RDS - nesimtire curata!
![]() ![]() ![]() |
RDS - nesimtire curata!
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
@cgb romtelecom is the best
rds suchs good |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 29 Nov 2012, 09:40) care stati prin zona lujerului, pe fabricii si cetatuia, aveti idee de vreo alternativa la rcs? vreau sa renunt la ei, da' se pare ca au monopol pe zona. upc mi-a zis pas, desi as fi trecut la ei. ma intereseaza in special un internet bun. de tv ma pot lipsi. Dai spre 400 pe o linie de satelit, restul e gratis. Nu stiu daca prinde Antenele, exista pericolul sa te convertesti la basism. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(total @ 29 Nov 2012, 16:09) Du-te ba d'aci cu romtelecom-ul tau. Ca am vreo 3 saptamani de cand imi cade net-ul la munca sau se misca neglijabil pe download, deloc pe upload si cand sun imi spun aia ca e de la mine, ca la ei apare maxim. Apoi peste cateva ore, fara sa fac nimic isi revine, deci clar e de la mine. |
--------------------
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
@ady77 pai daca esti prost, cred si eu ...
@corbex ia nu mai manca fasole aiurea daca esti in necunostinta de cauza !!! am net de la ei de 4 luni si am si 3 iptv prin routerul lor wireless si absolut nici o problema merge impecabil ... This post has been edited by total: 29 Nov 2012, 16:36 |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(total @ 29 Nov 2012, 16:09) Ce-mi plac mie poliglotii ![]() QUOTE(kert @ 29 Nov 2012, 09:02) Aia de la Romtelepom trebuie sa se mai nasca de cateva ori ca sa isi dea seama ca au ramas in epoca modemurilor la capitolul viteze de transfer. Nu contest ca mai are si RDS-ul probleme, dar cand faci comparatia cu cretineii de la Romtelecom... 29 Nov 2012, 16:37: QUOTE(total @ 29 Nov 2012, 16:35) Auzi bai nea asta, pentru ce scrie sub avatarul tau, nu ti se pare ca ai luat-o pe aratura cam direct si fara motiv intemeiat? This post has been edited by bmwh548: 29 Nov 2012, 16:37 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(total @ 29 Nov 2012, 16:35) @ady77 pai daca esti prost, cred si eu ... @corbex ia nu mai manca fasole aiurea daca esti in necunostinta de cauza !!! am net de la ei de 4 luni si am si 3 iptv prin routerul lor wireless si absolut nici o problema merge impecabil ... Vii cu replici total neinspirate. Contesti ca s-au inventat sateliti? This post has been edited by corbex: 29 Nov 2012, 16:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
mi-am amintit. Am fost pe la tara si am facut de plictisealka o noua scanare, ca nu mai facusem de ani de zile. Am injurat ca al doilea satelit care se prindea nu mai l-am putut scana, dar surpriza mare a fost la rearanjarea posturilor. daca pe locul 2 voiam postul de pe locul 63, il aducea, dar nu-l redenumea in 2. si tot asa, incat ordinea era cea dorita, dar numerele erau 1, 63, 12, etc...
daca voiam sa dau direct postul care era in pozitia 2, trebuia sa tastez 63 si tot asa. pe moment m-am gandit ca au scos astia un soft nou si au updatat softul, incat l-au tampit de tot. am dreptate, sau am gresit eu ceva? |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 29 Nov 2012, 16:36) Aia de la Romtelepom trebuie sa se mai nasca de cateva ori ca sa isi dea seama ca au ramas in epoca modemurilor la capitolul viteze de transfer. Au mai evoluat si ei. Poftim modem: This post has been edited by Markos: 29 Nov 2012, 16:47 Attached thumbnail(s) Clicknet_Power.jpg ( Size: 69.73k ) Number of downloads: 383 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
http://www.speedtest.net/result/2339663550.png
In conditiile in care mergea torentul in fundal cu un mega si ceva pe download si cam jumatate de mega pe upload. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Astia-s tampiti. Ma uit (pe la 18) la Disovery - tehnici esentiale...intr-o pauza ma'c sa fac o baie, si cand ies...surpriza: pwla tehnici, idem discovery, au bagat (baga-i-as...) ceva history...
