RDS - nesimtire curata!
![]() ![]() ![]() |
RDS - nesimtire curata!
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Oct 2012, 23:04) Păi întrebam de locație pentru că mi se pare prea puțin, în mediu urban. Ori poate ești rural, și atunci se explică. Pe aici, romtelecomu o inceput sa-si modernizeze infrastructura primadata in mediul rural si la marginea oraselor si apoi in orase. Io in padure aveam VDSL si prin oras aveau in majoritatea locurilor doar ADSL cu viteze de doar lui Dan i-ar placea ![]() La ce preturi aveau ... era mai bine pt ei sa intre unde oamenii nu aveau alternativa. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 24 Oct 2012, 23:50) Speedtest,net si alte doua siteuri; servere din Madrid si USA. Alese aleator QUOTE(Serje @ 25 Oct 2012, 02:39) Tot ADSL am si io, la cativa km de tzentrul maretei urbe. Inteleg ca daca ma duceam mai departe aveam net beton. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
se pare ca vreau nu vreau, tre' sa raman cu rds. astia de la upc m-au informat ca pe zona aia (lujerului) nu pot sa ma rezolve. rds are monopol pe zona.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Astia au scos antenele si pe cablu? Ca aseara nu mai erau.
Ce ma fac fara antena3???? ![]() |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pedelist?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da cine se uita la latrine???
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai uitat să-i faci urarea pretenului tău.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci nu au disparut, s-au jucat astia cu frecventele. Eu fara antene supravietuiam, cu greu, dar reuseam, dar mutasera astia si desenele animate de pe la locul lor si m-a bagat ficioru-miu in sedinta ieri cand am ajuns acasa.
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai nu-i pui meciuri cu Steaua in locul desenelor?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
Joi la 20.00
![]() |
--------------------
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
la mine in cartier nu functioneaza cablu de vreo ora asa...
mai e cineva cu probleme in Bucuresti? sau e doar la mine-n bloc? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine merge.
De ce nu dai un telefon la ei? |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
suna numai ocupat...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Merg ca un bun samaritean, sa-mi achit la ghiseul erdeesh, factura lunii curente pentru net si ce sa vezi, mi se face o oferta asa ca la botu' calului (bine, oferta e mult spus): - Daca achitati 10 ron in plus la abonamentul lunar, aveti net cu viteza nush de care si vi se ofera vestitul stick pt. net mobil.
Asa ca se isca un amalgam de intrebari: - Merge in catunul nostru, bla bla bla ? - Merge, in toate orasele mari ale tarii , bla bla bla - Zic ok, da sa mearga... Bun, bate tanti aia pe tastatura, nu stiu ce modificare de abonament si da sa imprime noul contract pe foaie A4... timp in care intreb si eu: - Da stick aveti? Raspuns sec: NU, dar tre'sa primim... ![]() ![]() ![]() La care un nene in spatele meu, auzind toata discutia zice: - Pai doamna, nu aveti pe stock stickuri din alea de azi primavara ![]() La cele auzite (nu ca n-as sti de problema lor, insa m-am facut prost atunci pe loc) i-am zis duduiei: - Tanti nu are rost sa mai imprimi nimica, ca renunt de buna voie... la marinimia d-voastra (kkmas pe erdeeshu'vostru) ![]() This post has been edited by dan22y: 12 Nov 2012, 20:59 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
ady77 |
![]()
|
Mie mi-a expirat contractul de cand imi dau stickul
![]() ![]() |
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Same shit here. Din octombrie anu trecut incerc sa fac rost de-un stick d-asta....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu m-am dus si tot asa mi-au zis, ca n-au stick-uri. Si vad eu o punga plina cu stick-uri din alea si-i zic la tipa "Cum n-aveti? Ca punga aia e plina" Raspunsul m-a naucit: "Pai alea sunt second hand, sunt returnate de cei care au renuntat la abonament" dar nu cat sa nu pot sa o intreb din nou: "Pai si ce au? Nu functioneaza?" "Ba functioneaza, dar... vreti unul second hand?" Avea aia niste ochi cat cepele. Si-i zic "Da, daca functioneaza, nu-i nicio problema" la care imi zice, pe cand imi cauta unul, "sunteti primul care accepta un stick deja folosit".
