probleme cu apa, probleme cu apa
![]() ![]() ![]() |
probleme cu apa, probleme cu apa
Andyno |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|||
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Am facut rost de vas de expansiune de la o Toyota, furtune, vaporizatorul si electroventilatorul de la un Touareg, o termocupla cu doua plaje de deschidere (88-83, 92-87) de Fiat.Astept vreme buna sa ma apuc de treaba. Am nevoie de o sugestie. Am radiator de aluminiu cu capace de plastic; am locasul pt termocupla dar nu este decupat. Daca il decupez trebuie sa-i fac filet, sau are piulita inauntru?
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
mihai7575 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 1 December 10 From: SLATINA ![]() |
QUOTE(Danut 88 @ 18 Mar 2011, 00:40) Am facut rost de vas de expansiune de la o Toyota, furtune, vaporizatorul si electroventilatorul de la un Touareg, o termocupla cu doua plaje de deschidere (88-83, 92-87) de Fiat.Astept vreme buna sa ma apuc de treaba. Am nevoie de o sugestie. Am radiator de aluminiu cu capace de plastic; am locasul pt termocupla dar nu este decupat. Daca il decupez trebuie sa-i fac filet, sau are piulita inauntru? Daca e astupat din fabrica,sigur nu are filet ptr termocupla in el,atunci nu ai decit sa-i pui 1 radiator de cupru,cu locas de termocupla,mic sau mare. |
--------------------
Dacia 1300,
dacia solenza,
1981,2004 |
|
stoica_mariush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 February 11 ![]() |
sal am revenit cu alta problema:de ieri a inceput sa mi se opreasca motorul din mers si om vazut ca era plamanu l rece sloi iar apa era ridicata la maxim in bord cand m-am uitat la vas era plin si cand o aerisesc numi vine apa cu presiune cum venea d obicei doar intrerupt,cand nu iese pe aerisitor se ridica in bord si bolboroseste in borcan.
Iam schimbat iar termostatul j tot asa face va rog daca stie cnv il astept cu rasp cat se poate de repede ce poate fi?? garnitura de chiulasa sau boltul de la pompa de apa?? |
--------------------
Dacia1310
Dacia1310
an1997 dacia 1310
- IF-03-HPL
|
|
micri |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 22 January 08 ![]() |
am si eu o nedumerire. am pus in locul vechiului vas de expansiune un vas de SN . totul este fain ca nu mai poate fierbe motorul insa mie imi consuma antigelul iarna. vara nu ma ating de el , nu completez.
de cand a venit frigul complactez cu antigel mai mereu. oare une poate fi problema? This post has been edited by micri: 22 Mar 2011, 10:51 |
--------------------
dacie
1310TLX
1988
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
micri verifica toata insatlatia de racire,furtune,colierele le mai strangi radiatorul sa nu fie umed pe margine,pompa de apa sa nu curga
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Kiraly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 921 Joined: 21 May 10 ![]() |
Micri cred ca undeva la caloriferul de incalzire sau la cunducte.vara e inchis...poate ca picura undeva
|
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- BH 90 PUP sufli in jigler pui o sarma si gata!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 05:41 |