RDS - nesimtire curata!
![]() ![]() ![]() |
RDS - nesimtire curata!
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(cdadan @ 23 Oct 2012, 08:35) O oferta excelenta. Eu as contracta-o, daca as putea... De vreo 2-3 ani UPC-ul are servicii de mentenanta semnificativ mai bune ca RDS. E, printre altele, efectul migrarii masive a clientilor de la UPC la RDS, cand a cazut pactul de neagresiune dintre cei doi monstri (odata cu venirea americanilor la UPC). Pe motiv de preturi mult mai mici si net mult mai rapid. La RDS. Saptamana trecuta am incheiat pentru cineva un contract la RDS, cu net la maxim (100M - 39 lei) si, la sfatul unui binevoitor din RDS, TV analogic, la 25 de lei. Fara tel. fix, chiar daca probabil era gratis. Netul merge frecvent la download cu 70-90 M, iar la upload cu 30-60 (probabil in contract e mai putin, si nu pricep de ce nu limteaza). Faza cea mai tare a fost la TV. Au instalat baietii cablurile, au conectat TV-ul (un samsung FullHD) si au programat canalele. Cand am ajuns acolo, a doua zi, se vedea groaznic. Ma apuc sa fac vreun reglaj fin ceva, nu imi iese si resetez tot. O iau de la inceput cu programarea, dar aleg Cablu TV digital + analogic, iar tara Cehia. Dupa aproape o ora gasise peste 100 e posturi TV, din care destule (nu le-am numarat peste 10, oricum!) HD. Alea anaalogice se vedeau excelent. Plus cateva radiouri... Io, acasa, am a ma plange de RTLC, dar inca nu am de ales. Net Maxim (=12Mb!) + TV maxim (standard) + tel. fix la minim (100 min. in RTLC + Cosmo...) - cam 100 de lei lunar. Pent'ca am facut contractul online, ca altfel ma costa 110-115. Bethoooooon! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
UPC s-a chinuit vreo 6 ani sa imbunatateasca jegul de retea pe care l-a luat de la Astral. Aia au vandut niste mici retele de cartier, grupate intr-un mare operator. De vreo 3 ani totul merge bine la ei.
RDS: un amic care sta in Maroc a incheiat contract cu ei sa isi ia decodorul, sa il duca in Maroc sa vada si el Liga 1( isi cumpara de acolo antena-cum fac toti romanii de altfel). Nu aveau decodoare-dureaza trei luni. A dat 100 de ron spaga si l-a avut a doua zi ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 23 Oct 2012, 08:35) Cu upc. La rds netul minim e de 50, dar eu nu prea am nevoie. Ma coafeaza foarte bine si ala de 10 sau 20, de la upc. La pachetul standard digital (la upc) cu net mic am primit oferta 40 lei cu tot cu tva. La ala mare cu hbo si altele extra + card de decodare pentru al 2-lea tv: 62 lei. Fiber Power 20 - Download - 20 Mbps, Upload - 3 Mbps - 25 ron Fiberlink1 - Download - 50 Mbps, Upload - 50 Mbps - 29 ron + internet pe mobil gratuit Pt 4 lei in plus (1-2 beri) ai un net decent plus netu pe mobil, si scuza-ma, da in ziua de azi ... oferta aia de la upc ii o gluma buna. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Serje @ 23 Oct 2012, 10:05) Slab, slab de tot. De fapt, jalnic... Io-te aici oferta la RTLC: ClickNet Power (=12Mb) + TelZero (= 0 minute, pe care le poti consuma in ORICE retea, la ORICE ora!) - 10,5 EUR, adica vreo 48 de lei. Plus un upload beton, limitat superior la vreo 600 kb (in contract limitarea oficiala este la 1Mb). Basca niste preturi pe cinste la convorbirile telefonice: - Tarif rețelele fixe naționale (inclusiv Romtelecom) și Cosmote - 0,10 €/min (fără TVA) - Tarif rețele mobile naționale (altele decât Cosmote) si in rețelele fixe UE, rețelele fixe și mobile SUA și Canada - 0,15 €/min (fără TVA) Tarif rețele mobile internaționale UE - 0,30 €/min (fără TVA) Asa ca, babaieti, ciocu' mic, ca RTLC ruleaza big time! This post has been edited by dacis: 23 Oct 2012, 09:33 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mie-mi plac glumele bune.
