Un Logan rosu de 1.2, Jurnalul de bord al unui Laureate PH2 rouge passion
![]() ![]() |
Un Logan rosu de 1.2, Jurnalul de bord al unui Laureate PH2 rouge passion
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
flaviuf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 7 March 06 From: Sibiu ![]() |
Am un prieten care are de aproape 1 an un astfel de Logan (pana n-am vazut talonul nici nu l-am crezut ca exista Logan de 1.2) si este extrem de multumit de el. Consum bun, spatios si fara probleme.
Sa o stapanesti sanatos. |
--------------------
Renault
5 Alpine
1981, 93 Cp
- SB07GSB F**k USA, f**k Bill Clinton, f**k NATO, asta-i gara mea!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CONDARU321 |
![]()
|
CALARET Group: Members Posts: 75 Joined: 21 December 07 From: Brasov ![]() |
In total, m-a costat: 8.500 euro - 500 euro (reducere dealer) - 2.700 euro (3 tichete rabla) + 1.200 euro (3 tichete rabla cumparate de mine) = 6.500 euro. La 6.500 euro masina noua, cu dotarile de mai sus si cu spatiul binecunoscut unui Logan nu gasesc. Au mai fost cateva oferte asemanatoare ca pret (Chevrolet Aveo - 6.700 euro sau Renault Symbol - 7.000 euro), dar masinile respective sunt prea ingramadite, eu dorindu-mi o masina ieftina, cu spatiu mare. FELICITARI!! Ce dealer ti-a dat tie reducere de 500 E?Eu vreau sa cumpar un blackline imediat cum gasesc tichete rabla. |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16V /2011
- BV-99-TAB
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Reducerea aia probabil a primit-o ca a luat masina de pe stoc, se da astfel de reduceri si la Dacia, a avut si tatal meu la sfarsitul lui 2009 400 de euro reducere ca a luat o masina de pe stoc.
|
--------------------
-
-
-
|
|
CONDARU321 |
![]()
|
CALARET Group: Members Posts: 75 Joined: 21 December 07 From: Brasov ![]() |
masina este produsa in 2010?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16V /2011
- BV-99-TAB
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Argoane, urmand logica ta
QUOTE Topicul asta imi aduce aminte de Romeo fantastiku. pot afirma ca topicul tau de la jurnal imi aduce aminte de un handicapat/bulangiu/mwist/... Ca stiu io unu' care are tot Espero! Daca ziceai ca iti aduca aminte de masina lu' nea Romica, era altceva! Da' cand spui ca topicul asta iti evoca amintiri despre un personaj destul de controversat si pitoresc, iar initiatorul nu cred ca are nimic in comun cu respectivul nea Romica mi se pare de porc! Parerea mea! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Jumate de forum cand vede un logan feiz 2 rosu se gandeste la romeo, dar tu esti mai cu mots. Si nu vorbi asa de el, ca e baiat gigel.
QUOTE(CONDARU321 @ 6 Apr 2011, 12:25) Ce dealer ti-a dat tie reducere de 500 E?Eu vreau sa cumpar un blackline imediat cum gasesc tichete rabla. Dar vezi ca o sa iei tichetele la specula si pret mare, cum au fost intotdauna la inceputul programului. This post has been edited by argon: 6 Apr 2011, 16:10 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
QUOTE(CONDARU321 @ 6 Apr 2011, 11:25) In total, m-a costat: 8.500 euro - 500 euro (reducere dealer) - 2.700 euro (3 tichete rabla) + 1.200 euro (3 tichete rabla cumparate de mine) = 6.500 euro. La 6.500 euro masina noua, cu dotarile de mai sus si cu spatiul binecunoscut unui Logan nu gasesc. Au mai fost cateva oferte asemanatoare ca pret (Chevrolet Aveo - 6.700 euro sau Renault Symbol - 7.000 euro), dar masinile respective sunt prea ingramadite, eu dorindu-mi o masina ieftina, cu spatiu mare. FELICITARI!! Ce dealer ti-a dat tie reducere de 500 E?Eu vreau sa cumpar un blackline imediat cum gasesc tichete rabla. Imi cer scuze de mica eroare. E vorba de promotia acordata de uzina DACIA pana pe 28 februarie 2011 (500 euro pt. modelul Laureate sau Prestige, 1 an garantie suplimentara + 1 an CASCO gratuit). Si da, masina e produsa in decembrie 2010. 6 Apr 2011, 16:17: Apropo, cine doreste un tichet rabla in zona Iasi, poate sa ma contacteze pe PM. Il vand cu 15 milioane fix. Nu sunt speculant...e vorba de o masina mai veche la care am fost eu proprietar. This post has been edited by LOVENDAL: 6 Apr 2011, 16:17 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
kum |
![]()
|
Nu cred ca l-am jignit cu nimic spunand
QUOTE personaj destul de controversat si pitoresc. Tu citesti tot? Sau citesti pe sarite, ca fiu-miu la scoala? ![]() Ma duc sa-mi dau motzu deoparte, ca poate nu mai vad bine din cauza lui! This post has been edited by kum: 6 Apr 2011, 16:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
Am facut azi cu masina primii 60 de kilometri in afara orasului. Consumul a fost de 5,3 l/100 km. Am fost multumit de cum sta masina pe curbe, chiar la viteze maricele nesimtind nicicand ca as pierde controlul ei. Dupa ce-am urcat un deal, cam la 70 kmh, mi-a aparut deodata o groapa in mijlocul soselei. Am franat puternic si masina a raspuns prompt la frana si astfel am oprit prompt, cam cu 1 metru inaintea gropii. Frane de nota 10.
