Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.470 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Din noua categorie "Ori suntem golani, ori nu mai suntem..."
QUOTE(coco_blondu @ 15 Dec 2010, 16:46) ba baiatule nu stii sa cauti pe forum ...ca e un topic special...chiar dak esti nou vezi si tu regulile citesti alea p-acolo...daca ar face toti ca tine s-ar duce draq forumu asta QUOTE(coco_blondu @ 15 Dec 2010, 16:56) nu sunt eu cel mai bun dar nu stiu daca am incalcat vreo regula pana acuma...de cand sunt pe forumu asta si nici macar n-am citit regulamentu..asa ca nu poti sa-mi faci observati :-??....iar ca scriu mircisme e un tic nu intotdeauna scriu asa .... QUOTE(coco_blondu @ 15 Dec 2010, 17:04) da stiu am si spus..ca nu intotdeauna in posturile mele scriu cu mirc-cisme!!..dar nu stiu daca e mai rau sa faci topicuri aiurea sau sa scrii mirc-cisme....iar in al doilea rand..nu ma avant undeva unde intru pentru prima oara..analizez si eu ma uit si dupa ce vad ce si cum unde sa scriu ..ma apuc..dar dupa ce vad cum stau treburile....ca daca faceam eu prima oara asa ..probabil imi luam warn |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sigur, tu pui la socoteala si cititul biberoanelor ! Se incepe cu prima carte de unirea trei stele, nu cu ce vrea fiecare ! Sau, pentru cei mai de la tara, cu "Secarica" de MAT.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Stiu io pe una care citea de la 9 luni
This post has been edited by Victoras2001: 15 Dec 2010, 21:54 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asa, asa, mai taie din coada vulpii !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Cea mai tare definitie a cafenelei:
QUOTE(yhattori @ 15 Dec 2010, 21:58) dom'le, la cafenea e ca la bulau. cind intra omul prima oara, e fetita tuturor. dupa o vreme, daca nu se complace in threesome ca einstein1984, devine favoritul cuiva si are parte de repetabilitate si consistenta. dupa o vreme se plictiseste si incepe sa nu se mai lase asa usor ajungind in punctul in care e mai mare bataia de cap decit placerea si este lasat in pace, recte ignorat. acum se naste ambitia falica in fostul novice, cauta si el un nou venit sa-l prinda la inghesuiala si sa-l faca fetita lui. la inceput nu-i iese si trebuie sa se multumeasca cu participarea la postele colectivului, mai pe urma deprinde gustul si miscarea si-si trage si el papusa. exceptie face argon care prefera masturbarea agatat de lampa si viseaza la zilele cind era kapo peste blocul D. gardienii vegheaza sa nu se scurga rosu ci alb si eventual roz de la cite-o fecioara, mai trag si ei cite un ciocan la inghesuiala, dar discret, sa nu se vada pe camere, ai mai fraieri dintre ei o iau pe nesimtite cu mult untdelemn de la cite un subtil si dereftorii taie chitante la publicul larg sa se uite la panarama. masochistii protesteaza la vorbitor unde taxa e un oral scurt pentru inregistrarea reclamatiei iar ciudosii minca ardei iute pe principiul respinsului la scoala de aviatie care a plecat la antiaeriana: daca eu nu zbor, nu zboara nimeni! |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 2 Dec 2010, 19:20) Am postat acest anunt, pe mai multe forumuri inclusiv pe cel de motociclisti. Daca va ganditi ca ei sunt mai saritori...va inselati. Niciunul nu s-a oferit. QUOTE(Markos @ 2 Dec 2010, 19:49) QUOTE(einstein1984 @ 6 Dec 2010, 10:33) Greu la deal cu geniu' mic.... ![]() This post has been edited by Marty: 16 Dec 2010, 09:59 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 2 Nov 2010, 11:57) Loganul eu il vad acuma un fel de Golf 1 la momentul respectiv. O masina "populara" (ca sa nu zic masina saracului) cu care iti faci treaba si care tine cat de cat cu buzunarul. Daca o iei ca sa faci liniute, sau sa te tii dupa BMW-uri inseamna ca n-ai dat tu banii pe masina, sau ca nu ai stiut ce cumperi - undeva tot problema omului. Pentru a te tine dupa beemveuri trebuie musai un Renault 5. ![]() QUOTE(Ion_R5 @ 30 Nov 2010, 12:27) Tot asa imi amintesc intr-o iarna tot cam prin 2005 era unul in Otopeni cu un BMW X5 care imi dadea flash-uri. Eu tot cu Renault 5. Pe jos erau ceva pojghite de polei si mergeam cu destul de bine cu 80 km/h. Si asta cu X5 vine ca boieru cu flash-uri. M-am dat la o parte, si dupa el cu flash-uri. Pe la 120 incepuse sa gesticuleze in masina si s-a dat la o parte. Degeaba au unii masini ca nu stiu sa mearga cu ele. Totusi eu cred ca merge si Loganul sa dai mucul la beemveuri. QUOTE(Ion_R5 @ 30 Nov 2010, 12:27) |
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
masina are a/c manual....are butonul "maneta: aceea din dreapta, care indiferent la ce temperatura e pusa instalatia masinii(de ex daca e pe fierbinte/rosu directionat spre parbriz/picioare), masina va da rece pe partea din fata, spre pasageri/sofer....
vedeti aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=198535&hl= |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(4x4 @ 18 Dec 2010, 19:15) Am izolat și nu e nici o diferență, sau e prea mică ca să observ. Termopane cu 5 camere și izolație 15 cm. QUOTE(radian @ 18 Dec 2010, 20:39) QUOTE(4x4 @ 18 Dec 2010, 23:34) Adica o casa la curte....QUOTE(4x4 @ 18 Dec 2010, 23:58) PRICELESS!!!!! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady78 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 19 December 10 ![]() |
Si un apartament nedecomandat pe colt poate avea toate camerele cu pereti exteriori.
|
--------------------
dashia
cazan
1900
- da
|
|
radian |
![]()
|
ady78, orice apartament, de orice fel ar fi (cu conditia sa respecte normele tehnice in vigoare), bag eu in mana in foc, ca are toate camerele, macar cu un perete la exterior. Ai vazut tu vreo camera fara fereastra?
This post has been edited by radian: 19 Dec 2010, 20:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu stiu cum e in alte orase, dar in Iasi cel putin exista blocuri in care cel putin o camera nu are pereti exteriori. Spre exemplu exista apartamente (si tip garsoniera dar si cu doua camere) in care baia nu are pereti la exterior (prin exterior inteleg afara, nu holul blocului) insa exista o aerisire comuna pentru "coloana" respectiva.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
Mda, daca tot suntem la bula...
Intelegi corect termenul de "perete exterior" dar iti scapa altele. Discutia era despre camere, nu despre bai, bucatarii, debarale, etc. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mea culpa
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Da, stim, iti scapa multe, nu e nevoie sa fii si fudul.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 04:26 |