Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
![]() ![]() ![]() |
Întâlnire de 1 mai, a membrilor Cafenelei DC
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
@Grecu' defectu':
De ce? Cauti un cadou pentru ziua lui Marty? ![]() N-am ce face cu 5. Nu cred ca am cand sa rup atatea. Ba si cand ma gandesc ca se rupsesera manerele alea in patru locuri dar n-avea alte probleme, si cand m-a rezolvat Dan l-am rupt in 10 minute totale de stat pe el ma apuca rasu'. ![]() This post has been edited by Merced: 10 Feb 2011, 23:33 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Scoate si rotile celelalte si pune-l in pejo. Faci scaun soferial.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai degraba iau un scaun din Pejo si-l pun in casa.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 Feb 2011, 23:31) @Grecu' defectu': N-am ce face cu 5. Cumperi set, folosesti una, restul la Bursa! Daca ajungi morderator, poti sa bagi si Sticky. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
o poza se poate?
(cu scaunul, nu cu tine) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Grecule, de la hemoroizi trec direct la varice? Ca scaunu' celalalt l-am dus din camera, si stau in picioare de zece minute pentru caterinca asta.
![]() Care l-ati invatat pe Dan cu smartfonili? Ca acu dureaza mult sa posteze si-s curios ce zice. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
are degetele groase si literele-s mici
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Merced @ 10 Feb 2011, 23:31) Cum se cheama insecta aia care-si devoreaza masculu' dupa-mperechere? ![]() QUOTE(Merced @ 10 Feb 2011, 23:39) [...]in patru ani a stat trei de pomana scaunu' asta si cu ala vechi la anu' pe vremea asta cred ca aveam hemoroizi. MERCEDEEEEEEEE, BA MERCEDEEEEEE, TI-A 'ECARIT RODI CONTU' SI POSTEAZA-N LOCU' TAU!!!!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vaduva neagra.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 10 Feb 2011, 23:26) Acu cativa ani erau de cumparat, de-alea siliconate, pentru parchet. Dar nu mai sunt. QUOTE(Markos @ 10 Feb 2011, 23:40) Uite de-asta-i: f_abfkjABfjbAZ.JPG ( Size: 24.02k ) Number of downloads: 361 QUOTE(Merced @ 10 Feb 2011, 23:44) Am cazut si eu la datorie, de somn. Intrebare: ai drum prin Targoviste sau Bucu? Daca nu, iti trimit pe mesagerie, da-le dreaq. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta nu-i scaun directorial simplu, e scaun de CEO.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Daca nu gasesc si poti, pui una-doua la posta, nu la curier, ca nu ma grabesc nicaieri.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Grecu' e pervers, vrea sa vada ce scaun am.
N-am facut poze vreodata, dar sunt zile in care-i mai tare, zile in care-i mai moale... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aschilopatule sa-ti iei roti de iarna
![]() Iti dau un link cu superglu pentru fleici poate ti se mai incheaga scaunu` ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
Ba superglue am incercat si eu, si Bison, ca e mare ca mine. Normal ca a tinut 5 secunde.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vorba lui Marty, mai ziceai de rodi...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
Ce am zis eu de rodi?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Rupeti-ai incisivu` in buca mea
![]() Bai Vlaicule de cand kc pe lumea asta am scapat de Armata Rosie, de Dej, de Ceausescu, de soacra, de Iliescu sper sa apuc sa scap si de Basescu ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa poti sa bei si cu Iliescu si cu Carol...e ceva.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si cu Einstein
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
Ce betii tragea in orasul ala croat cu nume celebru, cind acosta Horthy!
This post has been edited by corbex: 11 Feb 2011, 15:07 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Feb 2011, 08:39) Cum se cheama insecta aia care-si devoreaza masculu' dupa-mperechere? ![]() MERCEDEEEEEEEE, BA MERCEDEEEEEE, TI-A 'ECARIT RODI CONTU' SI POSTEAZA-N LOCU' TAU!!!!!! QUOTE(C a t a l i n @ 11 Feb 2011, 10:46) QUOTE(Merced @ 11 Feb 2011, 10:49) Ce prosteala... generala ? |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
bion |
![]()
|
Ehe dragii mosului cand am gatat trim I la profesinala am facut o socoteala io cu un coleg cam cat am beut si ne-a iesit echivalent in valuta de atunci (aka doi porci de 120 de caciula) basca ce bauseram moca dupa o maimuta pe care il chema ceva cu Antilopa care sare repede( Moska Aberi Dihambe)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi place... Iar nu s-a stabilit nimic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Discutiile is doar suspendate pana la primavara. Ca tot veni vorba, Vis-a-vis si Ion-Ion nu va bagati la Voineasa?
Visule, sa inteleg ca ai trecut la moto-eco? This post has been edited by radian: 14 Feb 2011, 21:31 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 03:35 |