RDS - nesimtire curata!
![]() ![]() ![]() |
RDS - nesimtire curata!
victor.vajoi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 13 January 10 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Fabia Combi
2002 / Elegance
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 2 Dec 2012, 17:48) UPC contraataca, in speranta ca va reusi sa determine o parte dintre clientii nemultumiti de politica RDS, sa migreze spre ei: au mai introdus in grila digitala postul Discovery ID. Ai mei sunt pe UPC, pachetul ăla digital cel mai ieftin, plus opțiunea HD. Am verificat în seara asta ce a mai apărut nou la ei, în banii ăștia. Deci o să plângeți ![]() Film Cafe Eurosport2 Zone Reality Discovery ID Discovery World Discovery Science Travel Channel NatGeo Wild History Channel DaVinci Learning ViaSat Explorer ViaSat History ViaSat Nature TVH 2.0 Plus 3 canale noi HD: History, NatGeo Wild și Animal Planet ![]() Have fun with RDS ![]() This post has been edited by Markos: 2 Dec 2012, 21:09 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Atat timp cat liga 1 e la ei si canalele digitale gratuite, tot mai merita
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Probabil ai depășit traficul și merge greu ....
|
--------------------
.
.
.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Dec 2012, 20:59) Luna trecuta am trecut si io de la 86 lei la: Digital familia (103 canale)+Mediabox standard+Internet Fiber power 20 Mbps= 44 RON(TVA inclus) Azi am verificat de curiozitate, intr-adevar sunt vreo 15-16 canale descoperi&co. Tre' sa-mi iau un card pentru tv-ul nr. 2, care merge acum pe analogic, dar inca n-am apucat sa trec pe la ei. Cu tot regretul, las dracu varianta cu abonament suplimentar la RDS, n-am chef sa bag inca un cablu prin casa, mi-e lene sa desfac plintele. This post has been edited by cdadan: 2 Dec 2012, 21:25 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine merge binisor... 2346715677.png
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau ai semnal slab ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
http://www.speedtest.net/result/2346735284.png
Test facut de pe site-ul lor Ultimul rezultat: Viteza de download: 22303 kbps (2787.9 KB/sec rata de transfer) Viteza de upload: 34872 kbps (4359 KB/sec rata de transfer) Ping: 22 ms Monday, December 03, 2012 9:37:36 AM Difera rezultatele, dar ce conteaza este ca nu am niciun fel de problema cu ei. This post has been edited by aurelyan: 2 Dec 2012, 21:41 |
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 2 Dec 2012, 21:30) Poate ca facea misto de tine. ![]() Daca depasesti traficul nu se mai misca deloc. Ai nu stiu cati megi. Daca i-ai mantuit iti scade viteza. Da la ce-ai tu acolo cred ca mergi pe datorie. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 2 Dec 2012, 21:48 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 2 Dec 2012, 22:30) Sau poate sa fie de la mosor ![]() Viteza de download: 3809 kbps (476.1 KB/sec rata de transfer) Viteza de upload: 21134 kbps (2641.8 KB/sec rata de transfer) Ping: 28 ms Sunday, December 02, 2012 9:45:44 PM http://www.speedtest.net/result/2346762299.png This post has been edited by daniM: 2 Dec 2012, 21:51 |
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si a cui e vina?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Dec 2012, 21:43) Poate ca facea misto de tine. ![]() Daca depasesti traficul nu se mai misca deloc. Ai nu stiu cati megi. Daca i-ai mantuit iti scade viteza. Da la ce-ai tu acolo cred ca mergi pe datorie. ![]() vreo 3. si nu mega ci giga.....oare cat ar costa traficul asta la vodafone, orange, cosmote? |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bine ca l-ai priceput. Imi explici si mie cum e treaba cu celula? Ca nici io nu ma prea pricep.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 2 Dec 2012, 22:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Dec 2012, 22:19) Tu cand te conectezi cu stick-ul ala pe o "antena" de telefonie, te conectezi prin radio. Poti sa ai conditii bune de semnal, dar daca sunt mai multi utilizatori conectati in acelasi timp, ei vor imparti aceeasi capacitate de transport catre retea. Fiecare vrea sa trimita si sa primeasca date (browsing, video, audio, download), dar nu au resurse suficiente la dispozitie. E ca si cand incerci sa bagi apa(datele) printr-un furtun(capacitatea de transport) cu o palnie(celula), turnand dintr-una sau mai multe sticle (utilizatorii). Daca torni dintr-o singura sticla, palnia nici nu se umple, si apa merge prin furtun. Daca torni din mai multe sticle, palnia o sa se umple si o sa dea si pe dinafara (ai depasit capacitatea de transport, ai congestie si tot ce torni va fi risipit). Daca palnia nu da pe dinafara, desi e plina, atunci toata apa pe care o torni va trece (de la tine va merge un pic, de la altul un pic etc si va merge mai greu, dar va merge pana la urma si toata apa trece prin furtun). Daca sunt atat de multe sticle incat fizic nu poti sa torni pentru ca nu ai loc de celelalte sticle, ai epuizat resursele radio (ai ajuns la maximum de utilizatori per celula). Cam asta ar fi o explicatie simpla a mecanismului accesului la internetul mobil. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
uau.........atatia bani dau pe net (fb2 si mobil), tv (analogic) si telefonul fix......
