DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 7 8 9 10 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Chip tuning, cât cum unde... discuții pe această temă

DJMaxx
post 24 Jul 2009, 18:52
Post #241

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI

cred ca o sa imi fac si eu o interfata seriala odb , dar sa vad de unde iau softu biggrin.gif , pana imi repar imprimantas sa imi fac cablaju

--------------------
Dacia SuperNova Clima august 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iulian sn2001
post 24 Jul 2009, 19:57
Post #242

Membru fost incepator

From: galati

Sfat:Decat sa investibani in sn care oricum nu va fi nicioadata masina sport mai bine starngeti banutii respectivi si incercati modelul asta http://www.audi.ro/modell_start.php?K_ID=122

NU incerc sa fiu arogant! Si eu am doar o super-nova in garaj.Dar pentru cei care vor cai putere si demaraj si....viteza exista un model de audi care le indeplineste pe toate.Pretul sh este intre 12k si 20k €.
Eu am condus recent una si deja dau bani deoparte.Mai dvreme sau mai tarziu o sa am si eu un astfel de bolid in posesie.Pana atunci sn-ului ii skimb tot ce este necesar sa merga bine.ATAT.

--------------------
dacia supernova 2001 confort
cap sa ai ca mintea vine dup-aia
+
DJMaxx
post 25 Jul 2009, 06:27
Post #243

Membru autentic

From: BUCURESTI

ha ha .... ha yo n-am nici bani de benzina si tu ma sfatuiesti sa imi iau audi smile.gif) e bine asa

--------------------
Dacia SuperNova Clima august 2003
+
Maskatu
post 25 Jul 2009, 09:12
Post #244

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

Hai că ai zis-o iuliane. biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
djasu82
post 25 Jul 2009, 09:41
Post #245

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

ma da ce e asa de mult sa dai 2 milioane pe rescrierea softului... cum am spus nu va vad pe nici unu sa schimbati treptele la 5200 de ture sau la 4000 de ture . In schimb nu stiu cum o sa fie cu acel consum aici doar doctorasul ne poate informa si anume la 2000 de ture rulat contant cat papa la accelerari bruste cat papa si peste 2500 in sus la cat se duce consumul asa ca sa stie fiecare ce si cum. Cine vrea consum mic la drum intins 4 ,2 L schimba pinionul de a 5 cu unu de logan dci 1,5.. si ruleaza frumos cu viteza mai mare si un consum mai mic.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
Maskatu
post 25 Jul 2009, 10:44
Post #246

Logan 0.9 TCE

Schimbă tu la 5200 dry.gif . Și după aceea. la primul schimb al filtrului de aer să vezi ulei in tot capacul filtrului unsure.gif

--------------------
+
djasu82
post 25 Jul 2009, 12:18
Post #247

MEMBRU DACIA CLUB

pai de ce sa schimb eu la 5200? ma refeream la unii care chiar ai da in guse si vezi doamne ne sar in cap ca nu ar fi bine sau ma rog sa rescri softul pentru a urca la 82cp si un cuplu 127 Nm. Pentru a nu se mai imprestia uleiul prin tot capcul de la filtru de aer se introduce o tevusca mica pe orificiul acelsa si la cald se indoie in forma de j ca atunci cand fluxul de aer e mare sa intre in admisie uleiul. Eu nu am avut probleme si cred ca nu o sa am fiindca nu am exploatat motorul peste 4200 de ture si rar a vazut si 4000 de ture.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
iulian sn2001
post 25 Jul 2009, 12:35
Post #248

Membru fost incepator

QUOTE(Maskatu @ 25 Jul 2009, 09:12)
Hai că ai zis-o iuliane.  biggrin.gif
*

Ma mascatule.Decat sa investesti si sa tot investesti si iar sa investesti bani ca sa trensformi sn-ul in masina sport nu mai bine banii respectivi ii lasi intr-un cont si cand crezi ca ai suficienti optezi pentru o masina sport?Poate ca exemplul cu audi A3 nu a fost prea bun.Dar exista golfuri 4 pentru cei cu buget mai redus.Daca cauti suficient ai sanse sa gasesti un golf 4 foarte bine intretinut cu 6000€.Nu aduc vorba de alea la 3500-4000€ ca alea sunt mai praf decat sn-urile pe care le avem in posesie.
Atentie! a nu se intelege ca sunt impotriva lucrurilor marunte care sporesc confortul si tinuta de drum a sn-ului.Ma refer strict la modificarile aduse motorului.

