DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> La cine nu va recomandam sa faceti RCA

GolfIII
post 3 Jan 2010, 00:08
Post #61

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(kosfunny @ 23 Dec 2009, 18:18)
Totusi e foarte posibil ca in viitor, pe fondul crizei financiare accentuate,  sa incerce sa faca regrese catre vinovatii de accidente. Nu e de joaca!
*

Asta e tare. pai si cum o pun in aplicare? Dau inapoi si primele de asigurare care n-au fost folosite? Care este rostul asigurarii atunci? Esti vinovat, respecti contractul, asiguratorul plateste, ca de asta te-ai asigurat.

Societatile de asigurare au o singura prima regula: intimidarea

--------------------
Volkswagen Golf III 1995
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
misu78
post 3 Jan 2010, 17:33
Post #62

Membru autentic

From: voluntari

QUOTE(GolfIII @ 3 Jan 2010, 00:08)
Asta e tare. pai si cum o pun in aplicare? Dau inapoi si primele de asigurare care n-au fost folosite? Care este rostul asigurarii atunci? Esti vinovat, respecti contractul, asiguratorul plateste, ca de asta te-ai asigurat.

Societatile de asigurare au o singura prima regula: intimidarea
*

Asta o spun si eu de mult.
Tu ai spus-o mai bine ca mine. Sa vedem in continuare cum reactioneaza legislatia romaneasca la aceste aspecte. Doar prin micsorarea RCA? Cu 10% pe an? E prea putin pentru unii pentru a nu mai incerca sa comita fraude.

--------------------
Ford Focus 2015 - IF-44-VOI
Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal!
+
adi_ar
post 3 Jan 2010, 17:50
Post #63

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Ati declansat o discutie offtopic si lipsita de temei! Asiguratorii nu pot sa initieze "regres" impotriva vinovatilor cand este vorba de RCA, deoarece prin asigurarea RCA se preia tocmai responsabilitatea vinovatului.
Este posibil, totusi, ca vor lua masuri pentru a limita platile pe baza unor declaratii ambigue (acele "mici-intelegeri" care se stiu) adica a vinovatilor de fraude iar in perspectiva sa se orienteze spre asigurarea/penalizarea/bonificarea soferului, nu a autovehiculului.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
misu78
post 3 Jan 2010, 18:51
Post #64

Membru autentic

From: voluntari

QUOTE(adi_ar @ 3 Jan 2010, 17:50)
........ deoarece prin asigurarea RCA se preia tocmai responsabilitatea vinovatului.
*

Asta incerc si eu sa spun. Asta deasemenea mi se pare logic si normal........
ASIGURATORUL trebuie( pt. ca a preluat riscul) sa repare ce a stricat vinovatul(de producerea accidentului). Atat si nimic mai mult.

--------------------
Ford Focus 2015 - IF-44-VOI
Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal!
+
eugeniuz2004
post 4 Jan 2010, 17:32
Post #65

Membru autentic

From: Iasi

Trebuie dar legile la noi sunt facute spre a fi incalcate cu scopul imbogatirii....
(sau a ajungerii la timp la o destinatie anume)

--------------------
Kia Cee'd 2008 SW BEST - IS-96-AEU
+
Diac
post 11 Jan 2010, 12:52
Post #66

Membru autentic

From: Bucuresti.

Am RCA la ASTRA si sincer imi pare rau.

Joi pe data de 7 ianuarie am tamponat un Logan pe Calea Vacaresti : Bara spate la el, bara fata la mine. Completat amiabila facut copii xerox la acte si sunat la Call center Astra. Acolo mi s-a raspuns ca "Veniti amandoi la agentul constatator ca sa se inregistreze daunele sa facem poze cu ambele masini, reconstituire, exact asa cum erau la momentul respectiv".

