Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Porta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 February 04 ![]() |
vai mama lui de forum. Jaleeeee . Numai mistocari de 2 lei, semidocti de 2 parale, circari de 2 bani. Ma bucur ca nu mi-am pierdu ultimii ani in aceasta zona a netului. Va urez sarbatori fericite.
|
-------------------- Oriunde ajunge o supermasina, ajunge si Dacia mea (chiar daca mai tarziu). Unde ajunge Dacia mea nu ajung multe supermasini.......
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si noi iti uram tie aceleasi lucruri.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asta nu-i Porta ala, prieten cu Micuțu?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Din aceeasi companie cu Legionarul.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
QUOTE(Mefisto966 @ 27 Dec 2010, 09:34) @NES: nu recomand farurile BMW. Pentru masini cu acest "randament" este de rusine, sa fie dotate cu asa faruri mizerabile. Pentru scurt timp am sofat BMW, ducand fostul meu sef in decursul noptii la destiantiile sale. Am invatat sa injur farurile si dotarea acestor masini. Pana si R12 al meu din 1973 are faruri mai bune, care bat la distanta si latime, si nu te lasa sa te bajbai pe sosele... @dacia_amg: Incearca sa gasesti faruri Hella sau Bosch, daca este cazul, intreb eu la distributie, si te anunt la momentul potrivit. Intre aceste zile de sarbatoare poate fi ceva mai dificil. Da-mi dimensiunile farurilor (diametru, atasament, adancime) si voi incerca sa te ajut. ![]() Citat de aici. |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Omu-ncearca sa te ajute si tu-l iei la misto.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(MirceaMM @ 28 Dec 2010, 13:50) multi oameni capabili, patrioti, plini de calitati am parasit tara iar "acasa" au ramas cu precadere ceilalti. QUOTE(MirceaMM @ 28 Dec 2010, 13:50) Dar, evident, fiind un om sociabil si comunicativ, nu ma deranjeaza si chiar imi place atunci cand opiniile sunt concordante. Importanta este ideea, opinia si nu persoana. ![]() Mare patriot roman, modest, care si-a parasit tara, 23 de ani de scoala, 2 facultati... Nu-l deranjeaza cand cineva e de acord cu el, deci e sociabil! |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu musca si face la nisip.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(evil_2009 @ 29 Dec 2010, 21:25) ATENTIE : daca dimineata la prima cheie ai scartait puternic de curea de distributie ai 2 variante : 1 pompa de apa blocata , dar care se verifica daca e blocata prin aeroterma care numai baga aer cald , il baga pe cel de afara si/sau supraincalzirea motorului ( o sa dai vina pe termostat ) 2 curea de distributie - am vazut 4 loganuri intr-o zi la service cu cureaua de distributie rupta , asta acum o luna cand a dat primu ger. IN ACESTE 2 SITUATII TREBUIE SA MERGI LA MECANIC URGENT This post has been edited by BZN: 29 Dec 2010, 22:00 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Uite de aia eu ii dau dimineata 2 chei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 29 Dec 2010, 22:25) ..... si nu stie ce inseamna sa aiba un cielo mai ales la partea cu injectie - costurile vor fi duble fata de o sn poate chiar triple. De bine de rau la sn gasesti orice cadrul il poti face nu e mare filozofie daca ai scule sau il dai la un sudor cu schita etc. .... care vrei cadru motor? Doar la comanda normal. This post has been edited by Maskatu: 29 Dec 2010, 22:28 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca ai scule cu care sa faci schita, normal! Scule d'alilante are sudoru'.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 29 Dec 2010, 20:18) Am inteles ca se vrea organizarea Campionatului European de atletism acolo(sau ceva de genu). Cati bani ar antrena asta (de la gogosile vandute la suporteri la colt de strada pana la atragerea turisitilor prin publicitate) LE: Campionatul National se pare. De fapt e vorba despre campionatul judetean interscoli ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Astupa-i jiglerele, sint precis ca p-acolo curge!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Ion_R5 @ 29 Dec 2010, 19:47) La masinile de generatie veche era indicat in cartea tehnica sa fie acoperit partial radiatorul/grila exterioara a radiatorului cu o protectie, astfel incat motorul sa functioneze in regimul termic normal. Mai este nevoie sa facem asa ceva la Logan? Intreb fiindca am observat ca a crescut consum de benzina destul de mult dupa ce a dat frigul. Deh, loganaru' nu se dezminte! ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
Zi-i sa prinda o plapumioara de grila exterioara, e mai eficienta decat cartonul.
Traiasca Romania! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Aveti voi ceva cu Romania! Si la sculele bune de afara se acopera radiatoarele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
radiatoare....
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
kog...... ia-ti passat
![]() |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ma aia nu prea avea radiatoare
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 06:38 |