RDS - nesimtire curata!
![]() ![]() ![]() |
RDS - nesimtire curata!
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dacis @ 14 Nov 2012, 08:38) Ba sa am iertare, nu-i chiar asa. Inainte de a face un contract ei sunt obligati sa verifice daca au semnal, adica daca pot furniza serviciile contractate. E treaba lor, nu a ta. Daca ai facut contract si constati ca ei nu pot furniza serviciile, asta-i cel mai temeinic motiv de a rezilia contractul, fara nici un fel de penalitati, oricand. Mai era un user pe aici amu' un an si ceva, care nu prea reusea sa rezilieze contractul in ciuda lipsei de semnal. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
1. Trebuia ca in cererea de reziliere sa specifice ca acesta este motivul pentru care denunta unilateral contractul (nu il reziliaza!)
2. Tot in cerere trebuia sa mai apara scris ca daca in maxim 30 de zile nu ii reziliaza contractul, se va adresa oficial ANCOM si le va arata astora ca RDS contracteaza servicii pe care nu le pot tehnic furniza. As paria ca n-ar dura 30 de zile pana la reziliere contractului, de comun acord si fara penalitati. This post has been edited by dacis: 14 Nov 2012, 11:52 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Băbăieți, am și eu o întrebare (nu-i despre RDS, da' whatever): posedă careva Clicknet Power ăsta de la RT? E stabil, cam pe la ce viteze urcă?
Întreb pentru că acum am VDSL 40 cu 8 de la ei și mi-au propus să mă mute pe FTTB în aceiași bani, 100 cu 32. Din ce știu, fibra e până la clădire, iar în casă configurația fizică (mațe, router) rămâne aceeași (se folosește tot VDSL). E corect? Pentru că n-aș vrea alt deranj în casă, că-s sătul. Pe saitul lor apare la Power același Huawei HG655b pe care-l am acum. Rezistă ăsta la ~100 mbps, nu ia foc? ![]() Repet, aș fi de acord cu "apgreitu" dacă: - Power ăsta e la fel de stabil ca VDSL-ul actual (care merge brici și-i foarte apropiat de vitezele maxime teoretice); adică n-aș vrea să schimb ceva care funcționează foarte bine cu vreo belea - configurația din casă rămâne aceeași Hai mersi anticipat. This post has been edited by Markos: 14 Nov 2012, 19:32 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(dacis @ 14 Nov 2012, 08:38) Ba sa am iertare, nu-i chiar asa. Inainte de a face un contract ei sunt obligati sa verifice daca au semnal, adica daca pot furniza serviciile contractate. E treaba lor, nu a ta. Daca ai facut contract si constati ca ei nu pot furniza serviciile, asta-i cel mai temeinic motiv de a rezilia contractul, fara nici un fel de penalitati, oricand. As intelege daca ar fi vorba de serviciile de internet, televiziune, telefonie FIXE. Dar in cazul stikului, care inseamna internet MOBIL, nu cred ca se pune problema. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Serje @ 14 Nov 2012, 03:04) Pai poti testa inainte sa-ti faci abonament, mergi si le ceri unul de test, sa vezi daca au acoperire unde vrei tu sa-l folosesti, ti-l dau 2-3 zile, teoretic, practic se poate si vreo saptamana ... daca vorbesti frumos. Io am vorbit romaneste si nu mi-au dat pt. teste. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se uită și la om.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Putin cam greu ca n-aveam camera la telefon.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cercetătorii britanici: angajații RDS-RCS, cei mai predispuși la blesteme și acatiste
