Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
unde? unde?
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cornete @ 19 Feb 2012, 21:50) Salut!Am si eu o nelamurire.Cateva zile n-am mai putut sa posez niciun comentariu pe acest formum. Probabil ca am facut vreo gresala,insa nu stiu care.Daca un moderator observa ca gresesti,nu ar fi frumos sa te anunte intai,sa-ti explice ce ai gresit si apoi sa te cenzureze? Da' chiar! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da, corect, asa este!!! inainte ar trebui sa-l atentioneze, sa-i explice unde a gresit, cum a gresit, sa-l mingiie pe crestet si pe urma sa-i pape cucu'!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ciuca2 @ 19 Feb 2012, 19:42) Mi-a zis un mester in Dacii, ca uleiul este problema. Cand mergi fara ulei in cutie merge totul ok,numai ca se incinta cutia si se uzeaza pinioanele. In cazul problemei mele,pinioanele erau uzate, si acum datorita uleiului se poate sa se fi slabit surubul de tine pinioanele legate. Al dracu' ulei, stiam io ca are colesterol ! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
N-o fi prins vremurile cu S100, c-ar fi fost urã la prima vedere.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maho |
![]()
|
Vad, da' nu pricep...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce, au inceput si galatenii sa cumpere detectoare?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.727 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(mihu67 @ 22 Feb 2012, 13:10) As dori de la toti forumistii ceva pareri despre modificari la loganul mcv dci, daca si care ar fi dupa voi modificarile necesare pantru a putea avea un loganel 4 ori 4. Eu unul cred ca ar trebui schimbata cutia de viteze si puntea spate. In schimb as pune o cutie de logan duster 4 ori 4 diesel(cred ca se potriveste) puntea de spate de la acelasi duster iar cardanul deja are in caroserie tunelul format. Ce perere aveti, merge cum spun???? credeati ca nu mai sunt idioti pe forum? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Nu am mai vazut 4x4 scris asa
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Schimba-ti repede username-ul.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(mikey_gtx @ 22 Feb 2012, 17:41) abia acum am vazut topicul si articolul. IRONICE, ce zici ma, au disparut???? Uite-l p-asta ce cretinatati scrie. vorbind de compania LOT, detine 2 avioane 767: LO 002 si LO 006. cu unul din ele am zburat. la intoarcere (1 oct.), trebuia sa zbor cu unul din astea din chicago pana in varsovia. cursa a fost anulata datorita unor defectiuni tehnice care nu au putut fi remediate in timp util. parerea mea e ca fie ei duc o intretinere de toata jena la flota lor, fie problema nu a fost rezolvata si a recidivat. ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 23 Feb 2012, 08:42 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Cum să dispară? S-au înmulțit!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.727 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Stai ca a revenit si ala cu patru ori patru ....
QUOTE(P-A-C-O @ 22 Feb 2012, 17:36) QUOTE(mihu67 @ 23 Feb 2012, 08:48) In afara de P-A-C-O care a dat macar o foto cit de cit apropiata de ceea ce doresc sa fac, in rest multumesc tututor celor ce m-au "invatat de BINE". De altfel asa cum s-au exprimat inteleg ca atit le sunt si cunosttintele de mecanica. Tuturor, Cu stima, |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo de țeava cu idioți spartă:
QUOTE(TheSting @ 23 Feb 2012, 16:06) Pe fata prevede dar pe spate pot fi si rosi. Uitate numai cate Cardilacuri sunt in Bucuresti. Iar eu le vreau rosi pt simplu fapt ca imi plac Ăsta-i băiatul ăla semianalfabet, feblețea lui Marty. Vrea becuri roșii la semnal pe spate, că a văzut la Cardilacuri. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Feb 2012, 17:08) Eu unul nu mai postez pe topicuri cu crize de personalitate ca mi se sterg posturile de initiatori ca nu am autorizatie ![]() 23 Feb 2012, 17:43: QUOTE(Markos @ 21 Feb 2012, 20:04) Am corectat 2 posturi mai jos dar am lasat si originalul ca sa ma bage lumea in seama ![]() This post has been edited by l@u: 23 Feb 2012, 17:43 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Daca avea 6 coarde poate ma bagam.... .
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
corect
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 24 Feb 2012, 11:40) dar daca fuge din mana parintilor pe trecerea de pietoni si nu stie ca la rosu tre sa stea ce se intampla cu ala de 5 anisori? acolo intervin cei 7 ani de acasa. Nu mai scriu acolo ca-mi iau ban in curand. Unu' vrea sa invete copiii de 5 ani legislatie rutiera, altu se mira ca un copil de 5 ani n-are cei 7 ani d-acasa... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
maho |
![]()
|
N-au auzit ca poa' sa faca 2 ani intr-un an. Harap-alb, ce plm.
|
--------------------
Dacia
1310
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(oanavas @ 24 Feb 2012, 19:53) salutam, eu vreau sa-mi iei din putere si sa-mi reduci consumul, se poate? Cu stima, Vasile Oare cum o fi asta ![]() This post has been edited by dan22y: 25 Feb 2012, 08:44 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(TheSting @ 25 Feb 2012, 19:42) PACO : Inainte sa ma jignesti intra aici si intereseazate. Am stat langa masina si stiu foarte bine ce mi-a facut acel domn. Daca dansul mi-a spus ca nu are rost sa-l schimb si ca m-ai bine il curat si ca nu mai[B] la comandat [/B]nu inteleg de ce ma jignesti pe mine??? V-am mai rugat sa incercati sa vorbiti civilizat si sa nu mai faceti acuzati si afirmati unor persoane care nu le cunosteti pe acest topic. <span class='edit'>25 Feb 2012, 20:43:</span> P.S. Am verificat pana acum de 10 ori si problema sa rezolvat. Vad ca , chiar iti place sa dai cu presupusul. mama ei de gramatica !!! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:28 |