OK, ajungem a doua zi la agentul constatator, ce se gasea la mega service-ul "Set 1410 Service SRL" din Berceni. De fapt o baraca vai de mama ei. Coada de vreo 10 persoane acolo program pana la ora 14.00, pe la 11.45 primim raspunsul "Nu mai fac decat 2 masini, ca de fapt programul e pâna la ora 13.00" Pe usa atarna un afis ce anunta "Clientii service-ului au prioritate la constatarea daunelor". mad.gif

Pana la urma nu am rezolvat nimic. A ramas ca mergem la alt constatator maine la prima ora. Intre timp eu am fost la BCR unde am CASCO, respectiv la centrul lor de daune din Vitan, la fosta fabrica de paine. Programare telefonica, civilizat, am dosarul deschis, pot oricand sa bag masina in service. Insa, inca sunt blocat cu astia de la Astra, care tin mortis sa-mi pozeze taraba.
Chiar imi pare rau ca nu mi-am facut RCA tot la BCR Asigurari.

This post has been edited by Diac: 11 Jan 2010, 12:53

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
kosfunny
post 12 Jan 2010, 20:01
Post #67

Membru autentic

Pai nu compara constatarea pe casco , unde ai scos niste bani din buzunar, cu constatarea pe RCA. Majoritatea firmelor isi trateaza mai bine clientii de la casco!

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
Diac
post 13 Jan 2010, 11:00
Post #68

Membru autentic

From: Bucuresti.

La centrul de daune BCR Vitan faceau constatari si la daune pe RCA, in exact aceleasi conditii.

Pana la urma am reusit sa facem constatarea. Am fost la alt service fix la ora 8.00, pe undeva pe strada Cutitul de Argint", unde era acelasi agent constatator. Era lista de ordine, ne-am inscris la numarul 4. Abia dupa DOUA ORE am terminat. Pagubitul inca mai avea de completat ceva.

De asemenea, din pacate pagubitul a aflat ca ASTRA NU DECONTEAZA LA SERVICE-uri DE REPREZENTANTA, ci la orice service autorizat RAR. Nu stiu daca nu deconteaza deloc sau nu au decontare directa, insa pana la urma e cam nasol pentru nefericitul pe care l-am lovit. Asta e.

This post has been edited by Diac: 13 Jan 2010, 11:02

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
kosfunny
post 13 Jan 2010, 12:18
Post #69

Membru autentic

Daca isi plateste reparatia pentru a recupera ulterior de la asigurator poate repara masina unde doreste!

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
vibratie
post 25 Jan 2010, 16:01
Post #70

Membru

From: Bucuresti

Am votat Carpatica!

Am fost lovit de un tip care avea RCA Carpatica. Am pierdut 3 zile pana am reusit sa intru in singurul birou de constatare a daunelor pentru zona Bucuresti si Ilfov. Iti fac poze, completezi hartiile si, surpriza, afli ca dosarul se aproba la....Sibiu, pe baza pozelor facute la Bucuresti. Am capota spate busita bine, bara spate si tablaria de sub bara indoita pana la roata de rezerva. Nu se mai poate inchide portbagajul mad.gif Astazi am primit vestea ca s-a aprobat dosarul depus in 14 ianuarie. Au aprobat fabuloasa suma de 1760 Ron mad.gif Astia sunt bani pentru o carpeala mad.gif Nu-mi ramane decat sa merg pe varianta Casco.

Aveti idee daca ma afecteaza la urmatoarele rate Casco, in conditiile in care masina e luata cu credit BRD pe 10 ani? Casco e pe toata perioada creditului, fara fransiza. Casco Asiban.
Merci.

--------------------
Dacia LOGAN Laureate - 1,6 MPI - 2006
+
DrK
post 25 Jan 2010, 17:02
Post #71

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Poti face masina pe casco cu regres. Regres inseamna ca te duci la firma la care ai tu casco si le spui cine e de vina. Tu iti repari masina pe casco iar ei iau banii de la carpatica.
Ca tot veni vorba de carpatica, trebuie sa ma duc si eu sa imi faca poze la masina, am cateva intrebari:
1. Unde e singurul birou de constatari?
2. Aia de la Sibiu apropa dupa capul lor o suma de reparatie cu care trebuie sa te descurci? Atat de hoti ordinari sunt?

