DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> La cine nu va recomandam sa faceti RCA

Tudor
post 29 May 2009, 18:22
Post #1

Moderator

Group: Members
From: Bucuresti

Pentru ca sunt cativa asiguratori autorizati de CSA sa vanda asigurari RCA, despre care aflam ca nu isi respecta obligatiile prevazute in autorizatia CSA, am decis sa facem un top "negru" al asiguratorilor RCA:

Topul asiguratorilor RCA pe care NU ii recomandati

Nu puteti vota decat o singura data, un singur asigurator.
Va rog nu votati din impresii sau din auzite. Desi nu va dorim acest lucru, s-ar putea sa va intalniti cu un asigurator care sa va determine sa il votati in acest top si sa nu o mai puteti face pentru ca deja ati votat.
Votati in urma unei experiente reale (a dvs. sau a unui apropiat) care v-a determinat sa "apreciati" in acest fel asiguratorul respectiv.
Puteti doar vota sau puteti vota si adauga mesaj cu experienta dvs. Mesajele care nu corespund acestei solicitari vor fi sterse fara preaviz sau notificare.

Preturile practicate de asiguratorii RCA nu ne intereseaza in acest topic si nu le discutam aici. Daca sunteti suparat pe un asigurator ca a scumpit RCA-ul va rog nu votati aici. Aici dorim sa adunam voturile negative obtinute pe baza experientelor neplacute la despagubirea daunelor.

Va multumesc.

Adaugat la 14 septembrie 2009:

La 3,5 luni de la deschiderea acestui sondaj, avem 126 voturi exprimate si s-au detasat 3 societati de asigurare ca indezirabile pentru RCA: CARPATICA, EUROINS si ARDAF. Pana acum, acestea au condus constant topul nostru. Din respect pentru colegii de pe forum si pentru ceilalti participanti la trafic va rugam insistent sa NU va incheiati asigurarea RCA la acesti asiguratori. Va multumim.

Pe cei cu putine voturi nu-i vom felicita, pentru ca numarul redus de "reclamatii" trebuie sa reprezinte starea de normalitate, nu ceva de laudat.

Nota:
Intrucat situatia evolueaza in timp iar sondajul isi pierde consistenta, se va initia alt sondaj.
Pana atunci, va rugam sa postati in continuare concluziile Dvs.

This post has been edited by adi_ar: 27 Jan 2011, 12:23

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tonicelli
post 29 May 2009, 18:26
Post #2

Membru autentic

From: Valea Jiului

Ori nu te-ai exprimat cum trebuie ori ceva nu e ok smile.gif
Daca tu/eu ne asiguram la una din firme daca ai un eveniment rutier si implicat este si alt sofer nu vad care ar fi problema mea smile.gif
Eu ii dau asigurarea (indiferent de societate) si el rezolva
Asa ca ma intereseaza prea putin unde fac RCA smile.gif

This post has been edited by tonicelli: 29 May 2009, 18:28

--------------------
Dacia Logan Laureate plus - HD-XX-XXX
România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
+
Tudor
post 29 May 2009, 18:34
Post #3

Moderator

Eu zic ca e clar. Special am adaugat : "unde va rugam sa nu va faceti RCA".
Mai pe romaneste: cand un pagubit are probleme in a-si incasa o despagubire RCA, vine si ne impartaseste experienta sa si voteaza aici asiguratorul respectiv.

In timp, asiguratorii RCA neseriosi si care isi incalca obligatiile legale vor aduna voturi aici, iar dintre noi, cei cu respect fata de ceilalti soferi si proprietari de masini, vor evita sa isi mai faca RCA la acesti asiguratori.

Cei care se vor uita doar la pret, pe principiul "ce ma intereseaza pe mine, ca nu pe mine ma despagubeste RCA-ul", ar face bine sa ignore acest topic si nici sa nu se vaite pe aici cand ajung in situatia pagubitului care nu reuseste sa-si incaseze despagubirea.

Topicul se adreseaza doar celor care inteleg zicala "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face".

