Pavel Stratan, marfa rau
![]() ![]() ![]() |
Pavel Stratan, marfa rau
Metalic |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|||
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
E tare tipul, imi place ca are versuri inteligente ceea ce nu vezi prea des in muzica romaneasca.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Si mie imi place. Si muzica si versurile.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am ultimul CD al lui, cu autograf
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"Favorit in topurile momentului in materie de popularitate, Pavel Stratan (foto) se va prezenta bucurestenilor in primul sau concert mare. Duminica, la Sala Palatului, de la ora19.00, solistul moldovean ce a reusit sa innebuneasca radiourile cu al sau "Eu beu" va face o trecere in revista a pieselor de pe cele doua albume "Amintiri din copilarie", ce s-au dovedit intr-un timp scurt de la lansarea lor mari succese: "Copilaria", "Primul sarut", "La city", "Liliecii" etc."
Libertatea This post has been edited by costi: 5 Nov 2004, 11:20 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi placeeee!!!!
Am recomandat la toata lumea - am asultat obsesiv melodiile cele mai faine ![]() |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Il cam doare undeva... imi place stilu, e un fel de ridicator de moral; gen Parazitii fara injuraturi... Versuri inteligente in mai toate melodiile (am o gramada cu el...) si muzicalitate faina!
Oricum, e indicat pt stari de depresie! Totusi, in acele momente merg cu Parazitii.. Nu vedeti legatura? Nici eu nu pot explica, dar exista! Pavel vs Paraziti ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
sper sa nu zica si asta ca e roman numai pana ajunge sunoscut afar' desi nu cred .....mai exista cazuri
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
In curand, un spectacol si la CJ - spectacolul va include si jonglerii etc. pe langa Pavel's chansons...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa ajunga mai asta cunoscut in afara...
Traduci tu in engleza " Dac'ti prindi tata lu Marica'tzi rupi sh'tzii jiucarica" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu ma refeream la traducere ci la ritm.....nu stiu ce le place i******r d'afar muzica celor de la ozone...ca habar nu au ce zic aia acolo. cred ca si daca i-ar injura tot ar sari in sus de bucurie si si-ar sparge viniluri in cap
![]() cred ca muzica lui pavel s nu ar avea nici un haz in alta limba decat cea romano-moldoveneasca ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Nu numai muzica lui imi place ci si felul lui de-a fi (nu va faceti iluzii, sunt hetero
![]() De cateva zile incoace l-am tot vazut invitat pe la niste emisiuni la TV. Imi face impresia ca este un tip extrem de emotiv. Cu greu reusea moderatorul sa il faca sa spuna cateva cuvinte dar cand le spunea, reusea sa se exprime inteligent, coerent (spre deosebire de multi dintre romanasii nostri neaosi) si chiar cu un umor subtil. Demn de urmarit omu'! |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
da fratzilor, e mortal pavelesku!!
merita ambele cd-uri, nu am ce zice.. tanti zina e si ea "deosebita" |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cam tirziu s-au trezit romanii cu Pavel Stratan...
Eu il ascult de vreun an de zile (multam Marty ca mi-ai aratat "Eu beu", si multam Angelei ca mi-a adus dublulalbum de la Chisinau, cind inca in Romania nu era decit un singur MP3)... si cei carora trebuie sa le multumim ca este in Romania sint Circotasii, ei l-au promovat primii... si abia apoi s-a trezit atomicul sa-i faca videoclip... Oricum, tipul e bestial, iar faza cea mai misto e ca il poti asculta mereu fara sa te plictisesti. Eu am o caseta in masina pentru drumuri lungi... Preferatele mele: S-o-nsurat baietii! si Visul Pentru doamne recomand: Cucu a murit... mai ales cind tre sa sopteasca "cuculica... scoala..." ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bogdan3l |
![]()
|
si ritmul sigur fereste de accidente , ca daca asculti muzica de la nfsU cand conduci sigur esti pericol pubilc
![]() chiar asa , s-a facut vre'un studiu care sa observe schimbarile comportamentale in functie de genul de muzica pe care il asculti ? la mine se observa schimbari majore |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu am observat schimbari majore cand ascultam Scooter. Norocul meu ca eram cu bicicleta.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
QUOTE(paulp @ 6 Nov 2004, 17:30) Mai bine mai tarziu decat deloc, nu? Din pacate se pare ca se castiga mai mult din promovarea non-valorii, de aia adevaratele valori ajung sa fie cunoscute atat de greu la noi. Imi plac "Luluta" si "In satul nostru" This post has been edited by LucVer: 6 Nov 2004, 18:25 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
bogdan3l |
![]()
|
mie imi place " la tanti nina "
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
bei ciocu mic. Voi stiti pe cine o cheama tanti Nina ? Vreti sa va treziti cu mascatii la usa?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
Ooops! Era vorba de prima doamna!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
1. am ascultat cantecul eu beu (accidental odata la radio si nu am f. foarte atent) altceva nu cunosc si ma simt orecum exclus din cest curent la moda...
2. vreau sa recuperez, are si stratan un site asemanator cu zdob pe care sa gasesc mp3...demo-uri, oarece sa ma reintregrez si eu cultural? 3. daca nu are cineva mila si pomana de un suflet pribeag sa ii trimita pe mail neste cannticele reusite...daca da, va dau adresa pe mp Aceasta e intrebarea...sar'mana. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bogdan3l |
![]()
|
ce ....cum....unde .....a zis cineva ceva de tanti nina? aventi vedenii mai baieti
![]() sony , sa stii ca e buna tanti nina....e tare buna bucatareasa , face niste prajituri ..... |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
ce caseta pt drumuri lumgi?
eu am ambele volume de cd-uri, sa vezi acolo cand apas butonu de "re" si beu pana ii vine amar nevestei:))loool |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
costi |
![]()
|
mil trimite adresa aia ca-ti trimit eu
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
multumesc de conectare...da e interesant. insa sper sa se mai dea si la alte teme decat bautura.
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Asculta Visul si o sa ai tema cit vrei...
Eu am plins la melodia asta... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Acum ascult "Cind liliecii zboara..."
Melodia Eu beu.., e misto si e promovata la greu, dar are alte melodii mult mai bune ca metafora... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mil |
![]()
|
as asculta de m-ar ajuta cineva
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
O fi vreo legatura cu ministrul Stratan?
vezi: http://www.mfa.md/En/AboutMFAMinister.html Sau e un nume frecvent raspandit, ca ...POP la noi? ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:30 |