ce sa imi iau?, astept sfaturi..
![]() ![]() ![]() |
ce sa imi iau?, astept sfaturi..
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
cata82 |
![]()
|
![]() MEMBRU RAPIDIST Group: Members Posts: 450 Joined: 12 November 09 From: Bucuresti - sos. Polona ![]() |
Robert , uite niste devize de service la Skoda fabia 1.4 diesel . Ca sa vezi cat de bune sunt motoarele 1.4 diesel in trei cilindri .
This post has been edited by cata82: 29 Mar 2011, 15:47 Attached File(s) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 REPARATII RADIO-TV
MEMBRU RAPIDIST |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
pana la urma cred ca o sa raman tot la logan..asta e.. 1.4 minim preferance ! pentru un an , doi cat o-i tine-o .. daca aveam macar 4000 de euro..
am vazut un logan ca lumea , l-am sunat dar era bisnitar.. daca m-ar putea ajuta cineva din ploiesti cu un ziar cu anunturi..sa imi dea scan sau sa mi-l trimita.. ca aici nu gasesc nimic... |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Nu mai vorbi prostii cu Preference-ul tau... aerul conditionat e un minim pe timpul verilor noastre, iar diferenta de bani intre un Preference si Laureate sau Ambition e minima cand vorbim despre SH. Iar daca te chinui putin, gasesti ceva.
Cauta pe site-urile de vanzari auto, Guugal e prietenul tau iar mai departe pregateste-te sa ochesti bine eventuale puncte de rugina, liniaritati ale masinilor si colturi si hibe ascunse. |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Preferance parca nu are ac. Laureate in schimb are... Cea mai buna combinatie pentru vremurile astea, ar fi un 1.4 cu ac, geamuri electrice fata, servo, abs si bara stabilizatoare. In rest, benzina si vant la pupa.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Dispun si eu de 4000 de euro.Ce ma sfatuiti sa aleg?un VW golf 4(benzina sau diesel)hatchback mi-as lua la banii astia?sau ce altceva mai bun as putea lua?
This post has been edited by sergiu-iulian: 29 Mar 2011, 20:53 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(robert1991 @ 29 Mar 2011, 19:36) pana la urma cred ca o sa raman tot la logan..asta e.. 1.4 minim preferance ! pentru un an , doi cat o-i tine-o .. daca aveam macar 4000 de euro.. am vazut un logan ca lumea , l-am sunat dar era bisnitar.. daca m-ar putea ajuta cineva din ploiesti cu un ziar cu anunturi..sa imi dea scan sau sa mi-l trimita.. ca aici nu gasesc nimic... Ai incercat totusi la noi in targ in Pitesti ? Zic asta pentru ca intr-adevar sunt si samsari dar am vazut si proprietari .Oricum orice gasesti majoritatea sunt samsari ,pana si pe forumuri mai rasare cate unul |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
am fost in bucuresti in targ..niciun proprietar.. poate duminica asta ajung in pitesti in targ...
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(sergiu-iulian @ 29 Mar 2011, 20:52) Dispun si eu de 4000 de euro.Ce ma sfatuiti sa aleg?un VW golf 4(benzina sau diesel)hatchback mi-as lua la banii astia?sau ce altceva mai bun as putea lua? E cam bestbuy si eu am vrut sa-mi iau ,am renuntat deoarece mi s-au parut cam vechi ca an ,adica cam au aproape 10 ani ,cu ceva peste 4000 am luat astra G din 2006 (m-am gandit si la revanzare) ,daca nu te gandesti la revanzare ia golf4 1.6 benzina sau daca ai bani de intretinere recomand 1.9TDI (131 de cai ![]() 29 Mar 2011, 21:12: QUOTE(robert1991 @ 29 Mar 2011, 21:08) Ti-am si zis undeva mai sus ,EVITA VITANUL ,eu acum 6 luni eram in cautare de masina si faptul ca m-am dus in Vitan a fost pierdere de timp si de bani , sa nu-ti zic ca gasisem un samsarel asa scolit de la noi de la Campulung ,deci pana si cei din Pitesti se duc in Vitan sa vanda masinile . La noi langa targul saptamanal nu stiu daca ai vazut sunt 2 parcuri care au doar LOGAN ,plus ce am mai vazut in targ propriu zis,trebuie sa gasesti ceva sa-ti placa This post has been edited by vallyyy: 29 Mar 2011, 21:12 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
La revanzare nu m-am gandit in viitorul apropiat.Si eu m-am gandit la 1,6 16 valve,iar in legatura cu dieselu de 131 de cai nu cred ca o sa gasesc la banii astia...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
Golf 4? Glumesti nu? Sti cat costa piesele la ala? Ia informeaza-te... decat un golf obosit din 2000 si un pic si 200 mii km mai bine un logan.
