GPS
![]() ![]() ![]() |
GPS
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Uite facem asa.
Punem Mio P560, Samsung Galaxy si Nokia E71 sa se conecteze simultan la sateliti numai pe GPS fara retea. P560 se conecteaza cam de 2-3 ori mai repede si e vechitura. Urmeaza Noika si ultimul e Samsung. Daca as pleca intr-o calatorie as face efortul sa am si harta la mine pe hartie. GPS-ul poate sa se strice, sa fie furat, pierdut. Harta o lasi pe scaun si nu o ia nimeni. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dar Mio să facă cold start fix, nu altceva.
![]() Am testat diverse telefoane în paralel cu GPS-uri profesionale la vapor, ajutate de semnal terestru de tip D-GPS. Diferențele de poziționare sunt infime, iar prima poziție apare mai rapid pe telefon dacă există conexiune GSM și de date. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(dizzy @ 17 Dec 2011, 20:59) Uite facem asa. Punem Mio P560, Samsung Galaxy si Nokia E71 sa se conecteze simultan la sateliti numai pe GPS fara retea. P560 se conecteaza cam de 2-3 ori mai repede si e vechitura. Urmeaza Noika si ultimul e Samsung. Daca as pleca intr-o calatorie as face efortul sa am si harta la mine pe hartie. GPS-ul poate sa se strice, sa fie furat, pierdut. Harta o lasi pe scaun si nu o ia nimeni. Nu e o regula. Samsung Omnia i900 se conecteaza mai repede la sateliti decat 3 PNA-uri testate de mine. Si toate cu acelasi soft de navigatie. 17 Dec 2011, 21:31: QUOTE(corbex @ 17 Dec 2011, 20:23) In satele din ardeal, intersectiile de drumuri locale se suprapun cu tot felul de ulite care nu duc nicaieri. Cum se suprapun, asa ![]() ![]() This post has been edited by gabizegrean: 17 Dec 2011, 21:31 Attached thumbnail(s) ss.jpg ( Size: 67.4k ) Number of downloads: 444 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Super pivda aparatu' si softu'. Rerutarea se face foarte rapid iar acuitatea hartilor e f. ridicata (stie Pasaju' Basarab, sa dea dracu'). Ca si minus, emite f. incet pe FM, tre' sa dai radiou' destul de tare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 17 Dec 2011, 22:22) ![]() In regat nu e decit o ulita, care coincide cu drumul. Nu te poti rataci ![]() @Marty: Intra in setari, are un reglaj de volum, separat pentru emisia FM, pe post de preamplificare. Volumul general e pe post de amplificare. This post has been edited by corbex: 18 Dec 2011, 00:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
La Waytequl meu mufa usb e si pentru alimentare. Receptorul TCM lasa loc si pentru curent?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Marty |
![]()
|
Vezi ca-n guguloiu' ala care contine receiverul exista gaura de alimentare in care bagi aparatul.
RTA-3000_Block Diagram.png This post has been edited by Marty: 18 Dec 2011, 13:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru receptia mai buna a modulatorului FM:
Cauta pe radio o frecventa libera, intre 100 si 106 Mhz. Pune emitatorul pe frecventa aia. Am constatat ca receptia pe frecvente mai mici de 100 e slaba. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă nu ții neapărat să ajungi la Berlin, ci doar în Germania, e bun și mușchiul pe copac.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
Fusei la Ploiesti, la un botez, asa ca am luat si anghebotu' cu mine, sa-l pun la treaba si in afara orasului. Mergeam bine merci pe DN1, alamergea, muzica cinta, noi vorbeam si... totusi mi se parea ca aud ceva care nu provenea de nicaieri. Ii pun pe toti sa taca, iau mau' la casexofon si aud in mod clar venind dinspre gipies vocea proastei care repeta ca o timpita incontinuu, de 3 ori pe secunda "necunoscut". WTF????
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
în ce limba?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Păi, ați făcut cunoștință?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
Schimba fisierul de voce. Lasa-l si pe Marcel sa zica ceva. Sau Ioana II. Sau alta Ioana.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Asta nu e simptom de igo. Ce soft folosesti?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
corbex |
![]()
|
IGo are. O fi fisierul de voce corupt. O sesizare la parchet ar fi social utila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Io am intrat in setari si i-am scos aia cu afisarea semnelor de circulatie. Sa vedem daca mai face spume acum.
Lulu, e iGO 8.3 This post has been edited by Marty: 19 Dec 2011, 09:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cred ca nu ai un fisier pentru tts corect.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
Ce-i aia TTS?
19 Dec 2011, 10:18: Oricum, din ce in ce mai mult ma apropii de asta This post has been edited by Marty: 19 Dec 2011, 10:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Deci te-ai hotarit ce vrei sa-ti aduca Mos Craciun!
![]() Aia cu semnele de circulatie mie imi bloca GPS-ul. Trebuie manevrat un subfisier din data.zip. Sint niste bmp-uri aferente rezolutiei tale care lipsesc. Iti trimit eu data.zip, dar miine, azi nu am jipiesu' la mine. L-am facut sa mearga cu semne pe 800*480. This post has been edited by corbex: 19 Dec 2011, 10:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Sa-l trimiti cu tot cu instructiuni ca parca vad ca fac ceva dracu' p-acolo si-ncepe ala sa urle-n mijlocu' drumului: TERRAIN TERRAIN PULL UP PULL UP!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
Trebuie doar sa copiezi data.zip nou peste cel vechi, in radacina Igo. Scoti cardul din instrument, il pui in laptop, deschizi directorul Igo si in el bagi fisierul. Sa-mi dai o adresa de mail, daca ai pe goagal e cel mai bine, accepta fisiere mari.
This post has been edited by corbex: 19 Dec 2011, 10:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 19 Dec 2011, 11:35) Sa-l trimiti cu tot cu instructiuni ca parca vad ca fac ceva dracu' p-acolo si-ncepe ala sa urle-n mijlocu' drumului: TERRAIN TERRAIN PULL UP PULL UP!!!! Cu alte cuvinte, viteza insuficienta, cam la asta visezi tu in subconstient, ca pitch-ul e constant la mitsa, din cate stiu eu ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
La aia i s-a blocat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
Eu n-am zis nicaieri ca e de la semnele alea, am spus ca am dezactivat alea dupa minte mea, crezind ca aia-i cauza. Faza e ca prin Bucuresti n-am auzit-o sa guite...
This post has been edited by Marty: 19 Dec 2011, 11:55 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:29 |