Masline !
![]() ![]() ![]() |
Masline !
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am o nedumerire. Daca tot tii atat sa lucrezi cu el, de ce nu te duci la Voineasa, sa discutati fata-n fata?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Grea intrebare mi-ai pus
![]() ![]() ![]() PS: Cand si daca va fi prilejul unei posibile angajari, la invitatia sa, desigur ca voi merge si la Voineasa sa discutam tete-a-tete. Mai vorbim maine, nu mai am Internet acasa (am renuntat la Romtelecom si voi avea net de la RDS, maine vin si instaleaza), acum trebuie sa plec, se inchide scoala... ![]() This post has been edited by dragoselu: 16 Feb 2011, 19:43 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Voineasa fiind un fel de Wolfsschanze-ul grecului.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ai facut cea mai mare prostie ca ai renuntat la netul de la romtelefon pentru rds. Eu am renuntat la netul de la rds pentru ala de la romtelefon si nu-mi pare rau. Sa vezi cand stai 3 saptamani fara net "ca s-a intamplat ceva in cartier" ce-o sa mai injuri.
Cat despre Voineasa, nu vad cu ce te incurca postul ala. Te duci sambata dimineata si te intorci duminica seara. Asta daca vrei sa faci o treaba. Daca nu, tine-o cu pmu-ri si tot felul de cenzuraturi... Tare asta cu cenzuratu... Clipboard01.jpg ( Size: 154.95k ) Number of downloads: 361 This post has been edited by Victoras2001: 16 Feb 2011, 19:57 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In birlogul lupului?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu citisi bre ca omul ne-a zis pa, ca a terminat orele si n-are net acasa? Abia maine, la prima pauza iti va putea raspunde.
L.E. Oricum are o usoara jena sa dea ochii cu D-nul Markos intr-o astfel de conjunctura... This post has been edited by radian: 16 Feb 2011, 22:38 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ii e frica ca se matoleste rau si danseaza pe masa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Grecule, iti zic si aici: termina-te cu PM-urile si cu mesajele de pe mess!
Daca ti-am spus ca nu ma-ntorc, apoi nu ma intorc! Alta data poate te gandesti de doua ori inainte de a judeca omu'! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai io ziceam sa te întorci cu banii de chirie, atat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Adecă el vrea decât chirea. Da?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Cum trimit CV daca nu imi merge PM-ul?
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
prin posta.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
La masline e 100% siguranta. Pentru ca fie vreme buna, fie vreme rea, oaia si cu capra se vor caca...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Ar trebui sa dau report...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Esti in stare.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Mi-e mila de tine.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
job nou se pare ca grecu o pus anuntz.
http://jobs.bizoo.ro/loc-de-munca/Vanzatoa...Militari/50823/ pai bine mai asa rau esti ,nu-mi pui si mie o pila cauti straini ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
ala-i job low level, nu pun aici.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
Am sunat eu la Amalthia, a raspuns o cucoana... Am intrebat-o daca gasesc ulei de masline extravirgin cu o aciditate cat mai mica... M-a intrebat de unde am numarul de telefon... Ca nu trimite en-detail, vroiam sa cumpar 2 cutii metalice a 5 litri fiecare... Doar en-gros, sa dau intai detaliile firmei...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Spuneai "Stie D-nul Markos" si-i inchideai gura. Nu te pricepi la jmecherii nevamale !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
Tu nu intelegi ca doamna (cred ca era grecoaica, am pronuntat numele firmei Amalthia cu th - s pelticit si mi-a confirmat cu aceeasi pronuntie ca reprezinta firma A) imi cerea "parola de intrare in Club 33"?
![]() ![]() Oricum doamna nu prea era dispusa sa se "targuiasca" putin cu mine desi m-am recomandat frumos, i-am vorbit politicos... Cu toate acestea, mi-a reprosat ca de ce o deranjez pe telefonul de serviciu... ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 19 Feb 2011, 20:34 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 19 Feb 2011, 20:28) Oricum doamna nu prea era dispusa sa se "targuiasca" putin cu mine desi m-am recomandat frumos, i-am vorbit politicos... dragoselu: alo, buna ziua doamna: buna ziua dragoselu: dragoselu sunt doamna: ai de plm ... de unde-ai ma numaru' meu? ![]() dragoselu: stiti, va rog frumos, eu vreau doua cutii de ulei doamna: pleaca ma d-aici, ce dreaq te-a apucat sa ma deranjezi, fu^*# baga#*#% ^&~^@$#^&*@. Si a inchis. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:04 |