Uite cateva sugestii: http://www.autovit.ro/dacia-logan-C18033873.html http://www.autovit.ro/dacia-logan-C18215330.html http://www.autovit.ro/dacia-logan-C17352977.html http://www.autovit.ro/dacia-logan-C18011399.html http://www.autovit.ro/dacia-logan-C18219946.html http://www.autovit.ro/dacia-logan-C17958516.html http://www.autovit.ro/dacia-logan-C18195218.html Toate au ac, geamuri electrice, servo, abs, inchidere, alarma, carte service... Din toate astea trebuie sa fie una "pe bune". Plus ca la 4000 gasesti multe loganuri laureaturi si prestige-uri la mana a doua. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
unde sunt doar loganuri , toate loganurile sunt la 2 3 intermediari..
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu-i adevarat. Sunt destui propietari. Daca iei la rand anunturile vei gasi cu siguranta. Nu-s toate loganurile din romania arvunite la 2-3 samsari... sa fim seriosi.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
gasesc Prestige la 4000 de euro?
![]() P.S. imi place loganul albastru cu numere de TR...este si diesel si cu I rosu... This post has been edited by sergiu-iulian: 29 Mar 2011, 21:30 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 29 Mar 2011, 21:21) Golf 4? Glumesti nu? Sti cat costa piesele la ala? Ia informeaza-te... decat un golf obosit din 2000 si un pic si 200 mii km mai bine un logan. Sunt perfect constient ca piesele costa , eu am sarit peste el ca mi s-a parut prea vechi ca an si apoi de ce sa mint am auzit si eu ca piesele sunt mai scumpe ,dar decat logan mai bine golf 4 ,cand ma gandesc la tabla loganului mai bine ia o nemteasca incai aia are tabla tratata (daca nu mai insel golf4 o are chiar galvanizata).Inca am ramas de scoala veche : "tabla buna sa aiba ca restul se fac" ceea ce loganul nu prea are .Sau ma rog mai gaseste el alta masina mai buna ca loganul si mai noua ca an decat un golf4 29 Mar 2011, 21:30: QUOTE(robert1991 @ 29 Mar 2011, 21:21) Am fost de curand in targ ,nu contest am vazut o gramada de loganuri cu numere de Bucuresti in special in ordine( luate de pe firma),multi samsari, insa am vazut si de Arges .La noi cred sunt cele mai multe loganuri ,ai de unde alege .Pana la urma si de samsar sa fie atata timp cat e ok masina .Asta e piata noastra ce sa-i faci nu o sa scapam niciodata de 'meseriasii' astia This post has been edited by vallyyy: 29 Mar 2011, 21:30 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(sergiu-iulian @ 29 Mar 2011, 22:26) gasesc Prestige la 4000 de euro? ![]() P.S. imi place loganul albastru cu numere de TR...este si diesel si cu I rosu... Toate cele din link-urile de sus sunt cu ac, servo, abs, geamuri electrice, alarma si inchidere. Le-am pus la filtru... eu zic ca este mai mult decat decent ca si dotari. Tu cand spui "dotari" la ce te referi, daca astea nu iti surad? ![]() @vali. Nu o avea loganul cea mai buna tabla din lume dar incepand cu 2005 spre 2006 au disparut problemele legate de rugina la logan. Si oricum, comparativ cu o super nova, loganului i-as da un 9 din 10 fata de 2 din 10 unei super nove, la capitolul calitate tabla. