DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Uniforma scolara - avantaje si dezavantaje, Subiect fierbinte de dezbatut la rece

Uniforma scolara - obligatorie?

Nu [ 18 ] ** [18.75%]
Clasele primare, model unic [ 1 ] ** [1.04%]
Clasele primare, model ales de scoala [ 2 ] ** [2.08%]
Inclusiv gimnaziu, model unic [ 14 ] ** [14.58%]
Inclusiv gimnaziu, model ales de scoala [ 13 ] ** [13.54%]
Liceu, model unic [ 9 ] ** [9.38%]
Liceu, model ales de scoala [ 28 ] ** [29.17%]
Nu-mi pasa [ 11 ] ** [11.46%]
Total Votes: 96
Guests cannot vote 
Markos
post 1 Feb 2011, 15:09
Post #331

fost programator

Group: Members
From: Scursurești Vale

QUOTE(dizzy @ 1 Feb 2011, 14:54)
un fel de patul lui Procust.
*

aici l-ai blocat pe Rodi sad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rodi
post 1 Feb 2011, 15:25
Post #332

Membru autentic

Daca forurile legislative ale statului nostru hotarasc sa introduca uniforma in scoli, noi nu avem ce face decat sa venim cu pareri referitoare la cum ar fi mai bine , daca tot se voteaza...

--------------------
--- --- --- - ---
E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
+
kato
post 1 Feb 2011, 15:27
Post #333

Membru autentic

From: barlad

mai, cam multe frustrari pe aici........ obligativitatea uniformei este doar un mic element care invata copilul ca trebuie sa faca concesii daca doreste sa fie acceptat undeva. sa inteleaga ca nu se poate sa fie totul cum doreste el... in numele libertatii si neingradirii personalitatii hai sa lasam toate plodurile sa-si faca de cap, venind la scoala plin de piercinguri, si cu tricouri cu capete de morti ca sa e cool..... dar oare nu e forma de agresiune asupa celorlalti copii mai cuminti? totusi, teribilistii aia au o scuza, sunt mici si vor sa epateze cumva, dar parintii si scoala?
ce ar fi ca in numele liberatatii sa injuram non stop, sa dam muzica tare la 12 noaptea si sa mergem in fundul gol pe strada, *ca asa ma simt liber si e personalitatea mea rebela, cui nu-i place sa nu se uite*. trebuie invatati sa respecte niste reguli clare si o anumita conduita...

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
DannyY
post 1 Feb 2011, 15:29
Post #334

Marele plictisit

@dizzy, eu am purtat uniforma de la camin pana in clasa a XII-a, iar mai apoi in armata. N-a avut nici o legatura cu creativitatea. Creativitate ai atunci cand esti in stare sa eviti reinventarea rotii. Asta inseamna ca trebuie sa stii ca ea a fost deja inventata. De stiut, stii daca... studiezi. Cu sau fara uniforma. N-are legatura cu veniturile sau posibilitatile materiale, ci cu fondul genetic combinat cu modelele propuse si insusite. Si cu multa disciplina.

@OAP: De felul meu sunt un om calm. Uneori nu ma exprim pe intelesul tuturor, de asta apare o falsa senzatie de iritare. Poate e vina mea, poate a lor.
Am incercat sa inteleg ce-ai scris, dar n-am stiut ce-s aia 'copi'. Daca ai vrut sa spui 'copii', afla ca articulat iese 'copiii'.
Copilu' mi-l imbrac cum vreau de cate ori vreau, nu doar 'inca o data', cum sugerezi matale prin omiterea unei virgule in locul potrivit.
Pentru ca mi-e greu sa fac diverse extrapolari ca sa aflu exact ce vrei de fapt sa spui, cred ca imi voi folosi timpul ala in alte scopuri.
Eu ca individ nu te pot obliga sa te raliezi parerii mele. Si nici nu incerc asa ceva. Dar sper ca lucrul asta sa se intample prin legislatie wink.gif .

Ca sa vorbesc 'electoral': nu ma adresez taberei 'opuse', ci 'nehotaratilor' icon_mrgreen.gif

@Markos: Procust ala era un grec, nu? I-a vandut patu' lu' unu Camil Petrescu, parca? Ala de s-a spanzurat in padure. blink.gif

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
dizzy
post 1 Feb 2011, 15:31
Post #335

Work smart not hard!

Si nu poti sa imbraci copilul in camasa verde, roz sau galbena, de ce trebuie sa fie bleu?
Si nu poate sa poarte o pereche de pantaloni verde inchis sau albastru inchis sau maro? Trebuie sa fie bleumarin?
Crezi ca toti copii or sa vina cu tricou cu capete de mort? Ai ramane surprins sa vezi ca nu.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
Merced
post 1 Feb 2011, 15:33
Post #336

No fear. No limit. No equal.