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ce viteza aveai inainte sa incepi sa urci dealul?
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
LOVENDAL |
![]()
|
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Bihoreanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 April 11 From: Stei ![]() |
Daca nu ti se pare important, poate raspunzi la asta: ce masini ai mai condus pana acum?
|
--------------------
Renault / Dacia
Megane / SN
2007 / 2001
- .
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(Bihoreanul @ 9 Apr 2011, 19:13) E vreun test pe aici? Cel mai mult: Fabia, Matiz, Megane si Dacia 1310. Ocazional Passat, BMW X5, Polo, Fiat Doblo...O mai fi si altele, dar nu-mi aduc aminte acum. This post has been edited by LOVENDAL: 9 Apr 2011, 19:24 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
eeeh , trebuie sa te obisnuiesti cu lumea de pe forum:)))
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
Trust me, sunt obisnuit cu cei de pe forum. Scriu pe acest forum inca din 2004 sau 2005. Apoi, am fost administratorul unui forum mai mare decat acest forum (subs.ro), iar in prezent administrez forumul propriu care probabil ca e mai mare decat acesta (la trafic ma refer).
|
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
De pe subs.ro : Subiecte: 24.109, Mesaje: 64.379, Membri: 11.431, Membri activi: 3.039
De pe DaciaClub.ro : Our members have made a total of 2.558.612 posts We have 66.510 registered members Care e mai mare ? ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Degeaba.. personaje ca aici nu mai gasesti nicaieri
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
Ce au soferii de Dacia 1310 cu Loganurile? Am condus pana acum alte masini si aproape niciodata nu am avut vreo problema din partea conducatorilor de Dacii 1310. Dar, de 10 zile de cand am acest Logan, in trafic m-am intalnit cu 3 situatii in care niste soferi de Dacia 1310 care i-au pus gand rau Loganitei mele rosii. Ultima data, ieri...atunci cand urcam un deal lejer se apropie de mine o Dacia 1310 model vechi (inainte de 1989), careia ii cadeau tablele, dar care imi dadea flash-uri si claxoane din spate (probabil sa merg mai repede). A vrut sa ma depaseasca, dar pentru ca a fost nesimtit, i-am bagat scurt a treia si dus am fost. Dupa vreun minut, nu se mai vedea vreo urma de Dacie din spate. Si acum 2 zile, un sofer de Dacie 1310 s-a bagat in fata mea, facandu-ma sa franez la limita.
Si eu am avut Dacia 1310, dar sincer, nu ma luam cu nicio masina (mai ales cu un Logan). Ce-s cu soferii astia? Invidia? Sau care-i faza? This post has been edited by LOVENDAL: 10 Apr 2011, 09:13 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Pune si o mamaliga pe luneta sa vezi atunci prostimea ce se chinuie sa iti arate cum se face
![]() Mergi cu 110 pe drum national, sa vezi ce te depasesc harbruri de genul cum ai povestit tu ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Daca ai condus 1310 stii ca intr-o rampa trebuie sa mergi ceva mai "tare" ca sa rulezi intr-o treapta cat mai mare. Probabil omul era deranjat ca tu erai la plimbare, pardon mergeai "lejer" si a trebuit sa retrogradeze o treapta. Reactia lui a fost de badaran. Si eu mai intalnesc ca tine, dar asta nu ma face sa reactionez asa, fiecare merge cum poate, cum stie, cum vrea.
