ce sa imi iau?, astept sfaturi..
![]() ![]() ![]() |
ce sa imi iau?, astept sfaturi..
and_rei |
![]()
|
||
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 23 Mar 2011, 21:36) Sau ar mai fi varianta cu 54,60 sau 70 de cai. Au fost 4 motoare de 1.2. Doua cu 6 valve si doua cu 12 valve. ![]() This post has been edited by Maskatu: 23 Mar 2011, 22:33 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Lucrurile astea le stiam si eu si i-am zis ca din motorul de 1.2 nu vede 75 de cai nici in vise ,decat din ala de 1.4 , motorul din 2006 de care zicea el mai devreme are 70 de cai ,nu 75, dupa parerea mea degeaba am un seat ibiza care e mai futurist ca design daca supernova o zboara pe sosea
This post has been edited by vallyyy: 23 Mar 2011, 22:55 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Dupa parerea mea, poate sa ma zboare si un tico. Atata timp cat masina "prinde" 120-130, si are un consum decent atat in oras cat si in afara lui, si imi asigura un minim de dotari si confort, eu unul ma declar multumit.
Traim intr-o perioada in care caii putere si cuplurile, nu mai fac "legea" in privinta alegerii unei masini. Cel putin asta imi place sa cred. Evident ca de la un 1.2 la un 1.4 nu este un sfarsit de drum, dar pentru o masina de maxim 1 tona, o tona si un pic, 75-85 de cai sunt suficienti. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 23 Mar 2011, 23:04) Traim intr-o perioada in care caii putere si cuplurile, nu mai fac "legea" in privinta alegerii unei masini. Cel putin asta imi place sa cred. Evident ca de la un 1.2 la un 1.4 nu este un sfarsit de drum, dar pentru o masina de maxim 1 tona, o tona si un pic, 75-85 de cai sunt suficienti. Depinde cum vezi scenariul ,eu il vad asa ,tu cu ibiza de 1.2 70 de cai ,5 persoane in masina si bagaje,vara , eu cu un renault clio bicorp 1.4 16v 98 de cai ,5 persoane bagaje .Dam si noi drumul la aerul conditionat si mergem cu corturile la munte sa zicem un Bucuresti - Brasov ,eu unul as turba sa trag de ibiza ala ca de martoaga,nu cred ca are rost sa vorbim de depasiri ....deci pentru minte conteaza caii aia si cuplu ,nu-mi trebuie multi dar nici limitati This post has been edited by vallyyy: 23 Mar 2011, 23:13 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cand iti cumperi un 1.2 de 70 de cai, nu prea este cazul sa iti mai faci pretentii de depasiri + ac + pasageri full + bagaje full. Intr-adevar un 1.4 16 ar fi ideal, sau chiar si un 1.5 dci 85 de cai care are cuplu destul de bun. De 1.5 dci-ul de 100 de cai nici nu mai are rost sa pomenesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vallyyy |
![]()
|
Vezi d-asta zic ca 1.2-ul ala nu e chiar alegerea ideala ,noi romanii stii cum suntem plecam si in concediu si la tara de Craciun cu porcu
![]() This post has been edited by vallyyy: 23 Mar 2011, 23:25 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pana la urma voi cui dati sfaturi acum? Tot lui robert sau...? Ca nu am avut timp sa citesc tot topicul. Si-a luat robert masina?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vallyyy |
![]()
|
si lui robert1991 si lui theBeginner
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pt mine acel 1.2 e bun.daca e sa o tinem cu concedii si chestii hai sa luam 1.9 tdi si le am rezolvat pe toate
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
vallyyy |
![]()
|
Nu e ca o tii doar in concedii ,ca poate te duci de 2 ori pe an ,dar daca si chestia asta face parte din nevoile tale ,de ce sa nu iei in calcul si treaba asta ,eu cand am luat masina am zis sa impac multe pentru ca ai mei nu au avut permis si masini si a trebuit sa impac toate cerintele(4 usi ,incapatoare ,sa traga binisor ,sa nu trag de ea in depasiri ,taxe mici ,consum decent ,intretinere ieftina etc) ,ca asa ma dadeam pe coupeuri, pe alte nebunii
