Plafoniera LOGAN, Nu merge plafoniera
![]() ![]() ![]() |
Plafoniera LOGAN, Nu merge plafoniera
Balaurul |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
- AG-52-MMN
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
La dealer a functionat?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Balaurul |
![]()
|
Am verificat si eu componentele majore. Nimicuri de genul acesta nu am verificat. De ce intrebi ? Cu ce ma mai ajuta acum ?
|
--------------------
Dacia
1300
- AG-52-MMN
|
|
Ettore |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 August 05 ![]() |
Problemele pot fi cat se poate de variate, mai intai poti verifica folosind un volmetru sa vezi daca ai tensiune, daca nu ai tensiune, repede la garantie, nu se merita sa-ti bagi nasu in ea cel putin acum.
Daca vine tensiune atunci e plafoniera de vina (desi mi-e greu sa cred ca ea-i de vina) |
--------------------
Cu mandrie LOGAN 1.4
LOGAN 1.4 Laureate
- Prv. Sorry
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Balaurul @ 5 Aug 2005, 14:53) Am verificat si eu componentele majore. Nimicuri de genul acesta nu am verificat. De ce intrebi ? Cu ce ma mai ajuta acum ? Lasand la o parte supararea ta, eu as mentiona ca masina ESTE IN GARANTIE. Adica te duci la garantie si trebuie sa-ti repare autoturismul GRATUIT.In alta ordine de idei, eu as intreba 2 lucruri: 1. Se reseteaza ceasul din bord in momentul in care scoti cheia din contact? 2. Becuri in plafoniera ai? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
adica sa iti traduc eu cam ce banui eu ca a vrut Klaus sa zica
1.e uch bulit 2.nu ai becuri dar parca ai zis ca ai... nu Klaus ? ![]() |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
YipMan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
Ai ghinion. Eu tot ieri am luat masina si se aprind plafonierele, acum nam avut timp sa vad si daca se stinge cand inchizi usa, dar sper sa se stinga , cei drept numai aia mare cam vazut ca numai aia are 3 pozitii la buton ON - USA - OFF. Aia mica are ON - OFF
|
--------------------
Logan
Laureat 1.4 Egee
- provizoriu
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(avathan @ 5 Aug 2005, 16:08) adica sa iti traduc eu cam ce banui eu ca a vrut Klaus sa zica 1.e uch bulit 2.nu ai becuri dar parca ai zis ca ai... nu Klaus ? ![]() 1. Gresit... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16984398 2. Lasa, ca de ieri pana azi a scos si a bagat cass-ul sub scaun fara numar, de la nasu mare, asa ca eu nu prea cred tot ce se scrie pe aici, ca am vazut eu cam care-s starile de fapt si care sunt apoi descrierile... QUOTE(Balaurul @ 5 Aug 2005, 14:35) Eu de fiecare data cand ies din masina, bag casetofonul sub scaun. Si bineinteles ca il uit acolo si la o frana mai brusca imi intra sub pedale. Tare, nu ? Mai sunt si pe aici niste informatii: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=8223 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
klaus |
![]()
|
Nici o noutate pe interval? Ca lumea parea suparata rau si pusa pe fapte mari...
Mentiune: Autoturismele noi vin cu siguranta F28 mentionate de mine in atatea topicuri NEMONTATA. In nota tehnica de pregatire a autovehicului inainte de livrare exista DE 2 ORI mentiunea ca trebuie montata acea siguranta. Deci acea siguranta trebuie pusa la locul ei de dealer, nu este din fabrica... Siguranta raspunzatoare de: - tablou de bord - radio auto - partial UCH - plafoniera E, daca ai verificat-o, care a fost rezultatul? Nu-i asa ca se aprinde plafoniera dupa ce ai montat siguranta? PS: ma innebunesc dupa topicurile astea cand vine cate unul si arunca cate o piatra si dupa aceea se da la fund... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
La al cui fund?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Balaurul |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 8 Aug 2005, 18:03) Nici o noutate pe interval? Ca lumea parea suparata rau si pusa pe fapte mari... Mentiune: Autoturismele noi vin cu siguranta F28 mentionate de mine in atatea topicuri NEMONTATA. In nota tehnica de pregatire a autovehicului inainte de livrare exista DE 2 ORI mentiunea ca trebuie montata acea siguranta. Deci acea siguranta trebuie pusa la locul ei de dealer, nu este din fabrica... Siguranta raspunzatoare de: - tablou de bord - radio auto - partial UCH - plafoniera E, daca ai verificat-o, care a fost rezultatul? Nu-i asa ca se aprinde plafoniera dupa ce ai montat siguranta? PS: ma innebunesc dupa topicurile astea cand vine cate unul si arunca cate o piatra si dupa aceea se da la fund... Ce ai frate ? Ceva personal ? Se poate rezolva... Am pus si eu o intrebare... De aia e forum, nu ? Ce vroiai, sa iti dau o inghetata ? |
--------------------
Dacia
1300
- AG-52-MMN
|
|
klaus |
![]()
|
Nu draga, nu sari asa... As fi dorit o constatare... Ai constatat de la ce era? Ca intr-o saptamana s-or fi rezolvat cate ceva..
