Masline !
![]() ![]() ![]() |
Masline !
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am impresia ca sortimentul ala de care vorbesc Merced si cu Victoras e asa de stabil ca merge si la motoare. La fast fooduri il folosesc de mult, nu-i nevoie sa-l schimbi niciodata, completezi p-ala care se impregneaza-n cartofi si gogosi. La salate nu m-am lamurit daca se pune brut sau rodat, nu mi-am permis, e prea scump, poate aduce Marcos un kil la Voineasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ala e setat pe grobut. Si acum are ban, nu se poate exprima.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Feb 2011, 19:38) Am impresia ca sortimentul ala de care vorbesc Merced si cu Victoras e asa de stabil ca merge si la motoare. Auz dragosele. Zi si tu ca bagi uleiul de masline la Praktiker, Bricostore, Baumax ... chiar Dedeman. Lasa ma tarabele din piata. Nu asa-l impresionezi pe grec. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E pe neveu. 3 zile,
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Lasa ma grecule, ca trece!
![]() Asa te cresti mare! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
M-a rugat grecu' sa dau urmatoru' anunt pentru el. Se pare ca angajatu' de i-a venit acum e la fel de bagabont ca si kum, asa ca urmeaza sa-i dea viteza, dar nu o va face pina nu gaseste inlocuitor intii.
Deci: "Cetatean grec, unic asociat in firma import-export cu sediul in Thessaloniki - Grecia si cupuncte de lucru in numeroase orase din Romania si Grecia, principal furnizor de produse citrice, masline si ulei de masline catre principalele supermarketuri si magazine cash-and-carry, caut lucrator comercial pentru zona Moldovei. Sediul va fi in Galati datorita activitatii portuare. Activitatea presupune pe linga distributia si alimentarea stocurilor din magazine, activitati "vamale" si de depozitare, supravegherea stocurilor si livrarilor, respectarea termenelor de livrare si plata, prospectarea de noi clienti (in limita timpului disponibil). Este vorba de o activitate foarte dinamica, parte in Galati, parte la Atena si Salonic (cca. o saptamina pe luna este necesara deplasarea la Salonic, incarcarea vapoarelor pentru zona Moldovei desfasurindu-se sub stricta supraveghere a agentului respectiv). Fiind vorba de o activitate de raspundere, pachetul salarial este f. atractiv, la acesta adaugindu-se autoturismul pus la dispozitie de firma, Blackberry, decontare cheltuieli calatorie + diurna si cazare asigurata, comision la vinzare in cazul clientilor noi. Cerinte: - studii superioare; - cunoscator engleza si franceza (cunostintele de lb. elena constituie un avantaj); - spirit antreprenorial; - fire ordonata; - bun organizator; - cu foarte mult bun simt, posesor de viclenie comerciala si tact (pentru relatia cu clientii si furnizorii); - neaparat autoritar si impunator de respect (pentru lucrul cu hamalii in port si in depozit); - deschis la nou; - fara prejudecati etnico-culturale; Doritorii sunt rugati sa se adreseze pentru detalii userului Markos folosind mesageria privata!" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 15 Feb 2011, 23:57) M-a rugat grecu' sa dau urmatoru' anunt pentru el. Se pare ca angajatu' de i-a venit acum nu e la fel de bagabont ca si kum, asa ca urmeaza sa-i dea viteza, dar nu o va face pina nu gaseste inlocuitor intii. Deci: "Cetatean grec, unic asociat in firma import-export cu sediul in Thessaloniki - Grecia si cupuncte de lucru in numeroase orase din Romania si Grecia, principal furnizor de produse citrice, masline si ulei de masline catre principalele supermarketuri si magazine cash-and-carry, caut lucrator comercial pentru zona Moldovei.... Vezi ca ai mancat un cuvant din mesajul original ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Grecule ai PM
de la kum ![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
Nu mai ma! M-a dat afara ca fraeru', acu' sa se descurce!