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
e-SORIN
post 25 Jan 2010, 17:39
Post #72

dCi inside

@vibratie: Nu te afecteaza cu nimic daca faci pe casco cu regres. Asa mi-au zis cei de la Allianz cand am patit-o cu unul asigurat (impropriu spus asigurat, mai bine cotizant) tot la Carpatica. Confirmarea ca nu ma afecteaza o s-o am in maxim o saptamana cand voi reinnoi contractul casco.

@RaduNG: Biroul de constatari e in incinta autogarii rahova. Mergi pe soseaua alexandriei pana la capatul autobuzelor si exact acolo pe dreapta e autogara. Da, atat de hoti ordinari sunt.

Bafta la amandoi!

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP 2006 Privilege - B 89 XBM
Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
+
b76bgaarh
post 25 Jan 2010, 17:51
Post #73

Membru autentic

hmm..si astia cum de au licenta?

casco rulles....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
adi_ar
post 25 Jan 2010, 18:01
Post #74

Regula "efectelor" in cazul daunelor platite in baza asigurarii CASCO cu regres difera de la o societate la alta, atat in ceea ce priveste prima pentru anul urmator cat si in ceea ce priveste fransiza.

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
vibratie
post 25 Jan 2010, 20:36
Post #75

Membru

@RaduNG

Eu am pierdut 3 zile pana am reusit sa intru la ei. E o alomeratie de nedescris. Iti recomand sa te duci acolo foarte de dimineata. In a treia zi m-am dus la ora 7 dimineata si, deja, erau 6 cazuri in fata mea.
In urma reclamatiei pe care le-am facut-o la CSA, au lungit programul pana la 8 seara. Era pana la 15:30.....Sunt convins ca au reclamat foarte multi la CSA problema asta.
Bafta multa!

M-am interesat la Casco si nu voi fi afectat la ratele viitoare. Masina fiind pe credit BRD/10 ani, nu beneficiez nici de reduceri pentru fidelizare, nici de mariri de rata. smile.gif
Clar, o fac pe CASCO! wink.gif

This post has been edited by vibratie: 26 Jan 2010, 15:43

--------------------
+
copilas_dulce
post 2 Feb 2010, 19:52
Post #76

Membru incepator

vibratie nu te afecteaza cu nimic. Ai polita intermediata de BRD la Groupama Asigurari (fostul Asiban). Daca ai optat pentru cota fara fransiza atunci nu ai fransiza. Tu beneficiezi de o cota si niste conditii speciale pe toata durata pe cat ai creditul. Polita este gestionata de agentia Asigurari Bancare. Poti sa deschizi dosar de dauna cu regres pe RCA-ul vinovatului. Dupa expirarea creditului daca doresti reinnoire si daca dauna se va recupera in timp ti se va lua in considerare si acel an ca unul fara dauna. Avand credit la BRD ratele casco raman cele stabilite la semnarea contractului, indiferent daca ai daune sau nu. Inainte de a deschide dosarul de dauna interesezate de starea politei tale, pentru ca BRD-ul iti ia banii din cont si mai are obiceiul sa mareasca rata la credit sau sa adauge diverse comisioane, iar daca in contul tau sunt cu 0.01 bani mai putini decat rata casco ei nu vireaza banii la firma de asigurari pe motiv de bani insuficienti in cont. Tine minte ca prioritar pentru ei este rata creditului si abia dupa ce ramane merge la rata casco, daca ramane.

Am votat Carpatica Asig pentru ca nu accepta decontare cu reprezentate, repratia se face la un service de-al lor, nu platest toata dauna si obligatoriu sa vii domne cu cel care te-a lovit. Au un singur centru de daune situate in autogara rahova unde zilnic stau cel putin 20-30 de persoane. Foarte NESERIOSI !!!!