--------------------
+
BZN
post 29 May 2009, 22:26
Post #4

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Votat Omniasig. Au trecut 3 luni de la accidentul avut, soldat cu dauna totala , nici acum nu au virat banutii...
Parerea mea, trebuiau avute in vedere ambele tipuri de asigurari - RCA si Casco

This post has been edited by BZN: 29 May 2009, 22:27

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
TYBY1601
post 30 May 2009, 22:39
Post #5

Membru incepator

Am votat Carpatica pentru ca nu despagubesc. Ti-a fost lovita masina? Reparatia la service costa 10.000lei? Foarte rau pentru ca ei dupa "normele" lor iti vor aproba 6.000lei, 7.000 in cel mai fericit caz. Diferenta o scoti din buzunar. Astia ar trebui interzisi. Sper sa ii "ajut" cu reclamatia facuta la CSA.

--------------------
RENAULT CLIO SYMBOL 1.5dci 2006/Cheala
+
tudor.
post 31 May 2009, 16:21
Post #6

satisfied renault owner

Am votat Astra. De ce? La sfarsitul lui decembrie 08 a intrat in mine un grabit cu RCA la Astra. Eu am reparat masina iar service-ul a primit banii de la Astra acum o saptamana. Incredibil, 5 luni!

In legatura cu ALLIANZ - TIRIAC. Nu stiu cum ati votat, dar eu am la ei toate asigurarile(case si masini) de ani buni si niciodata nu au intarziat cu banii. Au fost impecabili de fiecare data. Recomand chiar daca e scump.

L.E. Va rog, nu mai votati fara sa va motivati votul!

This post has been edited by tudor.: 31 May 2009, 16:35

--------------------
Renault/Volvo/BMW Clio III/S40/X5 2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
+
Avani
post 1 Jun 2009, 08:28
Post #7

Membru autentic

From: Capitala gri

Votat ARDAF. Pentru modul cum au tratat cazul meu. Au incercat sa ma convinga ca poate eu am provocat accidentul si ca de fapt incerc sa-mi repar masina pe RCA-ului unuia cu o dacie plina de rugina. Amanare pentru investigatii suplimentare (tragere de timp). I-am pus pe jar prin reclamatii la CSA cat si la conducerea ARDAF.

--------------------
. . .
Think forward !
+
Madriann
post 2 Jun 2009, 17:59
Post #8

Membru autentic

From: Tunisia

Votat ARDAF, experienta proprie: In 2006, Dacie fabricatie 98, proaspat cumparata din targ cu 55 de mil., au evaluat-o initial la 11,5 mil., apoi, dupa ceva "scandal" la 17,5 mil...reparatiile au fost 22,5 milioane, diferenta platita din buzunar, pentru ca nu am acceptat "propunerea" **** respective de a o repara la un 'nea de-a lui (o darapanatura pe langa CET, mi s-a facut rau cand am vazut "atelierul").
Scartari de 2 lei: de ce s-au folosit 3 role de smirghel, cand normativul prevede doar 1 biggrin.gif.
Inca o data, din respect pentru ceilalti si pentru ca vi s-ar putea intampla si voua - NU ARDAF.
QUOTE(tudor. @ 31 May 2009, 16:21)
In legatura cu ALLIANZ - TIRIAC. .. Au fost impecabili de fiecare data. Recomand chiar daca e scump.
*

Confirm...reparatie de aprox. 3000 EUR la 407, Casco cu regres, nota 9.90 smile.gif. Fara magarii, fara compromisuri, simplu si corect.

This post has been edited by Tudor: 3 Jun 2009, 09:54

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
PhilipMorris
post 3 Jun 2009, 20:34
Post #9

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Votat CARPATICA.
In Buzau si-au schimbat sediul, motivand dupa aceea - Acum cu noua schimbare, a intervenit ceva in sistem si nu va mai regasim. Ne pare rau.
Incredibil dar adevarat. Plus de asta, nu am incredere in societatile care completeaza formularele "pe genunchi", adica niscaiva baieti cu dacii pe trotuare.
Un foarte mare plus pentru Allianz, in cum isi trateaza clientii.
Off topic si nu prea:
Treaba cu "nu ma intereseaza, nu beneficiez eu de ea (asigurare)", are picioare scurte. Ne intereseaza direct, pentru ca pe mine, cetatean, nu ma poate obliga nimeni sa accept RCA-ul cuiva. Si credeti-ma, daca se intampla, Doamne Fereste, neprevazutul si respectivul e asigurat la o societate anonima, imi fac masina din banii lui si el ii recupereaza, mai tarziu, de la societatea la care e asigurat.

