Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Filip @ 2 Feb 2012, 22:40) Imi pare rau... exact la asta ma refer! Eu zilele trecute faceam echilibristica pe niste grinzi de lemn, la et.1, ca sa curat zapada de pe pervaz. Inca nu am facut balcoane la casa. Si... grinzile erau invelite in plastic (de mine). Practic am cautat-o cu lumanarea. La un rand de grinzi aveam o placa de usb prinsa sub ele. Ca solutie temporara, sa nu-mi ploaie la intrare. A trebuit sa dau zapada de pe placa, sa nu se rupa de la greutate. Am riscat ca fraierul. O sa folosesc o scara data viitoare. Ce vreau sa zic e ca apar tot felul de riscuri: turturi (astia sunt mortali), cazaturi, fracturi etc. Si FRIG. Frig domle`, frig. Daca mie la 21 de ani mi-e frica cand ies afara sa nu se ingroase sangele, din cauza gerului, si sa nu mi se formeze un cheag care sa blocheze vreo artera, sa trec in nefiinta prematur. Batranii si copii sunt cei mai expusi. Urata vreme, urata clima mai avem. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
La un rand de grinzi mai punea o placa d'asta...
This post has been edited by G I M: 3 Feb 2012, 03:40 Attached thumbnail(s) Placa_PCI_USB.jpg ( Size: 17.22k ) Number of downloads: 1174 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
De la frig, dom'le ! Se-ngroasa sangele.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Am pus-0 singur la bula,puteti sa ma criticati;asta-mi caca mintea dupa doua beri(alea le mai tin minte)
Asta e clubul DC Eu mi-s tare si am GOLAN Admin este AlexV Asta-I ala de da BAN Pot sa zic aici orice Sunt mai tare ca o mie Pot sa zic ca vand beton Si ma cheama VIJELIE De iti trebe domnisoara Si la putza si la chip Poti sa dai,de iti da mana Un PM chiar lui FILIP Si daca nu ai timp Ca sa iti plimbi catelu’ Te costa cam 9 lei Sa il suni pe DRAGOSELU’ Intalnirile sunt cool Toate se termina-n party Doar sa fie bere ful Si sa-l chemi pe ala…MARTY E pe aici si uica KUM De-I prieten cu nenea MARKOS Nu te lasa nicicare-n drum Sunt mai tari si decat Dacos Cand ii fain si veselie Si ii dau muje lu’ Boc Intra boul de Aflocis Si –ti phute nervii pe loc Nici istoria nu-I uitata Noi aici ni-s cam in ton Cand ne povestesc de Cuza CORBEX si nenea BION Si te-a suparat romanu’? Iti trebe spate beton? Spider(man) e pistol cu apa Ai nevoie de ARGON!! Asta este Dacia Club Invatatura si uimire Ii urez lui RADIAN Sanatate, fericire P.S. Si mai trebuie un fan!! Peste 15 ani si fapte Sunt sigur ca e Stefan (parca asa il cheama) Al lui Ady77 Edit 4x4 na! This post has been edited by daniM: 3 Feb 2012, 21:23 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Eu nu apar?
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pe DC e bascalie,
Glume, baza, veselie, Acum e si poezie, daniM - poet fratzie! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 3 Feb 2012, 22:24) Daca vrei becuri la bax Poti sa-l cauti pe And....? <span class='edit'>3 Feb 2012, 23:42:</span> Oricum cred ca motto-ul principal este: Dedicatie de la KUM lui MAKOS.sau invers,ca dracu' va stie This post has been edited by daniM: 3 Feb 2012, 22:52 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Numai in bmw-u
![]() |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Exces @ 4 Feb 2012, 20:47) Buna seara, am o problema la o dacie 1310 din 1983, si anul trecut si anul acesta cum a venit gerul a pierdut lichidul de frana, nu ma pricep eu prea bine (chiar daca am o diploma de mecanic auto ![]() ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
nsmoga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 27 August 09 From: prahova ![]() |
dureros, multi mecanici auto cu diploma si prin service-uri, si ne miram ca luam masinile mai daramate decat le ducem
|
--------------------
opel agila
daewoo tico
2001&1999 |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Bine macar ca recunoaste, si cere ajutor. In service-uri nu cred ca li se da de lucru la masini, cel mult spalat piese si cumparat tigari pt. "mester".