--------------------
Dacia SuperNova 2001
+
kosfunny
post 2 Feb 2010, 21:22
Post #77

Membru autentic

QUOTE(copilas_dulce @ 2 Feb 2010, 19:52)
si obligatoriu sa vii domne cu cel care te-a lovit. !
*

Nu zic ca la Carpatica nu sunt probleme, chiar sunt si sunt ingrijoratoare. Dar pana la faptul ca sunt neseriosi ca te cheama cu vinovatul nu iti dau dreptate. La Politie cum se mergea impreuna? Asa se merge si la asigurator . Se incearca sa se mai "europenizeze" sistemul de asigurari, nu frate, romanul tot nu e multumit daca nu sta acasa in fotoliu dupa ce are o dauna . Asta asteptand sa vina un inspector de daune sa ii sune la usa cu o sacosa de bani si sa zica : "Ce constatare? Hai domnule ia d-acia cat crezi tu ca ar trebui ca sa nu cumva sa ne dai in judecata ! "

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
copilas_dulce
post 2 Feb 2010, 21:37
Post #78

Membru incepator

Stai putin, ca nu e ca tine. Gandestete altfel, eu am masina inmatriculata pe alta localitate si in ziua evenimentului eu tranzitez orasul in care se produce evenimentul. E un exemplu asta, de unde si pana unde sa fie amandoi? Nu e vorba de comoditate, dar eu daca sunt in vizita si seara il lovesc pe unu usor si a doua zi trebuie sa fiu acasa la mine in oras. Ce fac in cazul acesta? Faza e ca eu am fost lovit seara si am cel care m-a lovit era grabit, timp de o saptamana tot grabit a fost si nu s-a putut intalnii cu mine sa mergem la carpatica. Un singur centru de daune in tot Bucurestiul asta??? Un singur service autorizat ???? La mine in firma, daca esti lovit de cineva cu asigurare rca la Groupama, completati amandoi constatul si pagubitul vine la noi sa deschida dosarul de dauna SINGUR, ulterior vinovatul va fi chemat sa dea si el declaratie, dar pana se intampla asta tu ai deja dosarul deschis si poate masina in serivce! De ce la unii se poate si la altii nu ???? Eu a trebuit sa stau aproape o luna de zile ca sa pot merge cu vinovatul la Carpatica, ulterior am renuntat si am decis ca decat sa fie reparata la un service de doi bani si sa isi bata joc de masina mea mai bine stau cu ea asa un pic zgariata. Tie ti s-ar parea corect ca avand o masina peugeot cu o culoarea foarte pretentioasa sa fie vopsita la un service de doi bani si pe deasupra sa mai dai si bani????? Am un prieten care chiar a incercat sa deschida dosar la ei tot pentru un peugeot si stii ce i-au zis cand au vazut dauna: ca ei platesc doar 400ron si restu el si nici nu vroiau sa auda de Reprezentanta Peugeot. V-ar placea sa va cumparat o masina de 1 an de zile si sa vina un idiot in tine sa te arunce in ala din fata si sa ai masina lovita si in fata si in spate si sa te duci la Carpatica sa patesti ce am scris mai sus???????? Firma asta e penala!!!!!!!!!

--------------------
Dacia SuperNova 2001
+
vibratie
post 3 Feb 2010, 11:15
Post #79

Membru

QUOTE(copilas_dulce @ 2 Feb 2010, 19:52)
....iar daca in contul tau sunt cu 0.01 bani mai putini decat rata casco ei nu vireaza banii la firma de asigurari pe motiv de bani insuficienti in cont. Tine minte ca prioritar pentru ei este rata creditului si abia dupa ce ramane merge la rata casco, daca ramane.
*

Asa e. Stiam de treaba asta. Intotdeauna am lasat bani in plus la BRD. Deja am deschis dosarul de dauna la Casco.
Sper sa dispara de pe piata CARPATICA ASIG!

