uniunea social-liberala
![]() ![]() ![]() |
uniunea social-liberala
dandee |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fac bine, se-ngrasa, fura-n continuare!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dandee |
![]()
|
cine uniti sau actuali?
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
actualii fura
unitii lupta |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
cacar sunt hoti corecti, nu fura unii de la altii.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
In orice democratie, opozitia trebuie sa isi spuna cuvantul si sa comunice cu puterea.
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
invers nu?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
rodi |
![]()
|
Comunicarea se face in ambele sensuri.
|
--------------------
---
---
---
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Eu sunt convins ca daca maine ar muri cu totii,opozitie si putere...as fi fericit,as putea sa respir linistit,cateva mii de javre mai putin.Problema e ca la asa minunat popor ce avem,daca mor astia,apar altii in locul lor...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(BoomPunk @ 5 Feb 2011, 20:06) Eu sunt convins ca daca maine ar muri cu totii,opozitie si putere...as fi fericit,as putea sa respir linistit,cateva mii de javre mai putin.Problema e ca la asa minunat popor ce avem,daca mor astia,apar altii in locul lor... nu mai plangeti atata......sau aveti impresia ca peste tot este bine??? sa vezi in italia coruptie masiva, deturnari de fonduri si scandaluri......si tot tara membru ue, cu traditii, civilizatie, etc......mult mai bine vazuta in lume decat romania..... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dandee |
![]()
|
la dracu, aia traiesc mult mai bine! m-ar durea in pix de putere, opozitie da' sa traim si noi ca un italian de mijloc!
This post has been edited by dandee: 5 Feb 2011, 19:23 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
rodi |
![]()
|
Putere avem, opozitie avem, comunicare intre ele, nu prea.
|
--------------------
---
---
---
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
El doar d'asta stie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Feb 2011, 19:33) Bai fiinta extraordinara, cum plm ar fi comunicarea altfel decat biunivoca? Ca doar vorbim de comunicare si nu de monolog... Bai, pai, ii explicam colegului, nu ai citit si mai sus... Si ceva... ontopic , voi astia doi nu rostuiti ? Nu ? Edit : Scuze, o greseala de scriere mare... rostiti , am scris rostuiti ,voi va rostiti mai departe, ca la carte... This post has been edited by rodi: 5 Feb 2011, 19:53 |
--------------------
---
---
---
|
|
dandee |
![]()
|
degeava vb opozitia ca nu are cu cine?
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce sa facem bre?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
...adica daca dati cu chit de rosturi.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Variante posibile :
1. A ROSTUÍ ~iésc tranz. 1) A așeza conform unor cerințe de ordin practic. 2) (persoane) A aranja într-un post, într-un loc bun. 3) rar A găsi la repezeală. 4) (urzeală) A face să formeze un rost. 5) (rosturile unei construcții) A astupa cu mortar sau cu un alt material (pentru a împiedica pătrunderea apei). /rost + suf. ~ui 2. ceva cu rosturile de la gresie sau faianta ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
radian |
![]()
|
![]() Ia zi Rodicule, cu cine zici matale ca m-as rostui? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Las-o ca-i naroada,mie mi-a zis sa-mi manc cariciu!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
Ei, are fantezii si nu stie cum sa le puna in discutie...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune-ma bre, pe mine, si-ti fac o lipeala la PDL ! Da' sa fie o sinecura de 10.000 de E pe luna, ca am obligatii la partid.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
Spre deosebire de tine care batii campii de-a directul, frontal.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rodi |
![]()
|
Unde, Dani si Radian, sterge monitorul ca vezi triplu, mos Martine
on: Astept ca partile care ne conduc tara si politica, sa dialogheze... |
--------------------
---
---
---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Unde astepti? La Socola sau la Spitalul 9?
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
Am dat translate cu google ca eu nu inteleg ce zice,sa-mi f.ut una,ia uite ce-mi apare in locul numelui la Rodica:
This post has been edited by daniM: 5 Feb 2011, 20:24 Attached thumbnail(s) rodi.jpg ( Size: 185.67k ) Number of downloads: 165 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 5 Feb 2011, 15:02) Si cand se vor inversa rolurile se va intampla la fel. Actualii de acum vor lupta si aia de atunci vor fura. Mai crede cineva ca ne scot astia la liman? Ca pana acum au fost toate combinatiile posibile si in toate s-a furat ca in codru. Dar o sa iasa lumea in strada. Prin 2050. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:59 |