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Dotarile care mi le-ai spus sunt ok,doar ca anul de fabricatie e problema...dupa cum am zis sa fie 2007,insa Loganul albastru,dupa parerea mea arata bine(chiar daca e 2006)...si e si diesel si cu dotari...inca sunt nehotarat la ce sa aleg...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(Maskatu @ 29 Mar 2011, 21:36) @vali. Nu o avea loganul cea mai buna tabla din lume dar incepand cu 2005 spre 2006 au disparut problemele legate de rugina la logan. Si oricum, comparativ cu o super nova, loganului i-as da un 9 din 10 fata de 2 din 10 unei super nove, la capitolul calitate tabla. Am fost cu solenza lui bunicami-o in service de curand (apropo cam regret ca i-am luat solenza dar asta e) ,si era un si posesor de logan acolo ,tot vorbind si noi ca romanii ,m-am cam plans eu de oalele solenzei ,mi-a zis si el ca posesor ca nici loganul nu sta prea bine si ca ar avea si el ceva rugina pe oale .Recunosc ca loganul imi lasase o impresie de masina net superioara solenzei ,se pare ca nu e chiar asa cum imi parea ,ce am mai observat pasajele din spate nu prea scapa de rugina.Ce mi-a placut in mare ,recunosc desi am cumparat solenza cam obosita ,masina de samsar ,cu 5 milioane i-am refacut toata directia,deci DA intretinerea e acceptabila ,acum cam imi face fite pompa de benzina , a prins gunoaie ,dar asta e ,e buna pentru mosul meu .Mai am un var nu are un an loganelul lui ,asta iarna de 2 ori i s-a blocat acceleratia in mers ,cablu inghetat probabil si chederul ala de sub parbriz(cred ca e o buba destul de cunoscuta de Dacia ,dar ii doare undeva) nu mai sta cum trebuie ,noroc ca masina e in garantie ,dar cand vad lucrurile astea ma uit mai cu alti ochi la logan This post has been edited by vallyyy: 29 Mar 2011, 21:45 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Maskatu |
![]()
|
Si cu dansa-n transa si cu sufletu-n rai mai greu. Golfurile alea din 2007 crezi ca sunt impecabile? Au cel putin 150 mii km. La logan macar ai de unde alege si gasesti piese la tot pasul. Originale, neoriginale, mai ieftine mai scumpe, dupa buget. Loganul alb este din 2007 si din poze pare sa nu fie lovit si are destule dotari.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vallyyy |
![]()
|
Ma crezi ca in Pitesti (pe Dumbravei pentru cunoscatori),am cautat furtune de radiator pentru logan si nu am gasit ?
![]() This post has been edited by vallyyy: 29 Mar 2011, 21:56 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
theBeginner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 July 09 From: Pitesti ![]() |
Voi ce preferati: o masina din Romania an 2005+ sau una din 2004 din Germania?