![]() Shit - si-inca cateva canale.... ![]() This post has been edited by maho: 29 Nov 2012, 19:11 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 29 Nov 2012, 17:00) http://www.speedtest.net/result/2339663550.png In conditiile in care mergea torentul in fundal cu un mega si ceva pe download si cam jumatate de mega pe upload. Ți-am arătat modem? E peste tine la download? Deci au mai evoluat ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Asa e. Nici eu nu mai am Discovery. Cretinii de la RDS au scos toate programele Discovery. Incurca-li-se-ar bitii prin routere.
This post has been edited by paul_p: 29 Nov 2012, 19:11 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 29 Nov 2012, 19:16) QUOTE 8,5 €/lună fără TVA 10,54 €/lună cu TVA Pusesem link. Singura chestie e că nu-i disponibil decât acolo unde au ajuns cu fibra (optică, nu argoniană) până la bloc/stâlp (aka FTTB). În casă ai tot VDSL2, pe mațele telefonice. Merge de rupe, n-are treabă cu orele de vârf și aglomerația, ca la cabliști. This post has been edited by Markos: 29 Nov 2012, 19:24 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
http://www.speedtest.net/result/2339983516.png
retea de cartier This post has been edited by bygy007: 29 Nov 2012, 19:26 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ady77 |
![]()
|
Acceptabil, dar mai scump ca RDS.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Corect, dar am avut de ales între UPC și RT, pentru net. Le-am testat pe ambele, a câștigat RT.
This post has been edited by Markos: 29 Nov 2012, 19:26 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Tsetele de viteza facute pe un server din aceeasi localitate pot fi irelevante.
Faceti un test de viteza cu un alt oras din tara, cu un oras din Europa si cu unul din USA. This post has been edited by paul_p: 29 Nov 2012, 19:38 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
baga linku
inca 2 Attached thumbnail(s) Untitled1.jpg ( Size: 414.75k ) Number of downloads: 287 Untitled.jpg ( Size: 346.28k ) Number of downloads: 260 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
Am băgat niște nemțălăi, rapid.
29 Nov 2012, 20:13: QUOTE(paul_p @ 29 Nov 2012, 19:28) Dar sunt ale naibii de importante, pentru ce vrem noi ![]() This post has been edited by Markos: 29 Nov 2012, 20:13 Attached thumbnail(s) Munich.jpg ( Size: 212.89k ) Number of downloads: 243 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Mama lor de hoti.
![]() Au scos discovery-ul de pe digital si dupa ce m-am chinuit un sfert de ora sa-l gasesc pe analogic, l-au inlocuit si acolo cu History channel ( ca tot se plangea klaus ca nu-l are). Cu ocazia asta am vazut ca au lasat la liber pe digital viasat-urile + travel + history channel, dar au taiat singurul post generalist din grila. |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ady77 |
![]()
|
http://www.speedtest.net/result/2340190143.png
http://www.speedtest.net/result/2340194120.png This post has been edited by ady77: 29 Nov 2012, 20:59 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
@CGB: intră pe saitu' romtelefon pus de mine mai sus și poți verifica dacă-i disponibil FTTB la adresa ta. Dacă da și ai fix de la ei, cere-le o ofertă.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@cgb: Pai daca nu te intereseaza tv-ul, de ce vrei sa renunti la ei? Pe partea de internet nu cred ca poti gasi ceva mai bun la bani decenti.
le. Cica baga bbc knowledge si bbc entertainment in locul discovery-ului. This post has been edited by mk2: 29 Nov 2012, 21:11 |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma duc la romtelepom sa-mi fac cerere de cablu. Ca tot se discuta.. Clicknetu la mine merge bine in mai multe locatii. Una pe cupru, una pe oftica. Aia pe oftica avea un delay cica de la deneseu lor dar s-a rezolvat.
Tre sa fac si cerere de reziliere la Digi. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:32 |