QUOTE(DannyY @ 1 Feb 2011, 15:22)

@Markos: Procust ala era un grec, nu? I-a vandut patu' lu' unu Camil Petrescu, parca? Ala de s-a spanzurat in padure.  blink.gif
*

Ala de s-a spanzurat in padure e Liviu Rebreanu. wink.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
DannyY
post 1 Feb 2011, 15:35
Post #337

Marele plictisit

biggrin.gif up.gif

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
rodi
post 1 Feb 2011, 15:37
Post #338

Membru autentic

QUOTE(Merced @ 1 Feb 2011, 15:33)
*

Irelevant ... biggrin.gif Ma refer la DannyY. Un sondaj de opinie se adreseaza tuturor nu numai celor ,,nehotarati".

--------------------
--- --- --- - ---
+
Markos
post 1 Feb 2011, 15:37
Post #339

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(Merced @ 1 Feb 2011, 15:33)
*

Deci se poate!

SE AUDE, RODI?!!

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
kato
post 1 Feb 2011, 15:46
Post #340

Membru autentic

From: barlad

QUOTE(dizzy @ 1 Feb 2011, 16:31)
Si nu poti sa imbraci copilul in camasa verde, roz sau galbena, de ce trebuie sa fie bleu?
Si nu poate sa poarte o pereche de pantaloni verde inchis sau albastru inchis sau maro? Trebuie sa fie bleumarin?
Crezi ca toti copii or sa vina cu tricou cu capete de mort? Ai ramane surprins sa vezi ca nu.
*

uite ca trebuie sa se imbrace intr-un anume fel. nu trebuie sa-i placa in mod deosebit. daca trerbuia sa fac injectii cand eram bolnav, nu ma intreba nimeni daca vreau sau nu.
nu poarta toti copii asemenea tricouri, insa ce te faci cu aia care poarta? ce te faci cu fetele care se duc cu suncile pe afara si vopsite ca niste tarfe? cu uniforma rezolvi multe probleme. cinu nu doreste sa se alinieze, out. sa-si manifeste personalitatea la masa care ii permite. de ce sa fie copiulul meu agresat de imaginile proiectate de ei? sau eu? doar pentru ca plodul are criza de personalitate, specifica varstei?
cine doreste sa iasa in evidenta, iese si in uniforma, nu-i bai

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
OAP
post 1 Feb 2011, 15:51
Post #341

Membru autentic

From: Bucuresti

Propun reinfiintarea detasamentelor de soimi ai patriei, pionieri...etc cu uniforme si tot tacamul. Copiii sa aiba program militar, sa se trezeasca / culce la ore stabilite de cretini cu pretentie de adulti responsabili, sa nu mai poarte in veci haine de firma sa nu cumva sa lezeze moral pe aia mai saraci sa nu poata folosi telefonul mobil, sa mearga numai pe jos, incolonati doi cate doi si tinandu-se de mana, in pas cadentat stabilit de fluierul unui parinte burtos, neaparat cu studii inferioare sa nu fie cineva lezat moral ca unii "e" destepti. Automat in scoli sa fie introduse lectii dure unde sa invete sa manifeste repulsie fata de hainele de fite, prijiturile obligatoriu de la cofetarii de cartier sau de la chioscul din colt. Li se va inocula inca de mici ideea de egalitate, spiritul de competitie sa fie inlocuit cu spiritul de turma..comunicarea cu parintii va fi de la un telefon cu manivela situat pe hol...etc icon_mrgreen.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
rodi
post 1 Feb 2011, 15:53
Post #342

Membru autentic

Mi se pare foarte buna sugestia cu cardul de acces in institutia scolii... In caz de furt, pierdere sau deteriorare trebuie anuntat si cel nou anuleaza pe primul...

In acest fel, ,,absenteismul" rolleyes.gif poate fi controlat putin... mai mult excl.gif

De asemenea si notarea am inteles ca este preconizat a se face pe carduri personalizate fiecarui elev (propun in detaliu ca fiecare asemenea card sa fie inscriptionat cu numarul matricol si ilustrat cu poza ca la cartea de identitate ...)

This post has been edited by rodi: 1 Feb 2011, 16:04

--------------------
--- --- --- - ---
+
OAP
post 1 Feb 2011, 15:54
Post #343

Membru autentic

QUOTE(DannyY @ 1 Feb 2011, 16:29)
Pentru ca mi-e greu sa fac diverse extrapolari ca sa aflu exact ce vrei de fapt sa spui, cred ca imi voi folosi timpul ala in alte scopuri.

