Martie 2011, Romania iese din recesiune
![]() ![]() ![]() |
Martie 2011, Romania iese din recesiune
dandee |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pen-ca tara are nevoie de tinichigii chelneri si curve. Aceste meserii nu necesita cunostinte in domenii inutile .
Acu mai e problema ca spuma patriei era cam slaba la materiile astea si-s ranchiunosi iar ministrul invatamantului e un fel de inginer care are migrene sau adoarme cand aude de Sasha Gutmann si Madagascaru e o destinatie low cost in extrasezon. Sa moara cine stiu io ![]() PS Pentru prezident geografia se face dupa voiaje dupa birturile bordelurile si bazarele din porturi ![]() This post has been edited by bion: 1 Mar 2011, 20:39 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu stiu.. sunt prea grele?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca sa nu se mai afle ca Timisoara a fost in imperiul kezarro-kraiesc. Nici unde e nu-i nevoie sa stii, te duce jipiiesu'.
This post has been edited by corbex: 1 Mar 2011, 20:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
am informatii ca asa va fi... macar eu nu l-am votat! mi s-a impus (pt cine a citit Sven Hassel un dialog intre Batrnu si Heide)
se doreste ca viitoarele generatii sa fie de prosti, pt ca sa fie usor de manipulat This post has been edited by dandee: 1 Mar 2011, 22:24 |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
da.... de aia au si aparut etnobotanicele astea. Ca sa manipuleze mai usor guvernu (am auzit eu la Realitatea)
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
La aia de acu vreo 3 pagini. M-am incurcat intre ele
![]() |
--------------------
.
.
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
pai vezi ca nu esti bun de postac?! te incurci in pagini, intrebi pe aici pe forum de unde iti iei banii...
|
--------------------
...
..
|
|
FLP |
![]()
|
Asa postaci, asa partid =))
|
--------------------
.
.
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nici postacii din ziua de azi nu mai sunt ce au fost odata...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aflocis e numai unu'
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
up?
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ninge.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
iarna nu-i ca vara!
![]() |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
Primele semne de redresare: se misca iar creditarea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
neumann |
![]()
|
cica s-a amanat din cauza vremii nefaorabile
QUOTE Ion Tiriac: Iesirea din criza va fi in 2012 |
--------------------
...
..
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sigur am iesit din criza ca astia deja s-au reapucat de construit. Intr-o saptamana au demolat fosta fabrica de scule IUS (care se afla foarte aproape de centrul orasului) si imediat au curatat locul urmand probabil sa inceapa constructiile. La fel luna asta au terminat 3-4 blocuri de 10 etaje langa Spitalul Judetean Brasov (la fel de aproape de centru).
Deci e de bine ![]() Ma simt mult mai bogat ! ![]() This post has been edited by Shush: 6 Mar 2011, 19:06 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
tov dijinte` dar n-au iesit : unii din evul mediu altii din comunism si o gramada din Basarabia
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
E oficial: daca si marele guvernator Mugur Isarescu sustine ca am iesit din criza, inseamna ca asa e.
QUOTE(presa) Isărescu a devenit optimist: Începe un nou ciclu de creștere Guvernatorul Băncii Naționale spune că economia s-a stabilizat și va avea anul acesta un plus de 1,5%, iar la anul vom sări la o creștere de 4-5%. http://www.zf.ro/eveniment/isarescu-a-deve...restere-8048644 Deci terminati odata cu lamentarile! ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se referea la cresterile salariale de la BNR.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
adica sa ma pregatesc de tva 19%, scos forfetarul, taxa de inmatriculare zero pentru oeuro 5, impozite ca-n 2007, 3 lei euro?
|
--------------------
*
*
*
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
Dupa cea mai crunta criza care a zguduit tara în ultimii 80 de ani, avionul numit Romania a fost adus în siguranta la pamant. Pardon, la sol.
Cine sunt cei care au reusit acest miracol? O mana de oameni hotarati, priceputi si devotati. Emil, Nutica, Vasile, Ionel si altii. Cu o singura parasuta la bord, au salvat avionul! Imi fac mea culpa ca n-am avut încredere totala în ei! Scuze vijelie, corbex, FLP, aflocis, extensie si care mai sunteti, ca am pus la îndoiala judecata voastra dreapta. Am gresit ![]() Dar sa lasam în urma greselile trecutului si sa ne pregatim pentru belsugul care va urma, în armonie si cu voie buna! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Am dat report pentru inchiderea topicului. Nu mai e nimic de spus.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De 1 Aprilie puteti inchide topicu', pina atunci suntem inca-n martie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lazaroiu: "Boc e un erou!"
L.E. Pardon, am incurcat topicul, trebuia la imbecili. Da' merge si aici. This post has been edited by DragosP: 10 Mar 2011, 12:34 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:50 |