ce sa imi iau?, astept sfaturi..
![]() ![]() ![]() |
ce sa imi iau?, astept sfaturi..
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
acum am vazut si eu cum arata pe la airbag-uri... :|
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
QUOTE(robert1991 @ 18 Mar 2011, 18:28) ce parere aveti de asta ? din ce sfaturi am primit , am inteles ca sa ma feresc de 1.6 , consuma mult.. acum nu stiu ![]() http://www.autovit.ro/renault-megane-C18007210.html Tinere robert.... Cand mai vezi golf 4 din 2003 ... 2000 euro ..sa stii ca e teapa.. ca si meganeu asta. Am vazut eu megan la 4500 de euro full... masluit cu toate alifiile ..avusese dauna totala si asta il vindea de zici ca era nou. Sincer suna de 3000 de euro am avut-o si eu in decembrie si ma uitam dupa masini. Am citit in mare discutia. Daca nu stii ce sa alegi intre benzina si motorina iti recomand cu caldura motorina(orice masina iti iei acum va avea piese scumpe, dar macar esti tanar si cand vrei sa faci 100km ... te duci ca mine la pompa si bagi motorina de 25 de lei... pe cand la supernova ajungeam undeva la 40 lei. La 3000 euro...hmmm...sunt constient ca ai dori ceva dupa 2000. Logan...sincer nu iti lua... modelul vechi...2004...este deja invechit. ti-as recomanda cu placere Reno symbol..1,5 ... sau asa http://www.autovit.ro/peugeot-206-C17915562.html sau asa... http://www.autovit.ro/volkswagen-polo-C17860066.html Cel mai bine fa-ti cateva criterii dar nu legate de model sau marca ...doar ca motor/an/culoare/etc. si te uiti,daca iti place cumpar-o. Eu am ales 207 asta pentru acele criterii.. model nou/an fabricatie/ac/geamuri elec/coupe. O sa mai urmaresc discutia aceasta si iti voi mai oferi informatii..intre timp bafta si urmareste zilnic anunturile(asta este un pont). P.S. Nu lua in seama km ... sunt irelevanti...pentru masini mai vechiute... gandeste-te ca a mea este din 2007 si poate avea 200.000 km(cum sunt altele la fel ca ea aduse cu acelasi vapor,posibil de la aceeasi firma si sa aibe km dati inapoi) ... dar eu am pe bord 80k si merge de zici ca are 20k... Deci nu ma nteresat km ... nu mai sunt 1310...sa ii faci dupa 100k motorul.. .acum merg 4-5 sute de mii lejer... This post has been edited by Lupamuttley: 20 Mar 2011, 22:02 Attached thumbnail(s) 12032011446.jpg ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 672 12032011450.jpg ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 688 |
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
- B 224 LuP A Dacia - DUSTER 1.6 16v - 2010 Laureate - B 206 LUK
Avatar unic. Imi voi inregistra drepturile pe el si user ! |
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
hai ca iti vand eu supernova
![]() ![]() 21 Mar 2011, 23:25: http://www.autovit.ro/volkswagen-polo-C17860066.html uite ce am gasit asa repede ![]() This post has been edited by vladutz_sb: 21 Mar 2011, 23:25 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
;a tdci turbina este 1000 de euro... e zic sa uiti de disel, sh cred ca este o loterie mare.
Personal sunt in aceeasi situatie, vreau sa schimb supernova, are 11 ani si tabla isi arata vechimea(rugina e in floare). Imi e greu sa las atatea amintiri frumoase cu acest motor. Sunt fan disel, am mers cu masini disel si m-am indragostit de cuplu. Dar pentru mine cred ca nu este o solutie o masina sh disel. Ma axez pe benzina. Cred, ca sfat prietenesc(avem aceeasi varsta) cauta benzina. Benzina e mai ieftina la intretinere, si nu fugi zi de zi prin tara sa faci mii de km pe saptamana. Cauta, uite-te pe net cat costa o revizie disel, una benzina. O sa-ti dai seama ca la km pe care-i faci tu nu merita. Loganul este o varianta buna in lipsa de altceva. sa fie benzina . Parerea mea. 22 Mar 2011, 00:08: daca nu ies din calcul cu anul : http://www.autovit.ro/opel-astra-C17895344.html sau http://www.autovit.ro/opel-astra-C17950208.html cu un pic de negociere This post has been edited by ti3sto: 22 Mar 2011, 00:08 |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
ahhhh... tot timpul a fost frica aia ca se strica turbina care costa mult ... dar poate nu se strica?! si eu vreau sa imi vand supernova si dispun tot pe la 3500 euro si incerc sa nu iau in calcul loganul... pt mine loganul e tot o supernova mai modificata
![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
daca as gasi 1.4 diesel poate as lua , dar alt diesel nu ! polo ala care l-ati pus o sa ii dau un apel sa vedem..