--------------------
+
85dci
post 8 Feb 2010, 21:05
Post #80

Membru incepator

Votez generali, pentru ca avand un dosar de daune deschis la ei, acestia nu vor sa mai accepte reconstarea din partea serviceului. Problema e urmatoarea : cei din service au tot investigat ce s-a intamplat cu masina in urma accidentului si au facut reconstatari in urma unei fiecarei noi piese defecte gasite. Intr-un final, asiguratorul a transmis ca nu accepta ultima reconstatare, desi serviceul a transmis explicatii in legatura cu avaria si motivul avariei acelor piese.

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 Dci 2008
+
kosfunny
post 11 Feb 2010, 14:08
Post #81

Membru autentic

QUOTE(copilas_dulce @ 2 Feb 2010, 21:37)
Stai putin, ca nu e ca tine. Gandestete altfel, eu am masina inmatriculata pe alta localitate si in ziua evenimentului eu tranzitez orasul in care se produce evenimentul. E un exemplu asta, de unde si pana unde sa fie amandoi? Nu e vorba de comoditate, dar eu daca sunt in vizita si seara il lovesc pe unu usor si a doua zi trebuie sa fiu acasa la mine in oras. Ce fac in cazul acesta? Faza e ca eu am fost lovit seara si am cel care m-a lovit era grabit, timp de o saptamana tot grabit a fost si nu s-a putut intalnii cu mine sa mergem la carpatica.

Pai nu intelegi ca constatul este AMIABIL? Daca nu face cum iti este tie bine ai optiunea sa te duci la Politie! El e obligat de lege ca in 24 ore sa mearga la Politie. Eu unul daca as fi lovit de un idiot ii spun din start ca fac ceva pe amiabilul lui. direct la Politie tata!!! De ce sa nu plateasca amenda? Amiabilul asta din pacate nu trebuia introdus acum , cand avem o gramada de idioti pe sosele!
Acum poti conduce si mai usor beat, prost si fara permis daca ai niste banuti!

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
adi_ar
post 11 Feb 2010, 14:14
Post #82

Am rugamintea de a va limita la topul "ontopic" despre care era vorba!
Multumesc!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
gaz_ciprian
post 11 Feb 2010, 15:07
Post #83

Membru incepator

Salut,

Nush altii cum sunt dar Omniasig sunt niste nesimtiti. Am un Logan cumparat in noiembrie 2009 si pe 26 decembrie 2009 m-a lovit unu. Dauna s-a ridicat la 18 454 RON, si masina avea 2748km. Nu apucasem sa fac Casco cand m-a lovit. Pe 21 ianuarie le-am dus personal devizul si factura. Dupa o saptamana ( cat au termen legal de solutionare a dosarului) am inceput cu telefoanele. Ma tot plimba cu vorba ca dosarul e ba la Bucuresti, ba la Brasov. Cica pentru daune mai mari de 15 000 RON trebuie sa aprobe Bucurestiul. Am facut plangere la CSA ( comisia de supraveghere a asigurarilor). Vreau sa-i dau si in judecata pentru ca am pierdut o gramada de bani fara masina. N-au comentat sa merg la un anume service, la suplimentarea daunei au aprobat, dar nu dau acceptul de plata.
Stie cineva cum trebuie sa procedez ca sa-mi recuperez paguba? Bani nu am sa-mi platesc eu reparatia.

Multumesc.

This post has been edited by gaz_ciprian: 11 Feb 2010, 15:16

--------------------
DACIA LOGAN 2009/ Preferance - BV 12 RFI
+
kosfunny
post 20 Feb 2010, 00:31
Post #84

Membru autentic

Termenul legal de solutionare al dosarelor de RCA este de maxim 3 luni ! Nu stiu de unde stii tu ca e o saptamana!

This post has been edited by kosfunny: 20 Feb 2010, 00:32

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
cepoinebunu
post 26 Feb 2010, 17:49
Post #85

Membru incepator

completare
mai nou a aparut o modificare la norma ordinul2/2010
care spune ca asig tre sa te notifice in scris in termen de 10 zile daca vrea sa extinda investigatiile pentru o perioada de maxim 3 luni.
si plata se face in termen de maxim 10 zile de la depunerea ultimului document necesar stabilii sumei de despagubire.
Iar plata daunei se poate face si inaintea reparatieicalculul despagubirii facanduse in functie de tarifele unitatii reparatoare sau preturile de catalog.
cam asa ceva

--------------------
IMS 68 1968 - bz-34-ozc
+
kosfunny
post 26 Feb 2010, 19:09
Post #86

Membru autentic

Este foarte posibil ca notificarea sa se faca chiar la deschiderea dosarului , pe un formular tip.

