RDS - nesimtire curata!
![]() ![]() ![]() |
RDS - nesimtire curata!
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Decat la tine
![]() Acu vazui ca mai am un discoperi. |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io am si upc si rds. Ca si calitate a imaginii upc rulz.A devenit si comod de cand au card.La digi baga saturatie de culori la hd-urile lor ( inutile) si la NG. Digi World copiaza cu oaresce succes NG sau Discovery. Laifu ala ma depaseste.Io pricep ca minoriatea bozgoreasca tre sa aiba drepturi dar nu programe mai multe decat ale romanesti
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@cdadan: daca vrei sa descoperi subit cum iti dispare vreun canal pentru ca "istetii" de la erdeesh au decis ca fac un pachet "extra" cu ce era pana atunci inclus in abonament, daca vrei sa ai douaj'de canale maghiare in mijlocul Moldovei (ma rog, la voi la Cluj e explicabil) sau daca vrei sa urmaresti minunatele Digi 24 Afumati, Crevedia sau Poplaca uelcam to erdeesh world!
![]() This post has been edited by Garett: 22 Oct 2012, 17:11 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In unele zone nu exista alternative. In Pitesti au monopol. Si sa fiu sincer, internetul lor e cel mai bun pentru ce-mi trebuie mie, download de fisiere mari de pe torrente cu pana la 10 mega pe secunda, difuzeaza saracia aia de campionat intern pe canalele lor de sport, mai nou si tot ce tine de cupe europene. Eu oricum nu ma uit la teveu' decat daca e vorba de meciuri in ultima perioada, rar mai prind si cate un documentar interesant pe cate un post dedicat, da' cum eu nu am rabdare sa urmaresc la saptamana, e suficient sa vad la teveu' un pic din el, dupaia il dau jos pe tot de pe torrente si ma uit cand vreau.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De ce te mai uiti la saracia aia de campionat intern? Pentru Steaua?
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pentru Dinamo.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Esti maso
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ca sa nu mai mentionam aspectul cu suportul. La UPC sunt foarte foarte OK pe partea asta. Foarte amabili si prompti, nu cauta sa te prosteasca. Daca ai vreo problema care necesita interventia echipei de la ei te programeaza imediat (max. 24 de ore) si chiar se tin de cuvant. Si suna inainte de a veni.
Din cate inteleg la colegii care sunt pe la RDS e cam nasol. Adica daca merge totul e OK. Daca se intampla cumva sa ai vreo problema, ai fwtut un cal in pixda... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
Asta tine strict de zone. Pe mine m-au bransat la net in ajunul Pastelui, dupa ce am sunat cu o zi inainte sa ii rog asta.
De cate ori am avut probleme au fost relativ prompti, chiar daca nu prea-s ei foarte competenti per ansamblu. Adica a trebuit sa ma rog de o fatuca prin telefon sa trimita pe cineva sa ma mute in alt port din switch-ul de pe scara, pentru ca nu mai aveam link. Ea saraca, probabil invatata sa dea intai vina pe client "Probabil s-a ars placa de retea" "Nu s-a ars ca am pus acum alta si tot mort e". Daca mai ai si un router in combinatie, cum sunt niste probleme, cum dau vina pe router. Dar daca le combati prin argumente tampeniile, reusesc s-o scoata la capat pana la urma. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
E foarte normal sa faca asa.
La cati oameni atehnici suna acolo trebuie sa aiba un algoritm clar prin care sa incerce sa elimine greselile userilor. Daca se dovedeste ca lucrurile alea simple pe care le poate gresi userul nu sunt adevarate abia atunci se apeleaza la departamentul tehnic. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
yo9hnf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 May 09 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Pentru initiatorul topicului (din Oradea), dar si pentru ceilalti :
Pe site-ul ANCOM gasiti lista cu toti providerii de servicii de comunicatii din fiecare judet/sector. In Bucuresti cel putin, daca cautati, o sa gasiti O MULTITUDINE de provideri de internet prin fibra optica care dau si telefonie, dar si TV. Singurul mare inconvenient pe care il gasesc acestor firme este ca in caz de belele pe retea, garantat nu intervin la fel de promt la RDSul. RDSul cam in toata tara merge cu atenuarea maxima (posibila/admisibila) pe FO...poate din aceasta cauza in unele locuri serviciile nu sunt tocmai ok. Din punctul meu de vedere, provider de internet mai bun (pentru nevoile mele...desi mi-ar placea tare mult un IP static) nu exista. |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Io am avut zilele trecute niste meciuri cu astia de la rds, vroiam sa trec abonamentul de la cablu de pe numele tatalui pe numele meu, dupa multe vizite si ceva emailuri am reusit sa-l inchid.
