Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
vroia sa zica "demonstreze"? Daca da si nu glumeste, e grav
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu cred ca se referea la provaiding...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(rodi @ 9 Jan 2011, 01:34) Iar tu, daca il aveai pe pieton in dreapta masinii , pe la jumatate, trebuie sa convingi ca pietonul acela era in alt tempo de miscare si anume dupa ce ai acordat prioritate singurului grup de pietoni aflat in traversarea drumului grup caruia i-ai dat prioritate. de colectie! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(rodi @ 9 Jan 2011, 02:52) Urmand aceasta conduita, putem sa iesim din unele probleme dar de cele mai multe ori, riscam interpretari, ca fiind gresiti... Este parerea mea despre cazul tau, cu trecerea ta in timpul unu si pasul acelui pieton, in timpul doi. El poate sta linistit. Nu risca nici o interpretare eronata. El este ..... ! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(pustiull @ 9 Jan 2011, 00:44) salutare am si eu o problema cu dacia mea GTI 1999 de 4 luni am schimbat ambreajul discul de atunci am un zumzait cand apas pedala de acceleratie atunci cand este in viteza si parca nici nu trage mai mult de 130 nu se duce de la ce ar putea fi si din cand in cand numai sta la relanti si imi apare semnul cu injectorul dupa care dintr-o data o ia perfect.. va multumesc pt eventualele raspunsuri Eu nu inteleg ce vrea sa zica omul aici, o fii de la ambreiajul discului...nu stiu. |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre nu e de bula... ca si la mine sa repezit un berbec cu furtunu de motorina noroc ca am tipat la el pana sa apese pe tragaciu de la pompa ca vreau benzina de 95 nu motorina......
si mai scria si mare pe capac si buson: min 95 unleaded fuel only. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si ce daca? eu mi-am pus motorina singur, si nu lucrez la peco !
LE. Si am postat si unde trebuie ! This post has been edited by corbex: 10 Jan 2011, 15:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bre, nici pe forumul Academiei Romane nu trebuie sa fii asa atent la ce si cum scrii comparativ cu forumul asta de dacii...
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Forumul posesorilor de dacii
![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 10 Jan 2011, 16:12) Io zic sa te uiti mai atentuntitled.JPG ( Size: 438.53k ) Number of downloads: 426 This post has been edited by Marty: 10 Jan 2011, 16:20 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 10 Jan 2011, 15:00) Coerent in romana, coerent in engleza ![]() Lasand la o parte faptul ca ala ii cere manualul in engleza si el da link la manual in rusa. Nu-i de bula. Invitatia la traducere a fost facuta pentru pagina home a site-ului ( ![]() 10 Jan 2011, 21:01: QUOTE(rodi @ 9 Jan 2011, 14:37) This post has been edited by rodi: 10 Jan 2011, 21:01 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bre, rodică, bula-i la cafenea mă. Păi ce faci? Cum să te creadă lumea când tu nu te ții de cuvânt?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
You must translate sau you have to translate si nu You must to translate
![]() Cand deschzi linkul: Limba: Rusa Format: PDF Pagini: 144 Dimensiune: 6.11 MB |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
@ady77 - Parcă ai zis că tu nu speak english!
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
But I write
![]() ![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
Îți șoptește ”ciniva”, moldoviene?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
Tashi, ca ma dai di gol
![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
Ghini (adică OK).
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
tradusheai pientru sheilalti?
![]() |
--------------------
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(rodi @ 10 Jan 2011, 22:00) Also it is a must to see , please let click all into english... El e convins in continuare ca nu e de bula... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mdeah...minunea a tinut trei zile cu cea de alaltaieri. Traiasca oamenii fara caracter!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(sobolan @ 8 Jan 2011, 00:37) azi mi-am facut curaj si am schimbat distributia la logan la 81oookm.... 81 + 5 = 90!cred ca mai ducea cam 5oookm la turatii joase deci se cam adevereste mitul ca loganul duce si 90ooo cu distributia originala... QUOTE torcea bine motorul la turatii mari si plus de asta fum aproape deloc ceea ce inseamna ca inca e in mintile lui "el motore".... La 81 de mii, motorul ala n-ar trebui sa scota fum DELOC, nu aproape deloc! In cazul de fata vezi ca distributia originala se pare c-a tinut vreo 281 de mii...QUOTE(sobolan @ 10 Jan 2011, 21:41) Atentie : Cureaua se monteaza cu sagetile inspre sensul de mers al motorului,NEAPARAT si cu marcajele de pe curea in dreptul semnelor de pe rotile dintate(al axei si al arborelui) ! Ma, tu ne minti!!!! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
De-a lu' Nelu
![]() QUOTE(Ion_R5 @ 5 Jan 2011, 23:40) Scartait la Logan 1.5 DCI de 85 PS, cu resoftare la 105 PS am vazut eu la varamiu, care a facut pe serpentine un meltean cu BMW 525 care nu stia sa mearga si punea frane la viraje, dar in schimb nu ne lasa sa-l depasim. I-a dat varamiu a 2-a cu pedala la fund pe viraj si a mai ajutat-o cu ambreiajul scurt de 2 ori - a inceput sa scartaie roata de pe interiorul curbei intr-un mare fel si a urcat Loganul in ture. Ala cu BMW-ul s-a speriat ca nu stia ce se intampla. Dupa aia i-a dat fum, si nu l-am mai vazut pe ala cu BMW-ul in oglinda retrovizoare. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cdadan |
![]()
|
Pasajul asta a mai fost la bula, intre posturile alea pe care le-a dilit Liviu pe motiv de "neserioase".
Oricum, memorabil, sprituri din ambreiaj ... ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 17:30 |