Credea ca gaseste el ca mine! Cica: QUOTE Baaa, ca tine mai sunt sute. Unde-s ma grecule sutele alea? Ca te chinui de 2 luni sa-ti gasesti om in locu' meu! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Că ca tine nu găsește...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ma, anuntu' lu' markos e chiar interesant, de n-ar fi obligatorie franceza mai ca m-as baga, da' na probabil trebuie franceza aia sa asculti cotele apelor dunarii la radio actualitati cind vii cu vaporu' pina la galati sa nu dai dreac' cu vaporu de vreun banc de nisip sa-i imprastii maslinele lu' grecu' prin dunare plus ca uleiu' ala de masline creca si polueaza si mor pestii din delta, deci o fi vitala
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Markos eu ti-am zis ca nu am nicio retinere sa imi mut domiciliul, iar varsta cred ca e un avantaj. Pentru ce ai tu nevoie nu prea merg persoanele trecute demult de prima tinerete... in fine, discutam mai multe pe privat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Nenea, nenea, vleau io!
Maslinele de oaie si capra nu au secrete pentru mine, asa ca o sa fie floare la ureche sa invat totul despre maslinele grecesti. Cu ulei de masline nu prea am lucrat....dar ulei de parafina si de ricin am folosit si comercializat la greu. Nu cred ca e mare diferenta. Poate chiar amesteca putin ulei de ricin in uleiul de masline. In acest mod ajutam la evacuarea rapida si totala a tractului digestiv....permitand consumatorului sa ingurgiteze o cantitate mare de masline, crescand vanzarile si pe acest segment. Cu franceza stau binisor, cu engleza bine....iar despre elena Elena iti spun ca o cunosc fff bine. Doar e sora mea. Studii superioare am. 6 ani de viata mi-a mancat facultatea....fara sa mai luam in calcum masteratul. Acum, daca esti interesat de serviciile mele tin sa te anunt ca trebuie sa platesti si o mica prima de relocare pe plaiuri moldave. Nu te apuci sa importi si rodi? This post has been edited by vet: 16 Feb 2011, 09:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(vet @ 16 Feb 2011, 10:56) Nenea, nenea, vleau io! Maslinele de oaie si capra nu au secrete pentru mine, asa ca o sa fie floare la ureche sa invat totul despre maslinele grecesti. Cu ulei de masline nu prea am lucrat....dar ulei de parafina si de ricin am folosit si comercializat la greu. Nu cred ca e mare diferenta. Poate chiar amesteca putin ulei de ricin in uleiul de masline. In acest mod ajutam la evacuarea rapida si totala a tractului digestiv....permitand consumatorului sa ingurgiteze o cantitate mare de masline, crescand vanzarile si pe acest segment. Cu franceza stau binisor, cu engleza bine....iar despre elena Elena iti spun ca o cunosc fff bine. Doar e sora mea. Studii superioare am. 6 ani de viata mi-a mancat facultatea....fara sa mai luam in calcum masteratul. Acum, daca esti interesat de serviciile mele tin sa te anunt ca trebuie sa platesti si o mica prima de relocare pe plaiuri moldave. Nu te apuci sa importi si rodi? Tu ai impresia ca e vorba de importuri de capre? Aici se vorbeste despre chestii serioase, fine. This post has been edited by corbex: 16 Feb 2011, 11:23 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Hai mai tataie, cine vorbeste de importuri de capre? Esti depasit de realitatile pietei intracomunitare. Chiar nu poti sa faci diferenta intre o capra intreaga si o maslina de capra?
Dar mi-ai dat o idee. Poate grecul se apuca si de comert cu animale, data fiind traditia compatriotilor lui in acest sens. Grecule....oaia cu lana de aur mai e pe la voi? Ma ocup eu de tuns. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
cdadan |
![]()
|
Doctore lasa prostiile. Daca te roade oportunitatile, pune-te pe lista de Voineasa si-l combini pe grec in direct.