Tot cu ocazia aia am vrut sa le dau stick-ul de net inaipoi, nu-l foloseam, m-am gandit ca poate are cineva nevoie, mai ales ca atunci cand l-am luat era cere f. mare. Surpriza a aparut cand m-au pus sa platesc abonamentul pe luna in curs iar stick-ul sa-l predau in perioada 1-5 ale lunii. Le-am spus ca nu mi se pare corect corect sa platesc un serviciu si sa nu pot sa beneficiez de el din moment ce le predau echipamentul...i-a durut fix in cot. Nervos rau, cand am ajuns acasa, le-am scris la opecisti pe site problema .... si surpriza ... peste cateva zile m-a sunat rds-ul sa-mi zica ca mi-au stornat banii, si ma pot duce la orice centru, la orice ora pana la sfarsitul luni sa le dau stick-ul. Apoi m-au sunat si la de opc sa ma intrebe daca s-a rezolvat. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cred ca de doua ori am avut probleme cu mediaboxul UPC, de fiecare data au reactionat ok. Insa: am iesit din perioada contractuala si fiindca platesc cam mult zic eu (87 lei pe tv digital fara hd, cu multe programe si net de 20, plus telefon pe care nici nu l-am instalat) am sunat sa-i intreb de sanatate. Cica va inregistram o cerere si revenim cu ofera in max 10 zile lucratoare). Au trecut vreo 12 zile lucratoare, am sunat din nou si am intrebat ce trebuie sa fac pentru a renunta la serviciile lor. In aceeasi zi am depus cererea de reziliere. A 2-a zi m-a sunat o tanti, ca hai sa vedem si mi-a propus cateva variante mai bune. I-am zis sa ma sune peste vre-o saptamana.
Acum analizand variantele: Upc cu plus: semnal ok, internet decent pentru nevoile mele, sunt prompti in caz de hibe Upc cu minus: n-au fotbal, canalele digitale si hd sunt codate, al 2-lea tv are nevoie de card care se plateste extra (instalare si taxa lunara) Rds cu plus: au fotbal, canalele nu sunt codate, pe al 2-ea tv pot sa prind absolut tot ce transmit ei fara costuri suplimentare Rds cu minus: sevicii slabe, sunt supraincarcati, netul lor e cam scump, mediaboxurile lor sunt mai nasoale. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(cdadan @ 22 Oct 2012, 20:41) Rds cu plus: au fotbal, canalele nu sunt codate, pe al 2-ea tv pot sa prind absolut tot ce transmit ei fara costuri suplimentare Io cand am plecat de la rds aveau canalele codate, fara decodorul lor nu puteam sa le vad chiar daca televizorul putea. This post has been edited by tribunul: 22 Oct 2012, 19:53 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Aceeasi poveste si aici: depinde de zona.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 22 Oct 2012, 20:41) La TV habar n-am, cel mult ii dau drumu sa fie ceva zgomot de fond in casa. Da la net ... supraincarcati, servicii slabe, net scump ... comparativ cu ce? ![]() Care is aia care au mai ieftin decat ei, ca's tare curios? Am netu de la ei de cand o intrat in cluj ... si am sunat la ei maxim de 2 ori, cand o avut pb din cauza celor de la electrica, daca astea is servicii slabe ... PS. Mai poti pune la plusuri, stick si net pe mobil gratuit, pt abonamentu de 39, plus acces la hotspoturile Digi, si sunt destule prin oras. This post has been edited by Serje: 22 Oct 2012, 20:20 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu personal sunt multumit de rds. Are anumtie lucruri pe care nu le gasesti la altii:
-internet foarte rapid; -digital +HD necodat (un mare plus din punctul meu de vedere); -internet mobil gratuit; Dezavantaje: -calitatea semnalului pe analogic; mult sub upc; -suportul - insa aici eu n-am intalnit companie din romania care sa exceleze la acest capitol; totusi situatia nu e chiar asa de rea: in 4-5 ani am avut 3-4 probleme (doar pe partea de internet; catv si telefon nici o problema) si cel mai mult a durat trei zile pana au venit si au rezolvat-o (timp in care m-am putut folosi de internetul mobil ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vecine, un prieten si-a pus rds anul trecut într-un bloc nou, pe capăt de Manastur. După ce au venit să lege cablul, a stat aproape 2 luni pe analogic, fără net. Si tipul e din ăla dependent de net. Într-un final s-a apucat de sunat pe la toate cunoștințele, să caute o pilă. Mediaboxul a venit după vreo 3 luni. Din lipsa de aparate. În tot acest timp, a plătit abonamentul întreg.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
In concluzie mergi pe UPC!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@cdadan - pai daca de la inceput aveai parerea asta despre RDS de ce ai mai intrebat? Sa-i faci de ras?