dar as prefera sa fie la ani un minim 2004 .. sau hai 2003.. culoarea nu prea ma intereseaza (sunt unele culori care nu imi plac deloc..) , prefer benzina maxim 1.4 sau diesel 1.4 ! logan..doar in ultima faza..nu prea as mai vrea logan.. am vazut un logan facelift cred ca 2009 era si avea rugina la aripa spate.. pai cand o avea loganul anii care ii avea supernova tot dracu ala o sa fie cu rugina... din ce am mai gasit..un clio 1.4 din 2007 , mai cu tot ce ii trebuie..3600 E This post has been edited by robert1991: 22 Mar 2011, 09:12 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
fiecare dupa buzunar...pentru mine urmatoarea masina pe care mi-as cumparao in locul solenzei este asta http://www.autovit.ro/opel-astra-C17222679.html sau http://www.autovit.ro/opel-astra-C18028254.html...asa ceva as dori sau un logan varianta 2 cu motorizare 1,2 16V...
nici eu nu sint fan diesel,dar fratele meu are un opel astra caravan njoy din 2004 diesel 1,7 ecotec super consum si nu a avut decit o problema la EGR pe care l-am curatat si talpa ...diesel-ul este mai pretentios la intretinere dar consuma mult mai putin decit un benzinar...daca as gasi modelele de mai sus de opel astra H cu motorizare diesel 1,3 din asta mi-as cumpara,daca nu benzina frate... This post has been edited by ramsen: 22 Mar 2011, 10:32 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(ti3sto @ 22 Mar 2011, 00:01) ;a tdci turbina este 1000 de euro... e zic sa uiti de disel, sh cred ca este o loterie mare. Personal sunt in aceeasi situatie, vreau sa schimb supernova, are 11 ani si tabla isi arata vechimea(rugina e in floare). Imi e greu sa las atatea amintiri frumoase cu acest motor. Sunt fan disel, am mers cu masini disel si m-am indragostit de cuplu. Dar pentru mine cred ca nu este o solutie o masina sh disel. Ma axez pe benzina. Cred, ca sfat prietenesc(avem aceeasi varsta) cauta benzina. Benzina e mai ieftina la intretinere, si nu fugi zi de zi prin tara sa faci mii de km pe saptamana. Cauta, uite-te pe net cat costa o revizie disel, una benzina. O sa-ti dai seama ca la km pe care-i faci tu nu merita. Loganul este o varianta buna in lipsa de altceva. sa fie benzina . Parerea mea. <span class='edit'>22 Mar 2011, 00:08:</span> daca nu ies din calcul cu anul : http://www.autovit.ro/opel-astra-C17895344.html sau http://www.autovit.ro/opel-astra-C17950208.html cu un pic de negociere Sari peste astra cu motorul de 1.2 (Z12XE) ,caroseria e prea mare pentru motorul ala ,plus le gasesti destul de vechi si bat lantul in majoritatea cazurilor ,bag mana in foc ca nu a schimbat lantul niciodata cel putin la aia din '99 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu de ce va plangeti.diferenta dintre consumul de benzina in oras (10 %) si motorina (6 %) se vede.benzina se strica mai greu motorina mai repede.diferenta de bani de la consum o dati pe piese.eu zic ca e aceeasi chestie.cum spunea si muttley cu peugeotul baga de 25 lei si merge 100 km la diesel.la benzina baga 50 lei si mergea tot atat.diferenta aia se aduna de la alimentare la alimentare si tot acolo ajungi.
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
robert1991 |
![]()
|
da..dupa buget.. ca asa am gasit si eu un logan facelift preferance din decembrie 2010 , 7000 km la 5000 E !
