La cine nu va recomandam sa faceti RCA
![]() ![]() ![]() |
La cine nu va recomandam sa faceti RCA
shugu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 May 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Kiss Fm 2008
|
|||
aditzugl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 27 January 11 ![]() |
Buna ziua ! Desi lucrez cu toate firmele de asigurari din Galati ;inchei polite de asigurare RCA SI CASCO ( plus restul tipurilor de asigurare ) , as dori sa va avertizez ca Soc Euroins datorita restantelor acumulate , societatile de service numai primesc nici o masina adusa din partea acestei societati ! Nu vreau sa denigrez aceasta societate , am incheiat polite RCA la aceasta societate - avand pretul cel mai mic si asta-si doreau clientii - dar acuma va avertizez !!!
Tin sa mentionez ca acest zvon nu a fost publicat in nici o ziar / comunicat de presa! Ci pur si simplu ......intelegeti voi ![]() Pentru orice alte informatii va stau la dispozitie Nota moderator: Concluzia s-a retinut, restul reprezinta reclama mascata! Multumesc pentru intelegere! This post has been edited by adi_ar: 27 Jan 2011, 12:24 |
--------------------
Daci
Logan
2005 Ambition
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Riscurile sunt acelea de a fi actionati in instanta pentru recuperarea sumelor neplatitie de asigurator.
Va rog pentru ultima oara sa va limitati la a exprima opinii care sa reprezinte experiente personale, favorabile sau nefavorabile, nu comentarii inutile! Multumesc pentru intelegere! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Citind acest topic poti ajunge la concluzia ca majoritatea societatilor de asigurare din RO sunt nasoale. Sunt societati care nu au aparut aici, dar sunt convins ca cineva a avut probleme si cu acestea. Tocmai de asta ma gandesc ca nu trebuiesc catalogate unele societati ca 'bune' sau ca 'rele'.
Daca in unele cazuri bataia de joc reprezinta politica firmei (gen Carpatica), in unele cazuri cred ca ne-am lovit de nepasarea si de dispretul unor angajati frustrati si plictisiti, care din pacate dauneaza imaginii companiei la care sunt angajati, si as crede ca atitudinea lor nu reprezinta chiar politica companiei. Si nu cred ca toti cei care au avut de-a face cu unele societati mentionate aici (excluzand Carpatica) au avut probleme de genul celor mentionate. |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Probleme si cu rca la Asirom.. De ~ 3 saptamani masina e in service bara din spate schimbata( treaba de maxim 4 zile) iar domnul inspector de la Bucuresti care trebuie sa accepte devizul nu este de gasit. La inceput nu vroia sa accepte schmbarea barei din spate pe motiv ca se poate revopsi, dupa cateva insistente s-a acceptat schimbarea dar acum nu mai raspunde la telefon. Sa vedem ce va urma in zilele urmatoare, dar totusi pentru o masina din noiembrie 2010 si pt un deviz de ~24 milioane sa faca asa ceva...
This post has been edited by BannedHost: 21 Apr 2011, 21:49 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Vezi ca nu prea sta treaba asa la Asirom, lichidatorul de la Bucuresti ii trimite service-ului un deviz : uite asta e suma, trebuie sa te incadrezi in ea. Daca nu gasesti piesele la preturile furnizate de noi , uite si furnizorii care ni le-au ofertat,daca nu le iei de la astia poti sa le comanzi tu , service-ule, de unde vrei,insa sa nu depasesti suma respectiva.
Daca service-ul insista sa faca reparatia in alte conditii, trebuie sa achite clientul si se plateste apoi clientului direct de catre Asirom. Eu cred ca nu se inteleg la pret,service-ul vrea sa aduca bara si sa mai faca si un profit de vreo cateva sute bune de lei iar Asiromul nu este de acord,de-asta o tot lalaie la nesfarsit. This post has been edited by prody: 21 Apr 2011, 21:58 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Masina am recuperat-o, seful de la caroserie/Renault mi-a spus ca nu are rost sa o mai tina ca era gata de mult. Am completat un formular, am luat masina si ramane sa trimita banii asiguratorul in contul celor de la reno. La pret s-au inteles s-a facut devizul tot si a fost ok, era acceptat tot, pana cand trebuia sa trimita banii... la care respectivul de la Asirom nu mai raspunde la telefon.
This post has been edited by BannedHost: 21 Apr 2011, 22:10 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Deci s-au inteles la pret,service-ul ti-a facut reparatia, a trimis devizul final ,ti-a dat drumul sa pleci,iar cel de la Asirom acum nu le mai trimite acceptul de plata. Foarte frumos...
This post has been edited by prody: 21 Apr 2011, 22:23 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
BannedHost |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 23:40 |