This post has been edited by PhilipMorris: 3 Jun 2009, 21:04

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Relu11
post 4 Jun 2009, 10:22
Post #10

Membru autentic

@tudor. Daca tu ai asigurari la ALIANZ si au fost ok cu tine asta nu inseamna ca s-au purtat la fel si cu altii. Am avut dauna pe RCA ALIANTZ si au fost MAGARI. La o Dacie berlina veche de 9 ani cu capota, grila, far si aripa au dat dauna totala cu mirifica suma de 1000 RON. Ti se pare corecta suma? (apropo in perioada respectiva o astfel de Dacie se vinedea cu sume cuprinse intre 5000 - 6000 RON).

--------------------
. . .
+
tudor.
post 4 Jun 2009, 10:32
Post #11

satisfied renault owner

Relu, asta vroiam sa aud. Mersi! Nu ma apuc sa le iau apararea ,doar ca avand asigurarile la ei sunt interesat in mod special de ce ati votat ALLIANZ.

--------------------
Renault/Volvo/BMW Clio III/S40/X5 2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
+
Relu11
post 4 Jun 2009, 11:02
Post #12

Membru autentic

Cu placere, eu am avut experienta neplacuta asta e putea sa fie orice alta societate. Din pacate au asigurarile destul de piperate dar cand vine vorba de plata nu se ridica la nivelul asteptarilor. Apropo cel care m-a lovit avea asigurata o flota de masini la ei si se cunostea chiar cu directorul de la daune si nu s-a putut face nimic pentru a evalua corect, raspunsul a fost ce sa facem daca astea sunt grilele nu putem da mai mult (un raspuns cam tras de par in opinia mea).

--------------------
. . .
+
Avani
post 4 Jun 2009, 11:46
Post #13

Membru autentic

From: Capitala gri

QUOTE(Relu11 @ 4 Jun 2009, 11:22)
au dat dauna totala cu mirifica suma de 1000 RON. Ti se pare corecta suma? (apropo in perioada respectiva o astfel de Dacie se vinedea cu sume cuprinse intre 5000 - 6000 RON).
*

Despagubirea masinii / evenimentului nu se face pe baza a cat valoareaza masina pe piata, dar asta stiai sigur si tu. Faptul ca pe piata masina valoara mai mult decat o evaluasera ei, e alta poveste si nu tine de acest theard.

QUOTE(Relu11 @ 4 Jun 2009, 12:02)
Apropo cel care m-a lovit avea asigurata o flota de masini la ei si se cunostea chiar cu directorul de la daune si nu s-a putut face nimic pentru a evalua corect, raspunsul a fost ce sa facem daca astea sunt grilele nu putem da mai mult (un raspuns cam tras de par in opinia mea).
*

Daca tu consideri ca pe aceleasi grile pe care merg ei in evaluarea unui autovehicul, ai fost nedreptatit, ok, fa o sesizare catre CSA si asteapta un raspuns avizat, in caz contrar... logica deseori nu are treaba cu legislatia.

This post has been edited by Avani: 4 Jun 2009, 11:48

--------------------
. . .
Think forward !
+
antifizic2
post 4 Jun 2009, 20:20
Post #14

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

votat unita deoarece am stat saptamani intregi asteptand acceptul lor de plata. Oricum parca nu mi se apare asa de grav in comparatie cu intamplarile relatate mai sus

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi 2004 - B-57-LXF
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
Relu11
post 5 Jun 2009, 15:16
Post #15

Membru autentic

Avani consider ca am fost nedreptatit atat timp cat ei mi-au spus ca ce vreau sa-mi repar masina doar din banii dati de ei, sa-mi cumpar piese de la dezmembrari si imi mai si ramani bani. Stiu caz care s-au dat despagubiri pentru o masina mai veche decat a mea care a primit 1500 RON de la alta firma de asigurari (evaluata tot la dauna totala).
Nu m-am complicat cu CSA pentru 500 RON, am preferat sa pun din buzunar si cu asta am incheiat.

--------------------
. . .
+
paulp
post 9 Jun 2009, 16:23
Post #16

Bagator de seama!

From: Iasi

Daca as putea vota de 10 ori, as vota NU Astra.
Fugiti cit puteti de ei, iar daca aveti vreun eveniment cu cineva asigurat la ei, mergeti cu el imediat sa dea declaratie notariala autentificata, ca altfel nu va mai vedeti banii in veci de la ei.