--------------------
+
Bogyciu
post 26 Jul 2009, 14:21
Post #249

Membru autentic

From: Constanta

Vrei sa iti zic una si mai tare? Am avut ocazia sa conduc (nu 2-3km, zile intregi) masini frumusele (Outlader 2.2, Lancer 2.0, Colt 1.3, Lancer Classic 1.6) si stii ce, tot mai bine e la mine in masina... Acu nu mai ploua (cand am luat-o da), am si destule lucruri sa ma faca sa ma simt bine in ea si stii ce, nu trebuie sa ma gandesc ca vine revizia si sa umblu in toate magazinele din oras sa caut cele mai ieftine preturi pt consumabile... merg la mag cu piese originale Dacia si iau tot ce imi e necesara de acolo... Doamne fereste de un accident... Iar cei 75 cai deocamdata sunt de ajuns, Lancer 2,0 140 cai cu ASR dezactivat la o plecare mai tare (f tare) dansa toata soseaua, iti trebuia ceva sange sa dezactivezi sisteme si sa dai o tura in forta la ora de varf prin oras... Eu unul sunt multumit, si am cumparat-o cu toate ca mai aveam alternative, dar asta mi s-a parut masina potrivita mie atunci, acum poate as fi ales altceva dar in nici un caz masinii de 5000 euro sau stuff, pt Ro nu se merita...

Si ca sa fiu on-topic "chip tuning-ul" practicat la noi e in mare parte praf in ochi, vrei ceva calitativ, fa ceva modificari pe partea de admisie/evacuare/interne si apoi faci un Unichip care sa iti ofere tot ce vrei tu de la masina. Ala la 100 de lei, "la oferta" e cacamaca, daca ma documentez 3 zile pe net si fac rost de ce imi trebuie ies si eu cu anunt la Bursa drept "chip tiuner"

--------------------
.... .... .... - ....
+
djasu82
post 26 Jul 2009, 14:29
Post #250

MEMBRU DACIA CLUB

cat crezi tu ca poti scoate din admisie si evacuare direct teava plus rescrierea softul fara sa mai umbli la axa cu came ca sa o schimbi alte injectoare si mai ales marirea debitul de carburant.
82cp sunt sufiecienti aici depinde de ce configurare vrei , daca as avea softurile v-as spune care sunt cele mai rentabile adica intre stil de condus sport si stil de mers pentru consum mic. Daca am fi avut pe acest motor delco puneam eu la punct un calculator de injectie acare puteai selacta in timpul deplasari cu masina a 5 curbe de avans care ar fi facuto avion.
Asa cum e ea acuma e mai greu de modificat parametri fiindca trebuie sa si probezi pe stand iar la noi iti ia pielea dupa tine pentru o simpla proba pe dino.
Cum am spus multi incurca cuplu cu puterea si chiar nu stiu ce vor doar toti zic sa fuga nene precum cartusul. Vrei asa ceva cumparati o honda sau yamaha crb si fugi pana cand faci pe tine cu scuzele de rigoare .

This post has been edited by djasu82: 26 Jul 2009, 14:33

--------------------
+
cristi87
post 26 Jul 2009, 21:01
Post #251

fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii

toti vor masini sa fuga tot mai tare....dar cu ce le opresti knd faci p zmeul??cu vesnica problema a DSN-urilor,cea a discurilor ovalizate??sau o sa vad in curand parasuta pt franare,k asa a vazut unul si altul la tv.?