Bai, da' dragoselu nu-si depine si el ceveu'? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 15 Feb 2011, 23:57) M-a rugat grecu' sa dau urmatoru' anunt pentru el. Se pare ca angajatu' de i-a venit acum e la fel de bagabont ca si kum, asa ca urmeaza sa-i dea viteza, dar nu o va face pina nu gaseste inlocuitor intii. Deci: "Cetatean grec, unic asociat in firma import-export cu sediul in Thessaloniki - Grecia si cupuncte de lucru in numeroase orase din Romania si Grecia, principal furnizor de produse citrice, masline si ulei de masline catre principalele supermarketuri si magazine cash-and-carry, caut lucrator comercial pentru zona Moldovei. Sediul va fi in Galati datorita activitatii portuare. Activitatea presupune pe linga distributia si alimentarea stocurilor din magazine, activitati "vamale" si de depozitare, supravegherea stocurilor si livrarilor, respectarea termenelor de livrare si plata, prospectarea de noi clienti (in limita timpului disponibil). Este vorba de o activitate foarte dinamica, parte in Galati, parte la Atena si Salonic (cca. o saptamina pe luna este necesara deplasarea la Salonic, incarcarea vapoarelor pentru zona Moldovei desfasurindu-se sub stricta supraveghere a agentului respectiv). Fiind vorba de o activitate de raspundere, pachetul salarial este f. atractiv, la acesta adaugindu-se autoturismul pus la dispozitie de firma, Blackberry, decontare cheltuieli calatorie + diurna si cazare asigurata, comision la vinzare in cazul clientilor noi. Cerinte: - studii superioare; - cunoscator engleza si franceza (cunostintele de lb. elena constituie un avantaj); - spirit antreprenorial; - fire ordonata; - bun organizator; - cu foarte mult bun simt, posesor de viclenie comerciala si tact (pentru relatia cu clientii si furnizorii); - neaparat autoritar si impunator de respect (pentru lucrul cu hamalii in port si in depozit); - deschis la nou; - fara prejudecati etnico-culturale; Doritorii sunt rugati sa se adreseze pentru detalii userului Markos folosind mesageria privata!" Tu vorbesti SERIOS sau e o GLUMA anticipata pentru data de 1 aprilie ? Ca sa stiu daca sa trimit un CV mai "consistent" Dlui Markos. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu te mai obosi. Un prieten bun a fost mai rapid si se pare ca a avut succes.
![]() Maine seara aflu sigur. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cdadan |
![]()
|
N-ai cum sa trimiti PM cu attach. Trimite un rezumat. Redactat direct in PM.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Gluma de 1 Aprilie in ianuarie? Marty nu e in stare de mistouri cu bataie asa de lunga. Doar stii ca e prieten cu grecu'. Ce spune Marty in numele lui Markos e, in proportie de 97,23%, la fel de sigur ca si cum ar fi spus Markos insusi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
catarrrr |
![]()
|
![]() RC Group: Members Posts: 73 Joined: 29 July 10 From: Braila ![]() |
borcanu rulezzz!
|
--------------------
dacia
supernova
2002 comfort
- BR 03 MAW Drumurile noastre sunt de ra*at!!!!!Si masinile cam la fel!!!!!!!!!
|
|
cdadan |
![]()
|
Victoras te pacaleste, vrea sa-l angajeze pe amicul lui. Normal ca o da aici la diverse, sa nu trimita si altii ceveuri.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Dragoselu, pina omul nu-i angajat recunoscut de Markos, postul e liber. La firmele cu exigente mari nu merge pe vorbe. Victoras e putin pizmas, nu ca s-ar fi bagat el, dar poti sa invidiezi cu usurinta pe cineva care ar prinde o pozitie atit de avantajoasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
Oricum am sa-i mai trimit Dlui Markos un CV si mai complet (sa-l aiba de rezerva), nu-i bai, pot face si munca fizica (manipulant).
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
cdadan |
![]()
|
Sclavul mariei sale.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 17:50 |