This post has been edited by CGDBZ: 10 Apr 2011, 09:40 |
--------------------
-
-
-
|
|
para06 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 9 Apr 2011, 22:21) ieri...atunci cand urcam un deal lejer se apropie de mine o Dacia 1310 model vechi (inainte de 1989), careia ii cadeau tablele, dar care imi dadea flash-uri si claxoane din spate (probabil sa merg mai repede). Daca era limita de viteza de 70 la ora, iar tu urcai dealul cu 40 la ora, da. L-ai deranjat, pentru ca ala avea o moarta de masina, cu care-si luase avant dinaintea dealului, ca sa-l poata urca decent cu un 70 la ora, cat era limita. Obligandu-l sa franeze pana la 40 la ora ai tai, l-ai terminat. QUOTE(LOVENDAL @ 9 Apr 2011, 22:21) De ce nu i-ai bagat scurt a treia ca sa fi dus de cand a inceput dealul? Chiar intreb! Simtitule, cand esti depasit, obligatia ta este sa-i facilitezi manevra celui ce te depaseste. Sa-i dai scurt a treia si dus sa fii e ilegal. QUOTE(LOVENDAL @ 9 Apr 2011, 22:21) Normal, ala saracu' se chinuia d-acu' sa atinga 40 la ora cu a 2-a. Te-ai simtit bine ca l-ai facut, nu? Ai fost implinit, complet, triumfator. Precizare: am si eu o Dacie dinainte de '89. Dar daca mi-o faci p-aia cu "scurt a treia", pe mine nu ma pierzi. Si apoi te dau in sant. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 9 Apr 2011, 22:21) Ce au soferii de Dacia 1310 cu Loganurile? Am condus pana acum alte masini si aproape niciodata nu am avut vreo problema din partea conducatorilor de Dacii 1310. Dar, de 10 zile de cand am acest Logan, in trafic m-am intalnit cu 3 situatii in care niste soferi de Dacia 1310 care i-au pus gand rau Loganitei mele rosii. Ultima data, ieri...atunci cand urcam un deal lejer se apropie de mine o Dacia 1310 model vechi (inainte de 1989), careia ii cadeau tablele, dar care imi dadea flash-uri si claxoane din spate (probabil sa merg mai repede). A vrut sa ma depaseasca, dar pentru ca a fost nesimtit, i-am bagat scurt a treia si dus am fost. Dupa vreun minut, nu se mai vedea vreo urma de Dacie din spate. Si acum 2 zile, un sofer de Dacie 1310 s-a bagat in fata mea, facandu-ma sa franez la limita. Si eu am avut Dacia 1310, dar sincer, nu ma luam cu nicio masina (mai ales cu un Logan). Ce-s cu soferii astia? Invidia? Sau care-i faza? Foarte tare... Subscriu 100% la ce a spus si Muttley. In clipa in care cineva a dat semnal si s-a angajat in depasire ai obligatia legala sa mergi constant, fara sa accelerezi. Pun accentul pe legala daca logica si bunul simt nu iti explica in clar cam la ce riscuri il supui pe cel care incearca sa depaseasca, pe tine si pe cei de pe contrasens prin a accelera in timp ce esti depasit. Nu am cuvinte pentru cei care se preteaza la asa ceva. Si daca sunt cu o masina cu 200cp si din varii motive merg mai incet, daca un Trabant a dat semnal stanga si s-a angajat in depasirea mea il las sa isi termine manevra inceputa fara nici o problema.. Chiar daca peste 300m accelerez si il depasesc. Oricum, sunt sigur ca "dus ai fost" cu racheta de 1.2 ![]() ![]() This post has been edited by PaulT: 10 Apr 2011, 17:03 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 9 Apr 2011, 21:21) Ce au soferii de Dacia 1310 cu Loganurile? Am condus pana acum alte masini si aproape niciodata nu am avut vreo problema din partea conducatorilor de Dacii 1310. Dar, de 10 zile de cand am acest Logan, in trafic m-am intalnit cu 3 situatii in care niste soferi de Dacia 1310 care i-au pus gand rau Loganitei mele rosii. Ultima data, ieri...atunci cand urcam un deal lejer se apropie de mine o Dacia 1310 model