Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.505 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
muncitoreste: "septe la suta"
intelectualiceste: "sapte litri la suta de kilometri" anjinereste: "6,9998. Cum ce?" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca citesti % = la suta atunci e corect.
Daca citesti % procent atunci o cam iei pe aratura. TVA-ul este 24%. adica douazecisipatru la suta sau altfel spus este 24 de procente din valoare. Masina consuma 7%. masina consuma 7 la suta. Nu foarte ingineresc dar se subintelege despre ce e vorba. Suma respctelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
N-o fi avut omu' "vazelain"...
![]() @ cei cu procentele: chichirosi sunteti ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Shpetzialistu in avioane Marty.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba, deci rad ca prostu de zece minute
![]() ![]() QUOTE(tibitu @ 1 Mar 2012, 20:39) Azi am dat peste cap o oglinda de clio parcat. Am tras pe dreapta m-am dus si am verificat oglinda, adica mecanismul ca oglinda nu avea nicio zgarietura. Am verificat si pe dreapta sa fiu sigur ca e la fel, mi se parea cam moale. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Meserias colegu. Da peste cap o oglinda din greseala, merge apoi la masina nevinovata si ii rezolva si a doua oglinda...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sa fie amandoua la fel de moi
![]() ![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Shush, merci c-ai incercat sa ma scoti, da' colegii are dreptate toti: sunt prost facut gramada si n-am inteles ce-a vrut sa zica bwwlache ala!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 1 Mar 2012, 17:55) QUOTE(TheSting @ 1 Mar 2012, 19:23) Mama ei pe pleoapa ... unu face misto, altu' o ia de buna. Si cand ma gandesc ca initial am vrut sa scriu puloapa.This post has been edited by IRONICK: 1 Mar 2012, 23:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bwwlan @ 28 Feb 2012, 13:59) 2. tot azi, in centru: mergeam in spatele unui Passat B5 negru, numere de Cluj. Face dreapta, fac si eu dreapta (cam o lungime de masina buna intre noi...) Se opreste, ma opresc si eu, la o distanta de unde ii puteam vedea cauciucurile din spate. Vad ca se aprinde lampa (nu lampile, lampa) de marsarier, zic "las' ca vede ca-s in spate si pleaca". Nici poveste. Inca nu reactionam. Vad ca se apropie tot mai tare, zic: "las' ca se opreste aproape de mine si gata." Frate, cand mai avea cam juma' de metru, ma proptesc in claxon (si la asta, SE AUDE cand claxonezi). Nimic, masina continua sa dea cu spatele pana se opreste intr-a mea. M-au apucat spumele dracilor. Ma dau jos, merg la masina din fata (spumegam de furie) deschid usa si (conform asteptarilor) o pyzda la volan, asa, cam la 40 de ani. "Scuze ![]() "Ce scuze, fah, cand dai cu spatele nu te uiti?" "Nu urla." "Cum sa nu urlu, ca acuma te iau de par si te dau cu capu' de beton. De ce dreq nu te uiti in oglinda cand dai cu spatele?" "Pai voiam sa parchez." "Fah, ma doare pe mine la sfanta p&la ce voiai sa faci. Inteleg ca de vazut nu vezi, da' n-ai auzit cand te-am claxonat luuuuuuuuuuuung?" "Nu." "Ce pa$tele ma-sii de treaba, chiar la toate vitele va da carnet acuma?" M-am dus sa ma uit la masina mea, e indoit doar numarul. Ca norocul ca nu se vede nici o virgula de vopsea neagra pe masina mea, ca faceam varsare de sange la cat eram de nervos. In retrospectiva, poate ca am reactionat mai coleric decat era cazul, insa una peste alta, azi dimineata am donat sange si faptul ca m-am enervat mi-a pus nitel inima in miscare ![]() A plecat... Nici macar scuze nu si-a cerut, vita. ![]() marty, shus io zic sa va retrageti cuvintele, ca poate se supara pe voi si va da si un cap in gura, pe forum. This post has been edited by b76bgaarh: 2 Mar 2012, 11:11 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(mircea-daniel @ 2 Mar 2012, 16:09) Imi spune cineva cum pot verifica motorul sa fie in stare buna? Adica ejacularea si suportii? La 150 parca sunt in avion... Cobor chiaun din ea. Sursa |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Asta a luat Concorde-u' de la Romica
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gata, l-am lamurit, se poate-nchide!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu fac cam 350Km cu 70 de lei.