Multumesc frumos

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Shush
post 1 Feb 2011, 15:55
Post #344

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(kato @ 1 Feb 2011, 15:46)
ce te faci cu fetele care se duc cu suncile pe afara si vopsite ca niste tarfe? cu uniforma rezolvi multe probleme.
*

Am inteles smile.gif Alea "bune" sa se imbrace cum vor ele, alea mai putin "bune" (sa nu zic urate) sa se imbrace in uniforma cat mai larga, cat mai lunga si cat mai neagra radmasa.gif

Cand o sa am copii o sa ii las sa nu poarte uniforma daca asta e alegerea lor !

This post has been edited by Shush: 1 Feb 2011, 15:56

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
OAP
post 1 Feb 2011, 16:01
Post #345

Membru autentic

QUOTE(DannyY @ 1 Feb 2011, 16:29)
Eu ca individ nu te pot obliga sa te raliezi parerii mele. Si nici nu incerc asa ceva. Dar sper ca lucrul asta sa se intample prin legislatie  wink.gif .

Eu sper ca NU...si deocamdata e NU...si asa o sa fie in continuare...invatamantul are probleme mai grave... wink.gif ...obligativitatea in orice directie e ceva gresit...

--------------------
. . .
+
corbex
post 1 Feb 2011, 16:04
Post #346

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Chiar asa! Cum ma obliga pe mine astia sa vin in fiecare zi la serviciu. FMC!

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
OAP
post 1 Feb 2011, 16:08
Post #347

Membru autentic

corbex: mergi la serviciu in uniforma? biggrin.gif

--------------------
. . .
+
Victoras2001
post 1 Feb 2011, 16:10
Post #348

Membru autentic

QUOTE(OAP @ 1 Feb 2011, 16:01)
...obligativitatea in orice directie e ceva gresit...
*

Aici ar trebui sa dezvolti putin.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
OAP
post 1 Feb 2011, 16:15
Post #349

Membru autentic

@Victoras: cand am scris asta eram cu gandul la o discutie cu un prieten din Iran apropo de obligativitatea purtarii burga de catre femei. Concluzia a fost ca atat statele care obliga purtarea acestuia cat si cele care interzic, au o politica gresita...liberul arbitru ar trebui sa fie cel care decide....a nu se intelege ca se poate extrapola la furturi, comportament neadecvat...etc...la fel si cu uniforma nu este nici bine nici rau daca o porti sau nu....a obliga sa o porti sau sa nu o porti este o problema

--------------------
. . .
+
Laurentziu83
post 1 Feb 2011, 16:15
Post #350

Membru autentic

QUOTE(DannyY @ 1 Feb 2011, 14:27)
Uniforma obligatorie pe tara il plaseaza automat pe derbedeu in randul "fitosilor", nu mai are de ce sa se ia de 'sarmanu' elev care e OBLIGAT sa se imbrace intr-un fel, nu ca prostovanu' de el.
Cand eram eu elev, bataile si scandalurile aveau loc in discoteci, nici un golan nu se lua de cineva imbracat in uniforma scolara.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Asta de unde ai mai scos-o? radmasa.gif

QUOTE(OAP @ 1 Feb 2011, 15:51)
Propun reinfiintarea detasamentelor de soimi ai patriei, pionieri...etc cu uniforme si tot tacamul. Copiii sa aiba program militar, sa se trezeasca / culce la ore stabilite de cretini cu pretentie de adulti responsabili, sa nu mai poarte in veci haine de firma sa nu cumva sa lezeze moral pe aia mai saraci sa nu poata folosi telefonul mobil, sa mearga numai pe jos, incolonati doi cate doi si tinandu-se de mana, in pas cadentat stabilit de fluierul unui parinte burtos, neaparat cu studii inferioare sa nu fie cineva lezat moral ca unii "e" destepti. Automat in scoli sa fie introduse lectii dure unde sa invete sa manifeste repulsie fata de hainele de fite, prijiturile obligatoriu de la cofetarii de cartier sau de la chioscul din colt. Li se va inocula inca de mici ideea de egalitate, spiritul de competitie sa fie inlocuit cu spiritul de turma..comunicarea cu parintii va fi de la un telefon cu manivela situat pe hol...etc  icon_mrgreen.gif
*

Subscriu ! biggrin.gif

Da, poate cu zeci, sute de ani in urma, cand toata lumea se imbraca cu carpe peticite, a imbraca o uniforma, haina militara, costum de marinar, era echivalentul lui Armani din zilele noastre, normal ca purtatorul acelor haine era admirat. Dar lumea a evoluat, moda a evoluat, hainele la fel, iar uniforma a ramas in urma. A sustine in ziua de azi ca uniforma e la moda e echivalentul la a sustine superioritatea carburatorului in fata injectiei monopunct, ca sa explic mai clar pentru cei de aici.

