Martie 2011, Romania iese din recesiune
![]() ![]() ![]() |
Martie 2011, Romania iese din recesiune
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Da, daca te uiti atent, se vede cum a inceput deja sa iasa.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Numai pesimisti pe-aici
![]() Asa nu rezolvam nimic. Rade vijelie cu curu' de voi. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.016 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
El e ud și ea e rea.
|
--------------------
-
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Filip @ 25 Feb 2011, 00:34) Si mi-e dor si de Domnul Marty, ca nu l-am mai vazut de multa vreme! ![]() ![]() <span class='edit'>25 Feb 2011, 00:44:</span> QUOTE(C a t a l i n @ 25 Feb 2011, 00:41) Voi nu aveti nevoie de mateloti pe-acolo? Ca am eu cativa elevi care vor sa devina "lupi de mare", vin de la liceu de profil... This post has been edited by dragoselu: 24 Feb 2011, 23:47 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Doar de sex feminin.
|
--------------------
-
-
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
o sa astept ziua urmatoare, cand baselu o sa anunte ca iesirea din criza a fost doar o pacaleala de 1 aprilie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 24 Feb 2011, 23:38) Apropo de cercetarea asta.. m-am tot întrebat cum dracu' de apar în presa articole pe banda rulanta cu tema "cercetatorii britanici au descoperit ca <aici bagati voi orice ineptie posibila>"? Am sapat un pic pe net si am descoperit o chestie interesanta: un procent (deloc de neglijat) din taxele si impozitele firmelor si (mai ales) ale companiilor britanice datorate statului pot fi virate catre anumite institute de cercetare (erau cateva sute pe lista, cam toate contin în titulatura cuvintele "Royal" sau "University", de multe ori ambele). Alt procent (la fel, deloc de cacao) poate fi virat catre o multime de fundatii si asociatii caritabile. Aici predomina cuvintele "Save", "Hope" si, evident, "Royal" si "Majesty". Plus o gramada de ducese, lorzi, siri si ce mama lor mai au pe-acolo. Bine, astia îsi permit, nu-s flamanzi dupa orice banut ca guvernul boc. V-am zis doar ca fapt divers ![]() This post has been edited by Markos: 24 Feb 2011, 23:56 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(vet @ 25 Feb 2011, 00:49) o sa astept ziua urmatoare, cand baselu o sa anunte ca iesirea din criza a fost doar o pacaleala de 1 aprilie. ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu de fericit ce voi fi ca am iesit din criza o sa incerc prin vara sa plec pe mare, cum bine zice C a t a l i n, fotograf pe un vas de croaziera.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Ei hai, nu te enerva acum
![]() Repet, a fost doar o paranteza. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
A fost vreodata criza ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ăștia de pe mare nu știm cum să ne lăsăm mai repede, și voi vreți aici? Nu e deloc așa bine cum poate pare. Iar banii adevărați tot la uscat se fac. Succes!
|
--------------------
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cdadan @ 24 Feb 2011, 23:21) Pai n-auzi ca la Ranca 2 i-am zis sa taca dracu' din gura ca ma doare capu'?QUOTE(dragoselu @ 24 Feb 2011, 23:22) Cunosc destula lume care are masina de cateva mii de Euro, dar nu se gandeste deloc sa aiba o locuinta proprie si nu una inchiriata... Asta cu casa-n proprietate mi se pare o mare basina! A, c-o mostenesti, asta-i altceva. Da' nu-nteleg de ce sa ma-nham la credite pe zeci de ani de zile pentru un lucru care in citiva ani n-o sa-mi mai placa? Stau cu chirie, dau aceiasi bani, nu mai am bani - ma mut unde-mi permit, ma plictisesc - ma mut in alta parte, am nevoie de spatiu - ma mut la mai mare...![]() QUOTE(dragoselu @ 24 Feb 2011, 23:42) ![]() This post has been edited by Marty: 25 Feb 2011, 09:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 25 Feb 2011, 01:00) Domnu' Markos, vezi ca astia de la magazinul Fiscului au un cap de TIR de vanzare! Marca MAN, diesel 4 timpi, albastru, inmatriculat R. Moldova, la 33.150 lei. Citeste aici : http://www.viata-libera.ro/articol-Superof..._la_Fisc_2.html Poate te intereseaza. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La mine nu inca, astept ziua de luni sa vad daca se repeta minunea. Daca nu...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
luni mai faci un plin???
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Feb 2011, 23:12) Ca-l calc pe cap pe nenorocitu' asta daca-l vad vreodata in fata ochilor. E un argument suficient de valid? Io-ti dau adresa, in rest te descurci. Ai de calcat pe cap doua BMW-uri pline cu gealati. Chiar le-am zis odata "de ce nu-l lasati singur 5 minute, sa vedem cat il iubeste lumea?". Se uitau lung la mine. apartament_boc.jpg ( Size: 589.53k ) Number of downloads: 253 In poza asta e ala galben de sub reclama, nu ala incercuit BLOC_BOC1.jpg ( Size: 112.38k ) Number of downloads: 282 Na si intrarea Bloc_Boc_2.jpg ( Size: 122.35k ) Number of downloads: 277 ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Toporisca o am in portbagaj, motorina imi mai trebuie...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:08 |