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Balaurul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
- AG-52-MMN
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Balaurul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
- AG-52-MMN
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Hai mai, te rugaaaaammmm !!!!!!!
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
klaus |
![]()
|
Eu cred ca are o jena sa recunoasca faptul ca avuseram dreptate... Cum mai, niste cetateni de pe internet sa ii spuna rezolvarea la problema? Pai se poate? Asta era o problema ce trebuia supusa Institutului National de Analiza a Autoturismelor.
Oricum, retinem modul extrem de sociabil si filantrop si plin de solicitudine pe care il are domnul Balaurul. O fi de la probleme cu comunicatiile mobile, stiu eu... Pe viitor aceeasi solicitudine o sa o avem si noi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Tov. Balaurul a incalcat legea lui Om*
![]() *h omis intentionat |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
lapescuit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
toti vrem solutii rezolvari dar cand e sa contribuim cu ceva ... aaaaaaa, pai stai nene ca am rezolvat problema. ce va ft pe voi grija cum si ce? doar nu aveti aceasi problema.
eu cred ca pur si simplu avem a face cu acel "miserupism mioritic" si de care nu reusim sa scapam sau... nu vrem. fara suparare, dar e ploios afara. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Acum pe bune, dar ar fi fost frumos si normal sa vina si sa scrie macar o fraza "era siguranta, sau nu aveam bec in plafoniera" sau cine stie ce o fi fost de fapt, dar sa spuna pentru ca poate i se iveste si altuia problema asta si poate invata din chestia asta. Nu e primul forum pe care intru, dar e cam primul pe care vad chestii din astea. Si nervi intinsi la maxim mai mult decit pe forumul asta la fel nu am mai vazut altundeva. Foarte frumos, imi place.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
gallax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 April 05 ![]() |
O intrebare stupida: Preference sau Ambiance au si ele comanda plafoniera pe usi deschise? Va intreb ca am un prieten cu un Preference, si oricat am incercat n-am reusit sa-i fac plafoniera sa se aprinda cand deschizi usa (altfel se aprinde daca dai de buton).
Multumesc mult! |
--------------------
Opel
Corsa 1.5DTI
- :)
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
un raspuns nestutpid
![]() ![]() inrtrebare stupida: ai setat butonul pe pozitia din mijloc ca sa se poata aprinde? |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
gallax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 April 05 ![]() |
Multumesc pentru raspuns! Stiu ca am ajuns intr-o seara pe la el si am incercat cam toate combinatiile buton plafoniera/usa... insa am lasat-o balta pana la urma ca nu stiam daca are respectiva optiune activa, si n-am vrut sa-l sperii. O sa verific din nou imediat ce ma intalnesc cu el.
Toate cele bune! |
--------------------
Opel
Corsa 1.5DTI
- :)
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
oarecum offtopic:pot inlocui plafoniera de la un laureat(care am observat ca are 2 butoane pentru lumina fata stanga si fata dreapta) cu plafoniera mea care e simpla?
|
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
oarecum tot offtopic: eu(preference) pot sa imi pun de laureate in sus(asa a zis nenea de la dacia) deci nu vad de ce nu ar merge si invers
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge fara probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
de fapt problema este de upgrade nu downgrade.Deci vroiam sa-i iau masinii de la serv plafoniera(este laureat) si s-o pun pe a mea care este preferance
|
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum ti-am mai spus merge fara probleme. Am facut si eu modificarea asta.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
RTZone |
![]()
|
merci frumos andrei.
|
--------------------
Logan
Ambiance
|
RTZone |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Ambiance
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |