Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar... Nici nu stiu daca mai exista mobra mea. Sa fac o excursie pana la garaj
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
S-a vorbit ceva si de viitoarea destinatie dupa micul dejun. S-a vehiculat ceva mai central, zona Sighisoarei de exemplu.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sună bine!
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
care bre sighisoara, parca era vorba de lepsa....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Dacai lalepsa, ma bag!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă se hotărăște la leapșa cre' că vin și eu. Decât că eu vin cu famelionu: nevastă plus doo fete.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si care e problema? sper ca cele 2 fete sunt fiicele matale, ca daca sunt alte 2 fete sar putea sa fie probleme
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
I-auzi c@taline...
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
15 și 12. Cam mici pentru c@calin.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pune si tu niste poze sa stiu daca vin singur sau nu!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
O sa fie chiar in weekend-ul cu 1 mai, sau o lasam pe urmatorul? Intreb pentru ca posibil sa fie porcos de aglomerat de 1 mai.
La asta nu stiu sigur daca mai vin. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai pe la inceputul topicului Bion ne-a facut o oferta concreta la o pensiune in Bucovina, nu va intereseaza? Daca scoate oferta la pret de criza, compenseaza benzina mai multa consumata pana acolo.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
E problema de distanta, pentru o noapte nici nu s-ar pune problema sa stau o zi in total pe drum. Si nici pentru doua nu mi se pare cine stie ce smecherie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
Ce distanta ar fi de la tine pana la Gura Humorului?
Hmmm, 500 km, nu-i chiar aproape... Lepsa asta prin ce arie geografica isi duce traiul? This post has been edited by radian: 14 Mar 2011, 12:20 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Cam 500km "pe direct", dar asta inseamna drum varza o portiune lunga. Prin Bucuresti cred ca-s peste 600...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
Nu mergi pe E85? Ala, din cate stiu eu, e in stare buna.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Nu stiu eu care-i E85, da' drumul de 500km ma duce pana la Brasov via Rucar-Bran. Pai numai pana la Campulung iti vine sa dai foc la masina, ca-i groapa langa groapa, de acolo in sus nici nu vreau sa ma gandesc. Oricum e drum de aproape 10 ore, cu pauzele de rigoare, mers normal, nu alergat.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Un lucru bun are Moldova: E85.
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Lepșa este în VN.
Se ajunge relativ repede de la Focșani. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Lepsa e alta mancare de peste, noi vorbeam de Bucovina.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
DragosP |
![]()
|
Știu bre, întrebase Radian.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ramane batut in cuie 1 mai?
O ratez si p-a 3-a? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
La ce data esti 100% in tara?
|
--------------------
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu conteaza, nu schimbati nimic pentru mine. Intrebam ca chestie, sa vad daca o ratez sau nu.
Ma-ntorc pe la mijlocul lui iunie. Daca nu si nu, vin la urmatoarea si gata. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Merced @ 14 Mar 2011, 12:26) Nu stiu eu care-i E85, da' drumul de 500km ma duce pana la Brasov via Rucar-Bran. Pai numai pana la Campulung iti vine sa dai foc la masina, ca-i groapa langa groapa, Mbre, Tirgoviste - Cimpulung e cit de cit ok, daca mergi linistit nu ai probleme, le vezi din timp pe gropi si le ocolesti. De la Cimpulung incolo e iarasi ok, doar cind te apropii de Fundata se impute rau de tot treaba, sunt portiuni pe unde tre' s-o arzi si cu 2-3 km/h (gropi de cel putin 20 cm adincime).Daca o iei din Pitesti spre Cimpulung direct, e rahatu' ala de 13 km de la iesirea din Pitesti, dupa care dai iarasi de portiunea de dinainte de Fundata. Acu'... poate da Dzeu. si repara astia drumu' p-acolo. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Mar 2011, 12:15) Mai pe la inceputul topicului Bion ne-a facut o oferta concreta la o pensiune in Bucovina, nu va intereseaza? Daca scoate oferta la pret de criza, compenseaza benzina mai multa consumata pana acolo. Dupa calculele mele lumea consuma cel putin 40 lei/100 km. Daca bucurestenii, care oricum sunt majoritari, merg 500 km in loc de 200 (adica 600 in plus, dus-intors) acolo e minim 240 lei diferenta. Nu merita sa mergi nici daca da bion masa si cazare gratis. Pe urma si la cazare, cat dai atata face. Cand spun cazare, ma refer si la chestiile conexe (sala de mese, bucatarie, gratar, parcare). Eu ma repet, acolo prin centrul tarii e un triunghi, Sighisoara, Brasov, Fagaras. Daca brailenii sau iesenii nu se misca 300 km, atunci sa astepte sa se organizeze la ei, in fata blocului. Daca vreti Lepsa, eu si radian avem cam 450 km pana acolo. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Deci Moieciu.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:44 |