Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tot e bine ca a înteles ceva, mare lucru! E un pas înainte.
13 Mar 2012, 10:56: argon, într-un moment de sinceritate: QUOTE(argon @ 13 Mar 2012, 09:18) nu conteaza banii pentru toata lumea, da' eu cred ca banii astia nu-s chiar indiferenti pentru cine-si ia Renault SH si rezervorul vede plinul de sarbatorile legale. 13 Mar 2012, 19:44: QUOTE(TAW @ 13 Mar 2012, 19:29) Temporizau aia bataliile, sa mai traga o dușca de vin, pentru moral. This post has been edited by Markos: 13 Mar 2012, 19:44 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
De la aia s-a inspirat si angelo niculescu.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Ake @ 19 Mar 2012, 16:09) NO COMMENT! http://www.paginademedia.ro/2012/03/revolu...rale-sa-mancam/ Imi pare rau ca incalc partial regulamentul si ii fac trafic lui Obae, dar asa ceva e fucking unbelievable! Bre han Solo, ce ziceai de razboiul ala? Ca e de rau? Ia uite-aici... 1. E no comment dar bagă comment. 2. E moderator dar încalcă. De 2 ori: pentru link și pentru încă un topic politic. Totuși îi pare rău. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
te simti polemic?
|
--------------------
*
*
*
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(TheSting @ 21 Mar 2012, 22:53) In anul 2007 masina avea 130.000 km, tabla era in stare perfecta fara nici un punct de rugina . [attachmentid=1627796312] [attachmentid=1627796313] moooooooooooor !!!capabil baiatu' , intradevar nu are rugina ci gauri ![]() hai ca bag si pozele ca acu le sterge This post has been edited by l@u: 21 Mar 2012, 23:19 Attached thumbnail(s) D2.JPG ( Size: 608.14k ) Number of downloads: 948 D3.JPG ( Size: 553.1k ) Number of downloads: 1029 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pare sa fi suferit un accident, ca vad ca-i sarit erbegu lateral pe dreapta
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
se pare ca la modelu' asta erbegu se deschide in afara
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Poate vrea omu' sa o colanteze pana se indreapta. Dupa 3-40 de straturi de autocolant nici nu se mai observa indoitura
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Alexa Viorel @ 26 Mar 2012, 00:07) am pus bujiile astea azi cand am reasamblat motorul si merge bn tare,carb reglat bn,si avansu la fel.....acuma trage motoru prea bestial!recomand bujiile astea pt dacia 1310 carburatie,pt cn isi permite un set,sau care pot sa faca rost moca k mn! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De unde plm s-a inventat si asta? Vad ca si nikuniku e de aceeasi masura.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
bujii cu 4 electrozi... gillette cu 7 lame... samponul 5 in 1...
cum sa nu iubesti progresul? ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Marty |
![]()
|
Orica iubesti progresul, ori ca iubesti craiova.... cam tot aia, ca-s ambele desfiintate.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce, s-a desfiintat gara Progresu'?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(wizkid @ 26 Mar 2012, 23:20) ![]() ![]() Viitorul cod rutier prevede obligativitatea incheierii unei polite RCA doar de catre soferii care au de gand sa faca accident, stati calmi... QUOTE(argon @ 27 Mar 2012, 08:05) argonia zilei. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
s-a dus doar primul strat de panza de pe ele.. ce-ai?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
N-a mai avut de ce sa se tina peticul.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Bine ca v-ati postat voi singuri aici, si nu trebuie sa o mai fac eu.
Am pus acuma pozele cu halogenele mele. Marty, Un strut bar are rolul de a tine paralele oalele si de a reduce flexionarea sasiului, eu nu particip la curse si ma interesa doar sa rigidizez partea de sus a oalei pentru a nu se mai deforma, de asta am si cumparat discurile alea de intarire care fac parte din pachetul de drumuri grele nici pe departe pachetul de curse. Am sa iau o bara de aia doar pentru siguranta in plus ca la o groapa mare, nu am sa imi fac oalele ciuperca, dupa cum am si spus. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce inseamna flexionare? in ce limba este un cuvant recunoscut?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
Nu mai bine ramii tu la curentat pesti nevinovati si lasi oamenii cu creieri sa se ocupe de rigidizari si alte d-astea? Nu vezi ca nici cu bigudiuri nu obtii niste cute pe creieru' ala al tau? In primul rind, ca sa vezi ce cretinatati scrii, daca nu prin legarea oalelor intre ele, atunci cam cum ar trebui sa-ti rigidizeze strut bar-ul partea superioara a amortizorului si oalele, prin fotosinteza? In al doilea rind, iti garantez ca pseudo-rigidizarea pe care te-ai apucat s-o faci, o sa fie frectie cu marmelada la picior de lemn! Ca sa stii si tu, masina e calculata sa mearga asa, altfel ar fi chemat BMW masinile inapoi, sa aplice un buletin legat de rigidizarea tablei din zona respectiva si ti-ar fi pus/sudat ei doua saibe supra-dimensionate si o bara de rigidizare. In al treilea rind, la tine problema nu e sus (ma rog, in cazul tau personal problema-ti este sus, in cazul masinii, nu!), la tine problema e jos! Vrei sa nu-ti mai indoaie tabla oalelor amortizoarele? Intareste partea de jos, bai, castravete flausat, ia un cadru de rigidizare si monteaza-l jos.
Si verifica-ti dracu' bucsele de la fishbone-uri, ca-s hidraulice, si daca-i una sparta si fara ulei, incepe sa-ti indoaie oalele! A ajuns sa-mi explice mie cum e cu rigidizarea sasiului unu' pe care mai mult decit "Curent + Peste = LOVE" nu-l duce capu'! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca bara aia nu "leaga" oalele intre ele cum le tine paralele? E ca si cum ai spune ca un GPS nu ti-e util pentru ca iti arata drumul ci pentru ca iti arata pe unde sa mergi, dar tu continua asa, esti pe drumul cel bun (spre analfabetism si a te face si mai tare de kko).
Edit: na ca a postat elvetianu' pana m-am miscat eu. This post has been edited by bmwh548: 2 Apr 2012, 12:32 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Mașina aia se flexionează din cauza balastului de la halogene, e clar.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:17 |