Cat despre zicala "copiii din ziua de azi", pot spune ca e aceeasi de zeci de ani, si cu toate astea nu ei au fost cauza marilor rele de mai tarziu.

This post has been edited by Laurentziu83: 1 Feb 2011, 16:19

--------------------
. . .
+
rodi
post 1 Feb 2011, 16:27
Post #351

Membru autentic

QUOTE(OAP @ 1 Feb 2011, 16:15)
burga de catre femei
*

Din motive de securitate, acel burqa acoperind chipul, s-a cerut - din pacate numai laic - renuntarea la acest accesoriu religios din imbracamintea musulmana. (Sunt curios cum identifica persoana cu burqa autoritatile din tarile unde se poarta obligatoriu de catre femei...)

Referitor la uniforme... Cred ca am parerea cea mai liberala din acest topic...

--------------------
--- --- --- - ---
+
cdadan
post 1 Feb 2011, 16:33
Post #352

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(rodi @ 1 Feb 2011, 16:27)
Cred ca am parerea cea mai liberala din acest topic...
*

Super! wub.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
kxz
post 1 Feb 2011, 16:43
Post #353

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

Concluzia mea dupa atatea pagini, e ca aici posteaza cativa care nu au copii, habar nu au de situatie, ba chiar nu cred ca au macar habar cum se fac copii.
Posteaza si ei in dorul lelii, pe rol de gica contra...

QUOTE(OAP @ 1 Feb 2011, 13:13)
Voi de carduri de acces ati auzit? Se pun in buzunar si daca nu ai de ala nu intri.
*

Intr-o scoala sunt si 1000 si mai multi elevi. Ai idee cate carduri se pierd.
Si nici macar nu e nevoie pentru un intrus sa aiba card.
Sigur nu ai vazut macar o scoala. La intrarea la ore, la terminarea pauzei, ai habar ce buluceala e la intrare? Cam ca turcii la posada, nu se mai stie care si cum.

QUOTE(Filip @ 1 Feb 2011, 14:46)
Mie imi pare rau ca n-au stat parintii sa-mi explice clar niste lucruri, si doar singur am putut sa-mi dau seama intr-un final foarte tarziu.
*

Nu ti-ai dat seama nici acum. Asa ca imi pare rau ca stam aici pe daciaclub sa-ti explicam clar niste lucruri, ca la varsta asta se pare ca intelegi mai greu.

QUOTE(Shush @ 1 Feb 2011, 14:48)
Oricum elevii de bani gata tot fara uniforma o sa vina indiferent de liceul la care invata sau de legile care se vor da.
*

Fiumeu e la scoala de fite in oras. Prefectul, toate oficialitatile si bastanii au copii acolo. Uniforma e obligatorie si o respecta toata lumea. Diferentele se opresc la poarta scolii si se vad dupa limuzinele cu care vine fiecare la scoala.

QUOTE(OAP @ 1 Feb 2011, 15:51)
Propun reinfiintarea detasamentelor de soimi ai patriei, pionieri...
*

Detasamentele alea iti tineau mintea ocupata, erau niste sisteme pe care nu le-ai criticat atunci, nu ti s-au parut odioase atunci. Acum vorbesti din perspectiva ideilor induse de regimurile postcomuniste. Organizari de diferite tipuri exista si in occident si ar fi bine daca ar fi introduse si la noi.

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
adilehanceanu
post 1 Feb 2011, 17:02
Post #354

Membru incepator

From: București

QUOTE(Laurentziu83 @ 1 Feb 2011, 13:17)
Ce legatura are asta cu uniforma?

Daca gandesti liber nu inseamna ca trebuie sa arunci cu pietre in geamuri. Pe aici vad ca se gandeste doar in alb si negru, uitandu-se ca exista si ceva intre.

De ce nu facem altfel? Daca vreti voi sa va trimiteti copii in uniforma, n-aveti decat sa o faceti, e dreptul vostru, dar lasati-i pe altii in pace cu ideile voastre.
Si, ma repet: chiar credeti ca o uniforma va rezolva problemele invatamantului?