![]() De la rds pot sa iau doar asa: net de 50 si tv extradigital, 29+32=61 lei (cu pachetele hbo ar fi 71 lei). E bine, nimic de zis, in conditiile in care canalele digitale nu sunt si nu vor fi codate. Dar pentru asta n-am nici o garantie. Si in caz ca le codeaza, astia n-au card de bagat in televizor. Am vutut-o original. La upc pot lua cu 62 lei pachetul mare de tv cu tot cu hbo-uri, net suficient si un card pentru al 2-lea televizor. Dar raman in continuare fara fotbal. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 23 Oct 2012, 10:34) Ca sa nu ramana derutat onorata audienta tin sa precizez ca acela este abonamentul de top pe care il ofera RTLC pentru net, celalte doua fiind ClicknetPlay, la 4Mb si ClicknetSurf, la 2Mb. Evident, cu diminuarea corespunzatoare a uploadului... Vrei sa trimiti un mail?... Il scrii seara asta, apesi send si probabil maine ajunge ((la Surf uploadul este ori de 128kb, ori de maaaaaxim 256kb) Surpriza mare e la tarife: astea-s ceva mai scumpe, ca nu pot fi imperecheate decat cu abonamente de telefonie standard. ClicknetPlay e 14,88 EUR, iar ClicknetSurf este 11,16 EUR. Cat priveste optiunile tale, daca chiar esti suporter adevarat (nu neaparat inrait!), du-te la RDS. In toate celelalte variante, ia UPC! Ori poate vrei sa servesti si tu nitel RTLC?!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Care fotbal? Ala de-l joaca CFR?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu, ala de-l joaca Dinam0.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(dacis @ 23 Oct 2012, 10:51) Ca sa nu ramana derutat onorata audienta tin sa precizez ca acela este abonamentul de top pe care il ofera RTLC pentru net, celalte doua fiind ClicknetPlay, la 4Mb si ClicknetSurf, la 2Mb. Evident, cu diminuarea corespunzatoare a uploadului... Vrei sa trimiti un mail?... Il scrii seara asta, apesi send si probabil maine ajunge ((la Surf uploadul este ori de 128kb, ori de maaaaaxim 256kb) Nu deruta lumea, chestia aia ii valabila la tine. QUOTE • Viteza serviciului Clicknet Power inclus în pachet depinde de tehnologia disponibilă în orașul tău și poate varia între 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20 și 22 Mbps (tehnologia ADSL), 30, 40 și 50 Mbps (tehnologia VDSL), ajungând până la 100 Mbps (tehnologia FTTB). Viteza reală disponibilă la adresa ta îți va fi comunicată de către reprezentanții de vânzări, atunci când vei fi contactat pentru procesarea comenzii online. Io am o baraca langa cluj, si singura optiune disponibila ii Clicknet, si merge bine, io am ala de 50Mbps. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
Io-te ca m-am uitat si eu mai atent si uite ce-am vazut. La mine ClickNetPower (net la maxim) inseamna 12 Mb, pe care dau la pachet cu telefon si TV cam 100 de lei pe luna. La altii, ClickNetPlay (abonamentul mijlociu) inseamna de obicei 12 ori 25 Mb (dar poate insemna si 50 Mb, ca si, la limita cealalta 6Mb) si costa cu 15-20 de lei mai putin.
Apoi, corect ii asta?!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
@domnu' Danut: Cum sa te multumesti cu net de 10 domne? Pai daca vrei sa vezi un clip HD pe iutub ce faci? Il pui la incarcat dimineata si te uiti la el seara? Sa zicem ca nu ai nevoie de viteza pentru download de la pescarie, dar chiar si navigatul normal ar fi neplacut la viteza aia.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
iutubu merge si la net de 2 mega.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La PDL.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Scuze, am uitat sa pun smile-ul
![]() |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Lasa. ca si io am editat
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Ce scrisesei? Ca nu vazui.
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
astia de la rds ma anunta pe mail ca schimba maine grila pe analogic...ba chiar au trimis si un sms. daca continua asa, sunt sanse sa intre pe drumul cel bun la capitolul relatii cu clientii.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
Mai exact, ce schimba?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pai pana acum se faceau schimbari si mucles, trebuia sa citesti pe forumuri ca ti se pregateste ceva. acum te anunta prin mail si sms. e un progres.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
Asta am inteles. De intrebat, am intrebat altceva.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Il schimba pe Base!
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
Aha, deci esti pa sistem analogic.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
dap. nu sunt microbist sa doresc sa vad meciuri in hd, iar daca vreau filme apelez la pescarie....foarte rar ma uit la tv
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 23 Oct 2012, 22:47) Pe siteul RTLC, la adresa mea (si sunt sigur ca si in contract tot asta) scrie: ClickNetPower -12 Mb; ClickNetPlay - 6 Mb; ClickNetSurf - 2 Mb Păi întrebam de locație pentru că mi se pare prea puțin, în mediu urban. Ori poate ești rural, și atunci se explică. Ai mei au RTLC VDSL. Decât 40Mb download cu 8 Mb upload. Partea mișto e că merge pe bune și constant la 40 cu 8, indiferent de zi și de oră (testat în nenumărate rânduri). |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Exact. M-am mutat de curand la tzeara sia trebuit sa renunt la RDS. Da au promis ca in maxim un an ajung si aici. Numai bine ca imi expira si contractul la RTLC.
Io la apartament aveam net de 100Mb, iar real din teste imi dadea intre 40 si 70 Mb. Zilele trecute am incheiat cuiva un contract tot in urbe, tot la RDS. Impresionant: download 90Mb, upload 60Mb. Cifre reale, obtinute de mine din cateva teste succesive. This post has been edited by dacis: 24 Oct 2012, 22:24 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:56 |