This post has been edited by vallyyy: 23 Mar 2011, 23:54 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(GL 01 NJL @ 23 Mar 2011, 15:51) Citroen-urile au foarte multa electronica ,cu aia daca s-a oprit si iti da erori acolo ramai pana vine cineva sa ti-o remorcheze sau sa iti remedieze problema,cunosc pe cineva cu un C4 care a avut probleme cu electronica masinii si a costat destul de mult ![]() ![]() ![]() ![]() Cred ca cel mai corect este sa iti permiti sa intretii si sa mergi cu masina aleasa, oricare ar fi ea. Ca asa, la cativa kilometri pe zi, mai bine iti cumperi o bicicleta... This post has been edited by andri1940: 24 Mar 2011, 01:21 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
Asta cu diesel-ul la peste 10-15 mii km pe an, eu unul as zice ca este valabila doar la cumpararea unei masini noi, unde diferenta dintre un model pe benzina si unul diesel (cu aceleasi dotari) este destul de mare, adica 1000-2000 euro. La cumpararea unui sh, diferenta dintre un diesel si un benzinar este aproape nula pentru ca in cativa ani isi pierd valoarea ambele.
Ca si comparatie, un dieselar renault de 1.5 cu 85 de ponei in bord, consuma 5,5-6 in oras si 4-4,5 afara. La 1000 km facuti in oras, diferenta fata de un benzinar de 1.4 ajunge deja la 25-30 de litri ( de benzina). Eu zic ca un dieselar sh isi scoate banii (daca putem spune asa) inca din primul drum... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
inca nu mi-am luat maskatu... am zis ca il sun pe ala cu fabia dar nu l-am mai sunat.. pana acum aia este pe placul meu.. 1.4 tdi 75 cai parca..
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ce zici de asta?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Alb metalizat...
![]() As face un pariu, ca masina e vopsita integral, si prost. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
si calarita in draci...a fost pe firma sigur...plus ca nu exista motor de 1499 cmc...la logan pe benzina...
![]() hai ca alb metalizat mai merge...da' de matiz pe motorina ati auzit ??? ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 24 Mar 2011, 09:13 |
--------------------
...
...
...
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
l-am trecut si pe ala pe lista lunga cu anunturi
![]() ![]() le-am salvat mai pe toate care mi s-au parut interesante si o sa le analizez cu tata in week-end si care merita le dau si cate un apel.. |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
QUOTE 3 link-uri cu ce am gasit pe net...in ziarul local din pitesti am gasit doar un clio.. http://www.anunturi-auto.ro/vand/vand_peug...8_257548X2.html http://www.anunturi-auto.ro/vand/vand_rena...2_258082X2.html http://www.anunturi-auto.ro/vand/skoda_fab...4_258054X2.html Tote sunt frumoas, nici eu nu stiu ce sa aleg.. ![]() Clio ...dinou frumos(dar Iasi ? eu nu ma uitam la masini di arad/iasi-distanta-) FAbia ti-o recomand... singura care mi-a placut (cea break) arata altfel fata de celelalte doua versiuni. Eu zic ca e ok ,un tester(ca e anuntul cam aiurea si deja imi imaginez persoana care o vinde[imi dau seama dupa scris/ideea de a nota unele lucruri si pozele -fiecare poate intelege orice din detaliile astea-]) si pentru o siguranta de-a ta si cumpar-o ! Nu da urat nicaieri unde te duci cu ea(parerea mea... masinile break si coupe cele mai frumoase) P.S. Loganu de la aratat maskatu, ce sunt petele pe praguri? Vaselina din usi sau rugina tot de acolo ? This post has been edited by Lupamuttley: 24 Mar 2011, 22:15 |
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
- B 224 LuP A Dacia - DUSTER 1.6 16v - 2010 Laureate - B 206 LUK
Avatar unic. Imi voi inregistra drepturile pe el si user ! |
|
Maskatu |
![]()
|
A bagat ulei in usi... la logan nu prea este necesar dar omul o fi avand vreo dacie 1300 inainte si a ramas cu sechele...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Lupamuttley |
![]()
|
![]() Imi place sa fac ciuning Group: Members Posts: 151 Joined: 5 June 10 From: Colentina Inima Strazii ![]() |
Tot de rau am gandit de ea..