vechi (inainte de 1989), careia ii cadeau tablele, dar care imi dadea flash-uri si claxoane din spate (probabil sa merg mai repede). A vrut sa ma depaseasca, dar pentru ca a fost nesimtit, i-am bagat scurt a treia si dus am fost. Dupa vreun minut, nu se mai vedea vreo urma de Dacie din spate. Si acum 2 zile, un sofer de Dacie 1310 s-a bagat in fata mea, facandu-ma sa franez la limita. Si eu am avut Dacia 1310, dar sincer, nu ma luam cu nicio masina (mai ales cu un Logan). Ce-s cu soferii astia? Invidia? Sau care-i faza? Dar asa ceva nu este ilegal? ![]() ![]() Oricum frumoasa masina si cati mai multi km s-aveti ![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 10 Apr 2011, 15:50) Daca era limita de viteza de 70 la ora, iar tu urcai dealul cu 40 la ora, da. L-ai deranjat, pentru ca ala avea o moarta de masina, cu care-si luase avant dinaintea dealului, ca sa-l poata urca decent cu un 70 la ora, cat era limita. Obligandu-l sa franeze pana la 40 la ora ai tai, l-ai terminat. De ce nu i-ai bagat scurt a treia ca sa fi dus de cand a inceput dealul? Chiar intreb! Simtitule, cand esti depasit, obligatia ta este sa-i facilitezi manevra celui ce te depaseste. Sa-i dai scurt a treia si dus sa fii e ilegal. Normal, ala saracu' se chinuia d-acu' sa atinga 40 la ora cu a 2-a. Te-ai simtit bine ca l-ai facut, nu? Ai fost implinit, complet, triumfator. Precizare: am si eu o Dacie dinainte de '89. Dar daca mi-o faci p-aia cu "scurt a treia", pe mine nu ma pierzi. Si apoi te dau in sant. Hai sa fie foarte clar: Dacia 1310 a iesit probabil dintr-un drum lateral, pentru ca nu l-am observat decat cand a inceput sa ma claxoneze. La drum lung, de obicei nu ma uit in oglinda retrovizoare cand merg pe un drum drept cu o singura banda pe sensul de mers. Apoi, cine a spus ca urcam dealul cu 40 kmh? Eu tin minte ca aveam cel putin 60 kmh. Si-l lasam sa ma depaseasca daca nu ma claxona si nu-mi dadea flashuri. De vroia sa ma depaseasca, putea s-o faca in partea stanga. Eu, in situatia lui, n-am facut asta niciodata. Lucrul acesta m-a scos din sarite si am reactionat cum am crezut eu. Nu i-am taiat calea, nu i-am pus frana in fata lui brusc, ci pur si simplu am calcat-o mai tare pe banda mea. Nu am bagat a treia de la inceputul dealului pentru ca aveam avant pe drumul drept de dinainte si masina nu avea nevoie s-o fortez in viteza a 3-a. In privinta depasirii, trebuie sa fiu si mai clar (poate nu m-a exprimat bine de la bun inceput): Dacia 1310 a avut intentia de a ma depasi (asa am dedus eu din comportamentul sau, caci dobitocul nici macar n-a semnalizat) dar n-a facut depasirea. Sa nu crezi ca a mers cu mine paralel vreo 50 de metri pe contrasens si eu am calcat-o mai tare. Pur si simplu n-a mai reusit sa ajunga pe contrasens pentru a ma depasi, pentru ca eu, vazandu-l nervos, i-am dat scurt a treia cu gandul sa scap de el din scurt, indepartandu-ma. Acum ai inteles? N-am facut nicio ilegalitate, asa ca nu te mai inflama degeaba. Am destula experienta in soferie ca sa nu cad in situatii periculoase in trafic. Si, nu m-am simtit bine, pentru ca eu eram calm si linistit si el m-a scos din sarite cu claxoanele. Nu vroiam sa fac vreun concurs cu el. Cred ca ma confunzi cu vreun racer. Ia te uite cine era cel violent...dl Muttley. Tu ma acuzai pe mine ca as fi eu cel nesimtit, pe cand tu m-ai dat in sant. Frumos exemplu de comportament mai dai. Daca vroiam sa fac concursuri de racing, cu banii pe care ii aveam la dispozitie imi luam un Passat 1.9 TDI de prin 2002 sau un BMW si atunci sa vezi ce "ravagii" faceam eu pe