This post has been edited by robert1991: 22 Mar 2011, 13:43 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
robert1991 |
![]()
|
am gasit una mai asa pe bugetul meu si pe placul meu..
skoda fabia break 1.4 diesel din 2004 128 000 km , carte service , unic proprietar etc.. la 2900 E |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
skoda...hmm...si eu eram odata fan skoda...dar pretul pieselor si manoperei m-a facut sa revin cu picioarele pe pamint...
http://www.daciaclub.ro/-VAND-Dacia-Logan-...05-t208875.html la bursa sunt citiva colegi cu masini bune...inclusiv cu mototare renault dci... This post has been edited by george_scala_2004: 22 Mar 2011, 15:31 |
--------------------
...
...
...
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
eu in suma aia iti recomand astra g sau golf 4 diesel , 3000 euro sunt dispus in vara si eu sa cheltuesc ptr o alta masina si una din cele 2 variante voi alege , de ce? fiabile, motoare cu consumuri reduse
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(klaus @ 22 Mar 2011, 14:31) Din pacate motoarele mici de opel pe lant au un intinzator foarte pretentios ,e practic un rahat hidraulic care daca nu ii dai ulei bun si nu-i faci schimbul la timp risti sa-l strici prematur si sa inceapa sa bata lantul .....minimul care se poate schimba la distributia aia e intinzatorul si patinele ,dar daca tot desfaci, in special daca ai luat-o sh, dai si 170 de lei cat e un lant GM .O distributie tine minim 150 000 km ,adica intinzatorul(clar el nu se poate carpi,decat schimba) ca lantul duce mai mult ,concret este ca aia din '99 a vazut de demult minim 200 000 de km si bag mana in foc ca nu s-a umblat la distributie pentru ca "e pe lant si tine o vesnicie" ,si daca aud ca tacane zic ca asa "e normal ca e pe lant".Lasand la o parte distributia nu-i recomand astra cu motor de 1.2, e putoare ,e acelasi motor care e si pe corsa QUOTE(robert1991 @ 22 Mar 2011, 14:59) am gasit una mai asa pe bugetul meu si pe placul meu.. skoda fabia break 1.4 diesel din 2004 128 000 km , carte service , unic proprietar etc.. la 2900 E Eu zic sa lasi dieselul in pace cand cumperi masina SH ,la fabia cauta 1.4 16v benzina ,breakul e urat rau parerea mea , asta mai tine si de gusturi Daca te hotarasti asupra vreunui opel ,in special din Pitesti ,te ajut cu niste teste cu cea mai mare placere . This post has been edited by vallyyy: 22 Mar 2011, 17:31 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
cum ma? astea da sfaturi, cum sa lasi dieselu si sa alegi benzina?
|
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
vallyyy |
![]()
|
Sunt mult mai pretentioase dieselurile , cand iei un sh nu stii cu ce busitura de turbina te pricopsesti ,injectoare pe duca etc .....am un var ,a vandut skoda octavia 2 din 2006 ,arata super bine masina , un injector facea fite ,cat costa un injector pentru ea ai idee? crezi ca noul proprietar a vazut ceva ? iti zic eu ca nu .Poate mai are si noroc sa ia una cu care fostul proprietar a mers doar cu motorina de la tiristi si tractoristi ca atunci chiar va aprecia dieselul mai mult
This post has been edited by vallyyy: 22 Mar 2011, 17:40 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
SA stiti ca vally are niste sfaturi bune si idei foarte frumoase. Daca ti-ai cumpara ceva diesel i-ati dupa 2006 .. o recomandare a mea. Am vazut unii clegi care ti-au recomandat 1,2 benzina, i-ati gandul de la el..am 1,4 motorina si observ ca este puturos(ma incanta consumul ,dar uneori am nevoie sa traga),asa ca 1,2 ala cred ca e moarte curata, mai ales pe caroserie de 4 usi ! cauta vreo 2-3 variante bune care te incanta si da-le spre analiza noastra ,asa te vei hotari mai usor,sau iti vei face o parere despre acel model !
|
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Salut! Am mers cu peugeot 207 1.4 HDI, exact cum are Lupamuttley si mi s-a parut foarte inceata, dusa chiar in zona rosie a turometrului in accelerari. Atentie, Skoda fabia 1.4 TDI are motor in trei cilindri, deci cred ca este si mai lenesa...