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
adi_ar
post 26 Feb 2010, 19:18
Post #87

Discutia tinde spre offtopic dar nu ar fi mai simplu sa faceti trimitere la documente?

Art. 36 - ...
(2) Asigurătorul RCA poate desfășura investigații privind producerea accidentului, în termen de cel mult 3 luni de la data avizării producerii evenimentului asigurat, în condițiile în care respectivul accident nu face obiectul unor cercetări efectuate de autoritățile publice.

Deocamdata, concluzia are se desprinde: daca nu vreti sa se "lalaie" asiguratorul, notificandu-va din oficiu la deschiderea dosarului, lasati autoritatea publica sa faca cercetarea si sa traga concluzia!
Dupa principiul "Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!", nevinovat fiind pare sa devina tot mai nerentabila "amiabila".

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
BZN
post 26 Feb 2010, 19:29
Post #88

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Si ce faci daca vinovatul nu vrea sa mearga la Politie? Il obliga ceva? Sa admitem ca doreste sa se prezinte la asigurator pentru constatul amiabil...
Sper sa nu para ironica intrebarea. Sincer.

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
adi_ar
post 26 Feb 2010, 21:21
Post #89

Ii comunici frumos ca te vei prezenta la politie si il inviti sa faca la fel, in termenul stabilit de lege.

LE:
Ma refer, desigur, la situatia ca vinovatul este clientul uneia din societatile de asigurari care fac subiectul topicului de fata si nu sunteti dispusi la arbitrajul acestora pentru un verdict in privinta vinovatiei, respectiv o "investigatie" de 3 luni, impusa printr-o notificare "din oficiu", la deschiderea dosarului.

This post has been edited by adi_ar: 26 Feb 2010, 21:33

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
kosfunny
post 28 Feb 2010, 23:27
Post #90

Membru autentic

QUOTE(adi_ar @ 26 Feb 2010, 19:18)
Discutia tinde spre offtopic dar nu ar fi mai simplu sa faceti trimitere la documente?
Deocamdata, concluzia are se desprinde: daca nu vreti sa se "lalaie" asiguratorul, notificandu-va din oficiu la deschiderea dosarului, lasati autoritatea publica sa faca cercetarea si sa traga concluzia!
Dupa principiul "Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita!", nevinovat fiind pare sa devina tot mai nerentabila "amiabila".
*

Pai astea 3 luni le-a avut asiguratorul la dispozitie si anul trecut. E prevazut si in ordinul 20/2008.
Daca nu faceti "constat amiabil " nu sunteti scutit de o eventuala asteptare. Cititi cu atentie:
Asiguratorul are 3 luni la dispozitie pt cercetari in cazul in care evenimentul nu este cercetat si de o autoritate publica, nu daca a fost cercetat. Se refera la cazul in care sunt intocmite dosare penale si se asteapta hotararea instantei privind vinovatia.
Facptul ca doi insi se duc cu doua masini lovite la agentul de la accidente si declara ca fiecare pe propria raspundere cum s-a intamplat accidentul , iar agentul incheie un proces verbal de sanctiune si elibereaza autorizatii de reparatii nu ingradeste asiguratorului dreptul sa faca propriile cercetari. Politia nici macar nu se deplaseaza la fata locului. Daca cei doi "inventeaza" accidentul Politia nu face cercetari suplimentare decat daca asiguratorul face plangere penala pentru tentativa de frauda.

This post has been edited by kosfunny: 28 Feb 2010, 23:28

--------------------
RENAULT SAFRANE 1993
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 07:55
Forum Renault