--------------------
RENAULT Megane 2.2 1.6 16v 82Kw 2007 - Unknown..yet
[COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
+
Bogyciu
post 26 Jul 2009, 21:19
Post #252

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(djasu82 @ 26 Jul 2009, 14:29)
cat crezi tu ca poti scoate din admisie si evacuare direct teava plus rescrierea softul fara sa mai umbli la axa cu came ca sa o schimbi alte injectoare si mai ales marirea debitul de carburant.
*

Eu unul am vazut o singura fisa dyno la o Supernova (UKU) si el avea 84.4 cai la 5400 rpm, si 125 Nm la 3700 rpm. Masina are filtru de aer sport, soft, catalizator sport si accelerator de gaze in loc de intermediara. Soft-ul e Dimsport. Presupun ca daca se umbla si la injectoare puterea va mai creste putin. Mai mult de 90 fara axa nu cred ca o sa ajunga cineva vre-odata...

QUOTE(cristi87 @ 26 Jul 2009, 21:01)
toti vor masini sa fuga tot mai tare....dar cu ce le opresti knd faci p zmeul??cu vesnica problema a DSN-urilor,cea a discurilor ovalizate??sau o sa vad in curand parasuta pt franare,k asa a vazut unul si altul la tv.?
*

Problema la discurile ovalizate e de la utilizarea placutelor neadecvate... Cati dintre voi au masina de noua, au folosit numai placute de uzina (cu senzor) si au probleme cu discurile? A mea are 83500km, cel care a avut-o inainte a folosit placute de uzina cu senzor, eu am avut un set de placute Fermit care le-am aruncat dupa 10.000km, apoi placute de uzina cu senzor. Discurile sunt la limita uzurii permise (vor fi schimbate la 90000) si nu sunt ovalizate... Eu vreau sa zic ca sunt f multumit de franele mele, chiar si cand franez la viteze f mari... Ca si comparatie, (ziceam mai sus) Lancer Classic 1,6 franeaza mult mai prost decat o Supernova (ABS-ul intra prea repede si distanta de franare se lungeste f mult, + cauciucurile standard nu prea ajuta). La capitolul frane as avea de reprosat doar reglajul de kkao al sabotilor spate...

--------------------
.... .... .... - ....
+
iulian sn2001
post 27 Jul 2009, 21:49
Post #253

Membru fost incepator

post-336-1110552475.gif Stiti ce este tragic?Ca pana acum se discuta la sectiunea Super-nova despre probleme si imbunatatiri.Apoi au aparut niste juniori care vor sa faca din kkt bici si sa mai si pocneasca.
Au aparut topicuri despre fluiere in toba ca sa moara toti taranii din sat de cida ca tu ai turbo.Au aparut topicuri despre super-nove cu 200cp.Au aparut topicuri pline de aberatii nerealizabile si....fara sens.
Imi amintesc cand a postat DjAsu despre bordul de logan pe sn....toata lumea era innebunita sa vada cum arata.S-a discutat despre curatarea injectoarelor si din nou toata lumea era in permanenta atenta la topicul cu pricina.Acum se discuta despre tot delul de kkt-uri care nu intereseaza pe nimeni.Si acei usseri care intrau zilnic pe dacia club acum prefera sa nu mai faca asta.Daca nu se skimba ceva pe aici...la sectiunea sn or sa fie numa racceri(cu numele) care vor sa faca din sn ferari f331 si atat.
Mascatu...am baza in tine.Daca nu faci putina curatenie prin topicuri...o sa ajungi sa iti dai warn singur.

--------------------
+
b13mat
post 28 Jul 2009, 08:22
Post #254

Membru autentic

foarte bine spus iulian!

--------------------
Renault Laguna 2 phase 2 1.9 dCI 2005 privilege - B 13 MAT
+
Maskatu
post 28 Jul 2009, 08:55
Post #255

Logan 0.9 TCE

Topicurile respective au fost închise, și orice alte topicuri de genul nu vor fii permise. Este inevitabil să nu existe astfel de persoane și pe aria dsn, la fel cum există și la logan, și la solenza, și de ce nu și la alte mărci . Important este ca noi să învățam din greșelile lor și să le evităm. Fiecare este liber să facă ce vrea, cum vrea, și cât vrea cu mașina lui. Discuția poate continua on topic....

