Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am trecut din Lepsa spre Tg Secuiesc, acum 2 ani. Cu Loganul am mers lejer pe portiunea aia de forestier. Vreo 20-30 de km parca. (filmele sunt de net, nu ale mele
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Al meu... N-am avut niciodata serviciu d-asta de boier
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Mar 2011, 21:30) Haide coane ca vorbeam de ziua de sambata, si de seara in care m-am retras mai devreme decat imi sta in fire. Duminica la 22 dormeam buba. ![]() Vezi ca tura viitoare o sa primesti comanda de multe boratura de matza. Asa se incep afacerile, si grecu' prima oara a vandut o banana si doua portocale, si usor usor s-a ridicat de la sol treaba. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vezi daca n-ai logan?
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te lasa sufletul, erai cu meganu in rodaj. Vinde-l si ia prafster.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si aici drumul pare in regula. L-as face de placere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
xcss |
![]()
|
In portiunile nasoale era cam greu sa faci poze...
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Erau portiuni criminale, acum 5 ani. Cu bolovani cat roata si cu niste "treceri" peste niste ape curgatoare zbanghii, de ma lua cu ameteala
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
Pai nu puteam, inainte sa termin de frinat.
This post has been edited by corbex: 14 Mar 2011, 22:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai ca sa termini de franat, ideal ar fi sa te si apuci.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Era in frana de motor
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai astia doia o dadusera dracu' de frina, erau aproape in stop. Cardiac! Auziti, ma, da' doamna corbex nu zicea nimic?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Doamna corbex cica statea întoarsa spre ei, de pe locul din fata-dreapta, si le facea conversatie
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Chiar asa s-a petrecut. Era obisnuita. Si mie nici acum nu mi-a trecut complet. Cand merg, colo, la magazinu satesc si vad o curba, ma fac alb.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Mar 2011, 22:53 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Ma, eu ma uitam la ce face Dan si faceam la fel. Era simplu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Superb drumul din filmul pus de vis a vis...
![]() http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-leps...tei-c39047.html Are 11 camere, acces la bucatarie utilata+gratar si este foarte aproape de intrarea in rezervatia Cheile Tisitei(care este foarte pitoreasca, fiind cam cel mai important punct de atractie din zona). Vis a vis de ea, peste rau, este asta: http://www.cazari.ro/pensiunea_knorr_haus_lepsa_vrancea/ |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Oau, pare super ok pensiunea din primul link, da' s-o luam complet pentru doua nopti, ne-ar duce cam 75 de lei de persoana.
Deja ma vad acolo. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Viitoarele iesiri trebuie documentate cu un gadget d-asta.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
Pus in sala de mese/pe terasa sau ce?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Deci, deja sunt 23 de pagini si nu s-a ales locatia.
PS Daca nu se supara Nea Corbex, eu as propune o schimbare de nume, din Corbex in Shumi. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Atita timp cit nu-i ziceti Jutta Kleinschmidt sau Alina Bunica, io zic ca nu se supara.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
Nenea ORBEX...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 11:16 |