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
marksman
post 9 Jun 2009, 18:00
Post #17

Post mortem nihil est

From: sat

Astra, pentru ca inspectorul de daune s-a purtat cu mine de parca l-as fi deranjat de la lucru.
Alte aspecte neplacute:
- desi se vedea clar lovitura in numarul de inmatriculare spate si pe bara, ambele avand urme de vopsea albastra, mi-a zis ca suportul numarului era rupt dinainte si acum vreau sa mi-l schimb pe banii lor.
- esapamentul a fost deplasat sub masina dar el incerca sa ma convinga de faptul ca esapamentul nu are nimic (s-a convins pana la urma in service, unde a venit cu greu pentru reconstatare)

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
ionut.C
post 25 Jun 2009, 16:38
Post #18

Membru incepator

From: bucuresti

am votat omniasig...niste nesimtiti pt ca de fix 4 zile nu au dat acceptul de plata, si masina este gata de 2 zile... dauna este mica, dar ei , in nesimtirea lor nici macar nu raspund la telefon, de fapt raspund, si inchid imediat, sau te pun ON HOLD (ca de...plateste prostu'), si cand reusesti sa ii prinzi, dupa multe incercari, spun ca sunt telefoanele defecte...au nr de orange si de fapt sunt in vodafone, si ... ma intreaba de ce nu vin personal la centrul de daune, dar dimineata cam pe la 8-8.30 sa ma interesez?? asta a fost o intrebare care m-a blocat !!!!
service-ul a trimis in fiecare zi cerere de acc de plata, iar la ei: "nu a ajuns nici una".
cand imi expira casco ma duc la altii !! am inceput deja sa studiez piata smile.gif
NU OMNIASIG !!!!

cat de legal este ca service-ul sa iti retina masina la ei in curte ???

This post has been edited by ionut.C: 25 Jun 2009, 17:04

--------------------
dacia logan kiss fm 1.4 22.12.2007 - rouge de feu - B 76 HXJ
fara semnatura!
+
Tudor
post 25 Jun 2009, 20:08
Post #19

Moderator

ionut.C: Imi pare rau ca esti blocat cu masina in service, dar te rog sa tii cont de 2 aspecte:

1. Termenul prevazut in contract pentru a primi acceptul de plata este de 5 zile lucratoare, asa ca strict legal vorbind sunt ok. Ca ar fi fost un tratament frumos fata de client sa faca eforturi pentru a raspunde mai repede, asta e deja alta problema. Ai face "nesimtiti" mi se pare un pic prea mult. Nici tu nu ai vrea sa fii numit "nesimtit" daca ipotetic ti-ai plati rata in ultima zi posibila si nu cu 10 inainte. Supararea ta e cel putin partial justificata, tonul insa nu cred ca e potrivit.

2. Din cate deduc din mesajul tau tu esti in situatia unei despagubiri pe casco. In acest topic se voteaza in baza neplacerilor pe dosare RCA, pacat ca nu ai avut rabdarea sa citesti textul de deschidere al topicului si ai votat doar pentru ca e top "negru" si ca esti suparat.

--------------------
+
BZN
post 25 Jun 2009, 20:50
Post #20

Itan convins

QUOTE(Tudor @ 25 Jun 2009, 21:08)
1...Ai face "nesimtiti" mi se pare un pic prea mult...

2. Din cate deduc din mesajul tau tu esti in situatia unei despagubiri pe casco. In acest topic se voteaza in baza neplacerilor pe dosare RCA, pacat ca nu ai avut rabdarea sa citesti textul de deschidere al topicului si ai votat doar pentru ca e top "negru" si ca esti suparat.
*

1. Da, nesimtiti nu e chiar elegant dar incompetenti... cu I mare! mad.gif

2. Corect, insa pana nu se face un sondaj separat noi astia cu "casco" unde ne spunem oful? huh.gif Oricum fiind aceeasi firma cam tot aia e, nu cred ca cine nu e multumit de un "tratament" pe o asigurare RCA ar putea fi altfel in cazul unei asigurari Casco!
Si nu pierd prilejul de a mai spune o data NU Omniasig!

--------------------
+
Tudor
post 25 Jun 2009, 21:02
Post #21

Moderator

Da' cine va opreste sa deschideti un top asemanator pe casco? Ce, scrie undeva ca doar moderatorii pot face asta ???