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cdadan |
![]()
|
Am un vecin care lucrează la rds, zice că rezolva instalarea cu tot ce trebuie în 2-3 zile.
N-am întrebat la vrajala, chiar vreau să trec la ei. M-am săturat să văd meciurile pe net. Dar nu știu cum să interpretez treaba aia cu canale necodate, si mai ales cât timp. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(mk2 @ 22 Oct 2012, 23:06) HD necodat In ce oras? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 22 Oct 2012, 23:17) Vecine, un prieten si-a pus rds anul trecut într-un bloc nou, pe capăt de Manastur. După ce au venit să lege cablul, a stat aproape 2 luni pe analogic, fără net. Si tipul e din ăla dependent de net. Într-un final s-a apucat de sunat pe la toate cunoștințele, să caute o pilă. Mediaboxul a venit după vreo 3 luni. Din lipsa de aparate. În tot acest timp, a plătit abonamentul întreg. In blocurile noi mai sunt probleme, ca nu prea ii lasa sa-si traga ei cablurile lor, ca la majoritatea is cablate de constructor (vai de capu lor), in multe cazuri stiu ca o refuzat sau o pus clauze in contract ca ei nu raspund daca pb ii de la cablaju din bloc. Pb cu echipamentele ii ... ca au multe cereri si nu fac fata. Da in general in cluj nu au pb cu reteaua, ca aici o facut-o de la zero in tot orasul, nu o preluat alte firme si sa mearga pe retelele facute de aia. Da raspunde la alea cu preturile ... ca's curios. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cdadan @ 22 Oct 2012, 20:41) Rds cu plus: au fotbal, canalele nu sunt codate, pe al 2-ea tv pot sa prind absolut tot ce transmit ei fara costuri suplimentare Si formulaunu. Asta si faptul ca dadeau si sticku ala, care nu se stie cand mai e nevoie de el m-au facut sa optez pentru ei. Sticku' s-o dus pe taramurile cu verdeata fix singura data cand am avut nevoie de el. Inca nu m-am deranjat sa ma duc pe la ei sa vad ce inseamna service. A, da. Primu' mediabox de mi l-o dat era bolnav. Cam o data pe saptamana trebuia sa rescanez lista de programe, ca se desincroniza. L-au schimbat fara vreun fas, ca stiau ca ar fi fost un lot cu probleme mai dragute. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu unu sint ofticat pa astia de la rcs , dupa ce au scos pe analogic multe canale inclusiv HBO ul pe care nu il platesc ( deci pachetul full cu doar 31 lei fara internet)
si am acasa mai multe TV-uri si un tuner la calculator , mi-au dat doar o cutie , si ma deranjaza ca trebuie sa stau cu doua telecomenzi , la tv am slot de common interface care exclude box-ul de la ei si nu mai stau cu telecomenzile apoi m-am luat de ei , ce fac cu tv-urile vechi le arunc ? si au zis ca merg cu cutia aia , i-am intrebat daca gratis , ei au zis ca trebuie sa platesc 5 lei pe luna pentru fiecare si sa am si mai multe telecomenzi ![]() ![]() de ar scoate toate timpeniile alea de programe care le-au bagat si ar baga ceva util ![]() sint foarte dezamagit a si decodoru HD se inchiriaza cu 10 lei pe luna sau il cumperi cu 350 This post has been edited by bygy007: 23 Oct 2012, 00:00 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai bine îl închiriezi. Cel puțin din punct de vedere al bulirii lui. Se strică? E al lor, să-l schimbe. Cel puțin așa e politica la UPC.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 22 Oct 2012, 21:13) Cu upc. La rds netul minim e de 50, dar eu nu prea am nevoie. Ma coafeaza foarte bine si ala de 10 sau 20, de la upc. La pachetul standard digital (la upc) cu net mic am primit oferta 40 lei cu tot cu tva. La ala mare cu hbo si altele extra + card de decodare pentru al 2-lea tv: 62 lei. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:49 |