QUO VADIS DACIA CLUB
![]() ![]() ![]() |
QUO VADIS DACIA CLUB
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Forumul nu se va scufunda asa usor. Poate sectiuni din cafenea, sau cafeneaua in sine.
Problemele apar atunci cand oamenii nu sunt capabili sa trateze problemele si diferentele de opinie in mod detasat. Jignirile sunt irelevante. Cu toate astea, trebuiesc sanctionate de moderatori, pentru bunul mers al lucrurilor. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu cred că o să dispară forumul prea curând. Deși au plecat anumiți useri, au apărut alții, care reușesc (cu mai mult sau mai puțin succes) să le țină locul.
O moderare mai agresivă (gen reno.ro) ar crește cu siguranță "calitatea" forumului! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Jignirile sunt inevitabile din partea unor anumiti colegi
![]() In mod normal nu-ti pui mintea. Pilife, in sfarsit spui si tu ceva care face sens ![]() Calitatea forumului sunt mai mult decat de acord ca a scazut destul de mult. Daca ne bazam doar pe bun simt si cei 7 ani de acasa, majoritatea fac uz. Ajung insa 2-3 care sa uite de ele in mod constant. Reputatia buna se face greu si se distruge in 2 secunde. This post has been edited by dr_mKe: 4 Jan 2011, 04:47 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Dom' doftor, ieu o dilema am. Daca cineva ie de parere ca-s mai multi aia care fac mistocareala de 2 parale, cum ii voteaza?
Iar matale crec-ai papat mult orez, e o portiune "Markos Marty Victoras XCSS " ...a carei rost n-o vad in chestionar. Mistoul primilor 3 e de vreo 5.7 parale (mai pui TVA), iar al 4-lea nu face misto deloc. Nu astia strica forumu', da' tu dai p-aici rar, si nu prea stii ![]() This post has been edited by Muttley: 4 Jan 2011, 07:49 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Doctore nu cred ca ai avut o idee buna cu acest topic. O sa degenereze in injuraturi inutile. In fond cui nu-i plac postarile unuia sau altuia n-are decat sa foloseasca functia "ignore".
Topicul asta este in genul sedintelor de partid din anii '50 cand cei rai erau "pusi in discutie"... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
doctore, asta e fix lista cu aia care nu ti-au ridicat osanale in topicul tau de la jurnal de bord!
![]() ![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 4 Jan 2011, 04:09) Stimati colegi, nush, poate mi se pare mie ca-n ultima vreme se cam intrece limita bunului simt vis a vis de misto si caterinca pe DC. Vezi ca te-ai exclus din lista, nu stiu pe ce motiv dar este absolut neintemeiata omisiunea aia! Cit despre calitatea mistoului, probabil ca te deranjeaza auspuffu'. In mod cert nu te-ar fi deranjat daca ar fi fost vorba de argon sau alt user, dar asa, sa faca cineva misto de matale... nu se cade! In plus de asta vad ca esti maestru la jignit aiurea userii si disparut ca magaru-n ceata ulterior. Asa, de incheiere, iti recomand sa nu mai faci pe ingrijoratu' de soarta forumului, ca oricum se vede de la Posta Calnau ca n-ai nici o treaba cu asta, si sa recunosti barbateste ca nu suporti sa te ia lumea la misto! Concluzia e una singura: VOTATI MARTY! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Na ma, te-am votat! Sa nu fii gasca fara un vot si tu acolo
![]() Astept o punga portocalie cu faina, ulei si orez. Vezi, faina Dobrogea te rog! This post has been edited by Altis: 4 Jan 2011, 08:52 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Topicul asta e la "sto"sau cum? Pai din lista de mai sus nu face nimeni "caterinca". Sunt doi -trei care cred ca fac asta da nu le iese iar ceilalti sunt mai mut decat ok. Ai fost tare cu "bonomia intruchipata a lui nea bulan. Chiar, de ce a plecat de pe forum?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Mie chiar imi place atitudinea asta becaliana a doctorului pentru care cine il critica este diavolul in persoana. E bun si topicul asta in care mai cerseste putina atentie. Dupa cum se stie victimizarea a dat mereu rezultate, iar acum i s-a alaturat imediat un alt user care e capabil de multa ura, asa cum a aratat si in alte situatii. Oamenii de aceeasi factura se atrag reciproc.
