DIN VIATA PT BINELE VOSTRU. In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest si Shell a rezistat doar 5 zile. dati mai departe. Daca tot nu a mers cu 3 zile, s-au gandit sa bage 15... cu 15 zile de nealimentat sunt falimentati sigur. PS. nu uitati ca stramosii nostrii au luptat pentru libertate, sa avem noi benzina ieftina si sa mergem ca oile cu masina la servici! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De pe feizbuc:
QUOTE In atentia celor care vor sa boicotez Petrom-ul: Va atrag atentia ca imbecilitatea lui mircea badea nu intra-n sfera intereselor mele, cu atit mai putin dobitocii care se constituie in masa de manevra a cretinului anterior mentionat! Vreti sa scoateti MAI MULTI BANI DIN BUZUNAR alimentind de la alti benzinari decit Petrom? Sa fiti sanatosi! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL CA A RAMAS FARA OBIECTUL MUNCII DEOARECE:
SCADE PREȚUL BENZINEI. Taxa de un cent pe litru a fost eliminată! Taxa de un cent pe litru aferentă Fondului Special pentru Produse Petroliere a fost eliminată, potrivit Rompetrol, compania anunțând că urmare a acestei operațiuni va reduce, marți, prețurile benzinei și motorinei cu 0,03 lei/litru. "Rompetrol Downstream va reduce de mâine, 25 ianuarie, prețurile de referință la carburanții comercializați cu 0,03 lei/litru, ca urmare a eliminării de vineri, 21 ianuarie, a taxei de 1 cent USD/litru aferentă Fondului Special pentru Produse Petroliere", se arată într-un comunicat al Rompetrol. Ministerul Economiei a transmis, vineri, rafinăriei Petromidia, o informare în care arăta că datoria fostei Companii Române de Petrol a fost stinsă și că plățile către Fondul Special pentru Produse Petroliere vor fi oprite, iar taxa nu mai trebuie să se regăsească, din acea zi, în prețul carburanților. Petrom: Prețurile carburanților scad cu 4 bani pe litru Petrom va reduce, marți, prețul carburanților cu 4 bani pe litru, după sistarea colectării taxei pentru Fondul Special de Produse Petroliere (FSPP), a anunțat compania. "Datorită reducerii componentei de taxare cu 0,01 USD, ca urmare a sistării colectării taxei reprezentând Fondul Special de Produse Petroliere, prețul carburanților în benzinăriile OMV și Petrom se va reduce cu 4 bani/litru (inclusiv TVA aplicat taxei de 1cent/litru), începând cu data de 25.01.2011.", se arată într-un comunicat al companie. Istoria taxei de 1 cent pe litru Taxa a fost introdusă pentru stingerea datoriilor fostei Companii Române de Petrol, de aproape 650 de milioane de dolari, și s-a aplicat de la 1 ianuarie 2001 pentru carburanții produși și comercializați în România, iar din 2005 s-a aplicat și celor exportați. "Perioada 21 ianuarie - 25 ianuarie a fost necesară pentru epuizarea stocurilor de carburanți și pentru care s-a achitat deja taxa de 1 cent USD/litru (14 USD/tonă pentru benzină și 12 USD/tonă pentru motorină)", se arată într-un comunicat al Rompetrol. Datoria fostei Companii Române de Petrol, reprezentând creditele contractate pentru finanțarea importurilor de țiței din perioada 1992-1997, a fost acoperită integral încă din luna octombrie a anului trecut, dar statul a continuat să încaseze taxa de un cent pe litru, sumele suplimentare fiind utilizate pentru diminuarea datoriei publice. Ministerele Economiei și Finanțelor Publice au elaborat un proiect de ordonanță de urgență potrivit căruia sumele încasate în Fondul special pentru produse petroliere după regularizarea datoriilor fostei Companii Române de Petrol se utilizează pentru diminuarea datoriei publice interne. Potrivit notei de fundamentare a actului nomativ, prin suma încasată în data de 22 octombrie 2010 s-a stins integral datoria publică creată în baza OUG 72/1997 privind regularizarea datoriei fostei CRP, în valoare de 507,3 milioane de dolari. De asemenea, în perioada 22 octombrie - 21 decembrie 2010, Ministerul Economiei a virat din Fondul special pentru produse petroliere în contul Ministerului Finanțelor Publice suma 50,8 milioane lei reprezentând echivalentul la data plății a sumei de 16,0 milioane de dolari, sumă reprezentând o altă datorie a fostei CRP către Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, dar al cărei regim juridic trebuie clarificat. În nota de fundamentare nu se explică de ce s-a mai încasat taxa de un cent pe litru după 21 decembrie, dar proiectul de ordonanță de urgență stabilește că sumele care exced acele datorii vor fi utilizate pentru diminuarea datoriei publice. Taxa de un cent pe litru urma urma să fie eliminată odată cu aprobarea proiectului de OUG de către Guvern și intrarea în vigoare a actului normativ. http://www.gandul.info/news/scade-pretul-b...iminata-7916344 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
VICTORIE!!!! AM INVINS!!!!
In alta ordine de idei, portret al protestatarului la tinerete: QUOTE Eu ultima data intr-un omv le-am facut de-al dracu paguba la toaleta fara sa cumpar ceva de la ei. M-am simtit f bine ca le-am stricat ceva. Ar fi o treaba sa strice fiecare ceva cand intra, asa cum ei ne baga apa si impuritati la pompa. ps: ma gandeam ca ar merge la aia de la ridicari, niste acid pe la instalatii. Si aici ar trebui organizate proteste, sau de dat in judecata in echipa dar iar n-ai cu cine. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=202...dpost&p=2831157 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
corbex |
![]()
|
HSBP(Registred Mark), trebuie sa scap de 2 kile de marunt, destinat protestului !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Maskatu |
![]()
|
AM INVINS! Pentru 0,03 bani/litru ne-am aranjat cu pretul pentru luni bune.
PS ar fi bine sa alimentam si sa facem rezerve serioase de carburant. La un plin deja scoatem banii de pe o paine. This post has been edited by Maskatu: 25 Jan 2011, 09:06 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Baiatul ala din Tulcea e dus cu capu'. As vrea sa-l vad prins si cu dosar penal pentru distrugere.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
Nu toata lumea maninca o piine de 3 lei la 100 de g de slana. Mai e si piine de 280 g.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu fac paine acasa, cu reducerea pretului la benzina de 3 bani, la doua plinuri la Matiz a cate 30 de litri fiecare scot de un kil de faina, si pentru apa/drojdie/curent, vin cu bani de acasa.
This post has been edited by argon: 25 Jan 2011, 10:17 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
La cit de fibra esti, o piine-ti ajunge 2 zile, asa ca tot gratis o ai, dupa reducerea asta. Esti circotas, aia e!
This post has been edited by corbex: 25 Jan 2011, 14:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 00:53 |