QUOTE Un studiu realizat de cercetătorii britanici arată că peste 80% din acatistele puse la bisericile din România sunt îndreptate împotriva angajaților RDS-RCS. "Știam că este o practică obișnuită în țara dumneavoastră, dar am rămas surprinși de câte acatiste se pun pentru uciderea sau paralizarea angajaților RDS-RCS", susține unul din cercetători. Cercetătorii au descoperit că lunar românii pun 2 milioane de acatiste la bisericile, schiturile și mânăstirile din țară. Potrivit concluziilor studiului, principala solicitare a celor care pun acatiste este trecerea unuia sau mai multor angajați RDS la cele sfinte. În ce privește blestemele, studiul arată că angajații RDS sunt urmați la mare distanță de casierițele de la ghișeele direcțiilor taxe și impozite locale și de posesorii de bormașini. This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2012, 11:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by corbex: 15 Nov 2012, 10:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 15 Nov 2012, 10:45) QUOTE(corbex @ 15 Nov 2012, 10:49) Istet mosu' ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
ii merge mintea!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 14 Nov 2012, 19:24) Băbăieți, am și eu o întrebare (nu-i despre RDS, da' whatever): posedă careva Clicknet Power ăsta de la RT? E stabil, cam pe la ce viteze urcă? Întreb pentru că acum am VDSL 40 cu 8 de la ei și mi-au propus să mă mute pe FTTB în aceiași bani, 100 cu 32. Din ce știu, fibra e până la clădire, iar în casă configurația fizică (mațe, router) rămâne aceeași (se folosește tot VDSL). E corect? Pentru că n-aș vrea alt deranj în casă, că-s sătul. Pe saitul lor apare la Power același Huawei HG655b pe care-l am acum. Rezistă ăsta la ~100 mbps, nu ia foc? ![]() Repet, aș fi de acord cu "apgreitu" dacă: - Power ăsta e la fel de stabil ca VDSL-ul actual (care merge brici și-i foarte apropiat de vitezele maxime teoretice); adică n-aș vrea să schimb ceva care funcționează foarte bine cu vreo belea - configurația din casă rămâne aceeași Hai mersi anticipat. Mulțumesc pentru impresii ![]() A venit azi "echipa", să mă treacă pe ultra-high-speed-vdsl. Au operat modificările în "centrală", după care mi-au schimbat chinezăria Huawei HG655b cu ultimul lor model - state of art - chinezăria HG658. Mi-au trecut fixul pe VoIP, ocazie cu care mi-au dat "cadou" un tilifon nou, "care bate până la 100 de metri" ![]() Impresii: - Sincronizarea s-a făcut la 99999 cu 32768 kbs. Din păcate, nici petarda asta de modem nu are gigabit pe porturile LAN, motiv pt care s-au oprit ei la 99999 ăla. Idioți (tehnologia FTTB permite viteze superioare, dar ar fi fost inutile) - La teste (pe un server din oraș, dar neproprietar), viteza de download e apropiată de cea maximă teoretică; la upload - nu chiar. Mă rog, downloadul contează (și chiar pare bazat, cel puțin ca primă impresie) - Puterea semnalului wireless e comparabilă cu cea de pe 655b - nu-i grozavă. Chestie perfect normală pentru o chinezărie ieftină cu antene interne. - Pare la fel de stabil ca și vechiul VDSL 40/8 Cam asta ar fi. De menționat un mic amănunt: primul modem încercat de băieți n-a mers, avea o hibă. Da-s conștienți de calitate și umblă cu rezerve serioase după ei, s-a dus un Gigel la mașină și-a venit repede cu încă două cutii ![]() LE: testat la pescărie, 11 MB/s, e bineeee ![]() This post has been edited by Markos: 24 Nov 2012, 10:06 Attached thumbnail(s) Clicknet_Power.jpg ( Size: 232.4k ) Number of downloads: 561 Huawei_HG658.jpg ( Size: 137.17k ) Number of downloads: 587 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ce-a facut rdsu? A scos Discovery din grila?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Stati linistiti ca pana sa scoata History, Eurosport, TCM, Cartoon Network, viasat, nat geo..mai e doar un pas.
