Tovarasi din toate judetele, uniti-va, sa-i suflati in lumanari
![]() ![]() ![]() |
Tovarasi din toate judetele, uniti-va, sa-i suflati in lumanari
stabil777 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Zi mai pe scurt ca eu nu inteleg exact ce vrei. Si nu imi dau seama daca faci doar propaganda sau chiar zici ceva serios.
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Vreau schimbare totala de sistem , de conducere , cu un sistem nemaiauzit, nemaipomenit numit AUTOCONDUCERE, adica ne conducem singuri ,fara politicieni, deocamdata nu fac propaganda, testez, vreau sa vad alte pareri, solutii, dar daca cineva are inspiratia sa explice , cum ar putea lua fiinta un sistem nou,adica cel mentionat ,daca ar fi bun daca s-ar autosustine, intretine!
Uite un exemplu, se spune de catre biologi ca lacustele nu au conducatori si totusi ele reusesc sa calatoreasca in mod armonios organizat. Natura ne ofera multe exemple de viata dupa care sa ne ghidam si invatam. Cu mijloacele existente , internet, telefonie, radio, tv , nu exista un alt sistem de vot decit cel actual? |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE AUTOCONDUCERE, adica ne conducem singuri ,fara politicieni QUOTE Cum de statul a permis, permite unui singur om sa acumuleze averi de milioane de dolari? QUOTE Salariul decent al oricarui roman,este in buzunarul unui bogatas dasta idiot care a strins milioane de dolari,euro! QUOTE Tot acel top300 le-as confisca 95%. QUOTE Sa gasim o cale de atac , de repliere , de organizare de adunare, de ascundere si imprastiere rapida astfel incit acest dusman crunt numit politica sa fie scos pe tusa , infrint, inlaturat pt totdeauna! QUOTE Noi suntem Poporul ,ei sunt niste bogatasi lacomi Inchipuiti-va cum o astfel de fiara lacoma si perfida se scalda in salariile furate a un milion de oameni,sau poate 500 de mii de oameni! QUOTE Acel om nu este mai destept ,este un altfel de om este un drac lacom care se infrupta din marea turma de animale nevinovate Ahem, exista teoretic un astfel de sistem de autoconducere care sa respecte CEL PUTIN partial conditiile enumerete de tine mai sus, se cheama comunism, si nu ne-a mers asa de bine cand l-am aplicat. De fapt, ne-a mers chiar destul de prost. Asa ca, incearca sa iti nuantezi opiniile, altfel cam scuipi impotriva vantului. This post has been edited by ATM: 16 May 2011, 23:46 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
stabil777 |
![]()
|
Nici eu nu stiu ,tocmai daia vreau pareri, iar solutia vine pina la urma ,daca se discuta!
Comunismul nu a fost bun datorita omului nepotrivit si dictaturii celorlalti ,caci conlucrau si aveau piata lor, dar daca era condus acest sistem de niste oameni mai oameni?! Si uite asa ajungem tot la caracterul omului care conduce! Deci un OM , in virf! Probabil acum avem o clica, o mafie, o organizatie ,si daia merg lucrurile prost! |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Comunismul n-a fost prost numai la noi, ci cam peste tot prin lume. Poate ca in teorie arata bine, insa nu tine cont de o conditie fundamentala a naturii umane - " dupa mine, potopul". Cu alte cuvinte, nu exista (suficienti) "oameni mai oameni' , fiecare fiind impins primordial de propriile nevoi. E sortit din start sa dea gres, fiind poate un proiect prea ambitios pentru ce trebuie sa gestioneze.
QUOTE iar solutia vine pina la urma ,daca se discuta! Din pacate, nu pot fi de acord cu aceasta afirmatie. Aici nu e matematica pura, la care regula de trei simpla iti da un singur rezultat corect, iar toate celelalte sunt implicit gresite. In politica poti avea o gramada de oameni cu o gramada de solutii care toate par bune pe hartie (sau in discutii) dar aplicarea lor in realitate arata catastrofal. QUOTE Deci un OM , in virf! Iarasi nu sunt de acord, concentrarea puterii este prea riscanta pe termen lung. Daca moare OMUL ala si urmasul lui devine un dictator, ce te faci? Totusi, sa nu fiu acuzat ca doar comentez aiurea (distructiv), hai sa imi dau si eu scurt cu parerea: aplicarea modelului german, cu politie din fasa, masuri coercitive drastice, ridicarea responsabilitatii masei publice. This post has been edited by ATM: 17 May 2011, 00:35 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sau aplicarea modelului nord corean, unde totul merge bine, dar nu stie nimeni cat de bine o duce de fapt. A incercat Ceausescu dar nu a reusit, poate Base si Boc o sa o faca mai bine. Apropo, ce mai face tovarasul Ion Iliescu?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
bine mersi, e mai tanar ca niciodata. A zis de asemenea ca ar vrea o lubrifiere mai buna a atzelor cu care-l manevreaza pe micul hitler. Stiti cumva, ceva preturi bune ,asa ca pentru un roman cinstit si sarac?
![]() This post has been edited by aphophis: 17 May 2011, 01:14 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
da' de ce nu ai mai fost? nu ai avut biletele de la partid? erau ocupati sa scrie biletele pentru altii, sa aiba la votare?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(stabil777 @ 16 May 2011, 23:54) Uite un exemplu, se spune de catre biologi ca lacustele nu au conducatori si totusi ele reusesc sa calatoreasca in mod armonios organizat. E vrajeala, pe noi ne conduc niste lacuste. Cu calatoria armonios-organizata e mai greu. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
stabil777 |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(stabil777 @ 16 May 2011, 22:30) ... Va rog sa urmariti aceste fragmente din interviul luat de Diaconescu lui Chelaru. Apoi spuneti-mi , exprimati-va opinia asupra celor discutate... Bre Stabilache, io am zis ca promiti multe, dar totusi nu intrece masura. Sa ne ceri sa urmarim emisiunile lui DDD e totusi cam mult. Dar, daca tot vrei o parere exprimata: HSBP, DDD... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
stabil777 |
![]() ![]()
|
Ce se mai aude cu unirea ? Radianule, cine-i MM?
|
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A pierdut cele trei stele din cauza de mezalianta cu alcoolul etilic de sorginte celulozica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
stabil777 |
![]() ![]()
|
Cica treaba cu regionalizarea e din cauza UDMR-ului , ca daca tot nu se poate ce cer ei ,din prima , macar sa incerce pe ocolite! Un fel de Moldova ruseasca!
|
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:04 |