sosele. Dar nu ma cunosti deloc; in general sunt un om calm si linistit, pana ma scoate cineva din sarite. Dar chiar si asa, n-am ganduri criminale, sa-l dau prin santuri, asa cum vad ca ai tu. Asta-i diferenta dintre noi doi. P.S. Daca Dacia 1310 dinainte de 89 de care vorbesti tu e stock si n-ai modificari la motor, crede-ma ca n-ai nicio sansa. QUOTE(PaulT @ 10 Apr 2011, 16:23) Foarte tare... Subscriu 100% la ce a spus si Muttley. In clipa in care cineva a dat semnal si s-a angajat in depasire ai obligatia legala sa mergi constant, fara sa accelerezi. Pun accentul pe legala daca logica si bunul simt nu iti explica in clar cam la ce riscuri il supui pe cel care incearca sa depaseasca, pe tine si pe cei de pe contrasens prin a accelera in timp ce esti depasit. Nu am cuvinte pentru cei care se preteaza la asa ceva. Si daca sunt cu o masina cu 200cp si din varii motive merg mai incet, daca un Trabant a dat semnal stanga si s-a angajat in depasirea mea il las sa isi termine manevra inceputa fara nici o problema.. Chiar daca peste 300m accelerez si il depasesc. Oricum, sunt sigur ca "dus ai fost" cu racheta de 1.2 ![]() ![]() Ma repet ca si la Muttley: n-a semnalizat deloc pentru a depasi, n-a trecut pe contrasens, dar, din miscarile si comportamentul sau anticipam c-o urma s-o faca in cateva secunde. Nu i-am mai dat sansa asta, i-am bagat a treia si m-am indepartat de el. Asta a fost. E legal, caci el nu se angajase inca in depasirea propriu-zisa. Cred ca acum m-am facut bine inteles. Eu nu am dorit decat sa scap de el. Am avut si eu Dacia 1310 si daca tu urci un deal cu a 2-a fara probleme cu 80 kmh...lasa-ma sa ma indoiesc. Pe la 60 kmh urla atat de tare ca crezi ca-si da duhul. Nu poti merge cu ea mai mult de 1-2 minute cred..caci apoi sigur vei avea probleme la motor. E pacat de o masina veche ca Dacia sa o fortezi atat de tare. Din experienta proprie, iti spun ca mie mi-a "explodat" blocul motor dupa o turatie asemanatoare pe o perioada mai lunga de timp (avea si putin ulei si nu mi-am dat seama ca s-a scurs aproape tot uleiul din motor). Ai inteles gresit: n-am niciun dispret fata de Dacia 1310. Au fost masini fiabile la vremea lor, dar exista unii soferi de asemenea Dacii care dispretuiesc aceasta masina, neingrijindu-le deloc. Mi-e mila de masinutele astea care le vad ca circula pline de rugina, iar proprietarii lor nu fac nimic ca sa le ingrijeasca. QUOTE(Raduchu @ 10 Apr 2011, 17:04) Dar asa ceva nu este ilegal? ![]() ![]() Oricum frumoasa masina si cati mai multi km s-aveti ![]() Raduchu, ma repet si in cazul tau: legal n-am gresit deloc. Citeste mai sus explicatia cu depasirea. In plus, eu nu mi-am luat masina de curse. Si inca ceva: nu doar masina conteaza, ci si soferul. Pe curbe si in rampa, pe drumuri inguste, un sofer experimentat cu o masina mai slaba, il poate depasi lejer pe un sofer mai prost cu o masina mai buna. La drum drept si lung, cat de bun sofer ai fi, n-ai nicio sansa in fata unei masini mai puternice. Dar asta inseamna deja racing... Multumesc si tie pentru urari! This post has been edited by LOVENDAL: 10 Apr 2011, 21:44 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 10 Apr 2011, 22:25) Pai mi-e frica sa nu te vad pe tine cu lansatorul de rachete ce-l vei folosi ca sa ma dai in sant, atunci cand n-o sa ma poti depasi. 11 Apr 2011, 06:10: QUOTE(argon @ 10 Apr 2011, 21:44) Si eu am patit-o cu lamaia intr-o masina mica. Ma claxonau toti fara motiv... This post has been edited by LOVENDAL: 11 Apr 2011, 06:10 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:38 |