--------------------
+
BZN
post 25 Jun 2009, 21:15
Post #22

Itan convins

Corect, ai dreptate si putem sa fim acuzati de comoditate insa , cum am zis, tot aia e RCA sau Casco... Si iar iti dau dreptate, asa l-ai facut, asa sa fie (sondajul).
Insa pentru conturarea unei cat mai corecte pareri...

This post has been edited by BZN: 25 Jun 2009, 21:17

--------------------
+
Tudor
post 26 Jun 2009, 15:33
Post #23

Moderator

Am facut "doar RCA" pentru ca doar la RCA cel care se asigura nu prea simte nimic daca asiguratorul nu se comporta onorabil la despagubiri. La RCA tentatia de a cumpara "ieftin" fara a te interesa de cum despagubeste asiguratorul respectiv este foarte mare.
La casco asiguratul este mult mai "virulent" pentru ca spune "Eu am dat banii, acum vreau ca asiguratorul sa-si respecte angajamentele". La casco tentatia de a cumpara doar "ieftin" este foarte mica, nesemnificativa. Primul lucru pe care il intreaba orice potential cumparator este "Cum platesc astia?", chestie pe care nu o vei intalni la RCA.

--------------------
+
ionut.C
post 27 Jun 2009, 14:41
Post #24

Membru incepator

From: bucuresti

pt tudor... unde anume in contract/polita casco scrie de 5 zile, ca nu am gasit nimic de asa ceva
si da...scuzele mele ca i-am facut nesimtiti, pt ca ei sunt, cum a spus si BZN, mari INCOMPETENTI si nu stiu de capul lor...sa va fereasca sfantu' de belele si de drumuri pe la ei!!!
la intrebarea "de ce nu a sosit acc de plata" (mi-au cerut nr dosarului meu de daune) si dupa 0 (1) ora a sosit individa si mi-a spus ca la nr respectiv este o alta masina- mi s-au inmuiat picioarele, credeti-ma. pana la urma, dupa vreo 2 ore de asteptat mi-au gadit dosarul; un alt nene de acolo a ridicat tonul la mine si mi-a spus f iritat ca sa multumim omniasig ca ne plateste daunele.... cred ca domnul nu stie ca din banii nostrii isi ia salariul...
in secolul asta informatizat, ei nu au o baza de date...adik se bazeaza pe creion si hartie...
si da, mi se pare chiar f corect ca noi sa fim "virulenti", pt ca sunt banii nostrii, nu? si nu cred ca te duci pt orice zgarietura la casco; eu unul nu am folosit niciodata casco in 2 ani, asta e prima oara(si ultima sper), si daca stau sa ma gandesc am dat destui bani la asigurator
si apoi cei care au casco nu cred ca se duc in ultima zi sa plateasca ratele!

si inca o intrebare, pt TUDOR, FARA SUPARARE!!! cat de legal este ca service-ul sa iti retina masina la ei in curte ??? pe ce baza ?? Ms ! si scuze de ton (nu am nimic cu voi), dar sunt chiar iritat pe omniasig !! down.gif pt ca platesc rate la o masina si nu ma pot folosi de ea!!! merg cu RATB post-336-1110552449.gif

This post has been edited by Tudor: 29 Jun 2009, 18:10

--------------------
dacia logan kiss fm 1.4 22.12.2007 - rouge de feu - B 76 HXJ
fara semnatura!
+
brigada_diverse
post 27 Jun 2009, 18:47
Post #25

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

QUOTE(paulp @ 9 Jun 2009, 16:23)
Daca as putea vota de 10 ori, as vota NU Astra.
Fugiti cit puteti de ei, iar daca aveti vreun eveniment cu cineva asigurat la ei, mergeti cu el imediat sa dea declaratie notariala autentificata, ca altfel nu va mai vedeti banii in veci de la ei.
*

ce declaratie notariala autentificata? ca ce?
sunt curios..si eu vreau sa imi fac la ei ca au cel mai ieftin tarif acu...

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
paulp
post 28 Jun 2009, 12:43
Post #26

Bagator de seama!

il pui sa declare in fatza notarului ce s-a intimplat, si ca e vina lui, ca altfel cei de la Astra nu dau 2 bani pe PV-ul politiei, si te scot pe tine bun de plata, si ajungi sa te judeci cu ala prin tribunale ca sa-ti recuperezi banii.

