Masline !
![]() ![]() ![]() |
Masline !
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(Markos @ 27 Jan 2011, 12:44) Am depus actele pentru asociatia umanitara nonprofit "Help Rodi - speranta moare ultima". Cine vrea sa se înscrie sa-mi trimita PM, e gratis, de finantare ma ocup eu integral. Se cere doar ceva munca de voluntariat, în mediu incert. A, mi-ar trebui si-o sigla, poate se pricepe careva la d-astea ![]() Te pot ajuta cu urmatoarele (absolut gratuit si dezinteresat) -tranchilizante si anestezice (nu-ti dau ketamina ca s-ar putea sa o bea pe toata) -mucarniță -2 baloti lucerna putin mucegaita (uneori mucegaiul are efecte halucinogene....si in mod sigur va consuma cu placere) -asistență medicala de specialitate |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
....
This post has been edited by kxz: 27 Jan 2011, 16:25 Attached thumbnail(s) dillinger240x3202.gif ( Size: 174.91k ) Number of downloads: 363 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Am cumparat aseara din Real ulei de masline ELIA grecesc, aciditate maxima 0,8, plus otet balsamic tot ELIA. Nota 10 cu flori pentru Markos daca o fi el de vina cu furnizarea acestui ulei!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Realul in sine e o pocnitoare. Furnizorii sorteaza marfa in functie de locul in care o duc. Realului ii revine aia mai cu bube sau fara o prea mare calitate. D-aia si preturile alea...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Va simtiti mai bine fara Rodi?!
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si unde sa mergem pentru o calitate superioara?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
eXtenSion |
![]()
|
Minti!
|
--------------------
facebook
groups
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
eXtenSion |
![]()
|
Faceai tu misto de posturile lui, dar trebuie sa recunosti ca te distra activitatea. Fara rodi e pustietate...
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 15 Feb 2011, 13:08) Fiecare dupa buzunar. Fara bani nu gasesti calitate superioara. Iar Realul nu-i tocmai un magazin scump. Bine, acum exista o diferenta intre un snob si un om care stie valoarea banilor. Aici depinde de fiecare. Sunt plusuri si minusuri. Asa cum nu merita sa arunci banii pe nu stiu ce rahat de faina scumpa, cand poti folosi una ieftina, asa poate merita sa cumperi Parmigiano Reggiano in loc de Parmezan Napolact. Depinde de multe. ![]() 15 Feb 2011, 13:27: QUOTE(eXtenSion @ 15 Feb 2011, 13:14) Faceai tu misto de posturile lui, dar trebuie sa recunosti ca te distra activitatea. Fara rodi e pustietate... Nu stiam de ce nu mai am somn noaptea. Tare mult v-a mai marcat fiinta aia daca si acum, banat, tot de el vorbiti.. This post has been edited by Victoras2001: 15 Feb 2011, 13:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 15 Feb 2011, 14:05) Realul in sine e o pocnitoare. Furnizorii sorteaza marfa in functie de locul in care o duc. Realului ii revine aia mai cu bube sau fara o prea mare calitate. D-aia si preturile alea... Nu e adevarat, in Real gasesti produse de CALITATE, dar intervine si pretul, normal ca dau 50 de lei pentru un litru de ulei de masline k lumea decat sa iau ulei de pomace care e apa de ploaie. ![]() Hai ca ies, ma "caftesc" astia ca nu-s ce n-am facut, o fisa cu procentul de promovabilitate al elevilor de la clasele la care predau... ![]() This post has been edited by dragoselu: 15 Feb 2011, 13:59 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ai drecu' nenorociti. Sa nu-l lase ei sa-si faca bisnitarelile in liniste. Auzi tu.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Deci, pana la urma care masline sunt cele mai bune ... cele "mafiote"?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mie mi-a trimis Markos unele meseriase, cica grecesti. Mi-a dat si mie moka un kil, ar fi vreo 50 de lei la vanzare. Nu colorate, nu in saramura, d-alea in ulei de masline.