Uite aici niste cifre: http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=138413 This post has been edited by andri1940: 22 Mar 2011, 19:28 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca parere personala (stiu, neagreata de multi de pe aici) motorul de 1.2 htp 3 cilindri de pe VW e ok pentru oras pe o skoda fabia 5 usi.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lupamuttley @ 22 Mar 2011, 18:44) SA stiti ca vally are niste sfaturi bune si idei foarte frumoase. Daca ti-ai cumpara ceva diesel i-ati dupa 2006 .. o recomandare a mea. Am vazut unii clegi care ti-au recomandat 1,2 benzina, i-ati gandul de la el..am 1,4 motorina si observ ca este puturos(ma incanta consumul ,dar uneori am nevoie sa traga),asa ca 1,2 ala cred ca e moarte curata, mai ales pe caroserie de 4 usi ! cauta vreo 2-3 variante bune care te incanta si da-le spre analiza noastra ,asa te vei hotari mai usor,sau iti vei face o parere despre acel model ! mororul 1.2 benzina este un motor excelent pt bucuresti ai nevoie sa traga?pai ori vrei consum ori vrei demaraj.1.4 motorina nu este de race.trebuia sa ti iei 2000 benzina si stiai o treaba ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
vallyyy |
![]()
|
Pentru oras evident ca e super ok ,doar asta e scopul principal al motorului ala ,dar stii tu noi romanii mai mergem la un munte, o mare , se descurca cam greu cu 5 insi si bagaje ,in special la capitolul depasiri,urcat serpentine ,Astra are 1145 kg cam mult pentru motorul ala
This post has been edited by vallyyy: 22 Mar 2011, 20:17 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
@ianys : iti vine sa crezi ca 1,2i astra g este de doua ori mai lenesa decat supernova ? Pai si atunci? 1,2 da...daca esti ca mine care faci 95% din km in bucuresti se merita,dar vrei saiesi pana la otopeni pe dn si vezi ca mergi pe banda cu dacia berlina si alte cazaturi, iar cand vrei sa ii depasesti vine din spate si iti da flash-uri o SRn .. cum e? Romanu stii cum e.. e nemultumit totdeauna. baiatu vrea ceva bunicel (adica 1,4i) mai ales ca vrea break/berlina (deci doreste sa mai mearga cu o familie ceva,daca isi alegea un coupe doar pentru el si consoarta era ideal 1,2 [tot pentru bucuresti] ca in afara se mai ridica testosteronu{nu stiu daca am scris corect.
![]() Pe vally l-am "ginit" este un benzinar convins, motoron si-ar lua decat nou,pentru ca are mentalitatea noastra(injectoare /bla bla.. pana mea) . robert ti-am spus alegeti masina care iti place si dupa aceea ii faci analiza. De asemenea daca iti iei masina de la necunoscut fai diagnoza(150-200) ron maxim si iti spune tot. Eu nu am simtit nevoia sa o fac, am considerat-o prea curata ca sa fie murdara,iar daca te legi de toate aspectele nu o mai cumperi pe niciuna si o vei regreta pe masinuta ta. P.S. Uite andri1940 spune ca e lenesa si a ajuns la 5k cu ea ..pe cand eu m-am enervat cu o Ocatvia vrs (da stiu) ... si era cu a 2 in 4 mii iar el cred ca nu o daduse inca si mi-am dat seama ce masina am,asa ca am lasat-o moarta. Am mers cu un prieten cu o CAlibra de curand si avea in a doua 130, ii mai trebuia decat niste frane si un pic de minte soferului, parerea mea. This post has been edited by Lupamuttley: 22 Mar 2011, 21:36 |
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(robert1991 @ 22 Mar 2011, 14:59) am gasit una mai asa pe bugetul meu si pe placul meu.. skoda fabia break 1.4 diesel din 2004 128 000 km , carte service , unic proprietar etc.. la 2900 E nu poti sa pui un link? sa o vedem si noi.... si mie imi place fabia brek, doar breku imi place din toate modelele fabia. totusi mi se pare prea ieftina pt anul 2004, probabil ca nu ie inmatriculata si mai costa vreo 500 e inmatricultul dar chiar si asa tot ie ieftina, eu zic ca masinile astea prea ieftine trebuie verificate foarte atent, de obicei ascund ceva. alt sfat ar fi sa te feresti de motoarele in 3 cilindri, nu stiu mie mi se par puturoase indiferent de ce caroserie cara dupe el. uite ce mi-as lua eu doar sa mai strang ceva bani http://www.autovit.ro/ford-focus-C18075310.html asupra motorizari nu stiu benzinar sau diesel. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
Cred ca ai vazut-o ..este interesanta...parerea mea...
