Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, el s-a cam miscat 300 de km. de ambele dati.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și am zis eu altceva?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 14 Mar 2011, 12:54) Nu conteaza, nu schimbati nimic pentru mine. Intrebam ca chestie, sa vad daca o ratez sau nu. Ma-ntorc pe la mijlocul lui iunie. Daca nu si nu, vin la urmatoarea si gata. Mane, imi pare rau daca nu vei putea ajunge. Nu e batut in cuie weekendul cu 1 mai, dar eu cel putin nu pot garanta ca mai devreme sunt in tara, si nici ca pe 15 iunie mai am concediu. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ne mai vedem prin iulie-august pe Transfagarasan.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Stai c-am gresit, am scris braileni in loc de galateni.
N-am zis ca nu vin 450 km. Am zis ca prefer mai aproape. La Voineasa am facut 300. La Ranca aproape tot atat. In masura in care sunt cativa colegi care pana acum nu s-au prezentat motivand distanta, locatii gen Fundu' Moldovei sau Muntele Mic par cam aiurea. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
Brăileni, gălățeni, tot un drac.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Adica tot moldoveni
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Kum zici tu mă moldovene.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Mar 2011, 13:54) Cam cat au iesenii pana la Sighisoara ![]() ![]() <span class='edit'>14 Mar 2011, 16:45:</span> QUOTE(kum @ 14 Mar 2011, 14:18) QUOTE(DragosP @ 14 Mar 2011, 14:36) M-ati strigat? ![]() This post has been edited by ady77: 14 Mar 2011, 16:45 |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
sau ~550 din banat-land.
Da' nu ma plang, ca oricum, nu se aliniaza stelele nici de data asta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pentru 1 mai cel mai bine ar fi asa : se anunta cine vrea sa vina si se cauta o locatie la "mijloc"
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai acesta, vezi ca tu ai bagat fitilu' cu Voineasa, te taiai p-aici pe burta ca daca e acolo vii si tu.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Mar 2011, 16:45) ![]() 339 km zice Iasi - Sighisoara. Tu din Bacau 269. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Alo, parerea mea de dezertor fortat. Daca e anuntata din timp, cu luni multe inainte, pai se aduna banii necesari, si se pleaca si pe jos din timp, oricat ar fi de departe.
La Ranca 2 eu m-am hotarat la 2 dup-amiaza, iar la 10 seara eram ajuns. Numa' sa se vrea ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Mar 2011, 17:05) Link? ![]() ![]() ![]() QUOTE(Muttley @ 14 Mar 2011, 17:08) Alo, parerea mea de dezertor fortat. Daca e anuntata din timp, cu luni multe inainte, pai se aduna banii necesari, si se pleaca si pe jos din timp, oricat ar fi de departe. La mine problema legata de distanta e faptul ca am 2 copii, din care unul are sub un an, e prea mult pentru el 800 km in 2 zile. Ca de motorina ma "descurc" si nici consumul nu-l am mai mare de 5.2l/100 km. Bine mai e si frica sa nu ma bati ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pai daca ai 2 copii si o nevasta, ii lasi mumuos acasa.
Partea care o regret cel mai tare la povestea cu "Voineasa" e aia cu mersu-n masina la gramada. Cred ca as pata bancheta de ras, am mai facut d-astea-n facultate. Serios, in cazu' astora cu familii consistente, cel mai bine-i sa va luati un concediu un uichend. Parerea mea. La aia cu mascheala nu raspund, surpriza. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Daca e vorba de Transfagarasan, nu facem si o coborare pe biciclete?
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
In varf cu masina, la vale cu bicla iar soferii de weekend la volan, sa ne recupereze de la baza...
This post has been edited by C a t a l i n: 14 Mar 2011, 17:26 |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 14 Mar 2011, 17:19) Pai daca ai 2 copii si o nevasta, ii lasi mumuos acasa. ..... La aia cu mascheala nu raspund, surpriza. Pai daca ii las acasa sigur nu scap de mascheala ![]() ![]() ![]() Acu' serios vorbind n-am curaj sa ii zic nevestei dupa ce sta toata ziua cu golanii acasa: Vezi ca uikendul asta plec la munte cu baietii de pe daciaclub, tu ai grija de copii. This post has been edited by ady77: 14 Mar 2011, 17:28 |
--------------------
|
Muttley |
![]()
|
Daca e de adus bicicleta, eu ma bag. Numa' c-o sa fim vreo 3-4, timp in care restu' de 200 o sa se iscaleasca cu markeru' pe 1 Merced mort de bat si toxinfectat cu mici. Deci ratam toata distractia.
Pentru iesiri cu bicicleta-i topic separat. De obicei chestiile astea se aranjeaza de asa natura incat toata lumea sa faca aceleasi chestii. Ma rog, cat se poate, ca uneori unii exceleaza (vezi vorbit, pus fierbatoru' pe aragaz, dat cu masina-n sant sau folosit GPS-ul, etc). Parerea mea. 14 Mar 2011, 17:30: QUOTE(ady77 @ 14 Mar 2011, 17:24) Acu' serios vorbind n-am curaj sa ii zic nevestei dupa ce sta toata ziua cu golanii acasa: Vezi ca uikendul asta plec la munte cu baietii de pe daciaclub, tu ai grija de copii. Da' ai timp sa-ti castigi acest drept ![]() Eu odata am facut o supa. Am fost erou o saptamana. This post has been edited by Muttley: 14 Mar 2011, 17:30 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
Nu, il tine pentru el
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
L-am vazut eu. A fost rulat special pentru mine la cinema Voineasa.
Ba, nu mai ganditi doar ca e consum mare pana la mama dracu', sau ca tre sa luati cochilu' mic, ganditi-va ca e vorba de condus 20 de ore din 72. Eu chiar si sambata seara eram deja adormit la 12, si nu condusesem, statusem ca boieru' in Megane, doar ca ma trezisem la 6 in ziua aia. Daca era intalnire de 4 nopti, mergeam oriunde, dar pentru doua nopti nu merita o locatie gen Gura Humorului. Da' nu ma bag peste voi ca nu stiu sigur daca o sa pot sa vin tura viitoare. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa se propuna niste locatii, din cei care au venit pana acum cel putin o dat ala intalnirile astea. Apoi sa vedem fiecare ce voteaza. Eu raman pe Lepsa, ca sa vina ady77
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ma , da tractoristii au voie sa vina?...ca fac pe dracu'n patru sa fiu prezent , dupa cum mi-au cus balele in timp ce citeam si ma uitam la fotografiile de la Voineasa .....chiar acu 5 minute am inceput sa ii bat apropouri dresoarei
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu asa se face...
Eu i-am zis: "Vezi ca sambata ma duc la Voineasa cu astia de pe forum, fa-mi si mie niste senvisuri" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 14 Mar 2011, 18:59) Daca nu faci imprudenta sa te dai la antrenor (71.gif), esti binevenit! Ma rog, esti binevenit oricum, da' vroiam sa te avertizez de la inceput. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mai eu am invatat ca bataia doare si nu vreau sa risc
![]() promit sa ma dau numai la, bautura.... si ca sa fiu in stare de asta chiar acum cobor la antrenament !!!!!! This post has been edited by l@u: 14 Mar 2011, 19:16 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:19 |