Tatal meu zice sa imi cumpar una de aici ex http://www.autovit.ro/opel-astra-C17719871.html insa eu vreau din Germania (cunosc pe cineva care se ocupa cu asa ceva). Astfel imi mai raman si bani. Problema e ca cele din afara au multi km. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima =======================================
|
|
vallyyy |
![]()
|
Ce te face sa crezi ca masinile de Germania sunt perfecte ? Nu contest sunt mai intretinute la partea directiei ,dar acum 2 saptamani am verificat o astra de Germania la un test "agrafa" si mi-a dat o eroare ,mai cunosc un caz de Germania l-a lasat compresorul la aer la 3 luni ,desigur cunosc si oameni care au luat masini de Germania tipla ,dar si aia e tot loterie .Poti lua si de aici masina buna ,mai greu dar poti .Cat despre km mi-a zis si mie un prieten de familie ,bisnitar ,se ocupa exclusiv cu adusul masinilor din Germania : sa-mi iau gandul ca vreo masina de acolo are sub 200 000 de km.Masina de ai postat-o pare super ok ,daca esti hotarat asupra ei ,ti-o testez eu gratis(ma refer la partea electrica) .E samsar sigur dar nu asta conteaza
This post has been edited by vallyyy: 29 Mar 2011, 22:37 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Andrei_pack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 May 09 ![]() |
Valy cine ti-a zis tie ca de la anu iese loganul din productie ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
vallyyy |
![]()
|
Asa se zvoneste ,ce-i mai rau se pare ca de la anul jumate din uzina va fi data afara ,se va automatiza totul . http://www.adevarul.ro/financiar/auto/Loga..._436156885.html Oficial apare ca doar Vanul va fi scos din productie ,dar cred ca si loganul ,oricum mie unul mi s-ar parea destul de normal ,cel putin motorului de logan i-a ajuns ca si tehnologie
This post has been edited by vallyyy: 29 Mar 2011, 22:44 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Si eu am auzit(dintr-o sursa bine intentionata....un inginer care lucreaza la institutul de cercetare de la magurele)ca peste 1-1.5 ani loganul va fi scos din productie dar vor scoate un automobil din clasa si asemanat cu Octavia
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
erau si pe net cateva poze cu noul logan.zicea ca din 2012 v a incepe productia iar pretul uneia v a fi in jur de 13000.
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
vallyyy |
![]()
|
E destul de logic ca va avea si inlocuitor loganul ,insa loganul in sine ,vorbind strict de revanzare se devalorizeaza el si acum repede ,dar dupa ce iese din productie ,d-asta mai sunt contra pentru cei care cumpara logan .Nu zic orice masina se devalorizeaza ,dar daca comparam revanzarea unui golf4 si a unui logan peste 2 ani ,poate golful va fi cu cel putin 100-200 de euro mai scump ca loganul
This post has been edited by vallyyy: 29 Mar 2011, 23:37 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Andrei_pack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 May 09 ![]() |
Si eu care vroiam sa-mi iau logan in vara.. Sh.. Oricum eu nu inteleg ce poti vedea in plus la golf 4 , fie el si tdi atata timp cat e clar ca iti cumperi masina sh pentru ca nu iti permiti noua , deci clar nu iti permiti nici sa cheltui prea multi bani pe intretinere. Eu acum 2 ani mi-am luat o supernova pe care am dus-o la tester la autovit si a iesit foarte bine , mai putin evacuarea. Dupa care au inceput surprizele : planetarele bateau , pivotii schimbati , calorifer spart , sabotii tociti , furtunele frana crapate , rulment roata.. etc. In afara de planetare toate au fost cheltuieli neprevazute. Pe masina am dat 80 mil si am bagat imediat in ea inca 10. Imagineaza-ti daca patesti asa la un golf 4 ... Cine isi imagineaza ca isi cumpara masina sh cu carte service si toate reviziile si nu mai baga imediat bani in ea se inseala.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
- provizoriu
|
|
Maskatu |
![]()
|
@theBeginner: si taxa de inmatriculare? Mai costa si aia cateva sute de euro. In momentul de fata, si dupa toate experientele avute si citite (ale altora) inclin sa las "confortul" german la ei in germania si sa aleg un confort mai mic dar cu intretinere mai ieftina si mai PUTINI km. Masina din germania nu vei gasi cu sub 150-200 mii km.
Da stiu, toata lumea o tine langa ca motoarele alea tin si 400-500 mii km fara sa le desfaci, insa orice masina ar fi 150-200 mii km nu sunt de neglijat. La numarul asta motoare poate sa fie si perfect insa articulatiile si restul pieselor pot ceda oricand. M-am saturat sa vad cazane din germania, cu numere de bulgaria si spania, pe drumurile noastre, aduse de toti ..... care cred ca si-au luat "masina" cu 1000 de euro. @Andrei_pack: Despre logan van deja este oficial ca va fi scos din productie. Cat despre logan "normal" si el va fi scos mai devreme sau mai tarziu pentru ca loganul deja are 7 ani si este practic aceeasi masina, exceptand facelift-ul care nu prea se "pune" ca alta masina. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:30 |