--------------------
+
Calin_UKU
post 30 Jul 2009, 21:22
Post #256

Membru

From: Bistrita-Cluj

poate am mai spus-o, concluzia la care am ajuns eu, la supernova nu o sa observi o crestere de putere dupa resoftare daca nu ii umbli putin la evacuare si poate si la admisie.
Acuma sunt pareri si pareri.

Mi se pare putin jignitor din partea unora sa vina cu afirmatii aiuria " vrei sa faci racheta" sau mai stiu eu ce, daca pe tine nu te incanta idee mai bine stai in banca ta si lasa-i pe cei care ii preocupa sa o discute.
Eu am soft de 1 an si nu am avut absolut nici o problema cu softul sau cu motorul, masina merge si in regim normal si uneori si in regim de "forja" si am 110000 km.

--------------------
Dacia SuperNova 2002 - bn01uku
+
AR-18-MOS
post 9 Aug 2009, 18:40
Post #257

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

QUOTE(iulian sn2001 @ 27 Jul 2009, 21:49)
post-336-1110552475.gif  Stiti ce este tragic?Ca pana acum se discuta la sectiunea Super-nova despre probleme si imbunatatiri.Apoi au aparut niste juniori care vor sa faca din kkt bici si sa mai si pocneasca.
Au aparut topicuri despre fluiere in toba ca sa moara toti taranii din sat de cida ca tu ai turbo.Au aparut topicuri despre super-nove cu 200cp.Au aparut topicuri pline de aberatii nerealizabile si....fara sens.
Imi amintesc cand a postat DjAsu despre bordul de logan pe sn....toata lumea era innebunita sa vada cum arata.S-a discutat despre curatarea injectoarelor si din nou toata lumea era in permanenta atenta la topicul cu pricina.Acum se discuta despre tot delul de kkt-uri care nu intereseaza pe nimeni.Si acei usseri care intrau zilnic pe dacia club acum prefera sa nu  mai faca asta.Daca nu se skimba ceva pe aici..

*

Desi deschid un subiect vechi, ai mare dreptate! Am observat ca au aparut in ultimul timp tot felu' de tuningareți, care mai de care cu inventii cocalaristice si de gust prost. La un moment dat am inceput sa fac misto de cazanele lor postate peste tot pe sectiune tehnica, ca am zis ca poate se supara si pleaca naibii pe patru tuning unde e le locu', da' n-am avut nicio sansa. Erau mult prea convinsi ca ei au cele mai tari masini.

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
B_i_t_z_a
post 9 Aug 2009, 20:15
Post #258

Membru autentic

From: The Land Of Opportunities

Nu este vorba despre cea mai tare masina,dar spre exemplu pe mine ma intereseaza daca se simte difereta dupa remapare,deorece ac`ul i`a mult din puterea motorului,mai ales la supernova...si ma gandeam ca dupa remapare nu se simte chiar asa de rau cand cuplezi Ac`ul.Oricum in legatura cu cea mai tare masina ,fiecare se consoleaza cu ce are,acesta este adevarul!Bafta

--------------------
Dacia SuperNova 2003 Clima - BH-85-BIT
+
djasu82
post 9 Aug 2009, 22:39
Post #259

MEMBRU DACIA CLUB

Ideea e ca domnul Ar-18-mos nu va mai depaseste cu golanul daca va resoftati si vi motorul de super nova fiindca el il are resoftat si asta fara suparare Ar.
Eu nu te-am intels de loc ai ataci pe alti in loc sa vi cu o ideea cu alta legata de subiect .
Asadar resoftat se simte mai bine motorul pana in 8cp consumul e cu 1 litri mai putin la acelasi rulaj ai un cuplu mai mare .... cine vrea racheta nu are decat sa-si puna 1.4-16V sau sa schimbe chiuloasa de la 1.4 cu una de 1.2-16V iar benzen 98 dupa aceea se stie de ce - resoftat e ca nou . Asa ceva s-a vorbit pe formul reno asta cine doreste si are de unde sa faca rost de chiuloasa renoc clio 1.2-1.6V deoarece are o singura axa cu came identica ca a noastra dar in plus cmanda 16 valve.
Asta in mare de restul daca nu aveti ce face cu banul .... continuati.
Eu ma multumesc cu originalul scos din uzina bun rau mere pentru oras.