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Dec 2012, 20:59) Ai mei sunt pe UPC, pachetul ăla digital cel mai ieftin, plus opțiunea HD. Am verificat în seara asta ce a mai apărut nou la ei, în banii ăștia. Deci o să plângeți ![]() Film Cafe Eurosport2 Zone Reality Discovery ID Discovery World Discovery Science Travel Channel NatGeo Wild History Channel DaVinci Learning ViaSat Explorer ViaSat History ViaSat Nature TVH 2.0 Plus 3 canale noi HD: History, NatGeo Wild și Animal Planet ![]() Have fun with RDS ![]() Sunt curios cat de des ai sa te uiti la ele... Decat 1 milion de canale de c.acat, mai bine 20 dar bune. Asta e valabil pt toti operatorii. |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
xcss |
![]()
|
In afara de grupul Discovery, DaVinci, ceva Viasat de cenzurat si HD-urile, astea sunt in pachetul cel mai ieftin de la RDS. Apropo, TVH 2.0 a fost a touch of genius, toti jinduim dupa canalu' asta. In ce priveste Discovery, deja stiu programele pe de rost de vreo doi ani de zile, deci fix paguba-n ciuperci ca nu le mai am.
|
--------------------
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
bravo grecule sa fii fericit cu cablul tau , si io cu bozgorii mei
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
xcss |
![]()
|
Nu, is geniile astea multimedia:
http://tv-h.ro/ Smor io, imi dau cu caramida in unmentionables ca n-am postu' asta. This post has been edited by xcss: 2 Dec 2012, 23:52 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 2 Dec 2012, 23:32) Sunt curios cat de des ai sa te uiti la ele... Decat 1 milion de canale de c.acat, mai bine 20 dar bune. QUOTE(bygy007 @ 2 Dec 2012, 23:45) Voi citiți pe sărite. Postul începea cu "Ai mei sunt pe UPC". Bun, asta am lămurit-o. Doi: "1 milion de canale de c.acat", by IuliKK. Mișto asta. Să-mi zică IuliKK care-s alea de c.cat, din lista aia (mai puțin ultimul). QUOTE(xcss @ 2 Dec 2012, 23:38) In ce priveste Discovery, deja stiu programele pe de rost de vreo doi ani de zile, deci fix paguba-n ciuperci ca nu le mai am. Bă nene, numa' de-aștia cu memorie de elefant pe-aici, au învățat canale pe de rost, pe ani de zile. Așa-i rumânu', n-ar recunoaște că l-a muit artistic furnizorul de serviciu, pe banii lui, se consolează c-a învățat emisiuni pe de rost sau că oricum erau nasoale sau că el nici măcar nu se mai uită la teve (deși plătește cablul). Să fiți fericiți. This post has been edited by Markos: 3 Dec 2012, 01:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cu ce te muieste cineva ... daca nu iti scrie in contract ca o sa ai pana la adanci batraneti canale x y z? Doar pentru ca x-ulescu o presupus ca asa o sa fie?
Nu-ti tre memorie de elefant ... ca sa-ti dai seama ca de ani de zile merg aceleasi emisiuni, plus ca se mai repeta unele emisiuni de cateva ori intr-o luna ... Pt asa ceva ar trebui sa fiu revoltat ca m-o muit erdeesu ? O bagat alte canale asemanatoare ... care mai proaste nu prea au cum sa fie, doar eventual la fel de proaste. Romanu tre sa fie revoltat cand ii scrie in contract ceva si lucrul ala nu se respecta, nu cand are el impresia ca i se cuvine ceva ... doar ca asa o visat el noaptea sau o citit in stele. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Serje @ 3 Dec 2012, 03:47) Cu ce te muieste cineva ... daca nu iti scrie in contract ca o sa ai pana la adanci batraneti canale x y z? Doar pentru ca x-ulescu o presupus ca asa o sa fie? Hello, despre ce vorbim noi aici? Mie mi-a zis RDS acum aproximativ 1 luna ca daca vreau discovery trebuie sa dau 7 lei in plus. Am facut un act aditional la contract si am dat cei 7 lei. Si acum au scos discovery. Explica-mi te rog acum cum e treaba cu avutul pana la adanci batraneti, avand in vedere ca dupa numai 1 luna ei mi-au taiat acele programe pentru care m-au pus sa fac act aditional? Si chiar daca era vorba de cativa ani tot nu era in regula, cata vreme m-au pus sa fac acel act aditional la contract EXPLICIT pentru canalele discovery. This post has been edited by paul_p: 3 Dec 2012, 03:22 |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Dec 2012, 01:31) La Mangalia prind tot in afara de prileme 3 din lista si NatGeo Wild. Da' natgeo uaild il prind la Constanta. Nu m-am uitat niciodata la ele. PS: lasa sa ma muiasca erdeesu pe mine.... la cat ma uit eu la TV.... asta sa fie problema. Oricum TV Wave rulz, tzeava de net sa curga cum trebuie. EDIT: cand am zis "ai sa te uiti" m-am referit in general, nu neaparat la tine. ![]() This post has been edited by Iulikk: 3 Dec 2012, 07:19 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:00 |