http://www.autovit.ro/renault-clio-C18008466.html Am mai vazut in banii astia si ceva kalos... Multi spun ca este prost.. ca si Peugeot...dar eu zic ca merita sa incerci sa vezi una 2... Frumoasa quick ... si eu vroiam una coupe,dar m-am luat dupa unu altu.. ca e scumpa ca se strica ,ca trebuie sa ai grija cu motorul diesel de la ford..bla bla... Exact ce tiam spus robert... care iti palce , o vezi si peurma o analizezi, ca asa peurma traiesti cu unele regrete. Doamne fereste sa spun ca nu sunt multumit de asta mica a mea...dar am un regret fata de C4 ..ala rosu pe care vi l-am aratat, tot asa m-am luat dupa unu altu . inainte cand am dat supernova , mergeam pe strada si analizam toate masinile, acum singura care imi fura privirile a ramas Citroen C4 coupe. This post has been edited by Lupamuttley: 22 Mar 2011, 22:10 |
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(Lupamuttley @ 22 Mar 2011, 21:27) Pe vally l-am "ginit" este un benzinar convins, motoron si-ar lua decat nou,pentru ca are mentalitatea noastra(injectoare /bla bla.. pana mea) . M-ai "ginit "bine ,nou as incerca diesel , recunosc imi place cuplul ![]() QUOTE(Lupamuttley @ 22 Mar 2011, 22:03) Cred ca ai vazut-o ..este interesanta...parerea mea... http://www.autovit.ro/renault-clio-C18008466.html Am mai vazut in banii astia si ceva kalos... Multi spun ca este prost.. ca si Peugeot...dar eu zic ca merita sa incerci sa vezi una 2... Frumoasa quick ... si eu vroiam una coupe,dar m-am luat dupa unu altu.. ca e scumpa ca se strica ,ca trebuie sa ai grija cu motorul diesel de la ford..bla bla... Exact ce tiam spus robert... care iti palce , o vezi si peurma o analizezi, ca asa peurma traiesti cu unele regrete. Doamne fereste sa spun ca nu sunt multumit de asta mica a mea...dar am un regret fata de C4 ..ala rosu pe care vi l-am aratat, tot asa m-am luat dupa unu altu . inainte cand am dat supernova , mergeam pe strada si analizam toate masinile, acum singura care imi fura privirile a ramas Citroen C4 coupe. Kalosul e mult mai prost decat loganul din toate punctele de vedere ,de la testele euroncap pana la cele de fiabilitate,mai bine logan parerea mea .Cam e o regula sa ai regrete dupa ce iti iei masina ,dar daca e sa o luam asa nu ti-ai mai cumpara niciodata masina ca intotdeauna o sa-ti para alta mai frumoasa decat cea care o ai. Eu zic sa ramana tot in sfera clio/symbol/logan la 3000 de euro,motoare simpliste .Niciodata nu am vazut ceva complex in motorul benzinar de logan ,d-aia cred ca e si fiabil ,nu are o gramada de electrica pe el ,se pricepe multa lume la el ,sa pape ulei poate doar daca a fost masina pe taxi . This post has been edited by vallyyy: 22 Mar 2011, 22:33 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
da, cu motorul de la ford mai ales ala cdti 1.6 dela cu filtru de particule incerc sa ma feresc(pt ca nu sti cum a fost facut complectwat cu aditiv si daca sa facut regenerarea tot timpul calumea) dar un tdci de 90 cai ca ala nu are filtru de particule mi-as lua dar parca tot spre bezina as vrea sa merg nu fac nici multi km asa ca nu prea i vad rostul motoruui diesel care oricum dpdv al intretineri ie mai scump ca un benzinar si doame fereste sa i cada un injector sau turbina ca ie vai de portofel dupaia:D
Lupamuttley stai linistit ie bestial peugeotu tau. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
robert1991 |
![]()
|
3 link-uri cu ce am gasit pe net...in ziarul local din pitesti am gasit doar un clio..
http://www.anunturi-auto.ro/vand/vand_peug...8_257548X2.html http://www.anunturi-auto.ro/vand/vand_rena...2_258082X2.html http://www.anunturi-auto.ro/vand/skoda_fab...4_258054X2.html |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
mafiozzo |
![]()
|
motoarele de pe astra g 1,7 dti/cdti sau golf 4 1.9 tdi, sunt numai bune pentru ce ati spus voi : consum/oras mai o bere mai una alta trece cu mult peste 1,2/1,4 benzina orice caroserie ar fi
|
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:32 |