--------------------
+
brigada_diverse
post 28 Jun 2009, 13:58
Post #27

pai scrie in PV al politiei ca e vina lui...
s-a mai explicat pe un topic pe undeva, ca cei de la asigurari au voie in 15 zile sa conteste PV in instanta..nu au facut-o, deci il accepta.

il dai in judecata....asiguratorul se substituie asiguratului. acu o sa stai prin tribunale ceva timp...si daca judecatorii hotarasc sa plateasca asiguratorul, pai o sa plateasca. daca e peste limita prevazuta de csa, restu de peste limita plateste persoana. pana la limita asiguratorul...asta era o explicatie de pe forum de aici sau tot de pe un forum despre rca-uri

apropo, nu ma obliga nimeni sa vin cu cel pe care l-am lovit la notar si in niciun caz vinovatul nu iti va plati actul notarial(daca e fraier, plateste)....

acu sa nu ma injuri ca tin cu astra sau cu alte firme care sunt votate negativ aci, dar nu am am busit pe nimeni(nu exclud ca nu se poate intampla), dar merg destul de atent si sper sa nu busesc pe nimeni, si mai putin pe tine...(prea putin probabil )

si cei care au probleme...dati-i ma naiba pe aia care va fac probvleme,dati-i la CSA, ca pentru asta exista

This post has been edited by cristitranca: 28 Jun 2009, 13:59

--------------------
+
paulp
post 28 Jun 2009, 14:12
Post #28

Bagator de seama!

Din pacate ce ai scris tu e corect in teorie, sau la societatile serioase. Mai putin la Astra wink.gif
Caz clar al unui prieten de-al meu, bun.
Unu a dat inapoi, prietenu era stationat asteptind sa vada ce face asta, si i-a facut botu varza.
Mers la politie, recunoscut vina fara probleme, ala avea RCA la Astra.
Mers la Astra, in termenul legal, si aici incepe meciu.
Astra zice ca nu, ca procesul verbal e minarit, ca astia s-au inteles, si ca fac ei expertiza lor, si dupa 3 luni chiar si cu reclamatie la CSA, vine expertu lor si zice ca nu, nu-i adevarat, ca masina aia nu putea sa loveasca din unghiu ala, desi facuse poze imediat dupa accident.
Asa ca singura solutie a fost sa-si repare masina pe banii lui si sa incerce sa-si recupereze paguba in instanta. DE LA ALA care a recunoscut ca a lovit, ca Astra nu-si asuma riscu.
Si de 1 an se judeca, si deja a cheltuit pe plimbatu la proces aproape cit ar trebui sa-l despagubeasca.
Asa ca daca vedeti ca ala care v-a lovit are RCA la Astra (desi o sa le faca la reclamatii pina ii scoate de pe piata, ca sint niste nesimtiti), mergeti la un Notar, sa dea declaratie cu ce s-a intimplat, legalizata, ca sa nu mai poata zice Astra ca v-ati inteles.

Si NU FACETI asigurari de nici un fel LA ASTRA, daca nu vreti sa stati prin tribunale.

28 Jun 2009, 15:13:
LE. Si apropo, reclamatia la CSA a fost frectie, ca a venit raspunsul ca sa-i dea pe Astra in judecata, ei nu se implica.
La ce or lua banii nu se stie, daca tot nu se implica.

This post has been edited by paulp: 28 Jun 2009, 14:13

--------------------
+
brigada_diverse
post 28 Jun 2009, 14:53
Post #29

in concluzie tot cu astra se judeca, nu? ca asiguratorul se substituie asiguratului(teoretic)

si crezi ca dai ai act notarial ii doare pe aia de la astra?

--------------------
+
Tudor
post 29 Jun 2009, 18:09
Post #30

Moderator

QUOTE(ionut.C @ 27 Jun 2009, 15:41)
cat de legal este ca service-ul sa iti retina masina la ei in curte ???
*

S-a raspuns deja in sectiune: nu e legal. Daca mergi cu un avocat bun peste ei iti vei recupera masina. Tot ce pot sa faca cel mult este sa imi demonteze piesele noi de pe masina si sa le puna pe cele busite la loc.

--------------------
+
5 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 21:46
Forum Renault