![]() Si doi litri de ulei mi-a dat omu'. E de treaba, tot incerc sa-i gasesc desfacere prin Pitesti pentru un mic comision. Am auzit ca prin zona Galatiului ar merge bine, dar nu gaseste niciun om care sa-l ajute sa bage produsele p-acolo. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai ce, ala de-l gasise era si el bagabont ca kum?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
El ar vrea unu' citit, un fel de profesor daca ma pot exprima asa, dar cica nu gaseste.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Unde dracu' mai gasesti profesori citit in ziua de azi, ma? Nu vezi ca toti isi iau examenele fie pe spaga, fie copiind?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bagabont nebagabont, uite ca n-a gasit altu' sa-l puna in loc!
AI UOZ DĂ BEST! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 15 Feb 2011, 15:19) Mie mi-a trimis Markos unele meseriase, cica grecesti. Mi-a dat si mie moka un kil, ar fi vreo 50 de lei la vanzare. Nu colorate, nu in saramura, d-alea in ulei de masline. ![]() Si doi litri de ulei mi-a dat omu'. E de treaba, tot incerc sa-i gasesc desfacere prin Pitesti pentru un mic comision. Am auzit ca prin zona Galatiului ar merge bine, dar nu gaseste niciun om care sa-l ajute sa bage produsele p-acolo. ![]() Si eu astept de la Dl Markos niste ulei de masline ca lumea, MASLINE de asemenea (chiar ma "tocmeam" cu ceva timp in urma cu doua vanzatoare de masline si uleiuri din Piata Centrala, le-am povestit ca am un amic grec in Bucuresti care importa ulei, masline, citrice si mi-au spus sa le aduc cativa litri de ulei grecesc sa vada cum se vinde (DACA NU SE VINDE, SE RETURNEAZA!)... Dar pentru asta trebuie preturi, trebuie sa ma "vada" si grecul cine sunt, ca ofer incredere, ca nu plec cu uleiul sa-l vand in R. Moldova, chestii serioase! ![]() Un numar de telefon, o adresa de mail ca sa fie feed-back continuu pentru vanzarea marfurilor. De unde sa iau toate astea? ![]() Eu pot "mirosi" toate pietele si intreba oamenii care vand ulei de masline si sa le aduc propuneri interesante de afaceri. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
nu stiu ce sa zic. Am auzit ca-i merge bine, ca are debusee mai mari decit poate sa aduca. Sigur, poate aduce oricit, e vorba de cit poate sa aduca la pretul care-i convine. cred ca asa se explica pasivitatea lui Markos. L-a ajuns o usoare senzatie de satietate, incepe sa adoarma negustorul din el. S-a roamanizat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
dragoselule, pana nu bei un ouzo cu el la o intalnire DaciaClub nici nu te va baga in seama.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vino si tu la Voineasa, alta atmosefera, alte posibilitati de a aborda un subiect serios. Nu mai e siciit de obligatii, copil, catel. A propos, Markos, aduci ciinele?
This post has been edited by corbex: 15 Feb 2011, 15:35 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 15 Feb 2011, 13:57) normal ca dau 50 de lei pentru un litru de ulei de masline k lumea decat sa iau ulei de pomace care e apa de ploaie. ![]() Si normal ca-l pui pe masa numai cand ai musafiri. In rest floriolu-i la putere. Io gatesc cu el si nu ma mai laud atata. Plus ca pe 5l de ulei adevarat, direct de la stapanul tau, dau 160 de lei. QUOTE(dragoselu @ 15 Feb 2011, 15:03) trebuie sa ma "vada" si grecul cine sunt, ca ofer incredere, ca nu plec cu uleiul sa-l vand in R. Moldova, chestii serioase! ![]() ![]() ![]() ![]() Ma, tu crezi ca daca era grecu' de dus de nas mai ajungea sa exporte portocale cu vaporu'? Le vindea la chil in piata, ca tine. Cum mama dracului iti poti tu inchipui ca iti lasa marfa pe mana numai dupa ce afla cine esti? Tu ai auzit de garantii? Dispui de asa ceva? Ai malaiu' grupa mare pe tine? Ai firma? Ce rulaj ai pe ea? Sau tu vrei sa vina grecu' cu portbagajul plin cu portocale pana la Galati, sa ti le bage tie sub taraba, ca-i dai tu banii dupa ce le vinzi? ![]() Dooooamneee ce oameni. Toti vreti ma-n afaceri, da' fara malaiul vostru. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:57 |