Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sa vedem..
![]() 55,559524 x 5,04 = 280,02 RON Life sucks ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se face 4,99. Atunci viata!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Se pare ca pragul critic este 5,05.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu am ramas uimit de cat a evoluat tehnologia asta.
E prima oara cand am studiat bonul cu atentie. Auzi la ei, 55,559524 ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu am mai bagat motorina de la pompa de vreo doua luni.
Pentru ca n-am apucat, vreau sa subliniez ca mi se pare mizerabil sa te duci cu punga de marunt la niste oameni care chiar n-au gresit fata de noi cu nimic. Daca protestu' asta era sa aruncam cu sosete pline de maruntis dupa Patriciu, eram de acord, dar ca de obicei, in tara asta sufera mereu cine nu trebuie. Ce vina au angajatii aia care castiga cat castiga? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Si de unde iei motorina?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu stii ca sapau unii linga blocul lui?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aia mi-au cam tras teapa. Cand intr-un final, la cateva zile dupa anul nou a inceput sa curga apa acolo, asteptam pe cineva langa. M-am dus, evident, ca un mare bautor de apa, sa gust si eu, sa vad cum e noul izvor. Mama ce mi-am ars gura cu cloramina pizdii mamelor lor, am scuipat juma' de zi. Noroc ca n-am inghitit. Cred ca i-a luat cineva la carici, ca dupaia au pus semne cu "Izvor in probe". Cand au disparut si alea am luat de proba si eu. cenzurat, tot avea gust de clor, parca era apa de chiuveta si ma ustura pe gat dupa ce beam. Abia azi am baut un pic si mi s-a parut decenta, maine iau si intr-o sticla sa vad, poate m-a furat direct de la teava. Cat despre motorina, bag de la camionangii, m-am facut clientu' lor. Se simte diferenta de 1 leu si 50 de bani pe litru, asta e adevarul. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Jan 2011, 00:37) Eu nu am mai bagat motorina de la pompa de vreo doua luni. Pentru ca n-am apucat, vreau sa subliniez ca mi se pare mizerabil sa te duci cu punga de marunt la niste oameni care chiar n-au gresit fata de noi cu nimic. Daca protestu' asta era sa aruncam cu sosete pline de maruntis dupa Patriciu, eram de acord, dar ca de obicei, in tara asta sufera mereu cine nu trebuie. Ce vina au angajatii aia care castiga cat castiga? Ba o merita, si stii de ce? De cate ORI am auzit eu povestea cu n-am marunt 2000 lei vechi? Na luati marunt acuma, rati ai trq. Si data viitoare, cand la alimentara imi spune ca n-are marunt, ma duc cu sacu de maruntis cand mai cumpar. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Merced |
![]()
|
Ce treaba are alimentara cu ei? La alimentare s-a inlocuit maruntu' de mult cu gumele de mestecat. Eu sincer urasc maruntul, mereu mi s-a rupt compartimentul ala de la portofel. De ce sa-mi ceara 2000 de lei marunt la benzinarie? Eu iau decat benzina de acolo. Si mai luam si tigari, pe vremea aia bagam de 26 lei si 70 de bani benzina in defuncta Dacie, cand ma duceam sa platesc se uita urat la mine, da' cand ceream un L&M albastru care era 9.3 si-i dadeam 35 de lei intelegea de ce am oprit pompa acolo.
Mi se pare o tampenie sa faci niste oameni sa piarda timp si nervi numarand mormane de monede pentru un salariu de nimic. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
A fost un gest simbolic care a sensibilizat guvernul sa ia in discutie majorarea pretului la carburanti ca nejustificata.
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Jan 2011, 00:40) Ce treaba are alimentara cu ei? La alimentare s-a inlocuit maruntu' de mult cu gumele de mestecat. Eu sincer urasc maruntul, mereu mi s-a rupt compartimentul ala de la portofel. De ce sa-mi ceara 2000 de lei marunt la benzinarie? Eu iau decat benzina de acolo. Si mai luam si tigari, pe vremea aia bagam de 26 lei si 70 de bani benzina in defuncta Dacie, cand ma duceam sa platesc se uita urat la mine, da' cand ceream un L&M albastru care era 9.3 si-i dadeam 35 de lei intelegea de ce am oprit pompa acolo. Mi se pare o tampenie sa faci niste oameni sa piarda timp si nervi numarand mormane de monede pentru un salariu de nimic. Aveai vreo "shusta" cu vanzatorul de te ierta mereu de un leu ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
@merced,