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu din mai 2010
![]() This post has been edited by ady77: 12 Nov 2012, 21:22 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Markos: in afara de o zgarietura pe partea din spate a capacului, n-avea stickul ala nicio problema. Merge bine si in ziua de azi, dar am mutat cartela in altul care mi-a ramas amintire din Rusia si care nu se incalzeste asa tare ca si cel de la RDS (generatie mai noua, desi tot Huawei)
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
mie mi-au dat stick-u' pe loc..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Așa pățesc femeile.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Auzima, astia nu au sticuri, asta stiu. Da' daca le ceri doar SIM-ul ala de date ti-l da? Ca or'ce telefon oleaca mai rasarit poate fi folosit ca modem.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
de fapt lu' barbate-meu i l-au dat..
eu doar il insoteam.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Si io l-am dat inapoi ca nu-l foloseam (statea in cutia de carton) ... am zis ca poate il primeste unul care sa-l foloseasca.
Faza tare ie, daca vrei sa-l dai inapoi, ca trebuie sa-l predai in perioada 1-5 ale lunii si sa platesti abonamentul la el pe luna in curs in avans. La 7-8 km de Bucuresti semnalul ie f. slab trebuie sa te misti ca sa prinzi o liniuta iar in casa ie mort complet. Daca faci abonamentul si nu ai semnal in zona in care vrei sa-l folosesti te speli cu el pe cap un an ca nu poti sa-l dai inapoi fara sa platesti suplimentear. This post has been edited by tribunul: 13 Nov 2012, 21:27 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Io l-am primit moca, pe motiv ca mi-am luat Fiberlink 2.
Si nu-l primeam, daca nu era un sediu de-al lor suficient de in drumul meu incat sa-i frec destul la melodie. L-am setat pe linux, pe vindoz, o mers linistit pe ambele, l-am verificat ca merge, si l-am trantit in geanta. Cand in sfarsit am avut nevoie sa-l folosesc, prin concediu, s-a trezit sa nu mai aiba chef de joaca. L-am trantit inpoi in geanta, cu binecuvantarile de rigoare, si l-am uitat acolo inca vreo cateva luni. Saptamana trecuta mi-am adus aminte de el si m-am dus sa mi-l schimbe. Contrar asteptarilor, nu chinezaria de modem era cu probleme, ci sim-ul era bulit. In fine, amu' merge iar. Probabil tot pana o sa am nevoie de el ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 13 Nov 2012, 21:08) Auzima, astia nu au sticuri, asta stiu. Da' daca le ceri doar SIM-ul ala de date ti-l da? Ca or'ce telefon oleaca mai rasarit poate fi folosit ca modem. Teoretic ... da, nu vad de ce nu ar da doar sim-u, si stick sa-ti dea cand primesc. QUOTE(tribunul @ 13 Nov 2012, 21:26) Daca faci abonamentul si nu ai semnal in zona in care vrei sa-l folosesti te speli cu el pe cap un an ca nu poti sa-l dai inapoi fara sa platesti suplimentear. Pai poti testa inainte sa-ti faci abonament, mergi si le ceri unul de test, sa vezi daca au acoperire unde vrei tu sa-l folosesti, ti-l dau 2-3 zile, teoretic, practic se poate si vreo saptamana ... daca vorbesti frumos. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Serje @ 14 Nov 2012, 02:04) Pai poti testa inainte sa-ti faci abonament, mergi si le ceri unul de test, sa vezi daca au acoperire unde vrei tu sa-l folosesti, ti-l dau 2-3 zile, teoretic, practic se poate si vreo saptamana ... daca vorbesti frumos. Ba sa am iertare, nu-i chiar asa. Inainte de a face un contract ei sunt obligati sa verifice daca au semnal, adica daca pot furniza serviciile contractate. E treaba lor, nu a ta. Daca ai facut contract si constati ca ei nu pot furniza serviciile, asta-i cel mai temeinic motiv de a rezilia contractul, fara nici un fel de penalitati, oricand. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:31 |