Bula daciotului
![]() ![]() ![]() |
Bula daciotului
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O fi vreo Dacie virgină.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 5 Mar 2012, 13:05) Ma coane, no offense da' esti rautacios. Omu' e PASIONAT de tot ce inseamna Renault12/Dacia. I-ai vazut colectia de machete? Cred ca una din cele mai mari din lume! I-ai vazut jurnalul de bord? Crezi ca cineva in tote mintile ar fi bagat atati bani intr-o masina fara sa fie extrem de pasionat? In aceste conditii afirmatia lui nu pare de bula. A ta in schimb... This post has been edited by kum: 5 Mar 2012, 13:40 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Poate sa faca si sa aiba ce vrea muschiu lui, da afirmatia aia este de bula. Nici pe buda daca te scremi nu iti iese asa ceva ca sa te dai teligent.
This post has been edited by IRONICK: 5 Mar 2012, 13:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(kum @ 5 Mar 2012, 13:39) Ma coane, no offense da' esti rautacios. Omu' e PASIONAT de tot ce inseamna Renault12/Dacia. I-ai vazut colectia de machete? Cred ca una din cele mai mari din lume! I-ai vazut jurnalul de bord? Crezi ca cineva in tote mintile ar fi bagat atati bani intr-o masina fara sa fie extrem de pasionat? In aceste conditii afirmatia lui nu pare de bula. A ta in schimb... Machete? Automobile rare mai bine spus. Nu cred ca mai are cineva atatea dacii 1300 in starea asta. E o colectie aparte. Si renault 12 are un design (original) placut, asta se poate spune ca e universal acceptat, nu neaparat de romani. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 5 Mar 2012, 13:49) Afirmatia aia ar fi de bula venita de la cineva ca tine, pentru ca tu gandesti la rece. El in schimb nu judeca obiectiv cand vine vorba de Dacii. Cand esti indragostit de-o stramba, nu mai vezi decat ca are ochii frumosi si mainile subtiri. Nu si ca are mustata, o țâță de cauciuc si voce groasa. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pura ... hai treaca de la mine, vorba lu' kum, tipul e amorezat. Da' sa zici ca o dacie arata sincer ...
![]() Individul o fi el bun meserias si super pasionat, dar tot un taran mancator de shaorma ramane. Ii place sa i se spuna dumnul Danutz, ii plac la nebunie posturile laudative si-i alearga cu pietre p-aia care indraznesc sa puna intrebari. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mi-ai dat o idee, din "domnu Danut" nu te mai scot de-acu'
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
Baa ce bou is
![]() ![]() Nu stiu de ce naiba am avut impresia ca postul respectiv a fost scris de remusro care a restaurat Renault-ul asta. Ala e pasionatul. Despre Dan nu ma pronunt. Totodata imi retrag afirmatiile adresate lu' conu' Ironik! Am fost bou' ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Vezi ca iar incurci borcanele
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
Stiu ma cine a restaurat acea masina. Am citit acel jurnal... I-am citit chiar si topicul de pe forumul din UK!
Numai ca Dan a facut ce a facut doar pentru ca Remus a fost foarte hotarat sa faca totul "ca la carte". Daca nu era Remus asa maniac, nu stiu daca Dan chiar ar fi dat atata atentie la toate detaliile. Cand vezi insa ca cel care plateste e asa de determinat si de maniac si nici nu se uita la bani (si mai ales te plateste sa faci ceea ca-ti place), atunci iti dai toata silinta. Asta nu inseamna ca Dan nu este FOARTE FOARTE priceput. Numai ca eu l-am perceput pe Remus ca fiind mai maniac decat Dan in privinta lu' Renault/Dacia. Si Remus este si artist, de aceea nu mi s-a parut de bula acea afimatie venind e la un violonist. This post has been edited by kum: 5 Mar 2012, 20:30 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 5 Mar 2012, 16:20) Dan are o colectie impresionanta de modele 1:1 (cele care au aparut in revsta DeA odata cu macheta de Dacie 1300), Remus are o colectie impresionanta de machete (la toate scarile). Mda, fiecare cu problemele lui. ![]() Da' mie nu-mi plac nici daciile 1300, nici machetele, nici mancatorii de shaorma. Am voie sa nu fiu impresionat? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Tu ai incheieturi subtiri, nu esti luat in considerare la sondaje
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
remusro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 856 Joined: 24 November 10 From: Tara umeda ![]() |
Ma scuzati ca intervin, ce inseamna "afirmatie de bula"?
|
--------------------
Renault
12 cu volan pe dreapta
1971
- HYY997K
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Unii cred ca daca esti "mecanic" nu ai voie sa ai o coarda sensibila.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
"Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii." (Eleanor Roosvelt)
Fara alte cuvinte... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(maho @ 5 Mar 2012, 19:00) "Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii." (Eleanor Roosvelt) aia care folosesc citate pe post de cirje unde-s clasificati? iar citatul de mai sus ii apartine lui henry buckle, nu lui eleanor roosevelt. asta. This post has been edited by yhattori: 5 Mar 2012, 21:48 |
--------------------
*
*
*
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Citatele cu prosti nu va plac? Destul de des intalnite.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 5 Mar 2012, 13:05) ![]() Ori faci/zici ca ei ori esti exclus. X:Deci, sa fie clar, tricourile asa vor fi! Y: Pai stiti, poate unora nu le plac alea, avem de unde alege asa ca ar fi bine sa votam. x: "Nu te implici nu fa propuneri" (nu ca daca te-ai implica ai avea ceva de spus). Boieri, ce sa mai! ![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@yhattori:
Citatul l-am pescuit (nu intamplator ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.505 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Io inteleg altceva: nu se poate ca apa sa fie H2O, deci trebuie reinvestigata.
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io nu inteleg altceva. Nu se poate sa dai foc hidrogenului din apa? Ca oxigen pentru intretinerea arderii exista. Ar trebui sa poti si suda.
This post has been edited by corbex: 6 Mar 2012, 14:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
3 sticle de vin cu apa?
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
dintr-un topic de la legislatie intitulat original bunaziua, hy
QUOTE(mari0_dan @ 11 Mar 2012, 18:34) Si mie miau luat permisu pentru 30 de zile pentru ca am depasit o masina de gunoi si era linie continua,consider o prostie sa iti ia permisu pt ca ai depasit o masina de gunoi care e logic ca o depaseste toata lumea,mi la luat o sectie nu rutiera,ma gandesc sa fac contestatie,nu stiu daca merita,poate imi dati niste sfaturi. Omu asta a prins atata frica de linii si liniute incat nu le mai foloseste nici la scris. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
kum |
![]()
|
au ma doare ochi
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=235...dpost&p=3356854
Eu am obosit sa ii explic, poate reusiti voi ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 09:45 |