RDS - nesimtire curata!
![]() ![]() ![]() |
RDS - nesimtire curata!
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Măcar să-i dea ăia 7 lei înapoi, c-au fost ceruți fix pentru Discoperii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu e vorba de dat inapoi ceva, e vorba ca te pun handicapatii astia pe drumuri, te fac sa stai pe la cozi pentru un mizilic de 7 lei, si dupaia tot nu iti lasa canalele.
In Pitesti insa nu exista alternativa, poate doar Dolce, da' nu ma apuc sa iau 4 recievere d-alea de la ei ca n-am ce face. Si in plus, pana retrogradeaza Dinamo, mai vreau sa vad cate un meci... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Presimt ca RCS o sa piarda ceva clienti in urma manevrei lor.
QUOTE(mail de la rds-rcs) Pregateste-te de aventuri extraordinare cu noile canale din grila de programe Digi TV: Digi Animal World si BBC Entertainment. Cele mai noi documentare si emisiuni, de la cele mai mari case de productie, cele mai interesante episoade, te vor tine cu sufletul la gura, alaturi de noi, incepand cu luna decembrie. Recomandari Digi Animal World Recomandari BBC Entertainment Extraterestrii din adancuri Totul despre animale Atractie fatala Rechinul balenă Animale extraordinare Orfani în salbaticie Copacii fermecati din Assam Nu da vina pe caine! Animale in pericol Inaripate in grija oamenilor Dr.Who: O poveste de Crăciun Familia Royle Hamlet Suspiciunile d-lui Whicher Balurile BBC 2010 Nuntile regale ale Marii Britanii Povestile nespuse ale domnisoarei de onoare a unei printese Charles la 60 de ani: Un print dedicat Canalele Digi Animal World si BBC Entertainment vor inlocui Animal Planet si Discovery Channel, care ies din grila la 01.12.2012. Nici macar "ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente", nimic! Nesimtire pura. Si le platisem cablul in avans pana la sfarsitul anului! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Merced |
![]()
|
Parca nu mai primeau in avans bani, cel putin la noi in zona...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Curvili
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Merced @ 30 Nov 2012, 20:50) La noi n-a fost vreodata o problema. De data asta m-au pierdut de client. Ma duc ori la Romtelecom, ori la UPC. Si nu neaparat pentru descopery, ci pentru ca se fac ca ploua: "V-am schimbat grila de programe, fraierilor. Voi nu va dati seama, dar e in avantajul vostru. Noi decidem ce programe veti urmari, pe banii vostri." Hai sictir! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Merced |
![]()
|
Macar tu nu te-ai dus sa-i rogi sa iti bage la loc ceea ce ei au scos dupa doua luni oricum, fara rugamintea ta.
Ma repet, daca nu era Digisport cu monopol pe sporturile pe care le mai urmaresc, scoteam de tot cablul. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Eu tin minte cand au scos Mezzo si au bagat Trinitas si Etno.
Cica la cererea publicului, la fel au bagat si Taraf si OTV. Ce sa le faci, e multi si e prosti. Aici macar le inlocuiesc cu programe din aceeasi categorie. BBC face documentare bune. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
BBC Entertainment ala e un fel de protv in perioada stii si castigi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
io cel putin am facut niste sesizari pe la cna si prtin alta parte , sa vad ce alternativa am , din ce vad eu nu prea am ca astia au monopol , oricum am semnat petitia
dar simt ca nu se va face nimic , va fi la fel ca antena 1 This post has been edited by bygy007: 30 Nov 2012, 22:14 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Da, si eu m-am dus sa semnez contractul ala de 7 lei.
Sunt curios ce se va intampla. Vor lua in continuare banii sau vor readuce abonamentul la valoarea anterioara? |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 30 Nov 2012, 21:27) Eu tin minte cand au scos Mezzo si au bagat Trinitas si Etno. Cica la cererea publicului, la fel au bagat si Taraf si OTV. Ce sa le faci, e multi si e prosti. Aici macar le inlocuiesc cu programe din aceeasi categorie. BBC face documentare bune. Eu nu am cerut inlocuirea unui canal cu altul, iar faptul ca au bagat Taraf si OTV e treaba lor, atata timp cat nu mi-au cerut bani in plus pentru asta si nu au inlocuit alte canale. In momentul in care faci o modificare in grila aia de programe, chit ca e non-contractuala, desi ar trebui, trebuie sa te gandesti ca afectezi clientii. Poate ca unii se vor bucura, poate ca unii se vor supara. Pe cei care se bucura, "ai placerea sa ii anunti", iar celor care se supara, le ceri "scuze pentru inconvenienta". Asta daca ai cat de cat respect fata de clienti. Dar daca esti firma romaneasca plina de nesimtire, dai un mail in care spui ca ai operat niste modificari ca asa consideri tu ca e mai bine pentru client, pe banii lui. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Merced |
![]()
|
A fost vreodata OTV-ul scos din grila?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din 100 si cite au nu ma uit la mai mult de 20-25 restu sint degeaba
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
20-25?!!
![]() Io la vreo patru. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Nu zici rau, da' sa mai trag cativa ani pe plantatie ca sa-mi pot pune la punct lucrurile dupa bunul plac.
Animale n-am de gand sa cresc vreodata insa. Un porc deci, e suficient. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Danilk |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
Au introdus in grila BBC Enterteinment, dar nu are titrari sau sincronizare. Despre Digi Animal nu a aparut inca in grila.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() edit, acu e mai rau 2344660151.png 2 Dec 2012, 15:59: ce ma fac cu nenorocirea asta de viteza? Cam de 3 zile merge asa, nici macar pe iutub nu ma pot uita. Mai e careva la care merge netu de la rds asa rau? This post has been edited by kog: 2 Dec 2012, 15:59 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
V-ati dus la descultii aia ca erau mai ieftini. Putin dai, putin ai.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Du-te ma la Țărănoaia!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 2 Dec 2012, 16:01) alta optiune nu am. Nu mi-am facut contract la ei de la inceput. A fost o firma de cartier, cumparata de alta firma de cartier, cumparata de rds. Deobicei merge bine da vad ca tot mai des in weekend nenorocesc viteza |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
UPC contraataca, in speranta ca va reusi sa determine o parte dintre clientii nemultumiti de politica RDS, sa migreze spre ei: au mai introdus in grila digitala postul Discovery ID.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
pe stik?
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Macar sa detin si io un record..
![]() 2 Dec 2012, 20:06: Da,pe stick.. Da' nu-i tot timpu' asa incet.. This post has been edited by iulia_boris: 2 Dec 2012, 20:06 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bygy007 |
![]()
|
stiu folosesc si io unu are momente cind e avion
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:09 |