--------------------
+
AR-18-MOS
post 9 Aug 2009, 22:53
Post #260

( -_・) ︻デ═一

QUOTE(djasu82 @ 9 Aug 2009, 22:39)
Ideea e ca domnul Ar-18-mos nu va mai depaseste cu golanul daca va resoftati si vi motorul de super nova fiindca el il are resoftat si asta fara suparare Ar.
*

Stai bre, linistit, ca nu are ce sa-mi demonstreze vreunu' cu DSN mie! Si nu m-am luat de resoftari, ar fii culmea, pentru ca si eu am, dar cand vad topicuri ca ala cu fluieru' de turbina, intotdeuna ma inec de ras!
Si pana acum, nicio DSN nu m-a facut, asta ca sa crapi de ciuda! wink.gif

--------------------
+
djasu82
post 10 Aug 2009, 14:06
Post #261

MEMBRU DACIA CLUB

Nu a avut cine sa-ti demonstreze sau nu s-a pus la mintea ta asta mai pot zice ... oricum sunt destui in bucuresti care ti-ar da cox si fara modificari la motor fiindca stiu cum sa calce si cum sa schimbe treptele de viteza. Hai ca voinici de genul am vazut destui... Nu crap de ciuda stai tu linistit. Daca era sa mor cu siguranta imi faceam avion .

--------------------
+
AR-18-MOS
post 10 Aug 2009, 14:51
Post #262

( -_・) ︻デ═一

QUOTE(djasu82 @ 10 Aug 2009, 14:06)
oricum sunt destui in bucuresti care ti-ar da cox si fara modificari la motor fiindca stiu cum sa calce si cum sa schimbe treptele de viteza.
*

Puteam sa jur ca nu te vei lipsi de ocazia sa arati ca esti de la Buc(i)uresti sau Cufuresti(cum vrei tu). Stai linistit, daca suntem din "provincie" (cum aveti obiceiul de a spune) nu inseamna ca habar nu avem de masini, si voi cufurestenii detineti adevaru' absolut. Si faza asta cu soferii bucuresteni, las-o deoparte ca macane!

This post has been edited by AR-18-MOS: 10 Aug 2009, 14:52

--------------------
+
iulian sn2001
post 10 Aug 2009, 15:16
Post #263

Membru fost incepator

Multam pentru sustinere MOS.Inevitabil tuningaretii vin si pleaca...Ai mai auzit ceva de ala care vroia motor de 1.5 dCI pe sn??
Nu pot sa uit faza cu "vreau sa rontaie niste motorina".Parca zicea ca rontaie grauntze. biggrin.gif
Dar pe vitezomanul cu Nos pe sn il mai stii?Ala care apasa butonul citez" go baby" si ns-ul lui zbura.
Dar pe ala cu sistemul "blow" in toba il mai stii?Am cazut de pe scaun cand am citit ca vrea "blow" in toba.Mi-a fugit gandul direct la "blow job". laugh.gif .Ulterior l-a corectat un alt coleg de forum.
Cum ziceam...multi vin si pleaca.Majoritatea incep asa:
-Salut colegi de forum(desi este la primul post) am sn de 1-6 luni.Sunt foarte multumit de ea.Ma gandeam sa ii pun ceva sa maresc puterea motorului.Am auzit ca un filtru de aer sport poate creste puterea motorului cu 10 cai.
-Dupa o luna.Salut am pus filtru sport si am cumparat si 2 cauciucuri reesapate ca alea veki nu mai mergeau.
Deci...avem bani de filtre tobe si alte kkt-uri dar nu avem bani de cauciucuri....genial.