Daca e chiar asa, nu mai bine introducem uniforma obligatorie la cei 20 de milioane de locuitori ai tarii? Sigur se rezolva toate problemele tarii. Coreea de Nord style.  radmasa.gif
*

Păi are, că ai zis că uniforma îngrădește libertatea... mersul pe dreapta e tot o îngrădire a libertății, pentru că nu mergi pe unde vrei tu ci pe unde e reglementat; sigur, poți să nu mergi deloc și atunci ești liber...
Problema e că învățămîntul n-ar trebui să fie obligatoriu decît 4 clase; cine vrea să învețe mai mult poa' să suporte și micile dezavantajele ale continuării școlii, cine vrea să se dea ciumeg, n-are decît, da' nu la școală.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI 2007
+
Shush
post 1 Feb 2011, 17:04
Post #355

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

QUOTE(kxz @ 1 Feb 2011, 16:43)
Fiumeu e la scoala de fite in oras. Prefectul, toate oficialitatile si bastanii au copii acolo. Uniforma e obligatorie si o respecta toata lumea. Diferentele se opresc la poarta scolii si se vad dupa limuzinele cu care vine fiecare la scoala.
*

Vorbim cand ajunge la liceu sau macar prin clasa a 7-a ! In clasa a 2-a cam orice copil se imbraca cum vrea mama.

This post has been edited by Shush: 1 Feb 2011, 17:05

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
dizzy
post 1 Feb 2011, 17:18
Post #356

Work smart not hard!

Si voi aveti impresia ca astia mici sunt cretini si nu vad ca pe Gigel l-a luat soferul cu Mertzan iar el merge cu Peujeosul, nu? Copii simt imediat pe ala mai avut si mai cu fite, e ceva absolut normal ca sunt doar mici, nu prosti.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
kxz
post 1 Feb 2011, 17:21
Post #357

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

QUOTE(Shush 1 Feb 2011 @ 17:04)
Vorbim cand ajunge la liceu sau macar prin clasa a 7-a ! In clasa a 2-a cam orice copil se imbraca cum vrea mama.
*

evident ca mai vorbim. am mai zis, cred ca uniforma la scoala generala si uniforma in liceu sunt doua probleme distincte. despre uniforma la liceu ma voi pronunta cand va creste al meu mare, acum daca mi-as da cu parerea as fi si eu un gica contra.

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
Ion_R5
post 1 Feb 2011, 17:25
Post #358

Membru autentic

QUOTE(adilehanceanu @ 1 Feb 2011, 17:02)
Păi are, că ai zis că uniforma îngrădește libertatea... mersul pe dreapta e tot o îngrădire a libertății, pentru că nu mergi pe unde vrei tu ci pe unde e reglementat; sigur, poți să nu mergi deloc și atunci ești liber...
Problema e că învățămîntul n-ar trebui să fie obligatoriu decît 4 clase; cine vrea să învețe mai mult poa' să suporte și micile dezavantajele ale continuării școlii, cine vrea să se dea ciumeg, n-are decît, da' nu la școală.
*

Pai exact aici e problema, ca invatamantul a ajuns de ras - nu obligatoriu.

Pentru unii parveniti si imbuibati ar trebui 12 clase obligatorii in regim militarizat. Sa vezi ce le dispar figurile si mistourile. Si ar mai invata si ceva carte pe deasupra. Scoala nu inseamna doar acumulare de cunostiinte din diverse domenii - scoala ar trebui sa inseamne in egala masura invatarea normelor sociale, ca o completare la educatia primita in familie.

--------------------
Dacia Logan 2010 Black Line 1.6 16v euro4 - B-xxxxxxx
Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
+
Filip
post 1 Feb 2011, 17:46
Post #359

Forumist

QUOTE(kxz @ 1 Feb 2011, 16:43)

Nu ti-ai dat seama nici acum. Asa ca imi pare rau ca stam aici pe daciaclub sa-ti explicam clar niste lucruri, ca la varsta asta se pare ca intelegi mai greu.

*

Ia spune-mi, care sunt lucrurile alea de care nu mi-am dat seama. Asta 1 la mana. 2. - ce incercati voi sa-mi explicati clar, si eu nu inteleg? Daca ai facut o afirmatie, fa-ti timp sa o si sustii, daca nu trag concluzia ca este ne-valida.

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
OAP
post 1 Feb 2011, 18:00
Post #360

Membru autentic

@kxz: Imbraca-ti copilul cum vreui, nimeni de aici nu se opune...dar nu mai crede ca imbracamintea aleasa de tine e valabila si pentru al;tii...ca nu suntem egali...adica uniformi...

--------------------
. . .
+
16 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 01:28
Forum Renault