Cu Discovery au inceput...poate nu au vrut sa cedeze presiunilor, au vrut sa dea exemplu. Eu sunt abonat la UPC...colegilor de la RDS le urez vizionare placuta la OTV si ce o sa mai ramana ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Eu sunt abonat la UPC...colegilor de la RDS le urez vizionare placuta la OTV +1 La UPC însă suge timp mare netu'. De-aia am chemat grecoteii mei, pentru net ![]() This post has been edited by Markos: 23 Nov 2012, 23:05 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Nov 2012, 23:54) Eu sunt abonat la UPC...colegilor de la RDS le urez vizionare placuta la OTV La UPC însă suge timp mare netu'. De-aia am chemat grecoteii mei, pentru net ![]() eu am ala de 120mb-rupe! Nu stiu cum sunt abonamentele la RDS sau Dolce dar eu aici la UPC dau 100 de ron pentru: internet 120 mb de rupe telefonie-200 de minute internationale\ cablu-full cu hbo max, toate documentarele, toate HD si mediabox cu inregistrare pe hard de 250GB. Echitabil! Sincer as da si mai mult dar sa ma pot uita la tot ce vreau eu. Inclusiv ESPN ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ce Discovery a scos RDS din grila?
La mine merg toate. Trebuie sa mai platesti vreo 7 lei fata de grila de baza ca sa le prinzi. |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E vorba de televiziunea digitala ... pe cablu nu prea au voie sa faca ce vor.
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 23 Nov 2012, 23:58) Ce Discovery a scos RDS din grila? La mine merg toate. Trebuie sa mai platesti vreo 7 lei fata de grila de baza ca sa le prinzi. astia zic ca deocamdata le-au scos de pe satelit, ca acolo e cel mai usor de dat jos:) Probabil o sa scoata si de pe cablu/digital in zilele urmatoare. Si la mama are RDS si m-a innebunit cu TLC...si i-am bagat pachetul ala de 7 lei, ca sa aiba si TLC! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 23 Nov 2012, 22:58) eu am ala de 120mb-rupe! Nu stiu cum sunt abonamentele la RDS sau Dolce dar eu aici la UPC dau 100 de ron pentru: internet 120 mb de rupe telefonie-200 de minute internationale\ cablu-full cu hbo max, toate documentarele, toate HD si mediabox cu inregistrare pe hard de 250GB. Echitabil! Sincer as da si mai mult dar sa ma pot uita la tot ce vreau eu. Inclusiv ESPN ![]() La mine cu un rahat de net de 12 mb, grila lu dolce full si tel vreo 100 de minute da e moca de seara pana dimineata parca, vine cam 160 de lei. Cu 2 receivere. L-au scos de pe satelit. Ma, da antenele nu le-au scos si de pe cablu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ups. Vad ca Discovery World a disparut de pe cablu. In locul lui e acum PVTV HD. Discovery TLC Romania inca mai exista.
|
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
B1tv mai e?
|
--------------------
|
Dacia-Berlina1997 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 6 November 07 From: Bucuresti ![]() |
B1TV mai este pe digital
la fel si digi world hd Canale care au disparut de pe digital sunt N24 , TV Neptun , Romantica , Music Channel HU , ProSieben , Rai 3 , Cartoon Network , PVTV , Eu am cel mai ieftin abonament [ de 59 lei ] internet , telefonie , cablu dar prinde televizorul canalele digitale + hd . Probabil trebuie sa dau o rescanare . This post has been edited by Dacia-Berlina1997: 24 Nov 2012, 17:40 |
--------------------
vw
golf4 variant
2005 tdi
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
Fara Discovery, m-as intoarce la peste si mileu pe TV, macar sa aiba si el un scop-decor!
Attached thumbnail(s) peshte_54745.jpg ( Size: 14.4k ) Number of downloads: 356 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ehh si eu ce mare dor le duc ca si asa nam tv cablu
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Va fi inlocuit cu OTV in direct si reluare-format digital si cu DDTV HD. Antenele vor fi programate pe un numar dublu de canale.
Necazul a plecat de la refuzul Discoperi de a face un documentar in 7 episoade despre viata si opera lui Victorel Ponta. This post has been edited by corbex: 28 Nov 2012, 16:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 20:28 |