si eu urasc monezile. In Austria de exemplu, au aia un obicei tampit sa aibe si preturile in multiplii de 1 cent, si monezi. Prin UE, cele mai mici monezi sunt de 5 centi, si alea extrem de rare, cam de la 10 centi in sus se iau in considerare (unele automate d esucuri, parcare, etc accepta de la 10 centi in sus, altele de la 20 de centi in sus). Ei bine in Austria tot am show cu aia de imi dau 4 centi rest in monede de cate un cent, pe care nu stau sa le numar. Imi vine sa le arunc! Da nene, nu scapi de iei pana nu iti iei monezile. Aia e datoria lor, daca au pus pret cu 3 lei si 26 de centi, atunci sa dea restu'! Daca nu, sa faca preturile rotunde. Si da, se aplica si la benzinarie. Tu crezi ca eu stau sa opresc pompa? Cand se opreste singura, aia e. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Hai c-a aparut un grup de ciumegi si mai smecher decit pina acum. Pe FB au facut grupul pentru boicotul Petrom, dar sa nu alimenteze nimeni de la aia 1 AN DE ZILE.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 28 Jan 2011, 10:18) Mda, eram cam obosit aseara, dar se intelege la ce ma refeream. QUOTE(Laurentziu83 @ 28 Jan 2011, 11:45) Aham, ma scuzi, eu n-am citit prea mult la viata mea. Si nu zic ce. Multumesc! @neumann: Asa e acum prin hypermarket-uri, cel putin in Pitesti. In Real mai avea una un pic si arunca cu 7 bani dupa mine, ca cica daca iese nu stiu cat pe plus, oricum o suma mizera, o dau aia afara. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(neumann @ 28 Jan 2011, 14:06) Asa mi se pare normal, dar multora nu...acu o sa vina unii sa zica ca-s latifundiar, da' las-o dracu' ca la sfarsit de luna la fel iesi cu costul carburantului fie ca faci plinul fie ca pui ca fomistu de 30 de lei cand ti s-a aprins becu. This post has been edited by argon: 28 Jan 2011, 18:11 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Si la mine mai raman picaturi pe palnie, le scutur dupa ce o scot.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
![]() Daaaaaaa ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 28 Jan 2011, 13:06) @merced, si eu urasc monezile. In Austria de exemplu, au aia un obicei tampit sa aibe si preturile in multiplii de 1 cent, si monezi. Prin UE, cele mai mici monezi sunt de 5 centi, si alea extrem de rare, cam de la 10 centi in sus se iau in considerare (unele automate d esucuri, parcare, etc accepta de la 10 centi in sus, altele de la 20 de centi in sus). Ei bine in Austria tot am show cu aia de imi dau 4 centi rest in monede de cate un cent, pe care nu stau sa le numar. Imi vine sa le arunc! Da nene, nu scapi de iei pana nu iti iei monezile. Aia e datoria lor, daca au pus pret cu 3 lei si 26 de centi, atunci sa dea restu'! Daca nu, sa faca preturile rotunde. Si da, se aplica si la benzinarie. Tu crezi ca eu stau sa opresc pompa? Cand se opreste singura, aia e. Bine ma, s-a notat. De fapt, ai vrut sa ne reamintesti ca ai fost prin Austria. Misto. Ca rugaminte personala, data viitoare nu mai scrie juma' de pagina pentru asta. Nu de alta, dar am adormit citind si numarand monezile de un cent. E suficient un "AM FOST IN AUSTRIA, BA!" Txs. This post has been edited by Markos: 29 Jan 2011, 01:31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A FOST IN AUSTRIA, BA!
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Tu nu esti consumator serios.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Merced, nu-i vorba de citit, ci de exprimare corecta. -Decat- nu are ce cauta acolo.
QUOTE(argon @ 28 Jan 2011, 18:06) Asa mi se pare normal, dar multora nu...acu o sa vina unii sa zica ca-s latifundiar, da' las-o dracu' ca la sfarsit de luna la fel iesi cu costul carburantului fie ca faci plinul fie ca pui ca fomistu de 30 de lei cand ti s-a aprins becu. Da bre, da' consuma mai mult masina daca plimbi atata carburant dupa tine. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 29 Jan 2011, 10:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 23 Jan 2011, 20:17) Azi protesteaza romanii pentru pretul carburantilor. Maine vor protesta pentru pretul gazelor. Cititi cu atentie (daca aveti rabdare) ce zice nenea asta si de ce este nemultumit. update ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Se pare ca si altii au probleme cu benzina.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
Apropo...
QUOTE Preturile petrolului au ramas peste 100 dolari barilul, marti dimineata, pe bursele electronice din Asia, piata temandu-se ca revoltele din Egipt vor perturba aprovizionarea prin Canalul Suez, spun analistii citati de AFP. In primele tranzactii de marti dimineata, cotatia unui baril de petrol Brent din Marea Nordului a scazut cu 57 de centi, dar a ramas peste pragul de 100 dolari la 100,44 dolari. Un baril de petrol "light sweet crude" cu livrare in luna martie a pierdut 22 de centi pana la 91,97 de dolari. Egiptul nu este un producator major de petrol, dar tara detine Canalul Suez pe unde trec in fiecare zi un milion de barili de petrol din Golf pana in Marea Mediterana. Preturile aurului negru au scazut putin la inceputul sedintei pe bursele asiatice pentru ca investitorii isi marcheaza profitul, a declarat Ong Yi Ling, analist la Phillip Futures din Singapore. "Una din cauzele declinului este, fara indoiala, dorinta investitorilor de a-si marca profitul, deoarece petrolul a atins cea mai mare valoare din ultimele 27 luni. Totusi, acest declin ar putea fi temporar, avand in vedere situatia din Egipt", adauga analistul. Egiptul se pregateste marti pentru manifestatii de amploare pentru a marca o saptamana de revolte fara precedent impotriva presedintelui Hosni Mubarak. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Vor lasa sa vina pentru ca inseamna banii lor.
This post has been edited by rodi: 1 Feb 2011, 17:40 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:13 |