Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
![]() ![]() ![]() |
Protest impotriva pretului benzine/motorinei, aprobari pt protest?
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
crezi ca la noi in decembrie 1989 mai incasa cineva taxe?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
Da. Conventiile internationale erau respectate.
|
--------------------
---
---
---
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Bre, am platit toti taxa pe prostie, dar cam atat. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
rodi |
![]()
|
Toti suntem platitori de taxe, avem nevoie deci dam
![]() |
--------------------
---
---
---
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
O ieftinire de ~0,04 bani/litru pentru toate sortimentele de la toate companiile, si protestele au incetat de mai bine de o saptamana. "Noi" nu am mai protestat, "ei" nu au mai scumpit. Ei asteapta sa vada ce mai vrem noi sa facem, iar noi ne "multumim" cu o batalie "castigata" in gluma. Toti o tineau sus si tare cum ca "pretul psihologic" deranjant pentru romani este de maxim 5 lei/litru, insa se pare ca pretul psihologic a crescut si el impreuna cu taxele, impozitele si restul preturilor.
PS De la 1 februarie au crescut si preturile alimentelor de baza cu aprozimativ 10%, cat si in panificatie, asta evident din cauza scumpirii preturilor carburantilor. Victorie... This post has been edited by Maskatu: 3 Feb 2011, 09:19 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
S-au calmat si fiindca au aparut facturile la gaze (sau la caldura, dupa caz).
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mie-mi place foarte tare cind mi se confirma c-am dreptate.
![]() Bravos natiune, halal sa-ti fie! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
BENZINA SI MOTORINA SE SCUMPESC DIN NOU IN CATEVA ZILE
QUOTE Urmeaza inca o scumpire a carburantilor la pompele OMV Petrom, peste cateva zile. Vestea scumpirii a fost data miercuri de oficialii companiei. Ei nu au facut insa vreo referire la dimensiunea majorarii. De data aceasta, soferii romani vor plati mai mult din cauza conflictelor din nordul Africii si din Orientul Mijlociu. Intre timp, premierul Emil Boc continua lupta cu cresterea preturilor carburantilor. El a cerut Consiliului Concurentei sa refaca analiza asupra pietei carburantilor, nemultumit ca primeste doar date generale, au declarat surse oficiale citate de Mediafax. Sursa realitatea This post has been edited by Maskatu: 25 Feb 2011, 14:55 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci paguba faceti daca alimentati de 0.50 bani 1 leu si platiti cu cardu.
ei o sa platyeasca un comision mai mare decat ce ati alimentat voi. si nu doar odata alimentezi platesti.te duci iar si bagi 1 leu te intorci cu cardu. de o sa se plictiseasca aia de tine ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da bre C@taline, dar pana o freci tu de la o benzinarie la alta, pierderea ta e mai mare decat a lor. Si la cum scumpesc acuma carburantii, cred ca s-au amuzat copios cu marea revolata impotriva benzinariilor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE premierul Emil Boc continua lupta cu cresterea preturilor carburantilor. El a cerut Consiliului Concurentei sa refaca analiza asupra pietei carburantilor, nemultumit ca primeste doar date generale Ultima oara cand i-au dus date amanuntite, i-a curs sange din nas o ora. Stiu aia ce stiu. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ieri la un petrom 5,04 benzina de 95. Azi 5,13. Trist.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
5,19 petrom 95, si 5,57 aia de 99. Nu mai intereseaza pe nimeni? Parca zicea boc ca in martie iesim din recesiune. Cred ca asta este explicatia pentru care nimeni nu se mai agita.
In ritmul asta fomistii aia de la omv or sa ajunga la 6 lei cu carrero lor 100, in maxim cateva saptamani. This post has been edited by Maskatu: 2 Mar 2011, 21:43 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Am auzit astazi la tv ... ca cele mai rele zvonuri relateaza ca in urmatorii ani pretul benzinei va ajunge si la 10 lei 1 L .
|
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
10 Lei/litrul. 6 mil plinul... Asa da...
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Eu am auzit ca o sa fie 15 lei litru de benzina. Painea o sa fie 7 lei. Prezervativele 25 de lei. Cocaina cica s-a ieftinit
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
radian |
![]()
|
Divulgi informatii secrete de la ultima sedinta de partid?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Dap. Cacanarii aia atenteaza mereu la zaharnita mea plina.
|
--------------------
.
.
|
Maskatu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acum, cu tulburarile astea vamale, se scumpeste la loc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
FLP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
insfarsit creste simie vanzarea la cocaina
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Radeti voi, dar multe "multinationale" isi fac planuri de contracarare a unei "posibile" inflatii globale...deci 20lei/l nu ar fi ceva de mirat
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:38 |