Succes! |
--------------------
0.00
%
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
si io ? nicaieri ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
@ Muttley: n-o vezi, n-o sa-i voteze nimeni ca nu-s destul de prolifici la capitolul asta
![]() Parerile lui Richelieu nu ma intereseaza deloc. DC nu ma mai intereseaza prea mult in ultima vreme, nu-i suficient de clar ? ![]() ![]() Oricat de multa gura ar face popa cu nas lung, pe orice alt form ar lua vacanta dupa vacanta si stie si el prea bine chestia asta. Mai mult decat treaba expirata cu atentia poti ? Stii mai mult ? Ma dezamagesti ![]() This post has been edited by dr_mKe: 4 Jan 2011, 09:06 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 4 Jan 2011, 09:52) iar acum i s-a alaturat imediat un alt user care e capabil de multa ura, asa cum a aratat si in alte situatii poti detalia?...ca am io o banuiala, la cine te referi... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 4 Jan 2011, 08:58) Asta era evident. Nu te intereseaza nici parerile celorlalti useri pe care i-ai introdus in chestionar. ![]() ![]() Chiar si chestionarul se remarca prin obiectivitate. Nu ai introdus varianta de raspuns "Nu ma deranjeaza niciunul dintre acesti useri" pentru a nu-ti strica procentele asteptate. ![]() QUOTE(dr_mKe @ 4 Jan 2011, 08:58) Aici acem o contradicitie in termeni! Nu te intereseaza DC, dar te implici activ sa cureti forumul de uscaturi. ![]() 4 Jan 2011, 09:14: Hai ca m-am votat si eu ca sa raman pe primul loc. ![]() Succes la sedinta de partid in care sunt puse in discutie alementele antisociale! This post has been edited by Richelieu: 4 Jan 2011, 09:14 |
--------------------
0.00
%
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Doctore, elementele antisociale pe care le-ai nominalizat in chestionar nu deranjeaza sectiunile serioase ale forumului, activitatea lor este la cafenea si la jurnalele de bord. La cafenea asta este trendul general iar la jurnale daca nu-ti plac poti sa-i stergi.
Eu zic ca sunt altii care strica orice discutie, aia care se baga in orice domeniu fara sa aibe habar, aia care iti dau imediat in cap cu replici de genul "du-te ba d-aici, esti reiser, esti tuningaret de 2 bani, esti un fraier ca nu ti-ai luat x produs, ca ai dat banii pe Dacia, ca esti un fraier ca nu e-ai dus la service sa schimbi un bec" etc. Au inceput si posturile de reclama direct in topicurile de piese nesterse cateva zile. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Doctore, iti dau dreptate ca sunt o gramada de topice distruse la Cafenea de prea mult offtopic (de cele mai multe ori mistocareala), dar sunt cativa useri prin lista dumitale care nu prea au ce cauta acolo - ma refer in primul rand la xcss pe care nu tin minte sa-l fi vazut luand-o prin balarii; nici Victoras nu prea posteaza offtopic apropo. Lasa impresia ca ai de reglat conturi cu unii de acolo si nu iesi bine - dar problema e cat se poate de reala. Intri intr-un topic sa citesti despre tehnici agricole avansate (ex. fictiv) si ajungi sa citesti invariabil despre placajele lui Filip sau limuzina lui argon.
@Radian: butonul ala de ignore nu ajuta prea mult cand sunt destui care raspund unui troll... |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Moderatorii e in concediu, dom'le!
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(Richelieu @ 4 Jan 2011, 10:12) Hai ca m-am votat si eu ca sa raman pe primul loc. ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: eu nu am votat inca pe nimeni This post has been edited by OAP: 4 Jan 2011, 09:52 |
--------------------
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(marksman @ 4 Jan 2011, 09:48) Io zic sa te bucuri cit mai poti, ca se-ntorc aia de prin concedii si dau curs reporturilor4 Jan 2011, 09:54: CINE E PE LOCU' DOI???? CINE E PE LOCU' DOI???? MARTY EEEEEEEEEEEEEEEEEE, MARTY EEEEEEEEEEEEEE!!!!! This post has been edited by Marty: 4 Jan 2011, 09:54 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 4 Jan 2011, 04:09) Incet incet au disparut personaje cu state vechi de prezenta, formatori de opinie chiar, culminand cu bonomia intruchipata, nea Bulan ![]() Mai isi cumpara omu si alta masina deci se muta si pe alt forum ![]() PS: vand votul meu 200 lei cine e interesat sa marce banu, poate sa castiga si un premiu la sfarsit un ban ceva. This post has been edited by ceribros: 4 Jan 2011, 09:58 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ce a patit nea Bulan?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
eu l-as fii inclus si pe HondaD...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu nu ma mai joc, de ce sunt ultimul? Pana se ajunge la mine, deja s-a votat.
Eu sunt curios sa stiu criteriile care au stat la baza intocmirii acestei liste a rusinii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS Trebuia trasa la sorti ordinea pe chestionar, ca sa fie alegeri libere. ![]() This post has been edited by ady77: 4 Jan 2011, 10:23 |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Filip @ 4 Jan 2011, 04:25) Problemele apar atunci cand oamenii nu sunt capabili sa trateze problemele si diferentele de opinie in mod detasat. Error. Problemele apar atunci cand unii is fac cont pe aici exclusiv ca sa-i scoata din sarite pe altii. Monsur riseliu e pe lista asta. Habar n-am a cui clona e (nu ca mi-ar pasa) dar din primele post-uri s-o apucat sa faca mistocareala de unul-altul pe aici. Nu-i singurul, dar e singurul care vad ca rezista pe baricade. Da' doctore, nici eu nu inteleg de ce i-ai pus pe lista pe markos, marty, victoras si xcss. Sau no, pe markos si marty ii mai prind deviind discutia catre "off-topicul zilei" dar cand fac ei asta, de obicei discutia se dusese deja pe balarii. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(ady77 @ 4 Jan 2011, 11:19) Sau am fost pus ca sa para o lista obiectiva? E lista obiectiva de doctor.![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
bucatzel, stii filmuletu' ala cu drogatu', care intrebat fiind de ce se afla la clubu' respectiv a raspuns "Pentru ca pitong!." ? Asa-ti raspund si eu la intrebarile tale adresate doftorului: Pentru ca auspuff!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:42 |