Martie 2011, Romania iese din recesiune
![]() ![]() ![]() |
Martie 2011, Romania iese din recesiune
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
linkguta fa si tu un rezumat.
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Romanii nu-s japoneji sau japoneji nu-s romani.
This post has been edited by tribunul: 28 Mar 2011, 16:10 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ghinionul nostru sau norocul lor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cum a rămas? Sărbătorim vineri ieșirea din criză?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pedeleii sarbatoresc de vreo luna non-stop...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Voi tot nu ati iesit ma din criza?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
Ma tu ce faci in avatar? Te pisi pe ea criza?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Inca aproximativ 84 de ore....si iesim din criza!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pregatiti caviarul, raciti Dom Perignon-ul si sa incepem numaratoarea inversa. Traiasca Guvernul Romaniei in frunte cu Premierul boc care (fara virgula) la lumina farului calauzitor aflat la carma tarii au reusit sa ne scoata din aceasta criza. Sunt tare curios cum o sa arate criza inceoand cu luna aprilie....dar ce mai conteza.....bine ca iesim din asta. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bai a zis domnul prim-ministru cand isi cumpara pantofi din Pitesti(apropo, de ce nu ma anuntati si pe mine in avans, stiti doar ca am toporul in portbagaj) ca iesirea din criza nu inseamna si iesirea din recesiune.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ptiu, și io care trăiam, speram da' nu-mi imaginam...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cand sarbatorim mormantu lui poc cu base ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 28 Mar 2011, 09:35) Pentru sanatatea dvs. evitati consumul de sare, zahar, grasimi, alcool, cafea tutun, manele, antene si irealitatea... adita, mai pune mina si tu pe o carte, mai du-te la un teatru, nu mai primi mura-n gura toate mestecaturile latrinelor... This post has been edited by george_scala_2004: 28 Mar 2011, 14:33 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 28 Mar 2011, 15:11) Pentru sanatatea dvs. evitati consumul de sare, zahar, grasimi, alcool, cafea tutun, manele, antene si irealitatea... adita, mai pune mina si tupe ocarte, mai du-te la un teatru, nu mai primi mura-n gura toate mestecaturile latrinelor... Ce legatura are postul meu cu cartile, teatrul sau cu consumul de sare, zahar, grasimi, alcool, cafea tutun, manele, antene si irealitatea? Ti-am cerut sa faci un rezumat, ca ai dat un link de 70 de pagini si unii din noi mai si muncesc. Oricum diferenta dintre noi doi este ca eu imi prezint ideile mele, tu prezinti doar linkuri. This post has been edited by ady77: 28 Mar 2011, 14:49 |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai alergie la linkuri.
Muncesti prea mult. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija, ultimul care se lauda ca munceste fuoarte mult a disparut.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
E clar: ne pregatim pentru o crestere economica vertiginoasa!
QUOTE(presa) România a ajuns la minimul de salariați din ultimii 50 de ani: 4,095 milioane. http://www.zf.ro/profesii/romania-a-ajuns-...a-buget-8106217 This post has been edited by zanzie: 29 Mar 2011, 08:30 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Istoria consemneaza si alte recorduri, neincluse in ultimii 50 de ani. Nu disperati!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Corect, iar sloganul portocaliu are acoperire in realitate. Sa traiti bine!
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE Taxă pe banii de la sapă: impozit de 16% pentru cei care angajează zilieri Cei care angajează zilieri ar putea plăti impozit de 16% pentru lefurile acestora. Decizia aparține deputaților din Comisia de muncă. Parlamentarii au stabilit și câți bani trebuie să primească un zilier: nu mai puțin de 2 lei pe oră, dar nici mai mult de 10 lei. Ministrul Muncii, Ioan Botis, a venit special la Comisia de muncă pentru a susține acest proiect. "Există un registru special de evidență pentru zilieri și în acest registru special zilierul trebuie să semneze dimineața și seara, când primește plata pentru ziua respectivă. În aceste condiții, angajatorul trebuie să depună 16% în luna a doua după efectuarea plății către zilier", spune Botiș. Decizia finală o va lua plenul Camerei Deputaților. A gasit pedeleul unde sunt restul muncitorilor. Au plecat toti la prasit. Numai de-al dracului, ca sa iasa statisticile prost. p.s. Care aveti bunici la tara, nu uitati sa le duceti registru de asta, sa aiba cum plati impozitele. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
Zilierii sint platiti si dimineata si seara?
![]() Idiotii astia habar n-au cu ce se maninca problema asta! Fara cele de mai sus nu-ti vine nimeni la munca cu ziua (scurta de lucru). This post has been edited by corbex: 29 Mar 2011, 10:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Un contract pe drepturi de autor merge la fix in cazul zilierilor, mai ales din constructii. Eventual cu clauze de neconcurenta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
x.fun |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 26 October 10 ![]() |
Ca tot era vorba de acea taxa de 16%, am avut si eu o mare surpriza la un centru de colectare fier vechi.
Am dus 2 calorifere la un interval de 3 zile.Acelasi pret pe kg in ambele dati,numai ca sumele care le-am incasat erau diferite. Prima data mi-au dat cum a trebuit.Greutatea caloriferului x kg de fier. A 2 a oara, m-am trezit cu -16% ca e vorba de un venit nedeclarat si am mai vazut -3% ceva de mediu. What`s next... ![]() |
--------------------
Fiat
Stilo SW
2006 , 1.9 MJT
- VN - ?? - ???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:44 |