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 10 Feb 2012, 18:58) eu astept cu nerabdare portia de nisnsoare care vine , sigur iar paralizeaza sudul , se pare ca , cantitatile de zapada vor fi mult mai mari decit data trecuta Mda , ma doare'n sula ca am caciula buna !!! Daca esti asa de nerabdator te invit sa spui asta intr-un sat din Buzau/Vrancea 11 Feb 2012, 13:22: QUOTE(TheSting @ 10 Feb 2012, 19:31) Baietu' vazand ca a disparut topicul de pe pagina intai s-a hotarat sa mai bage un post. This post has been edited by l@u: 11 Feb 2012, 13:22 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(TheSting @ 7 Feb 2012, 20:33) Am de la fratele meu un subwofer , statie, condesator, si ince niste chesti mici care se monteaza dar nu stiu ce sunt , si as dori sa mi-le instalez pe masina ![]() ![]() ![]() ![]() Io chiar nu-nteleg cum dracu' nu-i e topicul in virf de lista non stop !? Vai viata lui in ce hal se exprima! This post has been edited by Marty: 12 Feb 2012, 10:24 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(l@u @ 10 Feb 2012, 19:45) Baietu' vazand ca a disparut topicul de pe pagina intai s-a hotarat sa mai bage un post. si nea Rromica facea la fel cu topicu' despre CONCORDE de la "Jurnal de bord" ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(4x4 @ 11 Feb 2012, 23:26) Tigani, betivi, handicapati 90% din cei ce calaresc motoarele in 2 timpi, nu imi cer scuze fata de nimeni, asta e realitatea, exceptia o fac cei care chiar fac comuta la servici pe aceste dispozitive, restu stati naibii acasa sau infectati transportul in comun. 16 ne preda lectia de franglo-romana. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 12 Feb 2012, 20:48 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE DECLINÁ, declín, vb. I. 1. Tranz. A trece un substantiv, un adjectiv, un pronume, un numeral sau un articol prin toate cazurile gramaticale. 2. Tranz. (Rar; în expr.) A-și declina numele, calitatea etc. = a-și spune numele, calitatea etc.; a se prezenta. 3. Tranz. A refuza să-și asume o sarcină, o răspundere, o funcție, a nu vrea să soluționeze un litigiu etc. 4. Tranz. A pune la îndoială, a nu admite, a nu recunoaște competența cuiva sau a ceva. 5. Intranz. (Rar; despre aștri) A coborî spre asfințit; a apune, a scăpăta. – Din fr. décliner, lat. declinare. Hopa, a disparut bula de mai sus. This post has been edited by Markos: 12 Feb 2012, 20:49 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Exact, de aia editasem intre timp.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ma intreb daca nimereste sageata. E destul de mica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cica-i invatat cu "lucruri" mici.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Dupa o ciocnire usoara, unul care ar putea fi vinovat:
QUOTE(relu1989 @ 15 Feb 2012, 11:25) Alcool nu.. eu beau foarte rar iar cand vine vorba de condus sub influenta nici nu se pune problema, nici nu am curaj sa ma urc la volan. Asigurare am, e la zi, Casco. Cetatenii din jur care stateau la trecere au strigat "uite si pe bou asta cum intoarce pe linia continua". Eu m-am asigurat in spate in 2 oglinzi , cea din masina si cea din dreapta, si pe raza de 20 de metri, nu era urma de masina in spatele meu. Se explica si de ce taximetristul a avut curaj sa intoarca pe linie continua. Asa ca am dat inapoi jumate de metru (nici atat nu cred ca a fost) pentru a vedea semaforul. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:06 |