--------------------
+
Maskatu
post 10 Aug 2009, 15:39
Post #264

Logan 0.9 TCE

rofl1.gif

--------------------
+
AR-18-MOS
post 10 Aug 2009, 16:20
Post #265

( -_・) ︻デ═一

QUOTE(iulian sn2001 @ 10 Aug 2009, 15:16)
-Dupa o luna.Salut am pus filtru sport si am cumparat si 2 cauciucuri reesapate ca alea veki nu mai mergeau.
Deci...avem bani de filtre tobe si alte kkt-uri dar nu avem bani de cauciucuri....genial.
*

Asta nu e nimic.
Era, de fapt inca mai este, unu la SLZ, care nu-mai-stiu-ce voia sa-si puna pe masina(ceva eleron, si isi strangea bani) si ii spune Vijelie sa-si cumpere de banii aia cauciucuri de iarna, asta era la inceputul lui decembrie, si cand a auzit ala a si zis imediat ca cum adica sa-si puna el cauciucuri de iarna, ca n-are nevoie, ca-s bune si astea de vara etc. N-ai cu cine! wink.gif

--------------------
+
djasu82
post 10 Aug 2009, 18:51
Post #266

MEMBRU DACIA CLUB

Haide mosule nu mai fi rautaios fiecare isi da aere dar tot apare pe forum si se plange de altele parca nu ai observat. Chip fara chip mai bine spus rescriere de soft ca nu mai vad pe nici unu sa schimbe integratul ... costa mult si ia si timp ...parerea mea tot una e ... un mic zvac cu 82 de cp pe care nici unu nu-i atinge zi de zi...
Mai bine cu 2 milioane cat daci pe rescriere de soft cumparati diode superflux piranha cu 4 celule pe led si le montati in locul becurilor de stop.

--------------------
+
anecula_08
post 13 Aug 2009, 14:19
Post #267

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(djasu82 @ 9 Aug 2009, 23:39)
Eu nu te-am intels de loc ai ataci pe alti in loc sa vi cu o ideea cu alta legata de subiect .
Asadar resoftat se simte mai bine motorul pana in 8cp consumul e cu 1 litri mai putin la acelasi rulaj ai un cuplu mai mare .... cine vrea racheta nu are decat sa-si puna 1.4-16V sau sa schimbe chiuloasa de la 1.4 cu una de 1.2-16V iar benzen 98 dupa aceea se stie de ce - resoftat e ca nou . Asa ceva s-a vorbit pe formul reno asta cine doreste si are de unde sa faca rost de chiuloasa renoc clio 1.2-1.6V deoarece are o singura axa cu came identica ca a noastra dar in plus cmanda 16 valve.
*

Ai cumva link-ul catre discutia aceea ca eu m-am "benoclat" pe acolo dar nu am gasit-o. Poate nu am cautat unde trebuia unsure.gif . Ms

This post has been edited by anecula_08: 13 Aug 2009, 14:20

--------------------
Dacia Solenza Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2 Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
+
Vladd
post 16 Aug 2009, 13:56
Post #268

Membru Banatean

From: Resita, Caras-Severin

QUOTE(djasu82 @ 9 Aug 2009, 23:39)
*

La cati Cp ajunge motorul daca schimbi chiuloasa cu una de reno 1.2 16v?ce modificari mai implica?evacuarea si admisia e identica cu a noastra?

--------------------
Dacia/Bmw Solenza/320 Europa cu A/C si DA/ E90
+
iulian sn2001
post 16 Aug 2009, 15:10
Post #269

Membru fost incepator

In jur de 400.S-a mai discutat despre asta.Foloseste functia search.

--------------------
+
djasu82
post 17 Aug 2009, 15:38
Post #270

MEMBRU DACIA CLUB

Vladd puterea ajunge pe la 98 cp -100 nu mai stiu sigur iar cu rescrierea softului mai creste cu 8 cp... Evacuarea se schimba se trage prin spatele motorului admisia prin fata ca doar are 16 valve. Chiuloasa impreuna cu colectorul de admisie si cel de evacuare se preia de la clio 2 kango. Cautati date despre clio kango si vedeti ... chiuloasa e identica ca cea de la 1,4 doar ca are 16 valve.

Attached thumbnail(s)
poza_chiuloasa_clio2_kango.jpg ( Size: 52.65k ) Number of downloads: 285
fb93_1_sbl.jpg ( Size: 25.38k ) Number of downloads: 303

--------------------
+
10 Pages « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 11:47
Forum Renault