![]() ![]() @ Robert: Eu zic sa nu te mai uiti dupa altceva,daca iti place FABIA aia, du-te sa o vezi si cumpar-o, eu zic ca merita, scoate-o la un 2700-2800 + tester si zic ca merita !!!! P.S. Hai ma maskatu,toate impecabila si pragu ala sub masina ,distrus asa? Asa culoare pe el ? La poza cu bancheta spate,parca mustucu ala de tine portiera, e stropit cu alb... This post has been edited by Lupamuttley: 24 Mar 2011, 22:25 |
--------------------
Peugeot -
207 1.4 HDI -
2007 Coupe
- B 224 LuP A Dacia - DUSTER 1.6 16v - 2010 Laureate - B 206 LUK
Avatar unic. Imi voi inregistra drepturile pe el si user ! |
|
Maskatu |
![]()
|
Este cel mai ieftin logan cu ac si abs de pe autovit.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
si eu i recomand acea fabia brek lui robert dar cu conditia neaparat sa verivice masina la un servis si sa o puna pe tester, si sa arunce ochiu peste tot pe caroserie la diferente de culoare la vopsea, parca am mai spus da mi se pare cam ieftina. totusi daca masina ie buna ie o afacere de nota 10. fata de un logan fata de o alta oricare masina la 3000 euro arata bestial nici prea mare(cu toate ca ie brek) nici prea mica.
o intrebare acel motor disel de 1.4 de pe fabia aia brek cati cilindri are? |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
in grupul VAG 1.4 TDI e in 3 cilindri
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Sa nu faci prostia sa-ti iei o masina in trei cilindri ( nu conteaza diesel sau benzina ) , sunt motoare "dezechilibrate" . |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cum ai ajuns la concluzia asta?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Cum am ajuns la concluzia asta ?!
Vino la un service din cartierul Ozana ( Bil.. ) si iti arat patru skode fabii 1.4 motorina cu arborele cotit rupt . Am la munca 50 de fabii dintre care 12 sunt cu motoarele puse pe chituci , 4 sunt cu distributia rupta , 6 cu arborele rupt ( 4 sunt in Bucuresti ) , inca doua le-a cazut cuzinetii in baia de ulei , oare chiar asa de BUNE or fi ? Luni cand o sa ajung la munca o sa-ti scanez facturile si devizele din service ca sa te convingi . This post has been edited by cata82: 25 Mar 2011, 22:38 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Masinile de service (poate sa fie si Mercedes) nu sunt bune niciunele. Daca e masina ta e cu totul alta treaba, alta exploatare, alta intretinere .
|
--------------------
-
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(cata82 @ 25 Mar 2011, 23:36) Cum am ajuns la concluzia asta ?! Vino la un service din cartierul Ozana ( Bil.. ) si iti arat patru skode fabii 1.4 motorina cu arborele cotit rupt . Am la munca 50 de fabii dintre care 12 sunt cu motoarele puse pe chituci , 4 sunt cu distributia rupta , 6 cu arborele rupt ( 4 sunt in Bucuresti ) , inca doua le-a cazut cuzinetii in baia de ulei , oare chiar asa de BUNE or fi ? Luni cand o sa ajung la munca o sa-ti scanez facturile si devizele din service ca sa te convingi . si cu alea pe benzina ce ai? ai auzit vreodata de asa ceva la tico, matiz, polo/fabia/ibiza, si pe cate masini s-au mai montat motoare in3 cilindiri? ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Am condus eu Polo 1.2 in 3 cilindri ,nu a fost menajat de loc, am facut 30.000km intr-un an si nu a avut nici o problema.
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:32 |