Pe GPL. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Mar 2012, 10:17 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Eu4yas @ 3 Mar 2012, 01:14) te rog sa dai JOS acele benzi cromate pe care le-ai pus in zona din fata. Taman ce-ai terminat cu greselile de la interior si-acum te-ai apucat de exterior? QUOTE(TheSting @ 3 Mar 2012, 04:37) QUOTE(TheSting @ 3 Mar 2012, 14:27) Pregatindu-ma sa plec la o aniversare la Campina masina fiind in curte ma uitam atent la ea si parca nu ma mai incantau acele benzi cromate, ceva nu era in regula si se vedea din prima ca nu fac parte din masina asa ca am pus mana pe feon si le-am dat jos. Din ciclul :imi place sa ma fac de ras ....sunt dependent de cocalarisme baiatul este un izvor nesfarsit de perle si ciocane date de unul singur in cap ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(TheSting @ 3 Mar 2012, 18:37) Pretul care l-am discutat pt bara fata si spate de RS este de 1100 euro fara vopsea (acestea nu sunt originale si sunt facute din fibra si nu stiu ce spuma. Dar inca mai caut. loveste din nou ! ....topicul lui trebuie pus cu totul la bula: are masina de 4000 euro si isi pune bara fatza/spate la 1/3 din pretul ei. spor la treaba ![]() This post has been edited by l@u: 3 Mar 2012, 20:28 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cati ani are asta, sapte?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
Nu-i nevoie !!!
QUOTE(TheSting @ 4 Mar 2012, 22:36) Nu stiu ce sa zic, dar atata timp cat nu am nici un sintom , cei de la service nu au sezizat niciodata aceasta problema pe testar si masina de cand am luat de noua (2005) in todeauna la 120 am avut turatia asta. Aaaa! si nu ii place sa ii spui cocalar dar el il; face pe unul cocalar .....ce te-ar sterge ala stingule de ar sti !!! 4 Mar 2012, 22:53: asta baga prostii de nu apuci sa ii dai quote QUOTE(TheSting @ 4 Mar 2012, 22:36) In timp ce ma uitam peste un alt topic mi-am adus aminte de o curiozitate ce mi-am facut-o ieri. Steam sprijinit de masina pe partea soferului cu usa deschisa iar la un momendat am vrut sa inchid usa si am varsat un pic de cafea pe stalpul masini. Am luat un servetel din torpedeu si in timp ce stergeam acele picaturui de cafea am observat ca nu vad acel buton (contact) ce iti aprinde lumina in masina cand deschizi usile. M-am uitat la fiecare usa in parte si nu l-am vazut nicaieri, nici pe stalp,prag nici pe usa. Si de aici vine curiozitatea mea : unde se afla? este cumva in interiorul usi pe la balama pe undeva? sau unde se afla? Asta denota ca masina ta e facuta in Franta nu in Turcia ca toate celelalte megan-uri.Diseca broasca daca vrei sa vezi butonul ![]() This post has been edited by l@u: 4 Mar 2012, 22:53 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Asta scrie ca ficioru'miu care invata acum sa scrie singur.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE mi-am adus aminte de o curiozitate ce mi-am facut-o ieri Bine ca nu si-a facut o aroganță. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(l@u @ 4 Mar 2012, 22:47) Aaaa! si nu ii place sa ii spui cocalar dar el il; face pe unul cocalar .....ce te-ar sterge ala stingule de ar sti !!! ala-i de la Renault Service Roumanie, deci se accepta ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 09:41 |